Visszajelzés Karneválkirálynő - 2024. június - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 27.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 11.7.24.
  1. 1

22 szavazat
    10.6%
  2. 2

1 szavazat
    0.5%
  3. 3

3 szavazat
    1.4%
  4. 4

1 szavazat
    0.5%
  5. 5

7 szavazat
    3.4%
  6. 6

1 szavazat
    0.5%
  7. 7

3 szavazat
    1.4%
  8. 8

6 szavazat
    2.9%
  9. 9

18 szavazat
    8.7%
  10. 10

145 szavazat
    70.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Előre be nem jelentett módon érkezik ez az event!
    Ehhez az eventhez nem tartoznak megszerezhető dekorációs elemek, matricák, felhősor.

A Karneválkirálynő visszatér, a megszokott mini-játékkal!

Ez az event 56 órán keresztül zajlik!

Az event kezdete (várhatóan): 2024. június 28. (péntek) 14:00 óra
    Az event vége (várhatóan): 2024. június 30. (vasárnap) 22:00 óra

Ez az event 56 órán keresztül zajlik!

Event jellege: növénytermesztős, felröppenős, gazdakörös, malomban keverős, mini-játékos
    Eventnövény: Romantikus rózsa
    Az event felröppenője: Bonbonos kosár
    Malomtermék: Virágos bonbonos kosár

Különleges kellék: Csillagos érme
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 14. bahás szint (ameddig nem értük el a 14. bahás szintet, addig az event nem fog megjelenni)
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Bahamara ültetvényen, az Esőerdőn és a Zuhatagok szigetén zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Bahamara ültetvényen, az Esőerdőn és a Zuhatagok szigetén megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

maszilva, Kuzdern, PalMa és 6 más kedveli ezt.
  2. Ableotory

Kedves Játékosok!

A karneválkirálynő visszatér, rövid időre.
    Bahás területeken zajlik az event.

A felröppenő kizárólag növényekből és fákból érkezik, ólakból nem!

Ne feledjétek, ez az event 56 órán keresztül zajlik!

Íme 10 db egymás után lejátszott mini-játék eredménye (tesztfiókon a farm szint: 220., baha szint: 800):

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]

(Mozgóképek, pár mp elteltével gördülni fog a lista.)

A képek teszt környezetben készültek!

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

maszilva, Swartsch, Kuzdern és 10 más kedveli ezt.
  3. Ableotory

Kedves Játékosok!

A központtal történt egyeztetést követően, szeretnénk tisztázni egy témát: a korábbi, még a kezdet-kezdetén megszokott karneválkirálynőt a központ nem tervezi visszahozni, pontosabban idézve "soha többet" nem kívánják megrendezni.

Ennek tudatában, a jelenlegi és a jövőbeli karneválkirálynős eventek a korábbiakhoz megszokottan fognak zajlani. (Azaz: a királynő nem fogja olyan formában és mennyiségben szórni az ajándékokat, mint annó amikor bevezették.)

A Farmerama csapata

ildiko44, mermeze50, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Sajnálatos, hogy a régi megszokott formában már nem lesz karneválkirálynős event.
    A mostani rövid event gazdakörijéhez kell 9740 eventes gaz- romantikus rózsa és 684 felröppenő- bonbonos kosár.
    A gazdaköri teljesítéséért 64 malomtermék kapunk, ami elég az event teljes befejezéséhez.
    A bemutatott 10 játéknyi tesztből, ha jól számoltam 360 csillagos érme gyűlt össze.
    Tehát, ha így maradna, akkor egész szép mennyiségű csillagos érme szerezhető a 64 játékból.
    Kérdés ki mit szeretne kiváltani az érmés boltból és megéri e neki ezt az eventet csinálni.
    Azt hiszem kisebb gazdáknak talán érdemes akár az egyéb apróságokért, akár titok fákért, ólakért, szint lépésért termelni.
    Igaz a bahán elég nehéz a felröpi gyűjtés, de megfelelő kezdéssel a 3 területről már meg lehet alapozni a felröpi mennyiséget.
    Aki belevág, esetleg megfontolandó a ma kezdődő event kezdését holnapra halasztani, így a rászánt bónuszokkal akár 2 eventet is meg tud csinálni.

