Visszajelzés Karneválkirálynő - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Kosarazás elött felirod a kezdő mennyiséget mindenből,a végén meg levond.A maradék a nyeremény.

genka53, meszimarsi, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  2. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Köszönet a játék fejlesztőinek a Karneválkirálynő eventért. Az elkövetkező eventekre a különböző gyorsító, illetve mennyiség növelők a raktárban feltöltésre kerültek. Már csak a farmmunkás kupont hiányoltam, de ne legyek telhetetlen. További jó gyűjtögetést.

meszimarsi, csio70, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  3. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ez most komoly, hogy 10:42 kor kiírják, hogy 11 től hosszabbítás lesz estig?????
    A többi mondandóm nem szalonképes............
    Tudom, hogy nem a Te hibás Tamás, csak Téged találtalak meg hirtelen. Bocsánat:)

genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. huber60

huber60 Utánpótlás-írogató

[​IMG] Köszönet a hosszabbításért is, kedvenc Eventünk. A fődíj 2500 felett 13392 cukorkakészletnél járunk :inlove:

genka53, meszimarsi, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  5. Csatlakozom 44 kosarat tudtam begyűjteni.
    Gratu a BP-nek.

meszimarsi, csio70 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  6. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Megtudnátok mondani hogyan tudok nem szomszédnak felreppenőt küldeni?A választ előre is köszönöm.

Gio és pal73 kedveli ezt.
  7. majoranna65

majoranna65 Haladó

Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Ez egy szuper event, már tavaly is nagyon tetszett, de most igazán örömködhettem. Tudom, vannak, akik nálam sokkal több mindent gyűjtöttek, én mégis elégedett vagyok magammal. a mai nap sajnos eddig kiesett a VV miatt, így hajnalban gyorsan visszarendeztem a területeket. És most látom, hogy megint hosszabbítás van, így sikerült még 33 kosárkát begyűjtenem és játszadoznom vele. A végeredmény pedig (kb írom, mert nem jegyeztem fel mindent) 400 AB, 15milla TP, 3 szintlépés a bahán és a negyediknek a felénél járok (308szint), 1850 FP, 1000 KK, 1500 turbot. , 1600 sztrágya, 800 sztáp, szóval boldogság van. Remélem más is ennyire örül, mert ahogy olvastalak benneteket, szinte mindenki azt várja, mikor lesz a következő királynői látogatás. Mindenkinek ilyen megérős eventeket kívánok. És még egyszer köszi BP.:D:D:DxDxDxD

Fuhur, meszimarsi, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  8. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Hajrá...:)))

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Levelet írsz neki, majd a postán bejelölöd barátnak. Utána már küldhetsz.

10. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

::)))

11. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Köszönet a hosszabbításért. Ez igazi kárpótlás a tegnapiért. Mindenki kedvére tudom nem lehet tenni, de ez egy bónusznál több!!!

meszimarsi, -Fülemüle-70, Gio és 4 más kedveli ezt.
  12. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Legyen még egy vihar, légyszi légyszi :)

meszimarsi, ursa11, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  13. Apuci1111

Apuci1111 Fórum-zöldfülű

Kicsit duzzogva, de megbocsátom a tegnapi hibákat :p ilyen engesztelést máskor is szívesen veszünk :D
    A ma ráadásra csak azt tudom mondani: Köszönöm!:inlove:

meszimarsi, taga1, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  14. kiara010100

kiara010100 Utánpótlás-írogató

Köszönet a hosszabbításért is, kedvenc Eventünk. A fődíj 2500 felett 13845 cukorkakészletnél járunk :inlove:

15. elida53

elida53 Haladó

Az előbb az utolsó kosammal végeztem, amikor lefagyott úgy, mint tegnap.Netán kezdődik megint ? Szerencsére engem már nem érint.

16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nem birtam ki es vettem meg 100 kosarat igy 200 -at jatszottam el meg amik meg az olakbol jottek;)
    AB 1023 ebben van 4 szint lepes
    Sztragya 13317 , lenne tobb is de 0 perceztem a 200% tp bonusz miatt
    Sztap 2434 , ez is tobb lenne mert tenyesztettem a nyars miatt
    FarmPengo 4127
    KK 2625 , 0 -rol indultam a Top elvitte
    Zokni 2888
    Tp 2 szint lepes meg egy fel ;)
    Csp nem tudom mennyi ;)
    Cukorka keszletem

http://kepkezelo.com/images/xmf5v8nskc7n0opjrn6b.jpg

Jo kosarazast mindenkinek ;)

meszimarsi, GA-BI-O-Farm, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tudod milyen rossz érzés volt tegnap este is itt ülni, várni az infora, hogy mit reagálnak kintről? Legalább tudjunk valamit mondani. Ma délelőtt dolgoztam, de előkerestem az infot, 10:39-kor érkezett a hivatalos tájékoztató, miszerint újranyitják az eventet. Úgy gondolom, 3 perc alatt lefordítani, megfogalmazni, megformázni kell ennyi idő. Nagyon sajnálom, hogy Te ezt kudarcként éled meg, hogy a fejlesztők újranyitották az eventet, még ha csak ilyen későn kaptuk a tájékoztatást is.

18. bobba

bobba Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Véghajrában vagyok, hogy kosarazhassak egy kicsit legalább! Még érik hosszú, 18 papírcsík hiányzik a 3 maséhoz!!! A maradék f.aranyamat is feláldoztam.

meszimarsi, csio70, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  19. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

nekem talán nagyon hosszú idő óta teljes sikerélményem volt.a mai + lehetőség meg pláne.én a bahára gyúrok,azt szeretem igazán és remekeltem finoman szólva.kimondottan örülök most és újra van kedvem eventezni...mármint a bahán.köszönöm és kívánok játékostársaimnak egy eredményes utolsó hajrát a rengeteg ajándékhoz,ami igen hasznos.és egyetlen aranyat sem költöttem az eventre.igaz a kosarazás sok időt elvett,de megérte.

genka53, meszimarsi, Doggyra és 8 más kedveli ezt.
  20. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Tamás, én köszönöm mindenki nevében (aki így gondolja) a türelmeteket este (és minden nap), az igyekezetet ma (és minden nap) Amit a BP (vagy a technika ördöge) elbarmol, azért nektek kell tartani a hátatokat....Ez a hosszabbítás a sok kis (kisebb) farmnak szólt, azoknak, akiknek estére sikerült átverekedniük magukat a lépcsőn és végre tolni ezerrel a kosárkájukat...lehet, hogy farmos életükben először :) csak sokan ezt nem értik, nem látják át...talán :oops: Remélem Neked is dobált a Királynő mindent, mi szem s szájnak ingere, mert én még mindig ujjongok ;):) Köszönöm-köszönjük :)

Fuhur, genka53, meszimarsi és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.