Visszajelzés Karneválkirálynő - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Én is kiraktam egy területnyi tyúkot, bár nem leszek mindig gépközelben. Próba cseresznye.
    (Reggel az ólak többségét beszedtem.)

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nekem ezek az idióta tyúkok egyet sem adtak. :(

3. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Sziasztok!
    A belépésnél szabályosan az orrunk elé van dugva a rengeteg vásárolni való, a kosarak, egyéb hozzávalók, stb. Azt, hogy valamit meghosszabbítanak, miért nem lehet a hírekben az orrunk elé dörgölni?

4. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Tyúk= 0 röpi. Be is szedtem gyorsan.

5. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ahogy megérkezett a hír a központból, a legrövidebb időn belül jeleztük a fórumon! Ennyit tudunk tenni mi moderátorok.

genka53, meszimarsi, taga1 és 15 más kedveli ezt.
  6. maya

maya Fórumprofi

Szebb napot!
    Felesleges volt a hosszabbítás ha lefagy kosarazás közben a játék, előtte, utána hosszú másodpercekre, sőt! közben mennek a másodpercek miközben áll a kosár, és már vége is! alig gyűjtöttem valami csekélységet. Hogy lehet?
    Sokszor volt már lassú de most katasztrófa! A géppel való etetés, aratás, vetés, állatokat kézzel kell etetni itatni úgy gyorsabb mint munkásokkal.
    Remélem ez átmeneti.

7. Szama

Szama Fórum veteránja

De jó. Örülök is, meg nem is. Ha ezt előbb tudom, akkor bizony reggel nem szedem le az ólakat, és kaptam volna rengeteg felröpit.. De ugye leszedtem, mindenhol learattam őket, a sok barkácsólat is. :( Szerencsére ólakat pakoltam vissza helyettük, csak most azokból, amikből kevés állatom van, hogy szaporítsam azokat is. No, mindegy, remélem, hogy valamennyi felröpit sikerül még pluszba szereznem azokból az ólakból, amik kint vannak. Ha minden jól megy, akkor azokból még két aratás is belefér a végéig. Mindenkinek hajrá!

8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

A családban többünknek is van farmja, így közösen és erősen sajnálkoztunk, hogy kimaradunk a legkedvesebb játékunkból. Reggel semmi sem volt, beültettem. este 6-kor kell aratni és most sem tudunk így játszani. Ha már hosszabbították, holnap este 10-ig csinálhatták volna, mert így most kicsit szívatásnak érzem. Gondolom más is van így, aki napközben nem volt otthon:(

fregolinyi, -ágianyu33- és Ananke kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szerintem a célja az volt a hosszabbításnak, hogy a megmaradt kosarakat fel lehessen használni :D az már csak hab a tortán, hogy további kosarakat is lehet gyűjteni:inlove:

genka53, meszimarsi, taga1 és 15 más kedveli ezt.
  10. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Reggel, hogy hazajöttem, jól leszedtem minden ólat, így nem lett eget verő kosárkám, de még így is sikerült 9 AB-t szereznem. :)

genka53, meszimarsi, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  11. Ezüstsólyom

Ezüstsólyom Fórum-zöldfülű

Kedves Mindenki! :)

Köszönöm a felröpiket! Sikeresen kész leszek! :) :*

genka53, heureca3, Matold és 11 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem is tudom , hogy volt e már olyan eventünk , ami majdnem titokban kezdődött el .:music:
    Majd a vasárnap délig tartott volna , majd meghosszabították hétfő 10-ig . Az +32 óra ami csoda . :inlove:
    De a csoda nem ért véget , hanem a meghosszabított event vége után , megint jött a hosszabítás ma :p
    A pláne plusz benne , hogy ez egy hihetetlenül megérős event , amiben minden másodperc ajándék :inlove:

genka53, meszimarsi, taga1 és 20 más kedveli ezt.
  13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

Tegnap este sokan bosszankodtak, akik nem tudták a kosaraikat felhasználni a technikai hiba miatt. Megjegyzem, jogosan.

