Fórum játék Kedvenceink a játékban - fórumjáték

Kategória: 'Hivatalos fórumjátékok', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. magdi06

  magdi06 Mindentudó orákulum

  Sziasztok.
  Kedvenc eventem a Karneválkirálynő volt. Teljesen belefeledkeztem a gyűjtögetésbe,alig tudtam abbahagyni.Sok sok felröppenő ajándékot szereztem és nagyon élveztem.
  Nagyon sok kitehetőm van,sok kedvencem is:körhinta játékóra,kék laguna,hózsonglőr,sorolhatnám még de amikor bemegyek learatni őket a kerge kertbe a szemem az erdőnnyi madárpalotán akad meg.Csodásak nagyon.
  Legnagyobb élményem a gőzösön szerzett turbófák voltak és az aranyfa amit kaptam a titkosakból.
  magdi06
  ID:1057055
   
  genka53, Pharmer500#2, -Teena- és 16 más kedveli ezt.
 2. bond

  bond Járnitanuló

  milano2010ID: 49443887
  Sziasztok,
  mint annyian, én is örököltem a játékot az unokámtól, talán 3-4 éve. Pontosan nem tudom. Ő akkor 4 éves lehetett, imádott kattintgatni.
  Véletlenül találtam a farmra, azt gondoltam, ezt nyugodtan kattintgathatja. Fogalmam se volt az egészről, csak ültetgettünk, aztán néztük hova tűnnek el a megtermelt zöldségeink. Utólag tudom már, hogy eventes nagy répa volt.(vagy ilyesmi)
  Sokáig nem is értettem mi micsoda,( még most is vannak számomra szürke zónák.pl. növénynemesítés, stb.) de egyszer csak kezdtek a dolgok a sok munka hatására megvilágosodni. Ma már nagy event megoldó vagyok.
  Többször gondoltam, abbahagyom az egész játékot.Sokszor éreztem,nem éri meg hajtani, belefektetni. Gondolom ez is sokunk fejében megfordul, de valami mégis itt tart bennünket. A feladatok? a rendszeresség ? a siker ? a kihívás ?
  Az az idő, amíg a sötétségből eljutottam a félhomályig,az maga volt a szórakozás, őrület és minden, amit Ti is megtapasztaltatok. Én is szerettem volna Top-pos lenni, de rám nem jellemző módon 103 e-nél feladtam, kiszámoltam, hogy nincs esélyem.. sajnálom, Talán ezért is nevezném ezt a kedvencemnek, mert az utóbbi idők eventjei közül ez nem sikerült, ( az igazság az, hogy most fogtam fel valójában, hogyan is kellene ezt megoldani) ez a legnagyobb kihívás ( nem az ajándékok)
  Kedvenc tárgyaim azok a fák, melyek vagy terményesek pl . tehéntej,stb vagy a termelést gyorsítják pl. bájital ,mammutok és minden olyan tárgy, mely sok pontot ad.
   
  genka53, AnkaFD, -orgona- és 19 más kedveli ezt.
 3. klariszmama

  klariszmama Junior szaki

  klariszmama ID 19703159
  Sziasztik
  Legszebb farmos élményem amikor két nap egymás után kipörgettem a 200% ot. Ledöbbenő volt a számomra.
  Kedvenc eventem - több is van egyik a Karneválkirálynő élmény volt összeszedni a kis kosarakkal az ajándékokat és egyik legbőkezübb event volt a másik a Malala az ajándékozással a csodálatos grafikájával / jó lenne megtartani és hasznosítani ilyen formában ezt a területet/ nem kellett kapkodni, hogy elkészüljön.
  Legjobb dekor Királyi kincs - Nagyon aranyos a ládikó amikor kinyilik és a kismalac kiugrik. Nagyon tetszenek a Neon ólak nagyon szépek és hasznosak.
  Mindenkinek további sikeres játékot.
   
  genka53, Matold, -Teena- és 13 más kedveli ezt.
 4. Kukori.és.Kotkoda

  Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

  Sziasztok!
  • Legszebb farmos élményem: az akkor még csak pár napos csibémmel megszereztünk neki egy eventes kitehetőt (Hózsolglőr). Egy játékbeli nyereménynek sem örültem még annyira.
  • Legjobb event: 2011.09.18. - Októberfeszt, mert sikerült az eventen rengeteg értékes XXL fát nyernem és nagyon örültem nekik. Akkoriban még nagyobb ritkaságnak számított az XXL fa.
  • Kedvenc tárgyam a játékban:

