Kerekkerékkel kapcsolatos kérdések

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Adj Isten Gazdák!

  ID.gif

  Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket, és az User ID számotokat, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

  Bizonyára mindenki ismeri már a kerek kerék adta áldásos lehetőségeket.[​IMG]
  Aki nem, az a kerék hivatalos leírását a GYIK alábbi topicjában olvashatja. Itt találhatjátok meg a nyerhető tárgyak listáját is.

  https://board-hu.farmerama.com/showthread.php?t=68541
   
  Bathilda kedveli ezt.
 2. leonso

  leonso Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  olyan problemaval fordulnek a forumhoz, hogy a kerekkereken napok ota nemtudok forgatni. tegnap 2 farmaranyert frissitettem akkor elindult a visszaszamlalo de azota semmi. vagy mar talan nem is ingyenes?? Gazda: leonsoID: 54366677
   
 3. Kékmadár1

  Kékmadár1 Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  Belépési bónuszért, jelenleg is van Rackótól ajándékként kapott, vagy más módon szerezhető ingyenes pörgetés.
  De megváltozott a megszerzés módja.
  Rackó elköltözött.

  Részletesen az alábbi linkre kattintva olvashatsz róla:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14275/

  A kerekkerék változásairól pedig az alábbi linkre kattintva olvashatsz:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék.10075/
   
 4. leonso

  leonso Utánpótlás-írogató

  sziasztok. tobb napja jatszom Ismet de a kerekkereken nem Kapok porgetest. az alltalad ajanlott linkeket atneztem, megvizsgaltam de mind hiaba. ha kerhetem utanna neznel a dolognak.

  elore is köszönöm. lenso
   
 5. -ágianyu33-

  -ágianyu33- Fórum parancsnoka

  Kuzdern kedveli ezt.
 6. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia leonso!
  Kerekkerék pörgetést nem a keréknél kapsz, ott csak kiírják, hogy mennyi pörgetésed van.
  A napi belépések alkalmával legelőször a farm keret közepén a Hirdetőtábla jelenik meg, annak a bal alsó sarkában tudod lekattintani a Rackótól napi szinten kapható ajándékokat:

  upload_2020-5-6_12-1-0.png

  Ebből is látni, hogy május 1. -én kaptunk 5 db sima (zöld) kerek kerék pörgetést.
  Rackótól legközelebb május 8. -án kapunk, vagyis hetente 5 db-ot.
  Holnap 1 db Party pörgetést kapunk, ha a játékba lépünk, és lekattintjuk Rackót a Hirdetőtáblánál.
  Ezeket a sima pörgetéseket a rendszer 99 db -ig gyűjti, tehát úgy kell időzíteni a pörgetéseket, hogy azt ne lépjük túl, mert elvesznek.
  Ez alóli kivételek, ha gazdaköri feladatok megoldásából, vagy bármely más, nyereményből is kaphatunk pörgetést.
  Pörgetéseket kaphatunk továbbá egyes felhősorok aratásakor kapott ládákból is, és többek között más, korábban játékba hozott egyes dekorokból is.
  A Party pörgetések (lila színű) korlátlanul halmozhatók, gyűjtögethetők, az elpörgetésig.
   
  jófarmerlány kedveli ezt.
 7. Axelrosie

  Axelrosie Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Érdeklődni szeretnék a szabad pörgetésekről! Olyan sok összegyűlik innen-onnan ládákból, gazdaköri feladatokból...satöbbi!
  Nem lehetne mondjuk az animációt kivenni belőle,hogy már csak a végeredményt lássuk?! Van olyan láda,például a szépséges, ami kapásból 42-t adott.Nem is beszélve a kerek kerekes ládákról! Szívesen elpörgetném,de elmegy tőle a kedvem!
  Nem tudtok valami megoldást erre a "problémára"?
  Előre is köszönöm!
   
 8. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  Szia!
  Bemész a városba, onnan a kerékre. Indítod, majd nyomsz egy Escape-et (billentyűzet bal felső sarok, Esc). Ezzel a pörgetés megtörtént, és visszakerültél a városba. Majd ezt ismétled: kerék, indítás, esc, kerék, indítás, esc, ... A végén a keréknél a Megszerzett nyeremények listát átböngészve megtudhatod, mit is pörgettél.
  (A módszert Fabatka gazdatársunk tette közzé.)
   
  HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
 9. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Van rá megoldás

  - Nyisd meg oldalt a dobozt
  - keresőbe írd be, hogy "szabad"
  - Katt a használom gombra, megnyílik a kerék
  - Nyomd meg az indítást és rögtön nyomd meg az ESC gombot.

  Ezzel megtörténik a pörgetés, és 2-3 perc alatt elpörgethető a 99 db.
  Amennyiben kíváncsi vagy rá, hogy mit pörgettél, akkor 20-30 pörgetésenként érdemes ránézni a listára, mert a farmon elérhető log nem tárolja le mind a 99 pörgetés logját, tehát ha lepörgetted a 99-et akkor utána nem tudod az elsőt megnézni.
   
  Axelrosie kedveli ezt.
 10. Axelrosie

  Axelrosie Fórum-zöldfülű


  Köszönöm! :)
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 11. rudcsi24

  rudcsi24 Fórumlakó

  Hová tűnt a kérdésem?!
   
