Kerekkerékkel kapcsolatos kérdések

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

Adj Isten Gazdák!

ID.gif

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket, és az User ID számotokat, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

Bizonyára mindenki ismeri már a kerek kerék adta áldásos lehetőségeket.[​IMG]
    Aki nem, az a kerék hivatalos leírását a GYIK alábbi topicjában olvashatja. Itt találhatjátok meg a nyerhető tárgyak listáját is.

https://board-hu.farmerama.com/showthread.php?t=68541

Bathilda kedveli ezt.
  2. tarkacica47

tarkacica47 Aktív író

Szasztok! tarkacica47 vagyok, ID24920027. Ma (01.30) pörgettem 7.39-kor egy +1 termésbónuszt. Nem jelenik meg sem a főfarmon,sem a Bahán. Próbáltam visszamenni,h leellenőrizzem, de már nem engedett vissza. Köszönöm,h megnézitek.

3. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

Szia.

Meg tudnád nézni Te is, mit pörgettél.
    A Bónuszrekeszben (ahová a csatnit tesszük) a kis ikonok fölé vidd az egeret, és kiírja, mit kaptál.
    Nem biztos, hogy növényre kaptad.
    Lehet, hogy állatra vagy fára...

stb_farmer és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos nem termésbónuszt pörgettél.

Ma: 2023-01-30-án 07:37:12 órakor [​IMG] ez a nyereményed sikerült.

Az ellenőrző panel információi alapján írtam a választ.

Kerekkerék nyeremény
    KépNévHatásBónusz mértékeHatóidőMelyik keréken
    ......
    ......
    [​IMG]TP/TTP bónuszTöbb TP/BTP100%03:00Party

Valójában a kerekkerék nyereményeket a forgatást követően a játéktéren, a bónuszos fiókot nyitva lehet ellenőrizni mindenkinek.
    A rekeszek feletti sávban tetten érhető a frissen kipörgetett bónusz ... azok tartalma az egér ráhúzásával olvasható is.

stb_farmer kedveli ezt.
  5. böszike50

böszike50 Junior szaki

Sziasztok böszike50 ID számom 5790378 tudom már meg néztétek, akkor sem értettem egyet a válaszotokkal, most is pörgettem a party keréken 71 indultam kaptam 10 kacsa katát, és lett 68 ismét 3 forgatást vont le egy helyet. Meg néznétek ismét mert szerintem ez igy nem jó. Az érdekesség, hogy nem minden forgatásnál von le 3-at. Köszönöm.

6. Enike**

Enike** S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján a következőket láttam:
    69 db partypörgetés állt ma reggel rendelkezésedre.
    2023-03-15 11:20:39-kor pörgettél 1 db partypörgetést, amiből 10 db Kacsa Kata turbótrágyát kaptál. -1db partypörgetés, tehát most 68 db-nak kell lennie a farmodon.

71 db partypörgetési lehetőséged utoljára 2023-03-06 20:20:44-kor volt. Ekkor 4 db csillagot kaptál a kerékről. -1db partypörgetés (70 db).
    2023-03-06 20:20:56-kor 1 db Aranybanánt pörgettél. -1db partypörgetés (69 db)
    2023-03-06 20:21:11-kor 1 db Birkanyíró állomás 1. szint: sárga ólat pörgettél. -1db partypörgetés (68 db)
    2023-03-07 06:05:55-kor 8 db Kacsa Kata turbótrágyáját pörgettél. -1db partypörgetés (67 db)
    2023-03-07 16:32:31-kor bontottál Felszereléses láda II-t, amiből kaptál 1 db party pörgetést. +1db partypörgetés (68 db)
    2023-03-07 16:35:23-kor bontottál Trágyás Láda III-t, amiből kaptál 1 db party pörgetést. +1db partypörgetés (69 db)
    2023-03-07 19:05:23-kor 10 db Kacsa Kata turbótrágyáját pörgettél. -1db partypörgetés (68 db)
    2023-03-08 19:12:39-kor 20 db bájital pörgettél. -1db partypörgetés (67 db)
    2023-03-10 16:32:42-kor 30840 trópusi tp-t pörgettél. -1db partypörgetés (66 db)
    2023-03-10 16:34:27-kor bontottál Felszereléses láda II-t, amiből kaptál 1 db party pörgetést. +1db partypörgetés (67 db)
    2023-03-10 16:37:49-kor bontottál Szépséges ládát, amiből kaptál 1 db party pörgetést. +1db partypörgetés (68 db)
    2023-03-13 05:41:34-kor az éppen aktuálisan futó Földönkívüli kockajáték -eventben elérted a 3250 haladási pontot a jobboldali sávban, így a játék könyvelt neked +2db partypörgetést. (70db)
    2023-03-13 19:03:36-kor 1 db Birkanyíró állomás 1. szint: sárga ólat pörgettél. -1db partypörgetés (69 db)

És ezzel el is értünk a mai nap délelőttjéhez, amikor 69 db-ról 68 db-ra csökkent a mai pörgetéssel a partypörgetéseid száma.
    Sehol nem von le 3 db pörgetést, sem szabadpörgetési módnál, sem partypörgetésnél.

stb_farmer kedveli ezt.
  7. böszike50

böszike50 Junior szaki

Akkor a felém mutatott kijelzővel van a gond, mert 71 pörgetésről indultam. Különben miért is reklamálnék, már háromszor írtam,és nem kapom vissza. Talán ennek kéne akkor utána nézni. Köszönöm.

8. Enike**

Enike** S-Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét!

Valóban, többször is kérdezted már ezt tőlünk.

Első alkalommal itt:

https://board-hu.farmerama.com/threads/Általános-témák-alfórumból-archivált-kérdések-és-válaszok.10460/page-2586#post-1305650

Ezzel kapcsolatban annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy ezelőtt a posztod előtt sehol máshol itt a fórumon nem volt ezzel kapcsolatosan kérdésed, panaszod erről a játékfiókról. Mivel nem adtál meg sem felhasználónevet, sem ID-t, pedig erre játékostársad fel is hívta a figyelmedet, hogy ezek nélkül az azonosítók nélkül nem tudunk utánanézni a panaszodnak, így ekkor nem sikerült tisztáznunk a kérdésedet.

A következő alkalom ekkor volt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék-kérdések.19452/#post-1311629

Erre kollégám kért tőled azonosító adatot, majd miután megkapta, megírta, amit az ellenőrző-panelen lát a a megadott adatokhoz tartozó játékfiók logjaiban.

Íme, ez volt a válasza:

És az eddig utolsó, egyben mai ellenőrzés- kérésed alapján a válasz:

https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerékkel-kapcsolatos-kérdések.19456/reply?quote=1312240

Sajnálom, ha két moderátor teljesen különálló ellenőrzését sem tudod elfogadni.

Javaslatom a következő neked:

Készíts képernyőmentést/ videót a partypörgetéseidről (amin látszik a farmnév és az ID-szám közben, tehát böngészőn keresztül lépj be a játékodba), és amennyiben újra úgy gondolod, hogy a játék hibásan kezeli a partypörgetéseidet, akkor az általad készített fényképpel / videóval alátámasztva legyél szíves jelezni a problémát itt a fórumon.

Köszönöm.

stb_farmer kedveli ezt.