Visszajelzés Karácsonyi vásár - hétvégi küldetések event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 27.11.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 27.12.25, 02:23.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

VÁLTOZÁS!!!

Kedves Játékosok!

Miután tegnap este több csapat Moderátorai (köztük a magyarok is) visszajeleztünk, hogy ez az utolsó pillanatos módosítás nem volt jó ötlet, ma reggel (egy bő fél órája) új értesítést kaptunk.

Minden marad az eredeti kiírás szerint!

A felröppenők a tenyésztés mellett (garantáltan 2 db / tenyésztés) a Főfarmról és a Szédült szántóról fog érkezni.

A Központ azt gondolta, hogy segítség a változtatás, hogy a két event ne keveredjen, de megértette, hogy ez az előkészületek miatt nem volt jó ötlet.

Az ismertető módosítása megtörtént!

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk Mindenkitől,
    sok sikert a 3. küldetéshez is,
    a Farmerama csapata

GA-BI-O-Farm, soresne, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum veteránja

Ott a messzi-messzi galaxisban mindenki az Üvegtigrisbe járt továbbképzésre??? :)

Domos52, Babuxx, Luca_511 és 5 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Ez már a végleges? 10 óráig még akármi is lehet, meg annak az ellenkezője isxD.

Luca_511, GA-BI-O-Farm, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  4. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Akkor én most learatom a bahát. Amúgy, akik nem járnak a fórumra azok most jól jártak. Észre sem vesznek semmit az egész kavarásból :)

Babuxx, GA-BI-O-Farm, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  5. Dolphin

Sziasztok,
    igen ez már a végleges.

Ők tényleg segíteni szerettek volna, már láttak pár országban visszajelzést, aggodalmat, hogy ha hétvégén ezeken a területeken event növényt ültetnek, akkor nem tudnak elegendő felröppenőt ugyanott szerezni.

De a Moderátorok késő esti visszajelzéseit megértve, visszaállítottak mindent az eredeti terv szerint.

Sok sikert Mindenkinek!

6. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Jó reggel kedves Dolphin.
    Azt üzenjük nekik, hogy tekerjék maximumra a felröpi százalékos arányát és akkor jóban is leszünk.
    Nektek sok türelmet kívánok erre a hétvégére :)

Baby72, galagonya51, kicsy0123 és 5 más kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihó!Most be vettem a reggeli pirulákat, kávé adagom meg volt, így aztán csak röhögök, mint a jóllakott napközis. :D :D :D Azért nem felhőtlen ez a nevetés, mert a bahára el pacsáltam 400 szupit, amit szeretnék vissza kérni. Már úgy vagyok, hogy minden mindegy, mit tudunk tenni? Lecarom tablettát is szedni kell a farmozáshoz naponta. Most, a pillanatnyi álláshoz az lett volna nálam az újabb idegbaj, ha leszedem a farmos hosszú gazakat, ami most érik be, mert nem olvasom az újabb változtatást. :D Szerencsére éppen be néztem.... Már bele sem merek gondolni, hogy a karácsonyi eventre mit fogunk kapni, mert ugye, mindig van lejjebb. Úgy emlékszem, a tavalyit ki hagytam, mert olyan volt..... Akkor 10-től indul a meló, és akkor végleg ki derül, honnan jön a röpi.. :D :D

Kedves Moderátorok! Minden tiszteletem, elismerésem, és köszönetem Nektek jár! Ha nem lennétek velünk, már mi is odébb álltunk volna, az tuti. Biztos vagyok benne, hogy Ti is tisztában vagytok a készítők, egyebek adottságaival, és a hozzáállásukkal, de Nektek az a dolgotok, hogy védjétek meg a mundér becsületét. Mind-e mellett szinte naponta gondok arra, amikor látom a csevegőket, hogy atya ég, ennyi türelem, ami ide kell, a világon nincs, mégis kitartóak vagytok. Gratulálok a munkátokhoz!

Utoljára szerkesztett: 12.12.25, 08:03
    Domos52, Baby72, kicsy0123 és 11 más kedveli ezt.
  8. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Kedves Dolphin!
    Csak azt akarom kérdezni, bírjátok még idegekkel????
    Ami folyik már itt a játékban......már rosszabb mint a való világ. Tiszta bohócnak nézik már az embereket.
    Nincs senki aki gondolkodna, Vagy túl sok ember van a nem megfelelő székben. Bocsi tudom hogy ez nem a panasz topic,
    A véleményedet úgy se írhatod, de mi igen. Ez már szerintem mármint a játék egy nagy katyvasz. Türelem???, no ......megmondanám ki legyen most már türelmes...... anyukával együtt8)

jutka190226, Baby72, bogisaci60 és 7 más kedveli ezt.
  9. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Karácsonyi vásár 3. küldetése élő, online!

upload_2025-12-12_10-7-50.png

10:00 után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az event órát, a hírek felületét!