   • Nagy tó kitehető: nincs semmi gyakorlati haszna, még TP-t sem ad, de nagyon tetszik és imádom a vízpartot, így aztán a kergémen 3 is van belőle.
  További jó farmozást Mindenkinek!:)

  Kukori.és.Kotkoda,
  ID: 17397868
   
  alex0824, Marika312, genka53 és 30 más kedveli ezt.
 5. tamdoreni

  tamdoreni Fórum-zöldfülű

  Sziasztok
  tamdoreni
  ID:5612252
  2010-tol jatszom a Farmeramaval volt eleg sok jo elmeny volt csalodas is.
  Legszebb farmos elmenyem:mikor sikerult kiporgetnem a farmaranyfat a kereken,mivel penzt nem aldozok a farmra igy megis sikerul gyujtogetni egy kis farmaranyt.
  Legjobb event:szerintem a Karnevalkiralyno mert szerintem egyik legbovebben ajandekozo event volt.
  Kedvenc targyam a jatekban:tobb is van de azert a farmaranyfa es a Pancel Panni lennenek az elso helyen.
   
  genka53, marci4077, -Teena- és 14 más kedveli ezt.
 6. ritasoros

  ritasoros Fórumlakó

  Sziasztok,

  ritasoros
  ID: 53507831

  Bő 1 éve játszom, véletlenül találtam rá erre a játékra. Remélem, még sokáig fogok tudni játszani. Ez az első számítógépes játék, amit játszom, és nem is játszom semmilyen másikat. Ez az egy farmom van.
  Legszebb farmos élményem: összehozott a sors egy szuper mentorral, Gioval. Ő rengeteget segített nekem, a mai napig folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Remek szomszédaim vannak, spanyol, német, olasz, román és persze magyar.
  Legjobb event: naná, hogy a karneválkirálynő. Ha az nem lett volna, fogalmam sincs, mikorra jutottam volna el idáig a Bahán.
  Kedvenc tárgyam: az ólak. Ha növénytermesztős event van, igyekszem minél előbb lezavarni a növényeket, hogy visszapakolhassam az ólakat. Legtöbbször nem is azokat teszem ki, amelyik szügséges mondjuk a Gazdakörbe, vagy jól el lehet adni a piacon, hanem amelyik a legjobban tetszik. (Bár mind nagyon tetszik.)
   
  AnkaFD, -Teena-, Zatini és 13 más kedveli ezt.
 7. szczgvtr

  szczgvtr Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  • Legszebb farmos élményem
   • Amikor regisztráltam, és előszőr el kezdtem játszani. Igazából azóta rengeteg nagyon szép élményem volt, de azt mondanám a legszebbnek mikor regisztráltam, ugyanis az volt a legszebb élmény, mikor megláttam, hogy ez egy csodálatos játék. :)
  • Legjobb event
   • Eddig nem vettem részt olyan sok Eventbe, de ha egyet ki kell választanom, akkor az eddigi legjobb Eventem, a "A Malala Alapítvány" nevezetű Event. Egyrészt a története is nagyon-nagyon tetszett, másrészt maga az Event, ahogy meg kell csinálni valami fantasztikus -szerintem-. :)
  • Kedvenc tárgyam a játékban
   • Ez is nehéz kérdés, mert több is van, de ha egyet ki kell választani, akkor azt mondanám, hogy a "Kérem a cukrot" nevezetű dísz. Ugyanis nagyon sokat segített/segít abban, hogy gyorsabban fejlődjek, gyorsabban növekedjen a szintem. Meg persze nagyon aranyos dísz -szerintem-. :)
  • nevem: szczgvtr ID: 54378712
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.12.16
  genka53, marci4077, -Teena- és 11 más kedveli ezt.
 8. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  Legszebb farmos élményem
  A 2011-es őszi event teljesítése, amikor arany makkokat kaptunk, és meg lehetett nyerni a RACS és mások receptjét. Az első event volt, amit sikerült teljesen teljesítenem, pedig a fórumot akkor még nem ismertem (arra csak akkor találtam rá, amikor kiderült: a RACS már nem hosszabbítható töklekivel; de legalább egyből rádöbbentem, hogy a fórum olvasása milyen fontos;)). Ettől az eventtől számítható a tudatos farmozásom időszaka, vagyis igazi mérföldkő event volt. A hosszú távú hasznossága pedig csak hab a tortán.
  Legjobb event