varga1234, jólóbarát, maszilva és 20 más kedveli ezt.
  5. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Tudunk valamit a régi karneválkirálynő felhősorok megszerezhetőségéről a jövőben? Legalább berakhattak volna régebbi felhősorokat csillagos érméért ... Remélem átgondolják a jövőben és megfontolják a régi felhősorok berakását az event boltba mert nagyon sok felhősor van és a legtöbb elég jó, egyebekben:

3 területen lehet ültetni (188 + 188 + 156 = 532, 1x1) csatnival 532x4=2128, 2128 - 532 = 1596 nettó növény / aratás, nem számoltam most, @GA-BI-O-Farm összesítését számolva - innen is köszönöm neki! 9740/1596 = 6,1 kör = 6 kör a felszaporítás után mert a hatodik kör után nem kell visszaültetni, a növény 5:30 alapból, vízzel 4:24, vízzel és trágyával 3:58, így ha a felszaporítás még pénteken megvan, akkor vasárnap reggelre végezni is lehet az eventtel. A felrőppenőt 3 területről Saguaroval várom, 2 pannival és az utána ültetendő eventnövénnyel bízom benne hogy elég felröppenőm lesz a sikeres teljesítéshez.

Se dekoráció, se felhőr sor nincs (érméért igazán berakhatták volna a dekorokkal együtt... :(, így a jóságok miatt éri meg csinálni. Ha jól számoltam akkor a teljes bolt kivételéhez összesen 7180 csillagos érmére van szükségünk, ami elég szép összeg, meglátjuk a 64 minijáték (csak gazdakör) mennyire lesz elég
    Sok sikert és jó játékot mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 27.6.24
    .barbi1., Kukackukac, Hahacska és 4 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi :)
    Köszönöm a számolást, nekem is ennyi jött ki :)

Pont azon törtem a fejemet, hogy az élő bónuszok miatt ma nem kezdem el a másik eventet, megvárom a holnapi napot és párhuzamosan csinálom a kettőt.
    Örülök ennek az eventnek és a leendő tupelófámnak amiből csak egy van, bármennyire is szerettem volna még többet, nem sikerült nyitnom. :)
    Amit nagyon sajnálok az a láda kimaradása az adományokból:
    Az alábbi jutalmak közül dobálhat a Karneválkirálynő:
    • 900 TP x farmszint
    • 600 BTP x baha szint
    • 120 CSP x farmszint
    • 2 db szupertáp
    • 4 db szupertrágya
    • 2 db Kacsa Kata szupertrágyája
    • 2 db Kacsa Kata turbótrágyája
    • 3 db Luxus bájital
    • 2 db Farmpengő
    • 5 db Csillagos érme
    Sajnos nincs benne egy fajta sem.
    A szokásos eventezési technikákat fogom használni: szupertrágya, KK, PP, pajtabónusz a termésszaporításhoz (ha nem lesz kegyes a kerék) Jack is ha szükséges.
    A felröpiket tenyésztésből és/vagy maja maszkos és alkimista termékkel: gyógykenőccsel és a bölcsesség eszenciájával gyorsított érésű zöldségekből tervezem összeszedni.
    A gazdakört csinálom meg először, aztán majd meglátom mire lesz elég még ez a rövid idő.
    Jó kosarazást kívánok mindenkinek :)

ildiko44, HéricsBáró, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Tegnap olvastam a pletyisben Merilint https://board-hu.farmerama.com/thre...os-pletykapartija.22406/page-358#post-1391895 és számítani lehetett erre az eventre, de ilyen rövid idejű játékra nem gondoltam volna.
    Én is a csillagos érméket számolgattam a tesztelésnél és kb. 100 játékkal tervezve szépen ki tudom szedni majd azokat a titkosakat, amik nekem nincsenek. A bolt alsó sora kell, ami kb. 2000 érme, és ha még marad, akkor szemezgetek.
    A felröpit tenyésztéssel oldom meg, garantált minden tenyésztés után 1,
    Felröppenő

