Visszajelzés Karneválkirálynő V2 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Miért Bontanánk a bahát?:eek:

Olyan nehéz lesz?:(

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elolvastam. Nagyon jó! Eszeveszetten ütős anyag a maradék játékosok kinyírására. Valaki azt írta, hogy ez egy átlagos event. Annak pusztán csak töredéke. Meggondolom, hogy a TOP előtt a bahát megbontsam, akár egy napra is.

A tálka meg fenomenális. Bármely kórház megvenné ágytálnak.

szekulagábor, BBke, marcsi152 és 27 más kedveli ezt.
  3. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    A tesztek alapján esetleg annyit nem tudsz mondani, hogy milyen arányba dobálja a jobb ajikat a királynő? 20-ból inkább tp/csp/btp jön nagy számba a többi pedig hébe hóba, vagy azért lehet gyűjteni rendesen ládákat is pl?

-Fülemüle-70 és inanna11 kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hát ezt nevezem visszatérésnek..... Most tényleg nem bánnám, ha el is maradna ismét....:oops::sleepy:
    Most mi mondjuk neki: Üdv szárazföldi patkány....xD S Viszlát!

5. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok, :D
    Annyira összezavarodtak a játékkészítők, hogy zavarukban elfelejtették kivenni a cukros kosár animációját. :wuerg:xDxD (Mielőtt elkezdtem kutakodni már gondoltam, hogy: "Biztos nem hálóval fogjuk elkapdosni a lehulló nyereményeket... furán nézne ki.")

A nagy kapkodásban és "karnevál átalakításban" nem sikerült mindent eltüntetni. :p

A GIF-en is látszik, hogy hálóra kattintunk, de a minijátékot már cukros kosárral játsszuk le.

A fenti GIF pont a mostani karnevál tesztje. Én ezen 16 nyereményt számoltam. (Bekohoz hasonlóan én is "elvesztettem" négy-öt darabot valahol.) Ha jól látom ennél a körnél két ládát dobott a 'csóró királynő'.

Utoljára szerkesztett: 28.10.18
  6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos sokszor tapasztaltuk, hogy a teszt és az éles játék között nagy a különbség.
    Azt tudom csak mondani, hogy nem minden minijáték ad ládát, de volt olyan is, ami nem csak egyfélét adott.
    Szóval pont annyira esetleges, mint az összes többi "jobb". Persze a tp/btp/csp a leggyakoribb, de ez mindig így volt. Még a legeslegelsőnél is.

7. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Aki nem áll neki az biztosan nem a bp nek fog csalódottságot okozni hanem annak aki tervezte ezt a minősíthetetlen eventet,és majd az okozza a bp nek a bosszuságot amiért rengeteg pénztől esik el,mert azért láasuk be csak a pénz mozgatja a játékot.

8. kissme6

kissme6 Törekvő

Nem fog elmaradni. A múltkori csak azért maradt el, mert már volt olyan játékos, akinek volt eventnövénye a pajtában.

9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Bocsájtsd meg, de a további 2000 E-növényt nem értem. A 9 db papírhajó anyag igénye világos. A bonboncsomag mennyisége viszont már a játékos "kapkodási igényének" a függvénye. Szerintem lesznek olyanok akiknek többre, és olyanok is akiknek kevesebbre lesz szüksége.

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Lássuk be, ez eléggé eltúlzott mondat.
    Ezt pont úgy mondod, mintha nem lett volna egy éved arra, hogy a bahádon bármit is csinálj a TOP érdekében. Az eventek 80%-a a farmos területeket veszi igénybe.
    Akinek ezen a pár napos "bahás kiesésen" múlna a topja, az ne vágjon bele.

Gondolom a csp készleted sem fog összeomlani, ha pár napig nem termelsz bahás fatermést a piacra.
    De csp-ért nem tudsz sem szupertápot, sem szupertrágyát stb venni.

Az más kérdés, hogy tetszik-e vagy, van-e hozzá kedved, de a baha és a TOP összefüggése nem indokolja azt, hogy ne vágj bele.
    Kerüljük a drámát, ha kérhetem!

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem csak a "tálka" problémás, hanem a "bonboncsomag" is. Egyik elnevezést sem indokolja a kép, de még az eredeti német elnevezés sem (netzrahmen, illetve kamellennetz). Tényleg kíváncsi lennék rá, mi járt a fejében annak, aki kitalálta. Direkt megnéztem a német kiírást, abban a hitben, hogy esetleg olyasvalaki fordította, aki csak a kifejezések listáját kapta meg (ami egyébként szokásos eljárás szoftverek magyarításánál), de nem. Arra tudok csak gondolni, hogy eredetileg nem ez a grafika lett volna a játékban, aztán a megváltoztatás után a nevek meg valahogy benne maradtak (de miért csak a magyarban?).
    Ráadásul az utóbbi időben egyre több rossz magyar elnevezés van a játékban. Pl. amióta betették, piszkálja a csőröm a moziban megjelenő "megjavadalmazunk érte" felirat.