Ez a hosszabbítás elsősorban nekik kedvez. Tehát a tegnapról megmaradt kosarak tologatására kaptunk - elsősorban - lehetőséget.

Az, hogy ma többen jelzik, hogy ők leszedték az ólakat és rájuk nézve mekkora kiszúrás a hosszabbítás, szerintem nem jó nézőpont.
    Inkább örülni kellene, hogy még ők is kaptak egy rövid lehetőséget, holott ők NEM "kárvallottai" a tegnap esti hibának.

Kérünk benneteket, hogy a hosszabbításban lássátok meg a jót és fogjátok vissza a fanyalgást!
    Hazudtoljátok meg azt a megállapítást, hogy "semmivel nem lehet a kedvetekre tenni".

Akinek nem inge, kérem, nehogy magára vegye! Akinek pedig az, legyen kedves öltözzön fel!

Fuhur, genka53, witch33 és 45 más kedveli ezt.
  14. babo0810

babo0810 Aktív író

köszönjük szépen ezt a sikeres eventet mindenkinek még sok szerencsét ezentúl is hasonló jó eventekben legyen szerencsénk

genka53, meszimarsi, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  15. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nem kis probléma, én is jó gazda módjára leszedtem, pár percre itt volt a kiírás, pedig előtte megnéztem csak egy kicsit ütöget a guta. De nem baj, ne legyek már ilyen telhetetlen jó volt ez így is. Estig még összejön egypár kosár még. Mondjuk 6 év alatt nem emlékszem ilyen hosszú hosszabbításra, úgyhogy hajrá akinek még van kosara, nehogy estére hagyjátok!

genka53, meszimarsi, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  16. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Valószínű, de ez engem nem vigasztal:sleepy:

meszimarsi kedveli ezt.
  17. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Köszönöm szépen ezt a korrekt megoldást, amivel a tegnapi technikai hibát orvosolta a BP :):):)

Fuhur, genka53, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  18. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Én reggel egy laza mozdulattal learattam és csak a lustaság miatt nem cseréltem le az ólakat növényre. Ez volt kici pici kínai szerencse. Röppent fel még eddig olyan 20 darab s estig még befér egy aratás. Egy annyi még lesz. Nem vagyok elégedetlen. Jók voltak az ajik, szépen gyűlt mindenből.
    Jövőre visszavárom Őfenségét!

Akinek még van kosara tologassa csak szaporán. Este 10-ig még elég sok mindent össze lehet szedni.

genka53, meszimarsi, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  19. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Javaslom ,hogy minden technikai probléma (fagyás,lassulás,stb) után kompenzációként 24 órára dobják be a királynőt!
    Soha nem látott számban nőne a technikai hibák népszerűsége, a gangon elárasztaná Jónást a kérdések hada,hogy mikor várható valami hiba!

xD:wuerg:
    Egyébként én is beszedtem az ólakat ,bár várható volt a hosszabítás mivel elismerték,hogy a hiba nem a készülékben van. Na mindegy, nem vagyok telhetetlen.
    :);)

genka53, meszimarsi, GA-BI-O-Farm és 21 más kedveli ezt.
  20. kisördög

kisördög Járnitanuló

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a bónusz lehetőséget, ki is használtam. A megmaradt 14 kosárkám mellé még gyűjtöttem is 40-et, így ismételten egy szuper napot zártam. (100 SZTáp, 300 SZTrágya, 90FP, és 17AB + egy szintlépés Bahán 301 -> 302)

Sajnos ténylegesen le is zártam ezzel az eventet, mert lassan indulok a buszhoz, kezdődhet az éjszakás műszak...
    De még egyszer köszönjük a lehetőséget, és várjuk vissza a királynőt! :)

Üdv: Csabi

genka53, meszimarsi, taga1 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.