Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is azt számolgattam, hogy meddig lesz elég a Pattogatott borsóm, de akárhogy szorzok / osztok, ;), csak az jön ki, hogy nem tart ki.
    Matematikailag nem is tud, mert hiába termeltünk előre csütörtök délutántól vasárnap 14 óráig, Rackó sokkal falánkabb.
    4*99 = 396 db /nap a termelés, és 3*288 = 864 db a fogyasztás. :)
    De "van másik!" ahogy Alfonso Eötvös Gábor világhírű zenebohóc mondta. Ha elfogy az event növényünk, akkor a Rackónál csak a 3. és 4. igényt szolgáljuk ki, amihez pajtából kér valamilyen cuccot, és 29 Cukorkahalat.
    Ezzel 2+2=4 haladási pontot tudunk szerezni a full, négyes kiszolgálású 6 ponttal szemben. :D
    Korr.: Alfonso

Utoljára szerkesztett: 3.3.25
    PZoli64, Marika312, Gilyan és 7 más kedveli ezt.
  2. Gabi051955

Gabi051955 Utánpótlás-írogató

Valaki kiszámolta, hogy kosár nélkül végig lehet egyáltalán vinni a 250 pontig?

3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, ugye-hogy ugye? Rackó többet harácsol, mint ami nekünk van/lesz. A kis piszok csirkefogó.
    Ahogy megláttam, a hármat rohantam az event ismertetőbe. Igaz csak gyorsan átpörgettem, de nem láttam erre utalást. Minden esetre a paraszt azt várná. hogy ahogy halad előre, és teljesíti a megbízást többet kap, és nem kevesebbet. Szóval, igen ez furcsa. Na megyek megnézem megint az leírást. A bakancsom amúgy tele van vele, hogy minden lépésnek utána kell nézni, mert csak kukkolok így ki a fejemből, mint egy sült hal.
    Voltak itt számolgatások, és bevallom a második felhőt én el engedtem. A topik elején találsz erre számolgatásokat. Ha nem baj nem keresem ki, mert ezt te is megtudod tenni.

GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én kosárral sem fogom elérni... pedig híresen sok időm van:oops:
    Talán nem lehetelen... de nagyon pontosan kell aratni!

genka53 kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Mivel oldjuk fel a 2. zónát? Ha gazzal, akkor eljátsszuk Rackónál. Válaszod előre köszönöm!

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Teljesíteni kell Töfi mind a négy megbízását, ő ad érte egy háromágú szigonyt, és azzal oldhatod fel a második földterületet.

Szia!
    Alfonzó és Eötvös Gábor két külön személy. Alfonzó eredeti neve Markos József (bár úgy rémlik, már ez is egy magyarítás).
    Szerk. Megnéztem, eredeti neve Markstein volt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.3.25
    maszilva, szekulagábor, vihence és 9 más kedveli ezt.
  7. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Akkor nem kell eventnövény, hozzá? Bocsi, de még nem vagyok teljesen képben.

8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Igen, többen számolgattunk már, de mindig volt egy kis változtatás az eventben. Az 5. oldalon Toma részletesen végigvezette:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...bruár-event-csevegő.26044/page-6#post-1438488

Sok tényezős, hogy ki meddig jut.

- Naponta tudsz e 4x aratni az eventes területen
    - Tudod e napi 3x kiszolgálni a megrendelőt
    - Azonnal feltudod e oldani majd a 2. zónát csütörtök 14 órától, hogy 180 db. kiskockányi területed legyen
    - Prémiumos vagy e, hogy 15 manyalóka-növénnyel indíthasd a szaporítást
    - Veszel e kosarat és milyet vagy sem
    - .................
    -..................

szekulagábor, Fätum, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Közvetlenül nem, de Töfinek azt is kell adni. De nem a mostani pattogó borsót, hanem a manyalókát, amit szintén hatodikától lehet ültetni.

10. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm gyors válaszodat!

GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  11. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok ! Nem világosodtam meg a Rckóval kapcsolatban. Ha 7 óra alatt nem tudom a 4 db megrendelést teljesíteni, akkor újra indul más ajánlatokkal, ezt értem,de az addigi teljesítésbe beadott dolgaim elvesznek vagy vissza iródnak a raktáramba??

GA-BI-O-Farm és szellorozsa kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nem kapod vissza, hisz a részajándékokat megkaptad a beadásaidért.

