Visszajelzés Karneválkirálynő - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 6.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik mondat fejezi ki leginkább a Karneválkirálynő eventtel kapcsolatos meglátásaidat?

1. Bizonyos dolgokban jobb, mint a régebbi karneválkirálynő.

77 szavazat
    7.0%
  2. Ha a régi karneválkirálynő nem térhet vissza, kiegyeznék ezzel is.

387 szavazat
    35.4%
  3. Ebben a formában soha többet nem akarom látni.

630 szavazat
    57.6%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csibemama

Csibemama Junior szaki

Sziasztok!
    A bonbon, csokiszelet, nyalóka triónak lesz valami értelme, vagy azt felesleg begyűjteni? Event után beváltják? Ha igen, mennyiért? Semmit nem találok róluk, csak hogy dobálja a kalóz azokat is. Válaszokat előre is köszönöm!

heureca3 és Varázslat6869 kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok!
    Most még lehet javítani, csak maradjon is így! Majd meglátjuk, hogy mi lesz a kezdésnél.
    Az már igaz! A sok adat és infó, ráadásul még változó is, akkor azt figyelni egy kicsit nehéz. De megbirkózunk a feladattal, legyen úgy ahogyan lennie kell. Sikeres kezdést és eredményes, befejezést kívánok mindenkinek!!

brekkencs., fabatka, heureca3 és 10 más kedveli ezt.
  3. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    Nincs szerepük, az event végén beváltásra kerülnek.

4. Kacix

Kacix Fórumlakó

"- Az elkapott bonbon, csokiszelet és nyalóka ajándékoknak most nincs szerepe az eventben.
    Az eventet követően megfelelő értékben beváltják azokat."

Tavalyi királynőnél ez volt a menet
    • Bonbon - 3 pont
    • Csokiszelet - 6 pont
    • Nyalóka - 10 pont
    A pontérték beváltási érteke : 3 TP és 2 CsP minden pontérték után

5. Csibemama

Csibemama Junior szaki

Erre se találtam semmi infót a leírásban. Ha tényleg így van, legalább leírhatták volna, hogy szerepük nincs, event végén meg beváltják ennyi meg ennyi tp, csp értékben.

fabatka, heureca3 és Maszatka47 kedveli ezt.
  6. Kacix

Kacix Fórumlakó

Az ismertető elején leírták!
    "- Az elkapott bonbon, csokiszelet és nyalóka ajándékoknak most nincs szerepe az eventben.
    Az eventet követően megfelelő értékben beváltják azokat."

heureca3, _Ilona49_, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
  7. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Kíváncsi leszek, hogy a kosarak és a medálok milyen elosztásban fognak röpködni.:p

fabatka, heureca3, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem a következő napokban lesz dolgunk a farmunkon.Először is a növény ültetés, majd a tenyésztés.Nyuszis eventbe kezdek bele először,amíg gyűlnek a növények./persze az első növények és bájital megy a malomba/Menet közben majd kitalálom hogyan tovább.Mindenhova hosszú érésű ólakat teszek.Az óriások már kint vannak,mert azoknak kell idő,jó sok.Kíváncsi leszek hogy sikerül-e mindkettő,de bízom benne!

Gio, soresne, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  9. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Előző nekem jobban tetszett.Tudtam,mit akarok elkapni és mit nem. Most majd rohangálhatok össze-vissza,mint a dervis a minareten.

Lillapilla73, Koppi, brekkencs. és 16 más kedveli ezt.
  10. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Egy terület hosszú érésű ólak, egy terület hosszú érésű növény, tölgyesen óriásólak, raktárházak és mamutfák (ezeket nem szedem le, kell a szupitrágya).

Bahán esőerdőben ólak, a másik területen pedig a leghosszabb érésű növény. Fák maradnak a zuhatagon, úgysem játszik.
    Lássuk mit és mennyit adnak. Nemigen szoktam ólakkal várni az eventeket, kivéve, ha csak abból jön a felröpi. Most vegyítek egy kicsit, jó tesztelésnek is.

A pöris dobozaim én is felbontom, megpróbálik kipörgetni némi terménybónuszt az eventnövényhez. Kipróbálom a delux bájitalt is, jó lenne, ha ugrálnának az állatkák, mert egyetlen tenyésztős gazdakörim, beleértve a Levesmestert is, sincs még teljesen befejezve. No, meg jó lenne némi delux bájitalt tartalékolni a későbbiekre is.

-kaktuszable-, heureca3, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Nekem is mindenhol jó hosszú érésidejű ólak és terményesek vannak kinn, széleken fákkal. Az óriás ólakat még tegnap kiraktam.
    Kivétel a Tölgyes, ott mamutfák vannak fákkal. Valószínűleg event alatt a Bahákon kinthagyom a koalákat, bár ezen még gondolkodom. Lehet, h most az egyszer megéri majd eventnövényt termelni végig, a felröpikért meg nullapercezni, ezért leszedem a Tölgyest is. Majd meglátom....:music:
    Remek 5letet kaptam Bekótól: Én is most fogom az összes Party és síma pörimet lejátszani terménybónuszért. Bár ebben nem vagyok szerencsés, de hátha majd most...:D
    A Nyuszis eventet röpikből szeretném teljesíteni. Ha nagyon szükséges, csak akkor tenyésztek majd.
    Kapkodásra fel, ügyes kezet, jó szemet Mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 6.2.18
    Gio, brekkencs., -kaktuszable- és 17 más kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Mind a két event leírásban a romantikus rózsa/ 6ó/az event növény.Van valami különbség, vagy csak véletlenül lett mindegyikben oda írva-csak a farm területen,-csak a Baha területén kivétel stb.lehet,hogy a különbség csak a felröppenőkkel tér el.Attól függ hova ültetjük?