 12. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Az írásod törlésre került, mert nem tartalmazott semmiféle kérdést, amiért ez a topic létrejött.
  Az írásod a panaszkönyvbe való, ez pedig nem az.

  Amúgy rengetegszer küldünk visszajelzést ezzel kapcsolatosan is, azonban a döntés nem rajtunk múlik, és az ilyen visszajelzések nem is garantálják azt, hogy a játék készítői meg is teszik a változást.
   
  rudcsi24 kedveli ezt.
 13. rudcsi24

  rudcsi24 Fórumlakó

  Bocsi, de a kérdésem az volt, hogy MIÉRT?!? Miért van tele a party pörgetés ..... (224-es szinten semmire nem használható) ólakkal?!??!? Van, aki súlyos pénzeket FIZET azért, hogy ilyen .... ólakat "nyerjen"?!?!? Mikor volt a legutóbbi jelzés, és mit tartalmazott?!? (ez újabb kérdés a pörgetéssel kapcsolatos!)
   
 14. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Már elnézést kérek. Egyetlen egy miért nem volt az írásodban, csak a háborgás van.
  Azért van a nyeremények között, mert a fejlesztői csoport így határozta meg az értékeket.
  Fejlesztői csoport nem mi vagyunk, Mi magyaroroszági otthonunkban vagyunk, és szabadidőnkben segítünk Titeket. Semmiféle döntéshozatali joggal nem rendelkezünk, csupán ellenőrizni tudunk tényeket az ellenőrző panel segítségével, és rengeteg visszajelzést KELL küldenünk a központ részére. Nem csak nekünk, hanem a VILÁG minden olyan szinten lévő moderátorának. Az, hogy beérkeznek a központba ezek a visszajelzések, mindenki egyértelmű jelzést ad, még akkor sem biztos, hogy az fog megvalósulni.
  Lásd: Eventmennyiségek.
  Sokalltuk az eventmennyiségeket, mindenki sokallotta, mert nem tudunk gyűjteni a pajtába. Sok év alatt annyit sikerült elérnünk, hogy az eventeket átszabták olyanra, hogy nem minden területen van event általában.
  Mikor volt az utolsó ilyen jelzés? Mennyivel leszel előbbre ha azt mondom Neked, hogy 2 napja?
  Változik tőle valami? Nem.
  Bigpoint állandóan keres munkaerőt Hamburgba, vagy Máltára, Kérlek add be az önéletrajzod, juss fel olyan szintre, hogy döntéshozó legyél, és legyél a "főnökünk". Kérlek.
  Köszi.
   
  levi5, Othep és HéricsBáró kedveli ezt.
 15. rudcsi24

  rudcsi24 Fórumlakó

  Már ne is haragudj, de ha nem tudsz normális hangnemben válaszolni, akkor miért vagy moderátor?!? Miért utasítgatsz engem, hogy mit és hová adjak be?! Képzeld el, van munkahelyem, és nem kívánok máshol dolgozni! /A pandémia alatt ÉN DOLGOZTAM!!! Nem otthon ültem!/ Honnan tudod, hogy mennyivel leszek előrébb egy választól?! - Bocsi! NORMÁLIS választól! - Amúgy azt is KÉRDEZTEM, hogy MIT tartalmazott a jelzés! ;) Mert képzeld el kedves, hogy igenis előrébb lennék, ha tudnám, hogy ki, mit és mikor jelez, ha probléma van!!! /Nem hiszem, hogy szeretnéd, ha a főnököd lennék! Nem -nagyon nem- szeretem a tiszteletlen pasikat, pláne nem egy nővel szemben!!! ;) Ezt már tapasztalták egy jó páran az életem során! ;) / Szóval a kerekkerékkel kapcsolatos kérdésem miért van tele ócska, használhatatlan nyereménnyel, ha pénzt kérnek el érte?!?
   
 16. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Én is dolgoztam, mert Nekem ez nem ad semmit, ebből nem tudok tejet, kenyeret venni magamnak, családomnak.
  Ezek a jelzések/visszajelzések/tájékoztatók/stb ami egy admin és a központ között zajlik, az levéltitoknak minősül, így sajnos nem tudlak ennél jobban beavatni, mint sem, hogy mennek a jelzések, és netalán 1-1 rövid mondat, hogy tartalmazott visszajelzést a kerék nyereményeivel kapcsolatosan.
  Elhiszem, hogy nem épp a legjobbak a nyeremények és ezért ez a frusztráltság Tőled, de sajnos meg kell értened, hogy nem tudunk többet tenni az ügy érdekében. Ismétlem magamat, nem Mi vagyunk a döntéshozók.
  Az, hogy nő, férfi, fiú, lány, bácsi vagy épp néni az illető, azt sajnos egy nicknameből nem tudjuk eldönteni, de igazából lényegtelen is.

  Kérdésedre a válasz: Központ munkatársai döntik el, hogy a játékban milyen nyeremények milyen százalékkal szerezhetőek meg.

  Ezennel a témát lezártnak tekintem, minden további írásod a témával kapcsolatosan törlésre fog kerülni, esetleges szankcionálással.
   
  Koppi, levi5, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.