Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Na így már jó lesz !
    Majd figyelem Rackót, hogy márc. 6-án mikor vált du. a 7 órája és csak akkor lépek be Trüffelkéhez, így innentől végig szinkronban lesznek.

2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Nem kezdi újra éjféltől. Most rákérdeztem, ebben a percben, direkt.
    A következő megbízások reggel 04:00-kor érkeznek majd, amennyiben 21:00-tól számoljuk a 7 órát.

genka53, PZoli64, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  3. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

A fiókba való bejelentkezés számít. Amint belépsz, az óra elindul, nem szükséges megnyitni a megrendelők ablakát hozzá. Szóval a bejelentkezéssel kell majd taktikázni.

maszilva, Hahacska, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  4. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

na azzal nem sokat fogok tudni taktikázni, mert 14 órakor ha nem kezdem el ültetni a 2. egazt, akkor tényleg nem lesz meg ez az event.
    Jobb lett volna, ha a megrendelők ablakához igazítanák a belépési időt, nem pedig a farmhoz.:oops:

Kukackukac, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszönjük szépen a segítségedet. :) Így legalább lehet számolni.
    Aznap elülteted a növényt és ki kell lépni. Csak majd erre is figyelni kell, pfff.... Az egész event figyelés. :D Nálam már borítékolható pár baki. :D:D:D

Kukackukac, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Toma :) Sziasztok!

Pontosan ezen törtem a fejemet én is, ma délután.
    Az első felhőig szeretnék eljutni és a két dekort kivenni.
    Néha aludni is kéne és a családot is szeretném ellátni...
    Szóval a napi 3 aratás és a vevők kétszeri kiszolgálása nálam a cél, aztán meglátom....
    Ez az event már nem a kosarazásról szól, hanem a pontok gyűjtése a cél, tehát simán le lehet mondani az első héten a tologatásról, bár eléggé unalmas lesz a minijáték nélkül, de valahogy majd csak kibírom :)

ladislaw11, Babuxx, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  7. boriska11

boriska11 Fórum-zöldfülű

Szia! A beadások listája érési időt szerint mindenki ugyan azt adja be, vagy válogathat hogy mit tud beadni? Nem látható mit is kell beadni !?? a borsón és a szigonyon kívűl!!!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. kukori80

Most néztem végig, hogy 6.-án mit lehetne csinálni. A nyalókát fel kell szaporítani, Töfitől nem kapunk a növényre semmit, mert nem lesz annyi. Viszont a felrepire kaphatunk. 18+16 felrepit kér. Ha a szomszédoktól kapunk 20 felrepit, arra kapunk 2 pontot ééés ha a növény is adna 14 felrepit, akkor 4 pontot kapnánk. Rackótól meg kapunk 6 pontot. Tehát első nap kaphatunk 8 vagy 10 pontot. A többi kérésüket nem tudom pontozni, mert nem tudom, hogy mit fognak kérni.

farmerSS, genka53, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  9. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia ' Ez a kérdés foglalkoztat engem is! Olyan zsákbamacska ízű az egész! Majd a röpin is múlik meddig jutunk!

kukori80 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Én már az egekben járok. :D

genka53, PZoli64, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia apja, téged idézlek, mert látom, hogy rossz az idézés. Terményből meg a többiből nem fog sokat kérni, benne van a táblázatban. Deee nekem nem jön ki a 230 pont, akárhogy számolok. Napi 2 megrendelésre kapunk 36 pontot. 6.-a kiesik, mert akkor csak felszaporítunk. 6 nap x 36 pont = 216 pont + 6 pont Rackótól =222 pont. Nekem mégiscsak az a véleményem, hogy kellene az első héten Rackót kiszolgálni. De lehet, hogy elszámoltam, kérek egy okos számolót, mert már elvesztettem a fonalat. :D Megtaláltam, kifelejtettem a 8 pontot Töfinél.

Utoljára szerkesztett: 26.2.25
    farmerSS, Kukackukac, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  12. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Mindenesetre csinálom1 hétig a borsó ültetést az is nyomja a csíkot! Vagy nem ha mégis lesz lista a borsó,szigony és a röpin kívül mert az se mind 1! Örülök hogy jó estéd van! Csak le ne pottyanj arra vigyázz!

kukori80 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Ha a "cukorkahalat" csak 2.-ától lehet gyüjteni, hogy szolgáljuk ki a megrendelőket?

14. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

Örültem a játéknak mert szeretem, de az eventes területen még sose sikerült befejeznem :/ na majd látjuk..

kovacstne kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Csinálhatod, de úgy sem lesz elég növényed. Ha a megrendelőket csak kétszer szolgálod ki, akkor az eventgazt sem fogod 4-szer aratni. Napi 3 aratással kb. 5500 növényt termelhetünk le. A 2. héten 6 napon át, naponta 2x kiszolgálva a megrendelőket 6048 növény kellene. Vagyis semmivel sem vagy beljebb azzal, ha az első héten is adsz a megrendelőnek növényt.
    Csak úgy tudsz az első héten is növényt adni, ha többször aratsz. Ha viszont napi 4-szer aratsz, akkor már a megrendelőket is ki tudod szolgálni 3-szor. És megint nincs elegendő növényed (7200-at termelsz, de 9000 kellene a megrendelőknek csak a 2. héten).

ladislaw11, maszilva, barbi021951 és 12 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Azért léptem csak be, hogy az írást kiemeljem. :)
    Én nem is számolgatok, mert fogalmam sincs, hogy mikor tudok játszani. Még jó, hogy a vízre és trágyára ható felhőm mindig aktív, ezzel nem kell számolnom. :D Úgy gondolom, hogy biztos hagytak némi időt, hogy ne kelljen főállásban csinálni az eventet.
    Nekem a nappalom is jó, az este csak a fénypont.

Hahacska, genka53, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia Toma, kösziii. De hogy tudod 3x kiszolgálni a megrendelőt? 3x7 óra = 21 óra. Nálam teljesen kizárt, hogy felkeljek Töfiért. A napi 4 aratás még lehet, hogy menne. Ezek szerint napi 4 aratással és 2 megrendelővel nem lehet meg a 2. felhő? Mert az elég csúfos.

farmerSS, Kukackukac, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A 3-szori kiszolgálás csak 14 óra. 3 kiszolgálás között 2x7 óra van. Pl. 7-14-21 óra.
    Napi 4 aratás 3x4:20=13 óra.
    Ehhez viszont 5-ször kell belépni a farmra, mert nem tudod az aratáshoz szinkronizálni a napközbeni megrendelőt.
    4 aratásra és 2-szeri megrendelőre nem számoltam. De egy teljes kiszolgálása a két megrendelőnek 18 pontot ad. A 250 ponthoz 14-szer kell teljesen kiszolgálnod mindkettőt. Vagy némileg kevesebbszer, de akkor pluszban kell felröpit is adni eventgaz nélkül. A 14 teljes kiszolgálás 7056 növénybe kerül, vagyis napi 4 aratásba. Ha Töfit többször szolgálod ki, Rackót kevesebbszer (17-8 ), akkor kevesebb növény kell; kb. 6000. Ez beleférhet éppenhogy a napi 3 aratásba, ha párszor kiegészíted 4-re (főleg a 2. héten, amikor több a földterület). És akkor még ott van a felröpi is, ami egy nagy kérdőjel. A 17 Töfihez kellene a palettából 578, vagyis - napi 3 aratással kalkulálva - egy alkalommal kb. 30-35 db. Majd meglátjuk, jön-e ennyi.

ladislaw11, maszilva, vihence és 12 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia apja!
    A próféta szóljon belőled. Ha találsz valami időkaput, kérlek szépen írd meg nekem is. Én is szívesen átlépnék rajta :)
    Nekem a délutánjaim bizonytalanok, ott nem vagyok biztos benne, hogy ráérek. Hajnalban pedig még aludni is szoktam néha, de ez mellékes és elhanyagolható ténykedésem :D

PZoli64, Kukackukac, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Abban igazad van, hogy reggel learatom, az egy aratás. De ha napközben nem úgy jön ki a 7 óra, mint a növénynél, akkor ott fogom hagyni és csak este aratom. Szóval ez nálam lutri lesz. Nem fogom lesni a 7 órákat, de lehet, hogy a növényt se. Azt kiszámoltam, hogy a 110 pont meglesz. A 2. felhő pedig nagyon-nagyon kérdéses.

genka53, Kukackukac, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.