Visszajelzés Kalózmennyország event - 2024 július - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 24.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Kalózmennyország

Az event kezdete várhatóan: 2024. július 25. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. július 31. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: Növénytermesztős, felröppenős, kétoldali beadogatós
    Eventnövény: Vasmacskafű,Kikötörcsin
    Az event felröppenője: Árbóc
    Malomtermékek: Nincs!
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata:
    közepes/nehéz

Az event a Főfarmon és a szédült szántón zajlik.
    A korábbi eventektől eltérően a Bahamás területek nem vesznek részt az eventben.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint az Főfarmon és a szédült szántón eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője
    >> ITT << olvasható.

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

Swartsch, GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Én nem szoktam panaszkodni a növények számára, de most egy picit fentakadt a szemem. Megközelítőleg és körülbelül 20 ezer vasmacskafüvet kell letermelni egyetlen területen? Úgy érzem egy kicsit megszaladt a kezükben az egér : Bónuszok nélkül, csak vízzel és csatnival kb 33 aratás... (A számok csak becsültek, nem számoltam ki pontosan még)

Nekem nem lehetetlen, mert van hozzá szupertrágyám és bármikor használni tudok egyéb érésgyorsítókat is, de mi van a nálam kisebb farmokkal ahol nincs annyi minden amihez kapjanak, ha ég a ház?

A gazok csak rövid érésűek, de még véletlenül sem egy forma az érési idejük... Főállású farmozók előnyben :)

Remélem a kért mennyiségeken vagy az érési időn, vagy mind a kettőn finomítani fognak valamicskét. Én várom :)

A felhő jó szeretném is, pont ezért várom a finomítást.

4. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Sok eventnövényt kell termelni az annyira nem is kihagyhatatlan nyereményekért.
    Extrákat ezért az eventért biztosan nem áldoznék be.
    A piccolo sem mozgat meg mert az utóbbi hónapokban nem kápráztatott el az sem.
    Néha írják, hogy Farmaranyfa ugrott elő a ládából. Nekem a 3,5 év alatt még egy sem sikerült.
    Nyugodt szívvel hagyom ki. :)

5. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!
    Ez már nevetséges, rengeteg növény 1-1 területről az ajándékok és a felhő is gagyi. Én biztosan kihagyom, a bahán már régen túlhaladtam a 800-as szintet ezért teljesen értelmetlen a baha tp, miért nem lehet normál tp-t adni azzal többre mennénk. Az az érzésem hogy folyamatosan azon dolgoznak hogy elüldözzék a régi játékosokat, de szerintem az újakat is. A jó eventeket mindíg leamortizálják az újaknak meg teljesíthetetlen feltételei vannak. Nincs kifogyhatatlan szupertrágya főleg úgy hogy event-event hátán.

6. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Lehet hogy agyamra ment a meleg és nem tudok gondolkodni, de nem teljesen mindegy hogy 40 vagy 30 órás a felhő? Tényleg hülye vagyok vagy csak annak néznek?

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    annak aki naponta egyszer aratja a felhőit, azoknak valóban mindegy, hogy 30 vagy 40 órás.
    De nem minden Játékos aratja egyszer naponta, azoknak viszont már segítség a 10 órás csökkentés.
    Persze, ahogy írtam a csevegőben megértünk Benneteket, de hogy lesz-e még egyéb változtatás, nem hiszem.
    Megértésedet köszönöm!

8. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Szia. Én se csinálom, azért nem szedem le a szédült szántót, amit ad a felhö. Jobban járok a tp-adó dekorokkal amik kint vannak. A 246. szinten vagyok, sok tp kell a szintlépéshez. Aki játszik, annak jó eventezést kivánok. zsóka56

Szia. én se csinálom az eventet. Én a kezdetektöl játszom, nekem már sikerült 2 db farmarany fát is szereznem a ládából. Sok sikert a továbbikban is. zsóka56

Kérlek, figyelj rá, hogy ne írj egymás alá több bejegyzést. Egy bejegyzésben több játékost is be tudsz idézni / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.7.24
  9. PBerti

PBerti Haladó

Huh,de jó hogy hétvégén nem leszek itthon,így bele se kezdek,brutál mennyiség.Ja,és ne felejtsük el a másik eventet sem,ahol farmos növényeket is kell időre aratni,szóval minimum egy napra kiesik a farm!!! Ezt mégis hogy gondolták???

sutimami57 és potyi120 kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Gyöngy!