Közben a kicsi farmom miatt végeztem egy gyors számolást az új növénnyel kapcsolatosan.
    Nincs prém, így 10 maggal a fél területen legkorábban péntek este tudom kiszolgálni először Töfikét, vagyis ettől hamarabb nem tudom feloldani a 2. Zónát.
    Remélem ezután a felröpivel nem lesz gond, és napi 3x a növény mellett lesz mindig 34 felröpi is + pajtacuccok.,

maszilva, inanna11, szekulagábor és 8 más kedveli ezt.
  13. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Én nem tudom kiszolgálni őket, csak napi 3 alkalommal, mivel más teendőim is vannak, és nem tudok a gép mellé ülni időben, így csúszni szoktam.A második felhőről le is mondtam ezért., kosarat meg nem veszek, mivel akkor a másik kettőre is kellene vennem ezt a pénztárcám pedig nem engedi meg.

inanna11, GA-BI-O-Farm és Fätum kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Mindenki max. 3 alkalommal tudja csak kiszolgálni a megrendelőket.
    Ha mától napi 3x csak a 2 felröppenős résznél tudod Rackót kiszolgálni az event végéig, az 10 nap x 3 x 4 haladási pont= 120 pont + ami most van nálad.
    Csütörtöktől belép Töfike, ha csak szombattól szolgálod ki napi 3x, az 5 nap x 3 x 12 hp.= 180 pont, azaz össz. 300 pont, míg nekünk csak 250 pont kell.
    Vagyis nem kell feladni, lehet kihagyni vagy csak részben teljesíteni néha a megrendelőt.

Dolphin, maszilva, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Szia.
    Számoltam én is.
    Csütörtökön 14-kor elültetem a magokat. 18,30- aratok és ültetek. 23 órakor aratok. Csütörtöktől kötelező lesz a napi 20 paletta küldése. A feladat kér 18+16 db-t. 17 órakor megnyitom Töfit, beadom a 18-ba, marad 2 db. 23 óráig csak ad 14 db felrepit. Akkor ki tudnám szolgálni a 2 felrepist 4 pontért. Ha nem ad, akkor toll a fülébe. :D

16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Óóóóóó! Akkor ezt jól benéztem, a videó alapján. Megyek vissza, korrigálom a hsz-met, és lehúzom az Alfonsót.
    Köszönöm, hogy szóltál, mert rend a lelke mindennek. ;):D:inlove:

GA-BI-O-Farm, vihence, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nekem éccakára ne számolj, mert ugyanolyan vagyok, mint Toma.xD
    Este 8 után már nem farmozok, sőt már előtte 1 órával se nagyon.
    Jó lesz az pénteken is, kijött a számtanban, hogy lehet nyugisan aludni.xD

A borsót is aratod közben, abból is kapsz felröpit, nem csak a szomsziktól;)

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Készítem én is a tollat:D

szellorozsa, farmerSS és kukori80 kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Óóóó, nagyon nyugisan szoktam aludni. A farm eszembe se jut. :D De ami nem esik nehezemre, azt megcsinálom. ;)
    :D:D Akkor már kettőnktől fognak kapni. :D

20. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Mondtam én, hogy számolni fogunk még!xD
    Most, hogy jelezted, bennem is udatosult, biza egy teljes nap rámegy a felszaporításra :D :D :D Jöhet a Töfikés számítás...
    5 napot számolva a Te kicsidből kiindulva (ami nekem a fő) 5x4 aratás az azt jelenti, 5 napon át 3x tudom majd kiszolgálni Töfit. Ami biza 180 pont. Így egy fullos hajtással Rackó 144 pontja mellé még Töfi 180 ponttal beszállhat. Bőven túl mehet az eventen.

Viszont meg kell, hogy jegyezzem ehhez a napi 4 aratás szükséges. Nekem ez a gép előtt töltött munka miatt nem probléma. Éjjel nem kelek emiatt, alapból késői fekvő vagyok ezért beférek a 4 aratással és a 3 kiszolgálással simán.

Esetlegesen, ha nemjön úgy a felröpi az eventesről, Rackó felröpijei nagyon is jól jönnek, mint említettem 88 pont bezsebelhető pluszba csak a röpikkel.
    Nagy munka? Igen! Megéri-e..? A második felhő végre egy olyan felhő, ami számomra olyan ládát ad amiért csillog a szemem. Viszont áldozni nem szeretnék rá még 900Ft-ot sem. Minden igaz ezzel a tempoban INGYEN még a piccolón is túl tudok menni, ehhez kell a napi 4 aratás és a 3 kiszolgálás...Nem ilyen lenne a második felhő nem csinálnám. De így viszont ez nekem kell.

Hajrá mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.