Visszajelzés Karneválkirálynő - 2024. június - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 27.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 11.7.24.
  1. 1

22 szavazat
    10.6%
  2. 2

1 szavazat
    0.5%
  3. 3

3 szavazat
    1.4%
  4. 4

1 szavazat
    0.5%
  5. 5

7 szavazat
    3.4%
  6. 6

1 szavazat
    0.5%
  7. 7

3 szavazat
    1.4%
  8. 8

6 szavazat
    2.9%
  9. 9

18 szavazat
    8.7%
  10. 10

145 szavazat
    70.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok! :)
    Még van 1656 s az eventből, belehúzok én is. :D

2. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Köszönöm! :)

zsani_apja kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, hajráááá. :D:D
    Viszont most imába foglalom a királynő nevét, mert a titkosakból kaptam egy Góliátbogarat. Az utóbbi évek legjobb királynője látogatott el hozzánk. :D Remélem nem történik vele semmi és ő fog visszajönni hozzánk. :D

apja_72, szöszi50, katimami51 és 13 más kedveli ezt.
  4. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Nekem ez a királynő is jöhet bármikor!
    88 kosárba gyűjtöttem amit dobált, de még van 13000 növényem, amennyi felröppenő összejön, azzal csinálok még kosarakat, a boltból kivettem ami nekem fontos volt :) A vizidisznólaknak nagyon örültem, mert az még nem volt :inlove::inlove::inlove:
    Sikeres játékot nektek!

szöszi50, PZoli64, 05Zsuzsa és 5 más kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!

Ma délelőtt elkezdtem az eventeket, mindkettőt egyszerre, szerencsére egyszerre értek a növények is.
    A másik event gyorsan készen lett, a karneválos boltja holnap lesz teljesen kifosztva.
    190 kosarazás után még pár csillag maradt.

PZoli64, cirmi54, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  6. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Sziasztok!

Tegnap kiraktam 6 db piccolo ládát....rövid időn belül megint lett egy farmaranyfám....:inlove:.......akár ebből az eventből jött akár másikból én örülök neki...:D......Kosarazást még folytatom picit!.....

Szép hétvégét!...

PZoli64, Zsike49, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  7. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Igen én is szeretem ezt az eventet, kiszedtem már mindent amire igazán szükségem volt, a góliátbogár remélem, hogy engem is meglátogat, mert még nekem sincs. A titkosakat kitettem fát és ólakat is, remegve várom mi sikeredik belőlük.
    Még a piccoló ládáimat kéne kitenni, de nem merem, mert farmaranyfa még eddig nem sikerült, de vágyom rá, kiteszem majd akkor ha tisztességes mennyiség gyűlik össze belőle

szöszi50, katimami51, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  8. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Toma, a királynő a 60.-ik játéknál ad 6 db góliát titkost.

PZoli64, kutyaszálló, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    És tényleg, az valahogy kimaradt. Köszi, törlöm, amit írtam.

PZoli64, kutyaszálló, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  10. zotya280303

zotya280303 Utánpótlás-írogató

Szia! Nem kötözködni akarok, de azért ez nem teljesen így van. Azt az árat amit felkínál a gép én mindig lejjebb húzom. Ritkán megyek piacra, de ha látom az elszabadult árakat rögtön felmegy a pumpa és lejjebb viszem ha tudom. Például mikor az eventgazt is lehet piacra vinni. Nem célom a nyerészkedés és ezáltal még soha nem kaptam vissza kirakott tételt.

zsani_apja kedveli ezt.
  11. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Még véletlenül sem lesz belőle új ól, csak hódvár.:mad::mad::mad: nekem már összesen 330 db van.:mad:

szöszi50, kutyaszálló és soresne kedveli ezt.
  12. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Cél teljesítve, bolt teljesen kirabolva! xD

13. tyutyika2005

tyutyika2005 Utánpótlás-írogató

Event nálam is befejezve a bolt kifosztása még folyamatban. Ez úton szeretném megköszönni a kedves gazdatársak segítségét akik elláttak maja maszkkal. Nélkülük nem sikerült volna.

kutyaszálló és cirmi54 kedveli ezt.
  14. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok, event kész, 68 játék, 2320 csillagos érme. Ami kellett a boltból, kiváltottam.

15. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Sziasztok event nálam is kész amit szerettem volna az sikerült .65 játéknál tartok de még játszok egy kicsit.

-gyöngy-581 és kutyaszálló kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziaa :)

Igazad volt, bár nem volt kis munka, nullázás és minden nélkül, de sikerült! :)

Összes titkos kiszedve :) csere napra hátha, jön valami jó :D

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia szia!

Örülök a sikerednek és annak is, hogy élvezted a játékot. Sok sikert a titkosokhoz, legyen nagyobb szerencséd velük, mint ami nekem volt :D
    De nem panaszodom, élveztem ennek az eventnek minden percét, remélem gyorsan kapunk ilyen rajtaütésszerű meglepi eventet :D

GA-BI-O-Farm, szöszi50, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    151játék sikeredett, csak az elején pár dolog maradt bennxD
    Nagyon szuper volt,hogy az új titokosok is benne voltak: a kis vizinek nagyon örültem:D:D
    Tegnap nulláztam is miatta, remélem tudtam a piacon is segíteni pár embernek trágyaügyileg;)

19. feki13

feki13 Fórum ezredese

Nagyon szupi ez az event, csak úgy ontja az ajándékokat! :) Holnap délelőtt meg is lesem mit hoz ez a rengeteg titkos :)

Szomsziii:inlove:
    Szép munka gratulálok! Nekem jól jött az a sok trágya! ;)

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Reméljük, e forró nyárba érkező karneválban Mindenki jót nosztalgiázott.
    Fürgén kapkodta a sűrűn hulló csillagokat és kedvére válogatott az eventboltból, esetleg "mindent vitt".
    A Királynő ismét régi fényében ragyogott, s reméli Mindenki jól szórakozott.
    Találkozunk egy következő csevegőben!

Dolphin, PZoli64, kr.lola és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.