Mostanában én sem panaszkodok, sőt írni sincs időm a fórumra nagyon, mert sok a dolgom és általában szombat vagy vasárnapra végzek az eventekkel. De most ebbe bele sem fogok, mert nem lesz rá időm: holnap megyek reggel az unokámért és csak este viszem haza, így a jól indított kezdés kilőve. Pénteken kipihenem az unokázást, mert menni ugyan még nem megy, de mászik utánam mindenhová és leginkább a lépcsőtől féltem, amiből van 31 fok a házunkon belül. Vasárnap a családé (nálam ebédelnek, amire nekem készülnöm kell). Ehhez az eventgaz mennyiséghez a maradék idő nem lesz elég. Event hátán event van, nem győzöm amúgy sem visszatermelni a KK-ákat a tölgyesen egyik eventtől a másikig, így most erre az eventre nem fogok pazarolni, nemes egyszerűséggel kihagyom. Mert ne is álmodjunk, hogy változtatni fognak a beadandó mennyiségeken. Az nekik nem éri meg, egyre inkább arra megy ki a játék, hogy vásároljunk, hiszen állandóan dobnak be véleményük szerint "kihagyhatatlan" ajánlatokat. Én pedig újabban egyre inkább ellent tudok állni ezeknek az ajánlatoknak, kivéve a szezont és a prémiumot. Munkáskuponom rengeteg van felhalmozódva így most a szezonmunkás előfizetést is ki fogom hagyni. A keréken meg kicserélhetnék már más munkásra a vetőgépet, mert soha nem fog elfogyni, annyi van belőle felhalmozódva (gondolom másoknak is). Amúgy meg hiába van nyári szünet az iskolákban, ezt a játékot 80%-ban felnőttek játsszák, (akiknek a fele még dolgozó és nem nyugdíjas!) nem gyerekek, akiknek le kell kötni a figyelmüket eventekkel. Szóval ez az event részemről kész, ha marad ez a beadandó mennyiség, aki belefog annak sok sikert kívánok!

11. katalin1962

katalin1962 Utánpótlás-írogató

én is szeretnék már egy farmaranyfát de még egyet se kaptam pedig a 227szinten vagyok:cry::cry:

sutimami57 és Seherezádé1962 kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    730 Kör gabona és 730 Dinnye szükséges a másik eventhez a módosítás után, s nem is egyidőben kell termelni, hisz farmos növény után felröpit kell beadnod, majd Bahás növény termelése következik. A farmos növényeket a másik eventhez tudod akár az Erdei tisztáson is termelni, nem muszáj a Szédült szántót, vagy a Főfarmot igénybe venned hozzá, így nem esik ki a két farmos terület egész napra, mehet rajta ezen event eventnövényeinek a felszaporítása, termelése.
    Megfelelő taktikával, tervezéssel a rendelkezésre álló idő alatt el lehet érni az általunk kitűzött reális célokat.
    Persze ettől függetlenül megértem, h Te nem leszel otthon, s így nem lesz lehetőséged most eventezni.

13. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Na akkor:

Rohadtul nem értem hogyan képesek ilyen mennyiségű növényt kérni amit csak 1 területről lehet letermelni (főleg vasmacskára gondolok amiből kell megközelítőleg 20 ezer darab?!) Ekkora mennyiségeket általában két területről szokott az event kérni, na már most + 1 másik event is futni fog egyidejűleg, szóval végképp nem értem hogyan számolták ezt ki. :D

Mivel ennyi időt kellene a játék előtt ülni és annyi "nyersanyagot" kellene felhasználnod hogy végezz 1 igazi opció lehetséges:

1: Cserébe amennyi időt beleölsz értékes jutalmakat szerezhetsz amelyek RÉSZBEN kompenzálják vagy hosszabb távon visszaszerzed az elhasznált "nyersanyagot" (kk, szupertrágya, és pörgetések). Na ez most rohadtul hiányzik az 1 piccolo láda kb semmi, forró életelixír?? ez egy vicc ugye? A felhőnél is annyi változtatás van hogy 40 óráról 30-ra csökkentették, az igen, bőkezűség az megvan. A múlt kincsei event felhőjénél való változtatásnál bőkezűbbek voltak, biztos szabin van srác aki azt a változtatást 2 hónapja elrendelte...

