Visszajelzés Karácsonyi vásár - hétvégi küldetések panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 27.11.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Tenyésztéssel összejöhet a szükséges felröpi

tyutyika2005 és Baby72 kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    A lényeg, hogy maradt a farm. Még szerencse, hogy hirtelenből nem töröltem a növényeket. :D

3. imike911

imike911 Fórum hercege

Hiába a tologatás, úgy döntöttem az egészet gyorsan letudom. Egy kis krókusz (mert olyan izé felhőim nincsenek), komfort, ez az a rekeszekbe , 600 szupertrágya (Így is maradt még több, mint százezer). Spórolhattam volna, de el akartam már felejteni ezt a sok macerát. Gondolom, sokan vannak így. A másik eventet nem is csinálom, így egy hét láblógatás jön.

4. tyutyika2005

tyutyika2005 Utánpótlás-írogató

Szia! Ebben igazad van, de advent vasárnapja nem arról szól. hogy tenyésszünk ráadásul még 1 tápost sem tettek be ami talán enyhítené sokink zöldcsepp veszteségét. Én most komforttal próbálkozom elvileg az minden földterületre ad felreppenőt. Az 88 aratásonként. Persze ha már komfort talaj akkor levettem egy növény bevételi bónuszt is. így kevesebb zöldcsepp fogy.

macimami1958 kedveli ezt.
  5. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Ez most komoly? Reggel lezokniztam minden fát, hogy beérjen a felröpi miatt!!! Mi folyik itt??? Szégyen! Ennyi hozzá nem értő ember nincs a világban!

Kisfenyő kedveli ezt.
  6. Calibaby

Calibaby Fórumprofi

Sziasztok! Nálam már 22:58-kor nem volt elérhető...

7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    22 óráig tartott az event.

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kuzdern, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  9. gyöngy57

gyöngy57 Utánpótlás-írogató

Betettem 80 db emlőst a tenyészterepbe, az utolsó szupertápomat is felhasználva, nem adott jelvényt.

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan milyen emlőst? Pl. a zombijuh hiába juh, tehát emlős, de a tenyésztési besorolása nem az, hanem teliholdas.
    Ha nem ez a gond, akkor egy segítségkérő topikba menj, és add meg a farmnevedet és ID számodat.

Dolphin, Synodendron, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.