Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiszsuzsi

kiszsuzsi Haladó

Sziasztok Kezdetektől játszom szeretem is nagyom termelem az event növényt de esküszöm nem tudom hogy merre vagyok arccal előre hogy most mit csinálok. Próbálom követni benneteket és a sok változást.

csio70, Anulu73, Döbi65 és 5 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ez már egy felkészítés a Marsra szálláshoz. :D Én már nagyon várom.
    Lehet már holnap mondja Rackó, hogy:
    - Mars innét!! :D

bocsika67, Döbi65, Negedi és 14 más kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nekem már ma reggel is mondta:cry:
    Az internet hiánya közbeszólt és még csak most lehetett belépni.
    1 aratás mínusz.

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Egy aratás nem aratás. Jelen helyzetben igaz is. :D

-gyöngy-581, Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  5. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Jelenleg 610 eventgazom van. Kérdezném a változtatások után mit hogyan csináljak, hogy értelme is legyen ennek a 2 hétnek? Lehetőleg pénz költés mentesen. Van rá mód ?

tompaker és Fätum kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lassan terem a növény... unalmas az event:(
    No de talán majd lesz jobb...:music:

tereza6517 és 05Zsuzsa kedveli ezt.
  7. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Köszönjük!
    Már csak azt a hírt várjuk, hogy a másik felröppenő sem csak az eventes területről érkezik majd (a szomszédos ajándékozás mellett)... ;)

8. gazda1952

gazda1952 Fórum-zöldfülű

Mikor lesz ebből 250 pont, most a 3-nál tartok.

tompaker kedveli ezt.
  9. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szép napot.
    Teljes mértékben egyet értek. A legnagyszerűbb event- érdekesebbé és izgalmasabbá tétele az volt amikor kikönyörögték a nehezítést, hogy berakták a malomba a kutyulni valót, ami ugye pár másod, pár perc alatt meg van. Egy marhaság. Utána jól szétbarmolták az eventeket, hogy csak a tanultabbak értik meg első vagy pár olvasás után. Úgy van, miért nem tanultam annak idején és minek kellett megöregedni?!:p:p

De ha érthető leírást keresel az eventről ha csak az utolsó 2-3 oldalt vissza olvasod itt, már is világos milyen sorrendet kövess: eddig kezdéstől ültetni kellett az egyik event növényt (másikat nem is lehetett még), ez világosan le volt írva és mindenki így tett.

Ma legkésőbb délután a Fő-farmon ültetni kell hosszú érésű növényt, hogy holnap 14-órától kapjuk a felröppenőt - cukorkahal vagy mi. Ha lesz felröppenőnk onnantól kezdve beadogathatjuk Rackónak és kapunk cserébe mindenfélét (ezt is olvashatod kicsi visszaolvasással). Azután majd tologathatjuk a kosarakat is. Ennyi röviden, ha minden nap benézel ide az utolsó 2 oldal olvasásakor láthatod mit kell csinálni a következő napokban mert minimum 5-6 segítőkész játékostárs minden event előtt, alatt stb végig segíti azokat, akik kevésbé értik.:)

doraemon24, maszilva, csio70 és 27 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Erre a hírre hiába várnánk ! Pedig megérdemelnénkxD ennyi variálás után.

Ha már felröppenő!

Eddig sose figyeltem eventes területen, hogy milyen kockákban adja jobban.

Arra már készítettem magamnak egy számolást, hogy reggel mikor kellene aratnom-vetnem, hogy 14 órára beérjen a borsó és az új növénnyel együtt (szaporítás) egyszerre tudjam visszaültetni a maradék helyre

Koránkelő vagyok, így nem gond: 5,20 - 9,40 - 14,00.

Kell a 2. terület, így az xxl-es kosárral indítok, amiben van Háromágú az azonnali feloldáshoz.
    A 15 új mag megy 2x2-es kockába, a többibe még borsó.

Aratás után lesz 60 manyalóka, ami épp elég a teljes visszaültetéshez: 38 db. 2x2-es, 6 db. 1x2-es és 16 1x1-es kockába.
    Ja és nem elfelejteni napi szinten a kicsi farmokat felkeresnixD, hogy meglegyen + 20 felröpi.

Ui: most néztem meg jobban a kosarat! Van benne a Háromágú mellett 50 manyalóka is és 50 felröpi, így viszont nem kell mellé már borsót ültetni, mert bőven sok is lesz a 65 új mag.

