Visszajelzés Kalózparadicsom - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 10.9.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

56 szavazat
    29.3%
  2. 2

11 szavazat
    5.8%
  3. 3

6 szavazat
    3.1%
  4. 4

4 szavazat
    2.1%
  5. 5

13 szavazat
    6.8%
  6. 6

1 szavazat
    0.5%
  7. 7

7 szavazat
    3.7%
  8. 8

16 szavazat
    8.4%
  9. 9

8 szavazat
    4.2%
  10. 10

69 szavazat
    36.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gőzmalom

gőzmalom Járnitanuló

Sziasztok, sajnos nekem is lassan gyűlik. Követem azt ami a nagyobb farmomon, zöldségeket ültetek, a szokásos rövititő termékekkel, még mindig hiányzik 300 körül. A nagyon már régen készen vagyok, ugyanezekkel megvoltam. Itt kevesebb a szupertrágya mennyiségem, de azért akkor is......itt 233 szinten vagok, 2 Pannival. Hát, egyenlőre kapálok mág és ki tudja mi jön össze....ott vannak a kis ajándékok, de azért a felhő volt a cél.

2. agi770

agi770 Törzsjátékos

Végigvittem, ameddig szerettem volna. Az utolsó feladat nem lesz meg a felröppenők miatt, sebaj. Így is használtam zöld cseppet egyszer-kétszer pluszban, amit amúgy csak a felszaporításhoz szoktam. Illetve dolgozott Jack is.

3. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Event kész , jöhet az újabb kihívás:)

farmeres53 kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Kalózparadicsom event ma 22:00 órakor véget ér.

Felröppenőben és eventnövényben gazdag aratásokat azoknak, akik még termelnek a kitűzött célok eléréséhez.

Ellenőrizzétek, hogy mindent beadtatok-e a Haladási sávba, amit terveztetek, nehogy a Pajtában maradjanak a megtermelt növények.

Aki még leadná szavazatát az eseményre, a Csevegő zárásáig még van lehetőség rá. Köszönjük!

Sok sikert Mindenkinek!

5. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves játékosok!

A Kalózparadicsom event véget ért, így a csevegő is bezárta kapuit!
    Reméljük sikeresen termesztettétek a kétféle eventnövényt és mindkettővel végig értetek!

upload_2025-9-17_23-19-26.png

További sikeres játékot kívánunk, találkozunk a következő eventben!
    A Farmerama csapata

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.