  Én az agyalós eventeket szeretem, ami eltér egy kicsit a szokványos, erőből lenyomható eventnövény-felröpi eventektől. Így általában nekem az tetszik, ami a többségnek nem... Szeretem például a szerencsefaktoros eventeket, mert az ad egy csavart a teljesítéshez; pedig általában hadilábon állok a szerencsével. A leghasznosabb event kétségkívül a Karneválkirálynő volt, de én mérhetetlenül utáltam már a végére. A jelenleg is futó Malala event pedig egy gyöngyszem, minden elismerésem a kiagyalóinak.
  Kedvenc tárgyam a játékban

  Igazi kedvenc tárgyam nincs. Leginkább a fákat kedvelem, nálam a területeken körbe mindig fák vannak, még eventek alatt is. Sőt, a kezdetektől mindig van kint minden fából legalább egy darab! Leginkább a kisebb méretű, színesen beérő fákat szeretem. Kifejezetten kedvelem a szokotrai sárkányfát az egyedi, különleges formája miatt; még azt is elnézem neki, hogy nem látványos a beérett állapota. Így végül is ennek ítélem a "kedvenc tárgyam a játékban" címet.

  Upssz... a kötelező lemaradt:
  Gazda: -BombadilToma-
  ID: 18451170
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.12.16
  genka53, AnkaFD, -orgona- és 19 más kedveli ezt.
 9. Kristály-farm

  Kristály-farm Járnitanuló

  A legszebb és legörömtelibb élményem az volt, amikor sikerült évekig tartó sóvárgás után megszerezni az első XXL-es őszibarackot. Aki az új regisztrálók közé tartozik, nem értheti, nem érezheti át, milyen kincs volt és milyen érzés volt birtokolni. A farmképem is abból az időkből származik és nem is fogok újat készíteni. Akárhányszor megnézem, újra a lelkemet simogatja az érzés, hogy akkor sikerült szert tennem rá. :)

  A kedvenc eventem a Baby Boom...olyan gyermeki várakozással tudom figyelni, hogy kifejlődött-e valami értékes állat, hogy nem tudok (és nem is akarok) ellenállni neki. És ennek a szomszédaim is nagyon örülnek! :)

  A kedvenc tárgyam a játékban szintén a múlthoz tartozik, hiszen sajnos már kivezették: az XXL-es gesztenyefa. Olyan gyönyörű volt az arany terméseivel... :) De azért mondok egy most is meglévőt: a körhinta. Nagyon szép a grafikája, régi és ritka. És nekem van! :)

  Kristály-farm
  ID: 1918856
   
  békakert, genka53, kanzlerviki és 19 más kedveli ezt.
 10. Susie0509

  Susie0509 Fórumelemző

  Sziasztok
  Legszebb farmos élményem: Több is van, de talán a legszebb a 2013-as TOP 500-as megmérettetés. 2011. augusztusában kezdtem a játékot és 2 évre rá úgy gondoltam, hogy én is próbálkozom a "NAGY" gazdákkal felvenni a versenyt, ami végül sikerült, a 355-ik helyre volt elég, amit beszállítottam, termeltem a növényt is, gyűjtöttem a makkokat és nehogy alul maradjak, szó szerint az utolsó szögem is bekerült a TOP-os feneketlen kútba.
  Számomra 2 db event volt, ami kiérdemli a legjobb besorolást. Az egyik, még nagyon kezdő koromban nem emlékszem már a nevére, de amikor a MACSKÁT kellett püfölni és nagyon sok mindent lehetett nyerni. Onnan volt akkoriban XXL-es fám is először, a másik a Karnevál királynő, igen sok ajándékkal örvendeztetett meg.
  Kedvenc tárgyam: nagyon szeretem a fákat úgy általában, de a kedvencem még a régi grafikás kakaófa volt, nagyon igyekeztem, hogy elérjem a megszerzési lehetőséget, de mire oda jutottam, sajnos megváltozott a kinézete, így a saját farmomon már nem tudtam gyönyörködni benne.
  Mindenkinek jó játékot, nosztalgiázást kívánok
  Zsuzsa

  Susie0509
  ID 30776935
   
  genka53, kanzlerviki, -orgona- és 21 más kedveli ezt.
 11. lili12467

  lili12467 Fórumlakó

  Sziasztok!