Utoljára szerkesztett: 1.3.25
    GA-BI-O-Farm, Fätum, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  11. balu

balu Haladó

Tehát ha valaki nem tud itt lenni 7 óránként az el se kezdje?
    a felhőket nem tudja megszerezni, a többi csak hum-bukk

szöszi50 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ha csak 7 óránként kellene, az nagyon jó volna, mert reggel úgyis aratni kell, délben ebédidőbe még éppen belefér, este meg vacsora után (6-13-20 óra) lekattogom Rackót és Töfikét, de a növényeket is jó lenne napi 4x aratni, hogy betudjam fejezni ezt az eventet, ha már elkezdtem.
    Így viszont ha nem szól közbe semmi, akkor farmra lesés : 6 - 11 - 13 - 16 - 20,20 óra van tervbe véve.
    Egyedül a 11 óra az, amikor rendkívüli szünetet kell elrendelnem magamnakxD

13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

Nekem nem jött át valószínűleg teljesen az event, vagy valami infón átszaladtam.
    Teljesítettem Rackó két feladatát, majd rányomtam a karneválkocsi gombra. Előugrott egy ablak, 999 db valamivel, amire rányomtam.
    Azt írta ki, hogy gyűjtsd be a szigonyt,meg a nemtudommit.
    Erre akartam minijátékot indítani, és nincs ott a lehetőség.
    Tudja valaki rajtam kívül, mit csináltam? xD
    Igazából egy kicsit sem érdekel ez az event.

tereza6517 és balu kedveli ezt.
  14. balu

balu Haladó

detto ugyanez történt velem azthittem halucinálok.
    kezd kínossá válni ez az event

hóóvirág és tereza6517 kedveli ezt.
  15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

Valószínűleg Töfi játékára nyomtatok rá.
    Az Ő játékát lehet szigonnyal indítani, de azzal még nem rendelkezünk.
    Majd március 6-ától lehet gyűjteni a szigonyokat a Töfi feladatainak teljesítésével..
    Rackótól szivárványt kapunk a feladatok teljesítésekor, azzal indíthatjuk az Ő minijátékát.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/karneváli-forgatag-2025-február.26046/#post-1438231

hóóvirág és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. bherczeg

bherczeg Haladó

Na most lett elegem 15 év játék után.Nekem magas ez a játék nem tudom mit kéne csinálni és mi az értelme.Nem értem miért kell így megbonyolítani.Nics időm rá hogy max 1 órán keresztül értelmezem a játékot!!! Lehetne egyszerűbb hogy gyorsan megértese az ember.

Döbi65 kedveli ezt.
  17. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Nem tudom hogy találták ki a 7 óránkénti időt amikor a növények 4 óra 20 perc alatt érnek be. Ahhoz két aratás kellene hogy mind a két feladatot tudd teljesíteni. Agyrém ez az event.

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egyáltalán nem bonyolult. Igen, sok minden van benne, fokozatosan jutunk hozzá az egyes dolgokhoz. Megpróbálom vázolni.

A földeken eventnövényt kell termelni. Most a pattogó borsót, hatodikától a manyalókát.
    A farmon holnap 14 órától kapunk cukorkahal felröpit.
    Az eventes területen hatodikától kapunk művészpaletta felröpit.

Az eventnövényeket és a felröpiket a megrendelőknek kell odaadni. Két megrendelő van, Rackó és Töfi. Most még csak Rackó érhető el, hatodikától jön Töfi is. A megrendelők 7 óránként frissítik az ajánlataikat.
    Rackónak a pattogó borsót és a cukorkahalat lehet odaadni.
    Töfinek a manyalókát és a művészpalettát.
    Plusz mindkettő kér a pajtánkból is ezt-azt.

A megrendelők haladási pontokat adnak. A haladási pontok alapján kapjuk az event fő jutalmait, a dekorokat és a felhősorokat. Minden teljesített megrendelés meghatározott számú haladási pontot jelent. Rackó a borsóért 1 pontot ad, a cukorkahalért 2-t. Töfi a manyalókáért 4 pontot ad, a művészpalettáért 2-t.

Ha egy megrendelő mind a négy kérését teljesíted, akkor további jutalmakat lehet bezsebelni. Rackó 2 szivárványt ad, Töfi egy háromágú szigonyt. Ezzel a két eszközzel lehet indítani a kosarazós minijátékot. Rackó az egyik eventnövényes beadásáért is ad szivárványt.

Hatodikától további földterületek is elérhetőek lesznek, amelyet egy darab háromágú szigonnyal lehet feloldani. Vagyis a nagyobb termőterülethez először teljesíteni kell Töfi mind a négy megbízását 7 órán belül.

upupa, Mogyi, maszilva és 21 más kedveli ezt.
  19. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Ma este még lesz egy aratásom, ezzel 1000 körül lesz a növények száma! Tudom, az eventes terület "felén" ültetünk, ahol nincsenek bónuszok, csak víz és trágya, de azért elég gáz belegondolni, hogy több mint 2 napja gürizünk emiatt a ... miatt és csak itt tartunk!

jutka190226 kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Kivételesen dekorok vannak mindenhol :eek: Szezonzsetonok miatt, na most akérdésem az, hogy ha én holnap kihagyom a 14:00 feladatleadást igazából semmit se veszítek. Mert oké, hogy 6.-áig termeljük a növényt de leadni utána is tudom, márha marad addig. Szóval pontveszteség nélkül oldom ezt meg, vagyis a felreppenők miatt talán nem :/ Lehet akkor adok 1 területnyit neki, ha kell akkor pedig a krókusszal nyomok 1 kört.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.