Nem hiszem el hogy ennyi és ekkora visszhang után is csak ennyit változtattak az egészen.. ha 23 órás lett volna a felhő.. talán azt mondom hogy okés de, így jutok ameddig jutok, szerencsére az időkorlátos event jónak néz ki.. azt biztosan befejezem.

papirocska, imcsa1982, Neni60 és 3 más kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    attól mert több topikban is leírod, nem lesz előbb Farmaranyfád.
    A másik topikban adtam választ, kérlek, olvasd el és törekedj minél több Piccolo gyűjtésére, és nyitására, s remélhetőleg Nálad is előbb - utóbb előbukkan egy vagy több. Ez nem az elért szinttől függ.
    Megértésedet köszönöm!

vihence kedveli ezt.
  15. revesziren

revesziren Utánpótlás-írogató

Sziasztok én sem szoktam panaszkodni de 2014-től játszom és úgy érzem, hogy egyre jobban azon vannak, hogy távozzunk ettől a játéktól. Nagyon szomorú tisztel BP.

sutimami57, Seherezádé1962 és soresne kedveli ezt.
  16. tavirózsa1

tavirózsa1 Utánpótlás-írogató

A kisújjamat sem vagyok hajlandó megmozdítani ezért az eventért!

17. Dolphin

Szia,
    ha játékkal általánosságban van panaszod, azt kérlek a jövőben a Panaszkönyvben jelezd.
    Az event panaszládájában az eventtel kapcsolatos panaszaidat tudod kifejteni.
    Sajnálom, ha így érzel, de ha esetleg ki is fejted az okát, miért érzel így, akkor azt tudjuk továbbítani a Központ felé. Az ilyen mondatokkal sajnos érdemben nem tudunk mit kezdeni, mint sajnáljuk, ha úgy döntesz, hogy elhagyod a Játékot, persze, ezt Mindenkinek el kell döntenie, meddig tetszik neki egy játék, meddig óhajt vele játszani.
    Megértésedet köszönöm!

18. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nálam megvolt minden. A főfarmon 10 db Vasmacskafű, a szédültön 10 db Kikötörcsin.
    Ha nálad nincs meg, akkor egy segítségkérő topikban kellene jelezned úgy, hogy megadod a pontos farmnevedet és az ID-számodat is, csak akkor tudják ellenőrizni a Moderátorok, hogy mi lehet nálad a gond.

amvera és Dolphin kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    ahogy Sylja Játékostársad is írta, Farm név és Farm ID nélkül nem tudunk segíteni. S a panaszládában rossz helyen van a kérdésed.
    Várlak a segítségkérő topikban az adatokkal, például itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.19461/
    Minden Játékos megkapta az event növényeket.
    (Ami a probléma szokott lenni, hogy a Játékos elveti, majd utána tart tereprendezést, s így a földekkel együtt a magokat is törli, ebben az esetben várni kell, míg a rendszer 5 óra elteltével ad újra magokat. A másik probléma az szokott lenni, hogy rossz helyen keresi a magokat a Játékos, főleg, ha több event is fut egyszerre)
    Megértésedet köszönöm!

Sylja kedveli ezt.
  20. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

1. szavazatot adtam. Nem vagyok madár, hogy lassu játékkal gyorsan sokat teljesítsek! Közben párezer szupertrágyám bánja! Na meg egyéb rásegítőim. Annyit nem ér, hogy itt dekkoljak nyáron :D

sutimami57, apus54 és Neni60 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.