Csak ezt követően kezdjetek hozzá a munkálatokhoz, aratáshoz a felröppenők miatt,valamint a tenyésztésekhez!
    A 4. küldetéshez jelvényeket ezen a hétvégén is tudunk szerezni.

A feladatsort itt tudjátok átolvasni újra:
    <<3. küldetés>>

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

mermeze50, .dina1., sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    ilyenen nem idegeskedem.
    Sajnálom, hogy a tegnapi módosítás elhamarkodott volt a Központ részéről, s páran ez miatt variáltatok a bekészítésen, de örülök, hogy az érveket meghallgatva visszaállították, s amint tudtam hoztam minden hírt.
    Ez egy játék, ez miatt én nem fogom felbosszantani magam.
    S valóban, az eventtel kapcsolatos panaszok helye a Panaszláda, a Játékkal, Központtal kapcsolatos panaszok helye pedig a Panaszkönyv.
    További jó játékot!

11. PaySkin

PaySkin Rutinos

Sziasztok!

Most csak vicceltetek ugye???
    Reggel learattam a szupertrágyás amarántot az esti kiírás végett, ment az eventnövény a helyére!
    A bahán a trágyázott fákat töröltem és ment a rövidítőkkel + sz.trágyával a sisakbab! Karácsonyi vásár - hétvégi küldetések event csevegő

Ezért milyen kárpótlást adtok???

Domos52, Gólyaláb, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  12. irkuvasz

irkuvasz Törzsjátékos

Szia. Jól megkevertek bennünket, de sok türelmet kívánok mindenkinek! Reggel gyors újratervezést csináltam, most állíthatom ismét vissza csak kidobáltam feleslegbe olyan gyorsítókat amire nem lett szükségem.

Baby72, sutimami57 és Synodendron kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    sajnálom, hogy így jártál, én amint tudtam, hoztam a híreket a témában.
    Méltányossági kérelemmel a Supporthoz tudsz fordulni, itt a Fórumon mi ebben nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

14. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

A "Meglepetés" jó lesz kárpótlásnak? :)
    Igaz, azt már meg is kaptuk 10 órakkor, mikor arattunk a Bahán.

Baby72, kicsy0123, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  15. PaySkin

PaySkin Rutinos

Szia!

Nem is titeket hibáztatlak, de milyen alapon néznek már hülyének minket ezek a hozzá nem értő ........................... - örökös tiltást kapnék ha azt a hét szót leírtam volna, amit most gondolok!!!

Gólyaláb, Baby72, kicsy0123 és 2 más kedveli ezt.
  16. Dolphin

SnéDóri, lovardatanya, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  17. Dolphin

Kedves Játékosok!

Kérjük, hogy a panaszaitokat a Panaszládában írjátok meg, ne itt a Csevegőben.
    Megértjük, hogy akik a tegnap esti közlemény után módosítottak, most csalódottak, dühösek, de ennél többet nem tudunk tenni, mint, hogy az információkat megosztjuk Veletek.

Az event vasárnap estig tart, sok sikert Mindenkinek a teljesítéshez!

A panaszokat ebből a topikból áthelyezzük a panaszládába.

A nem eventhez kötődő panaszokat pedig a Panaszkönyvben van lehetőség kifejteni.

További jó játékot!

feki13, SnéDóri, lovardatanya és 3 más kedveli ezt.
  18. lovardatanya

lovardatanya Rutinos

Vasárnap estig probléma nélkül félig aludva is meg lesz az a pár 100 röpi. Semmit nem rendeztem át az este mert ennyi röpi játék a szokásos 2000-hez képest. Egyébként a tenyésztés mindent visz!

A dühöngés csúcsra van járatva a farmon (is).

Ui: 229 forró kakaót kaptam nemesített szögletes gabonára, mellé a másikból is jócskán ez már meg is van bő 2000, este óta mindössze 3-szor kellett ültetnem az e.növ. után.

Utoljára szerkesztett: 12.12.25, 09:59
    Synodendron, Baby72, SnéDóri és 6 más kedveli ezt.
  19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Azt reméltem legalább emelik a röpik számát! A 4 órás event növényre 25 röpi jött 1 területről! Tényleg " nehéz" besorolású event de most mindkettő! Melyik ujjamat harapjam szindróma!

20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kitehetők már zsebben. 54 felröpi hiányzik a feladatsor kimaxolásához.
    Jövő hétre a jelvények elkészültek:).

Sok sikert mindenkinek!