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Beko!
    Alszom rá egyet.. , de nagyon nem vagyok biztos benne, hogy én ezt akarom. Miért? Nem azért mert annyira vágyom a 600-ra, hogy eget, földet, csillagot lehozzak érte.. Egyszerűen már nincs kedvem hozzá, hogy a x. variációba is csalódjak. Anno a 400.-hoz és az open ranglista élére is a karneváli event segítségével jutottam el és tartotta a bahám addig azt a helyezést amit a karneváli segítségével elértem, amíg én magam nem töröltem onnét a az eredményemet. De ez az 5. event már nem az amilyen volt, akár a 2. forduló is. Ez az ami miatt gondolkodom. A másolatokat nem igazán szeretem. Igazad van a sűrű fillér talán megéri, de én itt nem igazán látok ilyent, félek annyit sem kapok vissza, mit amit belefektetek ha elkezdem :D . Játszom, de válogatni szeretnék. Miért? Mert megengedhetem magamnak a választás lehetőségét a játékban is. Ennek semmi köze szinthez, tp-hez, listához bármihez. A meghiúsult eventen buktam kosárvásárlásban, extrákban stb, nem akarok ismételni... Amit most leírtam lehet szimpatikus is és kevésbé tetsző is, attól függ honnét nézzük..
    Sok sikert neked az eventhez és mindenki másnak is aki belevág és csinálja :)

Utoljára szerkesztett: 28.10.18
    interlala, maszilva, marcsi152 és 13 más kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Összesen 2000 Particsokrot kér a küldetés, külön. :)

-Fülemüle-70, -kaktuszable- és Gio kedveli ezt.
  14. x-Balu-x

x-Balu-x Fórum-zöldfülű

Pontosan csak rá jöttek hogy a sok pannis ember 0 percezésel túl sok szupertápot szereztek volna az emberek, és ki esik egy kis bevételtől a Bp!!!!!!! Na de örüljünk ennek is több mint a semmi.

15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Annyira távol áll tőletek az én taktikám, meg a céljaim, meg a haladási módszerem, hogy semmit nem látok be.
    De ha pusztán értelmezés szerint vesszük a dolgokat, akkor ha van köze, ha nincs, mindenképpen a TOP előtt kellene Bahát bontanom.
    Megismétlem: nagyon megfontolom, hogy egy földet is kitegyek a Bahára.

Igazad van. A megjavadalmazás olyan, mintha lekenyereznének. Tiszta kenőpénz az egész.
    Arra volna pár ötletem, hogy miért pont a magyar, de ezt nyilván nyilvánosan nem osztom meg.

16. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Azért ha már így leamortizálták ezt a királynőt tudnám értékelni, ha kikapcsolható lenne itt is a minijáték és megkapnánk minden ajándékot, amit össze ágytálazhatunk (Leho után szabadon). Vagy legalább a felesleges cukrokat, csokikat szedték volna ki belőle, már úgyis rég elveszítették a funkciójukat ebben a játékban.

17. -picike40-

-picike40- Haladó

Sziasztok! Én csak azt nem értem, miért kell ennyire sietni, kapkodni: tenyésztettünk, kincset keresünk, labirintusban keresgélünk. Kérlek, ne mondjátok, hogy nem kötelező. Gondolom nemcsak nekem van több farmom. Már álmomban is kincset keresek. Félő, hogy így kiégnek a játékosok.

Dana64, marcsi152, -Fülemüle-70 és 12 más kedveli ezt.
  18. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Mit ne mondjak, ez a kolduskirálynő nem dobott fel, azt sem bántam volna, ha egész egyszerűen elfeledkeztek volna róla. Holnapig még kigondolom, hogy dobjak-e neki valamit. Legszívesebben a forró palacsintasütőből dobnám a tenyerébe a palacsintámat.

19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép estét mindenkinek!Ez az event tényleg nagyon gáz,de nekünk nem okoz ez gondot.Aki nem csinálja töltögesse a pajtát és kész.Amúgy én sem csinálom, nekem nem éri meg.:cry:A modikat meg ne gyötörjük,hiszen nem az ő döntésük ez a minősíthetetlen királynő!

Dana64, szekulagábor, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  20. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Na hát a kedves királynő jól megjavadalmaz bennünket, ha már előkerült ez a csodálatos szó, ide is pont jó lesz.
    Így sikerült, kár volt erőltetni:(
    Akinek volt módja játszani az igazi királynővel, őríze meg jó emlékezetében, mert már csak az emlékeinkre hagyatkozhatunk.

Dana64, interlala, csio70 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.