Bonbonos kosár
    • Felröppenhet:
      • az alábbi területeken: Bahama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
      • az alábbiakból: növényekből, fákból
      • tenyésztésekből garantált arányban felröppen, 1 db tenyésztésenként
    hátha még betesznek 1 tápos akciót is.

ildiko44, PalMa, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia!
    Szerintem rajtad kívül nem sok játékosnak fordul meg a fejében a júniusi karnevál. Nekem például eszembe sem jutott.xD:cry:xD
    PS: A következőkben pedig várom a nyári mikulást

PS/2 Bár az okokat sejtem, hogy miért került be ez az event ilyen gyorsan és hirtelen a sorozatba, és ezt köszönöm a kisfarmok nevében akik az erőforrásaik kiapadásáról panaszkodtak..

Utoljára szerkesztett: 27.6.24
    ildiko44, karippa, Domos52 és 11 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Persze egyértelműen a gazdakörit kell megcsinálni először, hiszen onnan kapunk malomterméket.
    Mivel nálam épp a péntek délután és a hétvége esik ki a játékból, még hezitálok, hogy belevágjak e, de ha igen akkor mindenképp a 2 eventet együtt kell csinálni, másképp nem megérős a királynő, mármint külön bónuszokat áldozni rá.
    Szia!
    Azért ha mindhárom területet ixoriával kezded, azért szép mennyiségű felröpi szerezhető.
    Én biztos nem áldoznék rá több kör tenyésztést, persze kiegészítésnek jó, de abból összevadászni a felröpiket, már eleve veszteséges.

ildiko44, Mica67, -happy58- és 7 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

xDxDxD

Meggyőztél! én sem kezdem ma el a farmos eventet! xD Ha lúd, legyen kövér ! Spórolok !

11. -gyöngy-581

Jól teszed, a hozamnövelő bónuszok gyémánt, vagy arany rekeszbe kerülnek, a maja maszk nem igényel rekeszt az alkimista érésgyorsítók pedig ezüst rekeszesek. Minden jó hozzá :) Sőt még a szupertrágyát gyorsító felhők is mindenhol hatni fognak!

12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Igazad van Neked is és Ga-Bi-O-nak is, de a Bahán annyi beágyazott cuccosom van, /erdő-Zuhatag/ kivéve a 2. terület, amit eventeknél tudok bontani-használni. Így viszont alig tudok felröpihez jutni. Marad a tenyésztés.
    Ma láttam csak meg a tigrises 2 új gazdakörit, beadogattam és alig maradt felsőbb szintű tenyészállatom, így úgyis kell valamikor tenyészteni újabbakat, hát akkor legyen most.xD Szupertápom van bőven !

13. -gyöngy-581

Én is szeretnék tenyésztenio is a felröpik miatt, és szurkolok nek, hogy jöjjön egytáps, de nem nagyon merném elhinni, hogy tényleg lesz is.

Hidd el nekem is a bahán vannak a ládát adó dekorjaim nagy része és a másik két területen pedig szintszorzós dekorok, de azokra nem lesz szükségem, amíg eventezek..

PS: Töröltem a varázsfára vonatkozó mondatomat, mivel kiderült, hogy nem kapunk onnét kosarat.

Utoljára szerkesztett: 28.6.24
    ildiko44, vihence, Mica67 és 4 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Bonbonos kosár
    • Felröppenhet:
      • az alábbi területeken: Bahama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
      • az alábbiakból: növényekből, fákból
      • tenyésztésekből garantált arányban felröppen, 1 db tenyésztésenként
    • Ajándékozás: napi ajándékként ajándékozható. Napi ingyenes mennyiség felett 2 farmarany / db áron ajándékozható.
    • Varázsfa: adja (1 darab varázsfa, aratásonként 1 darab felröppenőt ad)
    • Visszaváltási érték: 29 BTP, 20 CSP
    A Varázsfa a farmos eventhez ad felröppenőt, ezért kételkedem abban, hogy a karneválkirálynőshöz is ad.
    --------------------------------------------------------------
    Nem örülök neki, hogy betették most ezt az eventet, mert a hétvége általában családi programos.

