Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

14 óra után is be tudod adni... a fehő akkor is megszerezhető...

2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

2 !!! db borsó hiányzik egy újabb körhöz :D
    Szégyen ez az egész. Örökre kitiltanának, ha leírnám a gondolatomat :) de attól még létezik a gondolat és ez nem válik a játék előnyére :)
    Ha már ennyire akarják erőltetni az eventes területen a játék kezdeti állapotokat, akkor az elvárás is legyen a kezdetekkori

zoldert, Pityipanggg, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaa :D Tőlem biztos nem. Én hármat kaptam és bőgő majmot az egyik szomszédtól.:cry:o_O Örültem neki:sleepy: Gondoltam nem kell írnom levelet, mi ma az ajándék. Hát tévedtem, de már mindegy. Holnap reggel kis farmokról majd küldöm a festékpalettát, hátha megtudom előzni a szomszikat, és akkor nem tudnak küldeni semmit.

zoldert, SnéDóri, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sziaaa. Szerencséd van. :D:D Nem tőled. Majd a kis farmról átküldök 2 Fa-ért felrepit. >:(>:(
    Kösziii, de nem biztos, hogy gyorsabb leszel. :D

GA-BI-O-Farm, -Holdfeny-. és Fätum kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Tőlem sem kapta egyikőtök se, reggel résen voltam. ;)Mert úgy vagyok a felröpikkel, hogy reggel aratás előtt elküldöm, ha nem
    akkor meg feledkezek róla.:sleepy:

jófarmerlány, zoldert, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Gabikám, nem tőled jött :inlove:

jófarmerlány és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Kérlek kérlek ne felejts el. :) A szomszédaim egy része csak kapni szeret...

kovacstne, GA-BI-O-Farm és Fätum kedveli ezt.
  8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Nem is tudom. Szerintem ez a régi játékosoknál nem így van. Legalábbis nekem szerencsére olyan szomszédaim vannak, akik azért figyelnek a küldözgetésre is. Holnap reggel betárazok festékpalettából és küldöm is mindenkinek. Ebből fogják látni mi a menet. :inlove:Szóval szerintem elég lesz egy nap a helyes irányba terelésre, de lehet a mai nap is elég lesz erre :)

9. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nincsenek nagy régi játékos szomszédaim. Gabi nagyon aranyos szokott nekem küldeni a kicsikről is amikor fontos. Én már kipróbáltam, hogy előre küldöm ami kell, de áááááááááá dehogy azt kapom vissza :)

Fätum és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Szívesen! Írj, ha még kellene, 5 után küldöm. :D

11. kukori80

Szia. Megállj csak. Ezért kapni fogsz. :D Beárullak Zsaninak, hogy feledékeny lettél. :D

jófarmerlány és zsani_apja kedveli ezt.
  12. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Ha most felszedem a rackó pontjait, 14 óra után a Röfi ideje indul, vagy a mostanival megy este 20-ig?
    Illetve MÉG 1 Kérdés!

Ha most a +5 db-s vetőmag segítséget nem használom föl, akkor 14 óra után lehet 15 vetőmagom?

Utoljára szerkesztett: 6.3.25
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem tudjuk, de a másodikai tapasztalatokból lehetséges, hogy a két megrendelő szinkronban fog jönni. A gyopáron viszont függetlenül számolódik az idejük, vagyis lehet, hogy kettőkor mindenképpen beköszön Töfi (vagy amikor kettő után először belépünk). Szóval nem tudjuk. Én nem fogok kettőig várni, mert akkor nem kell este 9-ig sem. Szerintem úgysem kapunk annyi röpit, hogy ma kétszer odaadhassuk Töfinek. (De ebben ne legyen igazam...)

feki13 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jöjjön csak egymástól függetlenül a 2 megrendelő... ráérnek kéőbb szinkronba állni;)

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Most léptem be oda. Töfin lakat van, és elindult egy számláló 0-tól lefelé, másodpercenként.
    Na, újraindítás után ott van Töfi, lehet(ne) neki beadogatni.

16. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Most kiszolgáljam töfit a palettákkal vagy ne?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. kukori80

A 34 vegyes kockára 20 felrepi jött. Beadtam 16 db-t Töfinek. A többit majd késő este.

18. szabomiklosne1949

szabomiklosne1949 Utánpótlás-írogató

ID19238654 szabomiklosne1949 segítséget kér: hol lehet a 3 ágú szigonyom, mert nem zöld és nem ad lehetőséget a 2. szint indítására. mit gondoltok, mit csináltam rosszul?

pecanegra1976 kedveli ezt.
  19. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Én megvártam őket és az aratást is.
    Most 74/250-nél járok és lett 67 művészpalettám.
    Estére kész a felhősor, a másik ha összejön, akkor jó, ha nem lesz meg, úgyis jó, de azt betudom annak, hogy a bp helytelenül csinálja az eventet.
    Az event event, attól még van élet és nem az event az élet.
    Nekik kellene ennyit foglalkozni a játékkal, nem nekünk, mi csak játszanánk vele.

maszilva, JUCUS és inanna11 kedveli ezt.
  20. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Vegyes borsó adott 17et

Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.