  Mi ketten is játszunk a családból. Blani06, ő az édesanyám, és én Lili12467. Nekünk mind a kettőnknek a "legkedvesebb" játéka a 2012-es lenn a Volga partján elnevezésű event volt, amit még mind a mai napig is emlegetünk, mert kezdők lévén mindig, böstörögtünk, hogy állandóan csak a munkásokat adja az event, mi pedig azt sem tudtuk, hogy mire való.:) Ezen az eventen kb. 20000 tyúkot arattunk kézzel, gép nélkül, mire kb. az utolsó nap rájöttünk, hogy hogyan is kell használni a munkásokat.
  Legszebb farmos élmény Blani06 A TOP 500 az talán 2013-ban volt még szintén kedőként úgy gondoltam, hogy belevágok,és sikerült.
  kedvenc tárgyam: A kút, és a budoár.

  További jó játékot kívánunk.

  Aki nevez Blani06
  ID393702013
   
  genka53, AnkaFD, marci4077 és 13 más kedveli ezt.
 12. Timi21a

  Timi21a Junior szaki

  Sziasztok!
  nevem: Timi21a
  user ID: 51189648

  legszebb farmos élményem:
  nagyon sokáig csak álmodoztam a rózsaólakról, legjobban a rózsa struccászati TSZ tetszett, imádom a grafikáját, a színeit, rendszeresen megnéztem a műhelyben. Az egyik legszebb élményem, mikor sikerült mind a 2 korcsolyás struccot kitenyészteni és megépíteni az első ólamat. Hónapokig tartott, de megérte.
  legjobb event: 2015-ben volt a rémséges etetés-különleges telihold event, ahol több mint 20 farmmunkás kupont szereztem, azt a mai napig is emlegetem, élvezet volt vele játszani. Az utolsó pillanatig játszottam az eventtel, hihetetlen volt, ahogy dobálta a kuponokat a rendszer.
  kedvenc tárgyam a játékban: Egy bolyhos borjú. Még a kezdeteknél, mikor a kerekkeréken megjelentek nálam a tenyészállatok (kb. 2 éve) kipörgettem az én kis bolyhoskámat, akkor nekem ez egy kisebb csodával ért fel, hogy milyen értékes dolgot szereztem, és nem volt szívem eladni, se beadni. Egy karámban azóta is kint van a farmomon, imádom ahogy a kis popsiján ül és néz rám a hatalmas szemeivel. Ő az én kis kabalám.
   
  genka53, kanzlerviki, AnkaFD és 25 más kedveli ezt.
 13. vmoni

  vmoni Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! :):)

  Legjobb event: az én kedvenc eventem a Szerencsés nap - Telihold event volt. Nem túl régen kezdtem farmozni, úgyhogy viszonylag kicsike farmmal nem sok eséllyel indulok a legnagyobb nyereményekért, viszont ez az event volt az első, amit sikerült majdnem teljesen befejeznem, de a magam elé kitűzött célt teljesítettem. 8)

  Kedvenc tárgyam a játékban: a "Félkész bájital", mert annnnyira aranyos a boszicica. Ezt a Szerencsés nap eventen nyertem, de sajnos hirtelen felindulásból csere napon elcseréltem (megörültem egy kivifészeknek, aztán rá kellett jönnöm, hogy még tápot sem tudok neki keverni, mert nem tudok babérlevelet ültetnixD), de feltett szándékom a következő cserenapon visszaszerezni.

