Visszajelzés Karácsonyi bankett - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.12.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Szép estét mindenkinek!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni a felhő megszerzése után kaptam egy kanalat
    amit még felhasználhatnék valami ajándékért. de nem tudom hol kéne beadni./ vagy valamit nem jól értelmeztem? /

Éva0315 kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel szabadon választott a sorrend, így minden rész végén kapsz kanalat. Az utolsó már nem kell, majd visszaváltják.

erzsike511, Éva0315, gabehu és 5 más kedveli ezt.
  3. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Köszönöm szépen a válaszod :)

4. judy95

judy95 Törekvő

Jó reggelt!
    Kinyitottam a titkosakat,:( 1 narancs páva, 2 narancs széfkészítő:eek: Lesz széfem a gyufaszálaknak!;)

erzsike511, ulmo12, Éva0315 és 4 más kedveli ezt.
  5. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sziasztok!Reggel sikerült befejeznem az eventet.További jó játékot kivánok mindenkinek és BUÉK

erzsike511, Éva0315 és mingo826 kedveli ezt.
  6. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Már csak 1800 növény kell a Bahán és én is végzek.Talán ma meg is lesz de ha nem,akkor holnap bár a szezonzsetonokat el kell költenem,nem úgy,mint múltkor,hogy elfelejtettem.Még jó,hogy megnéztem meddig tart a szezon,mert simán spájzoltam volna a következő eventigxD
    Sikeres befejezést mindenkinek! Idő,mint a tenger.
    és egy kis OFF: Meggyógyultam és éjfélkor a karanténom is lejárt!!! Hurrá!!!

maszilva, orfisxo, erzsike511 és 17 más kedveli ezt.
  7. mester1

mester1 Járnitanuló

Szép jó estét kívánok mindenkinek. Lehet hogy öreg vagyok, de én sehol nem találtam idáig azt az evőkanalat.Ibolyaka ID: 2135029 tudna nekem valaki valamit mondani ezzel kapcsolatban? Köszönöm szépen a válszt.

8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia
    Az event kezdés utáni első belépéskor kaptál 1 evőkanalat.
    A Pajtában az Egyéb fül alatt megtalálod.

Kuzdern kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kollégám ellenőrizte:
    Úgy látja, időközben megtaláltad, és el is kezdted. A zöld gyertyák már érnek a farmodon.

vihence, TaraWels50 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Na, köszi, én meg nyüzsgök a segítséggel :::)))

11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Jól tetted! :)
    Ellenőrzéskor már rendben volt minden. Lehet a Te írásod segített a gazdatársnak.

12. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Szép Jó reggelt mindenkinek,Boldog Újévet kívánok!!!

Havasi_Gyopár, ulmo12, milanzs és 2 más kedveli ezt.
  13. farmisto

farmisto Aktív író

Sziasztok! Most 08.40-körül kiváltottam a lila viaszt, malomban előállítottam a lila gyertyát, elültettem, de nem látszik a földön?! Ránézne valamelyik kedves admin a logokban mi történt? Természetesen ki és belépés újra, frissítés megtörtént. Előre is köszönöm. BUÉK mindenkinek!

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Farmnév és ID szám nélkül nincs hol megnéznünk, mi hiányzik!

Jelezd kérlek az egyik help topicban a problémádat! Ott segítünk!

15. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Már tegnap reggel befejeztem az eventet, nem is volt olyan bonyolult, mint első ránézésre volt. Valamiért a Flash is belassult, nem durván, de érezhetően. Remélem, 11-én minden menni fog!

16. farmisto

farmisto Aktív író

Megjelent minden és így rendben van :D

BODOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK :inlove::music::p

Kuzdern és BackOffice kedveli ezt.
  17. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Valami gond van - nem lehet beadni a gyertyát -illetve csak az üres tányérokat mutatja!!!!!

18. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Adj farmnevet és ID-t gyorsan!

19. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Nagyon sok Boldog Új Évet kívánok minden játékos társnak,Modiknak! Jövőre veletek ugyanitt!

20. Búvész

Búvész Haladó

Nagyon sok Boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek! Sok sikert eredményes játékot! Modik egy kis pihenést kívánunk szeretettel Bűvész!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.