ildiko44, karippa, rencsike982 és 8 más kedveli ezt.
  15. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Nem hiszem hogy sok mindent kihagynál ha nem vennél részt az eventen, de szerintem a te szinteden 3 óra hossza alatt letermeled a szükséges mennyiséget. :D

16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm az irántam támasztott bizalmadat. :D Nem is feltétlen szint kérdése, inkább a pajta felszereltsége. ;) Én azért (is) csinálok meg minden eventet, és igyekszem belőlük kiszedni mindent, amit adnak, vagy amit lehet. Persze, valamikor én is úgy kezdtem, mint mindenki, hogy csak egy részét tudtam megcsinálni, aztán egyre többet, míg elértem idáig.
    Gabi számolása alapján (köszönjük szépen! :inlove:) az eventhez kapcsolódó gazdaköri feladatba 9.740 db eventnövényt és 684 felröppenőt kell beadni. Ez valóban pár óra alatt megoldható, a felröppenő is két kör alatt meglehet, kosárkázni meg este.... ;)
    Sikeres eventezést kívánok! :D:inlove:

jólóbarát, Marika312, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük az észrevételt.
    Szeretnélek megkérni, hogy a jövőben, a "Jelentés" gombbal jelezd számunkra, ha elírást tapasztalsz.
    Köszönöm az együttműködést:)

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Lenne egy észrevételem ehhez a jelentés gombhoz. Szerintem ugyanis Genka nagyon jól tette, hogy itt jelezte a problémát. Te ezt "elírásnak" nevezted, és a Ti szempontotokból akár az is lehet. De a játékosok oldaláról ez egy lényegi információ megváltoztatása. Ha Genka a jelentés gombot használja, Ti szépen csendben, a háttérben kijavítjátok az "elírást", és erről a játékosok nem értesülnek. Márpedig minden egyes tartalmi változást az ismertetőben célszerű valamilyen formában a játékosok tudomására hozni. A mi szemszögünkből teljesen mindegy, hogy a központ módosított valamit, ők adtak rossz anyagot, vagy valamelyik moderátor nézett / gépelt el valamit.
    A jelentés gombnak akkor van létjogosultsága, ha valódi elírásról van szó: helyesírási hibáról, nyilvánvaló tévedésről (pl. növények esetén szupertáp szerepel szupertrágya helyett, vagy a dátumban rossz az évszám), rossz vagy felcserélt képekről, stb. De a lényegi információtartalom minden változtatását nyilvánosan kellene végrehajtani.
    Az embernek az az érzése, hogy a jelentés gomb ilyetén szorgalmazása azt a célt szolgálná, hogy elkendőzze az elkövetett hibákat (pl. elég furcsának találtam, amikor egy alkalommal egy játékos hibát jelzett, a moderátor 2 percen belül lereagálta, majd kérte a jelentés gomb használatát azzal, hogy úgy gyorsabban eljut hozzá az infó...). Ami egy hülyeség, ilyen komplex anyagokban óhatatlanul előfordulhatnak hibák; senki nem néz ferde szemmel egy moderátorra, mert teszem azt benne hagyott az anyagban a másolás során valami oda nem illőt. Mindannyian hálásak vagyunk a munkátokért, amit végeztek.

ildiko44, 9Csillag, hóóvirág és 34 más kedveli ezt.
  19. Ableotory

Szia!
    Igen, igazad van ebben.
    Javítottuk a varázsfával kapcsolatos információt (kapott + jelzést is most).

Köszönjük a jelzést!

nagymami2, Marika312, -kesudió- és 7 más kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Na, ez a vágyam teljesült, így a Bahás felröpi megoldódott/dikxD egy kis utánpótlás-tigris tenyésztéssel.
    https://board-hu.farmerama.com/posts/1391761/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.