Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségbe | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Szuper :D,húzz bele és nemsokára kétszázas leszel xD.

Cyra65, Fatther, bendi1121 és 10 más kedveli ezt.
  2. jneicus

jneicus Járnitanuló

Sziasztok!
    Mérges vagyok, ma pörgettem 5 partyt, ebből 2 db. sárga pehelygyüjtő jött és a raktáram is dugig van vele. Miért kell ilyen sokat belerakni, így a játék nem élvezetes, csak felbosszantom magam, ez olyan ajándék, hogy "nesze semmi, fogd meg jól"! Gondolom, nem vagyok egyedül ezzel a gonddal, ezt nem lehetne jelezni valahol? Nem kezdő vagyok, mit csináljunk annyi pehelygyűjtővel? Ha vonatra szánja az ember kicsi az értéke és csak porosodik a raktárban!!!

Fatther kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Én a vonatra pakolom.. mert azért koránt sem olyan kicsi az értéke;)
    S mióta rengeteg ingyen patry pöri landol a játékosoknál... valahol érthető hogy a vonatozásra is gondolnak:p
    Nem ... ne érts félre én sem örülök neki... De tudom, hogy nem nyerhetünk minden 2.-3. pörgetéssel termény bónuszt:p
    Minden 10. is tök jó lenne:p de sajnos még ritkább:wuerg:

Gio és -BombadilToma- kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Többen is hasonló helyzetben vannak, amikor a party pöris nyeremény Pehelytollgyűjtő állomás 1.szint sárga fejlesztést adja.

Továbbítottuk a tapasztalatokat, számszerű értékeket is mellékeltünk a jelzéseinkhez a központ számára nem egy alkalommal.
    Amint lesz változás, azt valamennyien tapasztalni fogjuk.
    Addig a türelem a legjobb "orvosság", nem az idegeskedés, nem a bosszankodás.

A vonatra felhasználhatók alkalmanként ezek a fejlesztések is, nem kis értéket képviselnek a vagonos szállításhoz.

Az ólas raktár terjedelme végtelen, nem foglal sok helyet, hidd el, "rakásolható" ez az ólféleség is, mint a többi tárgy.
    Tudod Te is.

-gyöngy-581, Ribiszke, Gio és 2 más kedveli ezt.
  5. jneicus

jneicus Járnitanuló

Köszönöm a válaszod, próbálok türelmet parancsolni magamnak!
    Üdv. jneicus

Ribiszke, Gio és magdi06 kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem is sok jön.Ha 3 van egy pörgetésben már tudom, hogy egy az enyém belőle.Ha egy van akkor is megtalál.Már nem is mérgelődök rajta,úgyis csak negativ irányban változik mindig.A sima pörgetésnél elvétve található bónusz.ezt is megszoktam.Szuperpörgetést meg nem is veszek, mióta 100 pörgetésnél talán 5 bónusz jelent meg, de nem talált rám.Levontam a tanulságot, nem kell vásárolni.Igy most ha szupertáp, vagy trágya pörgetásem sikerül,annak tudok örülni. tudom,hogy nem pénzbe került.

kovacstne kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia mamarygen :)
    Elég sokat pörgetek partyt is és normált is. Kb két-három hete nem láttam a keréken sárga pehelytollast, -nem mondom, hogy nem örülök neki-, most helyette vegyesen jön a többi első szintű (sárga) műhely. Ez alól talán csak az aranymosó a kivétel, azt még nem láttam az utóbbi időben. Tudom, hogy nagyon idegesítő volt nézni azt, hogy pehelytollasból 1-1 pörizésnél legkevesebb 5-6 is összejött nekem, mert sokkal feltűnőbb volt, mint most , hogy elszórva kapunk ebből is és abból is kb ugyanannyit. Igazad van elfér, nem kér helyet és jöhet a gőzös is. Szóval úgy érzem van elmozdulás ebben a kérdésben, másokat kapunk kisebb mennyiségben.

HéricsBáró, Gio és kovacstne kedveli ezt.
  8. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Kérem vissza a Pelyhest :D:D:D

kelleri, missuzy_53, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

xDxDxDNikókám! ez még mindig jobb mint a virágdrót!!!xD

Sauvage, Imi*, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  10. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Nekem most a narancs struccot osztogatja tömegesen, de amíg ad mást is, addig nem panaszkodom :)

HéricsBáró, missuzy_53, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    A mai nap szerencsésen indult. :)

12. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

pormacska1, BackOffice, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.8.19
  14. vízkirálynője

vízkirálynője Járnitanuló

pormacska1 kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem szoktam nézni annyira , hogy mit pörgetek , de ez eléggé feltűnt , hogy egymás után adta :D

• 10 db Szupertáp
    • Esküvői kitűző
    • 4 db Szupertáp
    • 2 db Szupertáp
    • 2 db Szupertáp

Kuzdern és kelleri kedveli ezt.
  16. vízkirálynője

Ez tényleg feltűnő már csak azért is mert ha partyn pörgetted nem ad 2 szuper tápot,viszont ha normálon ott meg nem ad 10 et!!

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Báróúr a 10db. szupertápot parti módban pörgette. A 2 és 4db. kapta a normál keréken. Csak nem részletezte mit honnan kapott.

HéricsBáró, -ágianyu33- és kelleri kedveli ezt.
  18. vízkirálynője

Igy már értem köszi.

19. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Imi*, Kuzdern, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Második party pöriből [​IMG] Rémséges csúszda..hamar megadta magát...:wuerg:
    A meleg mindenre képes...xD

Imi*, Melan, banszky48 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.