Kerekkerékkel kapcsolatos kérdések

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Adj Isten Gazdák!

ID.gif

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket, és az User ID számotokat, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

Bizonyára mindenki ismeri már a kerek kerék adta áldásos lehetőségeket.[​IMG]
    Aki nem, az a kerék hivatalos leírását a GYIK alábbi topicjában olvashatja. Itt találhatjátok meg a nyerhető tárgyak listáját is.

https://board-hu.farmerama.com/showthread.php?t=68541

Bathilda kedveli ezt.
  2. fredddddy

fredddddy Utánpótlás-írogató

Helló. A kerekkerék elindítása után hiába nyomom meg a Stop gombot, nem áll meg gyorsabban a kerék. Lehetne ezt orvosolni? vagy rossz fórumra írtam?

3. Sylja

Sylja Fórumgróf

Utoljára szerkesztett: 25.8.24
    zsani_apja kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Módosult ez a lehetőség, mármint a FarmSámános? Használtam már többször, ma viszont hiába írtam a hálózat keresőjébe a farmwheel.sW-t nem történt semmi és nem is láttam a lehetőségeket. Múltkor valamelyik topicban láttam egy "új módszert" ahol valami kék gombról volt szó, megosztanátok velem a lehetőséget?

5. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Itt találsz 1 leírást erről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék-kérdések.19452/#post-1424069

feki13, Swartsch, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sylja kedveli ezt.
  7. gelu59

gelu59 Haladó

Szia ! Party pörgetés 16 party pörgetésem volt , 2 party pörgetést nyertem , hiba nem adja hozzá a nyereményt ,máskor is tapasztaltam, csak akkor adja hozzá ,ha nincs 0 party pörgetés van id 18367072

8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Már amikor rá nyomsz a nyílra , már akkor megkapod az ajándékot
    A pörgetés animáció , miközben forog az egy felesleges animáció
    Példa , adsz 1 db zsömlét nekem , és én adok neked 2 zsömlét , mennyi zsömléd lesz ?
    Ugyanez van a party pöri nyereménnyel is .

Dolphin kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    minden nyereményt megkapunk a keréktől, nem veszik el semmi, ez egészen biztos. Az lehet, hogy menetközben elszámoltad magad, vagy rosszul emlékeztél a kiindulási PP-re. Minden pörgetéskor eggyel csökken a PP-k száma, s a jutalmakat a pörgetés kezdetén már jóváírja a rendszer, a kerék forgása csak animáció.
    Ellenőrzésem alapján 2025-02-24 06:39:25-kor pörgettél ma először, 27 Party pörgetéssel kezdted a napot.
    - Tehenészet 1. szint: sárga műhelyt kaptál, 26 PP maradt
    - következő pörgetésre 8x Kacsa Kata turbótrágyáját kaptál, maradt 25 PP
    - aztán 8x Szupertápot kaptál, maradt 24 PP
    - aztán 25x Szupertrágyát kaptál, maradt 23 PP
    - aztán 1x Rózsaszín zselét kaptál, maradt 22 PP
    - következő pörgetésre kaptál 2 db PP-t, 23 PP-d lett, 22-1+2 = 23
    - aztán 1x Lángost kaptál, maradt 22 PP
    - ezután 12 órás Farmmunkás kupont kaptál, maradt 21 PP
    - két Aranybanánt kaptál a következő pörgetésnél, maradt 20 PP
    - 4x Csillagot adott ezután a kerék, maradt 19 PP
    - 23.000 TP volt a következő nyeremény, 18 PP maradt
    - 10x Szupertáp érkezett a következő pörgetésből, 17 PP maradt
    - 50 Bájitalt kaptál ezután, 16 PP maradt
    - Halásztanya 2. szint: narancs műhely lett a következő jutalom, 15 PP maradt
    - mai utolsó pörgetésed 2025-02-24 06:42:02-kor történt, 2 PP lett a jutalmad, most 16 PP-d van. (15-1+2 = 16)
    Ma összesen 15 pörgetésed volt, így 27-15 = 12 PP-d lenne, ha nem kaptál volna menetközben 2 x 2 PP-t. 27-15+4 = 16
    Mindent megkaptál, minden rendben van Nálad.

10. Patafarm501

Patafarm501 Fórum-zöldfülű

2 farmaranyért rendeltem egy plusz pörgetést, de nem kaptam meg.

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Hol rendeltél plusz pörgetést?
    Ha a zöld pörgetésnél nyomtál rá a 2 Farmaranynál, akkor nem +1 pörgetést kapsz érte, hanem a kerék kínálata frissül azonnal, és nem kell kivárnod a 8 órát.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék.10075/

Sali~*.*, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. csernigy

csernigy Haladó

Szia!
    Ha jól olvasom, akkor bejön a Party pörgetésnél a 200 db-os max limit - eddig nem volt limit. Na most nekem 1281 db-om van. Ez most elveszik, vagy kénytelen leszek feleslegesen elpörgetni? Esetleg megmarad, de hiába nyitok ládát-pörgetek a nolmálon, az mind elveszik? Eddig csak az eventeknél pörgettem a terménybónusz miatt! Mostanában számomra rossz eventek vannak (eventes terület), ezért összegyűlt. Akkor ne nyissak olyan ládékat se, amiben van Party kártya? Nem értem az egészet. Mit tegyek?

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    félreértetted, csak arra vonatkozik a bejelentés, hogy ha Farmarannyal veszel olyan csomagot, amiben van Party pörgetés, akkor, ha több mint 200 a PP készleted, akkor a csomagban lévőt elveszíted, az nem kerül jóváírásra.
    A már Nálad lévő Party pörgetésekkel semmi nem történik, azokat bármikor fel tudod használni.
    Ilyen limit eddig is érvényben volt, melyet megtalálsz ITT (ennek módosítása folyamatban van).

A ládanyitásból, felhőről, eventből szerzett PP-k továbbra is jóváírásra kerülnek, ezek mind ott vannak a kivétel listában.
    További jó játékot!

kigyo51, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  14. csernigy

csernigy Haladó

Köszönöm a segítséget! Most már világos!

Dolphin kedveli ezt.