Utoljára szerkesztett: 7.2.18
    -kaktuszable-, fabatka, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  13. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Sziasztok!
    Most komolyan- van olyan aki jonak talalja a kiralynoi felhosort??!!
    36 orankent ad 10%-ot 1 oran keresztul?! Es semmi mast?
    Na ez a felho az ami nekem tuti nem kell!! Van olyan akinek megeri? Rengeteg eventnoveny es felroppeno kell a felhosorra, ami nem ad semmit! Ez jol ki lett talalva! Nesze semmi fogd meg jol!

heureca3, Varázslat6869, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  14. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Akkor ne a felhősort nézd, hanem, hogy mit tudsz összegyűjteni a királynőtől a kosárkáddal. Ha eleget kosarazol, a sok egyéb hasznos dolog mellett megkapod a felhőt is. Vedd bónusznak.

csio70, Lillapilla73, yokas és 12 más kedveli ezt.
  15. elida53

elida53 Haladó

Részemről megint szelektálok : a tenyésztős felejtős, 50 milla értéket nem adok be.Marad ez a karneval event, de a felhő kritikán aluli, így a kitehetők kellenek csak és a repkedő ajándékok elkapása lazán.Igy nem kell semelyik ólat,fát lebontani, mert egy területen is bőven megtermelhető az event gaz

szöszi50, eviii_mee és Maszatka47 kedveli ezt.
  16. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, az a gond a kevesebb gazzal, hogy aki 100-300 ezer gazt termel le (és megoldja a szükséges felröpit is), annak jelen állás szerint is 400-1200 mini játékot kell lejátszania. Ha felére csökkenne a gaz, akkor van akinek 2-3 ezer mini játékot kellene lejátszania. Az rengeteg, sőt még annál is több :wuerg: Megoldást jelenthetne, ha különböző kosarakat lehetne készíteni, és az ajándékok is ennek megfelelően röpködnének. Értékesebb kosárnál például kevesebb csoki, több sztáp meg sztrágyák ;) De sajnos most ez van, ebből kell kihozni amit csak lehet :)

Szia, figyelembe vetted, hogy lesz egy halom felröppenő medál amit be lehet adni? ;) és még csak tenni se kell érte semmit :)
    1 területen nem sok gazt lehet termelni. Szerintem ez az az event, ahol az éves szupertáp meg szupertrágya mennyiséget össze lehet gyűjteni. Persze meg kell érte küzdeni ;) A felhővel ne foglalkozz, a lényeg, amit a majom fog dobálni :)

Utoljára szerkesztett: 6.2.18
    csio70, taga1, pormacska1 és 12 más kedveli ezt.
  17. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok szép napot kívánok Mindenkinek.:)
    Hú-ha ennyi infó egyszerre nem semmi, sőt még változások is vannak, így én az eventet totál vegyesen kezdem. Bahán fák, ólak, esőerdőben terményesek és ólak, farmon JósJónás tanácsát megfogadva egy terület komfort szegfű, 1 terület óriás ólak, terményes ólak ( Genka köszönöm a táblázatodat, sokat segített ), s a tölgyesben mamutfák, az xxl fáimat lebontom és helyette növényt ültetek.
    Pannim nincs, így ha kell majd 0 percezek.
    Tetszik az event, lehet agyalni, taktikázni s nem az a monoton ültetős, kapálós. :)
    Mindenkinek sok felröppenőt és sok értékes ajándék gyűjtést kívánok:)
    Vissza jöttem, remélem a cserenapon azért fogok tudni koncentrálni, minden esetre kávét-kávéval fogok inni hogy sokáig bírjam alvás nélkül.

pormacska1, brekkencs., fabatka és 12 más kedveli ezt.
  18. Matold

Matold Haladó

Ugyanaz az eventnövény, kétféle felröppenőt ad.

-kaktuszable-, fabatka, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az előzőek sokkal, jobbak voltak de ami egyszer jó volt az még egyszer soha nem lesz az!:sleepy:
    Farmom én is átrendezem így előkeresem a terményes óljaimat és a fáimat!
    Nem kevés növény kell egy kosárhoz de semmi nem lehetetlen, így egyfolytában eventgazt ültetek! :)
    Érdekes, de persze szeretnék még kosarazni +ban is más nem érdekel!
    Sok sikert mindenkinek és sok-sok felröppenőt és bő termést!

csio70, Gio, brekkencs. és 10 más kedveli ezt.
  20. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Te unatkozol? Attol hogy nem irogatok ide folyamatosan /mert van..........

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.2.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.