  Legszebb farmos élményem: amikor kora reggel sikerült kipörgetnem a kerekkeréken azt a tárgyat, amit kinéztem magamnak. Ez mindig feldobja a napom és remélem, hogy egész nap szerencsém lesz. :p


  nevem: vmoni
  ID:54123599
   
  genka53, AnkaFD, marci4077 és 15 más kedveli ezt.
 14. *bálint*

  *bálint* Fórum hercege

  A legjobb farmos emlékem amikor megjelent a játékban az erdei tisztás a bölcs tölgyel és lehetett tőle értékes dolgokat szerezni.

  A legjobb event számomra a 2010-es szüret volt, emlékszem hogy gyűjtögettem az aranymakkokat és hogy mi mindent lehetett szerezni.

  A kedvenc tárgyam a játékban minden 1000TP felett adó tárgy és persze a különleges ólak/fák :)

  név: *bálint*
  ID:10444389
   
  genka53, Matold, -Teena- és 9 más kedveli ezt.
 15. zsani_apja

  zsani_apja Fórum admirálisa

  halihoó!
  Legszebb farmos élményem:
  Nem tudom élménynek számít-e,de ez az,ami mindig bennem van,mikor hasonló kérdések vannak.Mikor indult a játék gyermekeim, kezdték játszani.Ugye még kicsik voltak,bele fogtak,megunták és persze a segítséget kérték,mint más játékoknál is.Nem részletezném most,de teljesen a rabja lettem.Ami ide tartozna az nem más,mint hogy az ember rendes szülőként persze besegített,aztán csinálgattam.Soha nem voltam fórumon akkoriban,fogalmam sem volt a játék menetéről,mit,hogyan,miért,stb.. :D Egyszer csak indult a caht,olvasgattam,ismerkedtem és nem utolsó sorban tanultam,nem keveset! ;) A lényeg,hogy akkor ismerkedtem meg az event fogalmával és hogy elég nagy szerepe van a játékban. :D Ez elég nagy élmény volt számomra,főleg hogy a haladás is jobban ment onnantól! ;)
  Legjobb event:Volt egy event,ami nagyon tetszett,de nem jut most eszembe.Nekem az összes tenyésztős tetszik és a kedvencem.
  Kedvenc tárgyam a játékban:Legjobban a gesztenye süni tetszik,a miértjét ennek sem tudom,de valahogy megfogott.Igaz most nincs egy darab sem,mert mindig,sokszor akaratlanul is,de cserekor elcserélem a hajón. :D Másik kedvenc a tanoda.Már anno is oda voltam érte.Teltek az évek és sikerült végre beszereznem a kitűzött darabszámot.Most igaz,hogy pihennek,de jó vissza gondolni rá. :) Mellékesen írom,hogy egy tanodát adnák bár mikor kettő jávor színpadért!! :D ;) ...még most is!ű
  üdv.:apja

  u.i.:zsani_apja
  ID:50603218
   
  genka53, kovacstne, -orgona- és 20 más kedveli ezt.
 16. kusztocsalad

  kusztocsalad Utánpótlás-írogató

  farmnév: kusztocsalad
  ID szám: 54397983

  Legszebb élményem? Amikor egy kimerítő nap után szintet ugrok. Nekem az a legjobb élményem. Jólesik, mint egy dicséret. A játék kikapcsol a sok gond mellett, ellazít és az előre jutás feltölt.
  Legjobb event? A mostani Bingó. Miért? Mert tetszetős, nem túl bonyolult, könnyebb benne az előre haladás. Bár még nem rég óta játszom, így nem sok eventben tudtam részvenni.
  Kedvenc tárgyam? A kakukkól. Mikor elolvastam a farmerama enciklopédiát, fórum témákat, ez tetszett meg a legjobban. Ímádom, ahogy két lábon áll a tojás. :) Számomra nagyon aranyos.
   
  genka53, AnkaFD, Matold és 11 más kedveli ezt.
 17. anyoka2

  anyoka2 Fórum-zöldfülű

  anyoka2 -ID 11306793 nekem a most futo event mert nagyon ötletes és sok ujjat lehet meg tanulni kedvencem a sárkányos dekoráció sajnos egyet nem tudtam meg szerezni emlékezetes nekem mikor elkeztem játszani mert akkor estem át egyigen nagy mütéten és ezvolt akkor az élniakarás elixirje azota is szivesen játszom
   
  miklos4949, -Teena-, stuccos12 és 12 más kedveli ezt.
 18. Blindate

  Blindate Haladó

  Sziasztok!

