Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Részben vissza is vonom, amit írtam Neked, hiszen kiderült a 110 pontnál lévő dekorról, hogy nem a királyfi, hanem a koldus :D. (Na jó, ez így egy picit túlzás, elismerem.)

szekulagábor, Anulu73, Fätum és 10 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    :D:D:D:D Szia Toma. Nekem is ez jutott eszembe. :D Remélem a szintes szorzója azért megmaradt.
    Néztem a márciusi naptárt, megint lesz 2 hetes event. :D Gondolom kis nyereményekért. :D Úgy látszik, hogy most ez lesz a divat, 2 hetes- kis nyeremény. Legalább tudnak 2 hétig pihenni, mert a hibákat nem nagyon javítják. :D

szekulagábor, Fätum, vihence és 7 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kedves Farmerama közösség!

A moderátorok megosztották aggodalmait az idei karneváli eseménnyel kapcsolatban. Bár megértjük aggodalmát, úgy döntöttünk, hogy megtartjuk a jelenlegi mechanizmusokat.

Szeretnénk azonban tisztázni, hogy a karneváli rendezvény „normális” mechanizmusai idén visszatérnek az eredeti tervek szerint. Biztosítjuk Önt, hogy a megszokott formátumot nem szüntetik meg véglegesen; Az esemény meghosszabbodott időtartama miatt egyszerűen elvégeztünk néhány módosítást.

Bízunk benne, hogy ha adsz egy esélyt a rendezvénynek, akkor értékes élményben lesz részed.

Köszönjük értékes visszajelzését és folyamatos támogatását. Reméljük, hogy kezdeti aggodalmai ellenére is megpróbálja és élvezni fogja ezt az eseményt.

Üdvözlettel:

Farmerama csapata

pirosnénike kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én alapvetően nem bánom a kéthetes eventeket, ha az tartalmas és van értelme. De az eventes területen két hét eleve sok, és egy hete volt ugyanitt a Valentin-event is. A nyeremény meg olyan, amilyen...

szekulagábor, Fätum, vihence és 10 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Én se bánom, de azért naaa.... 2 hetes munkáért adjon már jobb nyereményt.

szekulagábor, Fätum, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Toma!

Nekem a második felhő nagyon tetszik. Maga a ládája és a trágya is jól jönne, de sajnos ezt nem tudom majd teljesíteni.:sleepy: Eventekre pedig nem áldozok pénzt, amennyit meg itt kérnek még a mammutos ajánlatért se voltam hajlandó adni, nem hogy egy eventért...

7. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Dolphin, maszilva, farmerSS és 6 más kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

sosoump, inanna11, feki13 és 4 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Szia, köszönjük. Tudtam, hogy nem fognak változtatni, mert akkor 14 óráig megtették volna. Írjátok meg nekik, hogy nagyon fogjuk élvezni az eventet. :D:D Nektek meg köszönjük, hogy megpróbáltátok. :)

10. HéricsBáró

11. Ableotory

Nem változtatnak ezen az eventen.
    És még ebben az évben, az ehhez hasonló, megszokott karneválkirálynős event visszatér (nem feltétlenül 56 órás formátumban).

szekulagábor, maszilva, vihence és 9 más kedveli ezt.
  12. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Olvastam, de a lényeg nem tiszta, és akkor mi van? Vegyem meg 6000Ftba a csomagot mert a tulaj sajnálja de most ez van?
    Vagy mi változik most 2 hét alatt? Merthogy 21 óráig a dudva nem terem le, azaz az bukta, éccaka a 7 órát alvással töltöm és 4 kor ezért nem kelek fel...... szóval mi a lényeg?

13. Ableotory

Nem változatnak ezen az eventen. Minden marad úgy, ahogy jelenleg a játékban megtalálható és ahogyan olvasható az ismertetőben.

Fätum, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  14. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Màr mennèk kosarazni, de úgy làtom inkàbb az ubalmas verzió lesz

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Mintha ma már olvastam volna valami hasonló bejelentést az egyszer majd visszatér ígéretre. a változtatás elmaradása nem lepett meg.
    A Mod csapatnak ettől függetlenül köszönöm a közbenjárását :)
    Ígérem én személy szerint nagyon fogom élvezni ezt a rétestészta eventet, és ha valaki panaszkodna, hogy unalmas és fárasztó az nem én leszek, hanem az alteregóm :D

szekulagábor, ladislaw11, Fätum és 8 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Valaki , kosarazásból , kapott már ládát ? :p

tompaker és Swartsch kedveli ezt.
  17. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :)
    Igen, 3-at. :)

vihence, Sali~*.* és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Egy dobásból ? :D:inlove:

Swartsch kedveli ezt.
  19. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

xD
    Ennyire jól azért nem adja. xD Nem 1 dobásból! ;)

Fätum, Sali~*.* és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia feki. Vedd úgy, mintha nem is láttad volna azt a felhőt. Nagyon sokunknak nem fog sikerülni.

szekulagábor, Fätum, tompaker és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.