Visszajelzés Karácsonyeste 2018 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.12.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

ulmo12, genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Vásároltam egy farm a jégre lép felhősort. Be is rendeztem nagyjából. valamint vásároltam hozzá egy nagy sárga virágos ládát mint tetszőleges dekor elemet melynek a mérete 1x2, de ezt sajnos nem tudom kihelyezni a felhősorra. Megtudná mondani nekem valaki mi lehet ennek az oka, és/vagy mi a helyes megoldás?
    Válaszotokat előre is köszönöm.

3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ilyen sem volt még. 1 enövényem maradt, miután mind beadtam. Ezt kiszámoltam elég rendesen :)

epson27, ulmo12, Feca29 és 5 más kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Szó szerint vett dekor elem (ami nem ad semmit) az nem rakható a fel egyik felhőre sem.

genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. racznemarcsi

racznemarcsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Event befejezve, de a felhőre nem tudom felrakni az elemeket, mert azt írja, hogy sajnos már nics a raktárban ez a dekor (pedig ott van, megnéztem). Már ki-be léptem, frissítettem... Valami ötlet?

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ötlet?? Eventismertető olvasása...

Az alábbi 3+1 dekor mind rendelkezik különleges tulajdonsággal. Ameddig különleges tulajdonsággal rendelkezik NEM rakható fel a felhőre. Mindenképp ki kell helyezni a dekort üres területre, majd törlést követően elveszíti a különleges tulajdonságát.
    Ilyen típusú dekorok működéséről >> ITT<< tudtok olvasni

ulmo12 kedveli ezt.
  7. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Zúzmarától terhes ágat ringat kint a téli szél
    Bent aranyló sugarával világít a gyertya fény
    Karácsonyi pompájában ál a szobám asztalán
    Messzi hegyek zöld fenyője, csillagszórós csoda fám

S az a fényes karácsonyfa annyi mindent mond nekem
    Szeretetről békességről ezen a szép ünnepen
    Most küldöm nektek ezt a pár sort és vele a szívemet
    Így kívánok mindenkinek ÁLDOTT BÉKÉS ÜNNEPET.

Minden szomszédomnak, farmos társaknak,türelemmel megáldott
    modiknak így köszönjük az egész éves segítséget és türelmet.

nyuszi63, maszilva, R.Daneel és 13 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

nyuszi63, maszilva, -kaktuszable- és 14 más kedveli ezt.
  9. olga6270

olga6270 Junior szaki

Sziasztok! Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves farmtársaimnak, a sok jó ötletér, modiknak a néha hálátlannak tűnő sok-sok munkájukért köszönet.

ulmo12, Feca29, mingo826 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A váza alatt a ládának jobb felső sarkában van egy "i" sárga kör mezőben. Rá kellene kattintani és akkor lesz világosság.

11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép estét mindenkinek és nagyon boldog ünnepeket kívánok!A felhőig kész vagyok,érnek a kitehetőim!xD

ulmo12, Imi*, benedekbobe63 és 5 más kedveli ezt.
  12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!
    Most volt időm egy kicsit olvasgatni, nem érzem az igazi karácsonyi hangulatot. Én már kikészítettem a halat, a kacsát, megcsináltam a krumpli sali alapot. Nálunk a menü töltött kacsa, mellé sült krumpli, rizs, vöröskáposzta, na meg persze halászlé, rántott hal, krumpli saláta és persze a mézes zserbó ami nálunk nem a hagyományos, dupla adagot szoktam csinálni az egyik főzött vaniliás a másik csokikrémes.
    De hogy ne legyek off, öreg róka révén elkövettem azt a hibát hogy figyelmetlen voltam, este azt hittem kész vagyok az eventtel, ezért nem ültettem event növényt. Reggel szembesültem azzal hogy még az utolsó sor hátra van ezért csak holnap reggelre leszek kész, utána hosszút ültetek és mehet a sütés, főzés.
    Ez lessz az unokám első igazi karácsonya, januárban lesz kétéves és nagyon cuki.

Minden kedves gaztarársnak, és moderátornak Áldott Békés és Szeretetteljes Karácsonyt kívánok!:):):):)

maszilva, R.Daneel, rencsike982 és 10 más kedveli ezt.
  13. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Köszi az infót. Akkor ezt beírom a benyelem rovatba. Boldog karácsonyt kívánok nektek!

14. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Nagyon köszönöm, karácsony előtti rövidzárlat világosság helyett. Miután mindenhol használom az I-t, most nem néztem meg. Szép ünnepeket mindenkinek.

ulmo12, mingo826 és Leho69 kedveli ezt.
  15. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Minden Kedves gazdatársnak,modiknak ,segítőknek a Farmerama összes munkatársának Áldott boldog karácsonyt!

R.Daneel, ulmo12, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
  16. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Nekem meg kb 10 hiányzott. Számolni tudni kell:) Semmi baj, idő van bőven - és ez az event hagyott is időt a karácsonyi készülődésre, nekem pont megfelelt:) Boldog karácsonyt mindenkinek.

ulmo12, mingo826 és libuskafarm kedveli ezt.
  17. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Sziasztok!
    Nem tudom kész leszek e,most nagyon keveset tudok itt lenni,de csinálom ameddig érek,még 3500 egaz kell.
    Boldog-békés karácsonyt kívánok!

ulmo12 és mingo826 kedveli ezt.
  18. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szép estét mindenkinek.:) Aki kész van az eventtel, annak gratulálok, aki még küzd, kitartást (sikerülni fog)
    Minden ismerős és ismeretlen játékosnak,modinak boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok.:)

maszilva, R.Daneel, rencsike982 és 10 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Van ez így, amikor a legegyszerűbb dolgokat felejtjük el.

-kaktuszable- és mingo826 kedveli ezt.
  20. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves játékosnak!

Rebcsok, R.Daneel, Brigi031976 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.