  Régóta játszom, nehéz választani a sok esemény közül, ami ebben a jó pár évben történt!

  Legszebb farmos élményem

  Tetszett a játék, iparkodtam rájönni a "titkára", játszottam jókedvvel, kipróbálva a terület adta lehetőségeket. Az egyik legszebb élményem az volt, amikor sikerült annyi baráti gazdára találnom, hogy teljesen eltűntek a kövek! Legnagyobb élményt pedig az jelentette, amikor az első alkalommal sikerült befejeznem az eventet, ekkor már túl voltam az 40.-ik szinten.

  Legjobb event

  Az event mindig kihívást jelent (szűkös szabadidő mellett hogyan tudom megoldani, ez a fejtörő egyik sarkalatos eleme), de ha a feladatot játékosan kell megoldani azokat tartom a legjobbnak. Ilyen volt a Repülni lehetséges ... event is.

  Kedvenc tárgyam a játékban
  Varázsfa a kedvencem, mindig azt a felröppenőt adja, ami éppen kell! A másik, amit nagyon jópofának tartok a duci denevér. Emlékszem, milyen sokat küzdöttem, amíg elértem a denevér tenyésztését.

  Blindate ID: 34685437
   
  genka53, magdi06, taga1 és 17 más kedveli ezt.
 19. jucus78

  jucus78 Járnitanuló

  Gazda: jucus78
  ID:28903577
  Sziasztok!

  Emlékeim szerint 2012 ,de lehet hogy 2013 júniusa körül anyukámnál voltam és újságolta milyen jó játékot talált az interneten,a Farmeramát:) Hát mondom jól van majd megmutatod,de különösebben nem érdekelt nem szoktam semmivel játszani. Másnap apukám is nagy lelkesedéssel mondja milyen jó játékkal játszik a Farmeramával!Na gondoltam akkor én is kipróbálom.. Hát azóta is játszom,minden nap egy nap kihagyás nélkül,a farmmal kelek és a farmmal fekszem sőt az eventek kedvéért órát is szoktam húzni az éjjeli aratások miatt:)Szóval farmfüggő vagyok nem tagadom,a szüleim megfertőztek és mi hárman azóta is vetünk és aratunk sokszor kisegítjük egymást:)
  Kedvenc élmény féle: A kertünkben van egy futónövény ami teljesen olyan alakzatra nŐtt,formálódott mint a Tehéntejfa ,vagy csak mi látjuk annak?
  Legjobb event: Nekem a kedvencem az újrahasznósítós event .
  Kedvenc tárgyam:szeretem a régi epres kitehetőket és a régi csoki nyuszikat,különösen mert akkor még nem játszottam ezeket csak cseréltem.
   
  genka53, AnkaFD, magdi06 és 23 más kedveli ezt.
 20. Gyöngyhörcsög

  Gyöngyhörcsög Junior szaki

  Sziasztok!

  Legszebb farmos élményem:
  Én 2011 húsvétja óta játszom, napi rendszerességgel. Ebből is látszik talán, hogy az egész Farmerama játék egy folyamatos élmény számomra. Amikor kisgazda voltam, minden szintlépés külön élmény volt, hiszen új növény vagy új állat várt rám.
  A legújabb legszebb élményem, hogy két hete elértem a 100-as szintet. :D

  A legjobb eventem:
  A maja királynő által dobált aranybanánok elkapkodása az egyik, a másik Malala eventje - a célja, a nyugalma, a csevegője (amely talán a legbékésebb címet is elnyerhetné).
  A tanítónénitől az előbb búcsúztam el, megkapta az utolsó kavicsát. Hiányozni fog…:oops:

  Kedvenc tárgyam:
  Forró fürdő a piros sárkánykával, ugró pók és pókháló - Jack boltjából, és az egyik legrégebbi, ami néha úgy tűnik, feledésbe vész: szivárványfa.:)

  Gyöngyhörcsög
  ID: 26456351
   
  genka53, AnkaFD, -orgona- és 20 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.