Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségbe | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Lepörgettem a 400 PP-t. 11 db szellemet kaptam. Nekem bőven sok is. :D
    Nem hiányzik. :D

-gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Terménybónuszok hogyan jöttek (ha jöttek egyáltalán)?

HéricsBáró és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. zsani_apja

Szia!

Lett 2 db +1 növényre és 4 db TP/TTP bónusz: +100%

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Értem!
    Ez nem sok:( A szellemek helyett jöhetett volna pajta dagasztó;)

5. Meliiodas

Meliiodas Utánpótlás-írogató

Sziasztok. :) Visszaolvasgattam a topicot és elvileg nem lett semmi féle változtatás a kerékkel kapcsolatban a unityre átállás óta. Viszont ami az én személyes észrevételem,hogy már nincs a 100 pörgetésből 1db +1 bármire vagy 100/200 terménybónusz. Azt hiszem,hogy nullázás előtt voltam és elpörgettem 500-600 partipörgetést és 1 db 100% volt közte, egy szomszédom szintén nullázás előtt 1000 partipörgetést nyomott,viszont ő is (csak) 2 db +1 bónuszt kapott,szerintem Ő ezért hagyta abba. Ma jött nekem is egy szellem,szóval izgatottan várom a felhőt. :D

-BombadilToma- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

Kösz. Ez elég karcsú...

HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
  7. zsani_apja

Igen. Elvileg új nyereménynél ritkábban jön elő, de hát ezt neked nem kell mondanom, írnom. :)

8. -BombadilToma-

Tudom, de a legutóbb nálam elég jól jöttek a terménybónuszok is a főnyeremények mellett; ezért kérdeztem rá, hogy ha pörgetek egy nagyobb adagot (elférne még néhány Óriáspolip-doboz vagy Hóember), érdemes-e némi nullázást is betervezni... De akkor majd meglátom; ha csak a legújabb 3 dekort dobálja, akkor abbahagyom, mert azokat nemigen fogom kitenni...

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia
    Óriás polipdobozt sajnos én sem tudtam még kipörgetni, pedig szerettem volna. Látni is csak 4-5-ször láttam kb, de sajnos nem volt szerencsém. Terménybónusz minden 100. körül jelet meg, de sikertelen volt a pörgetésem ott is. Az újakat a Róza-dobozzal bezárólag viszont elég bőven adta. Mindezt kb 400 pöriből:
    Kecskedoboz: 2 db, Róza-doboz 4 db, szellem 5 db, rosszcsont 3 db, hóemberdoboz pedig 1 db sikerült.

10. zsani_apja

Szia!

A pörgetések előtt megnézted mennyi van ezekből és a végén ismét?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Striguláztam a dekorokat ahogy kipörgettem:) Aztán néztem a pajtában is. Ez csak a tegnapi és a mai pörgetésem eredménye, nem tartalmazza azt a számot amennyi a pajtámban van például kecske-dobozból és rosszcsont darázsból. :)

HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Értelek, gondoltam, hogy a mostani pörgetésből jöttek. Én ezt nem tudnám, mert sámán linkje óta csak gyorsba pörgetek. Ugye akkor a kereket sem látom, nem hogy amit ad. :D Visszanézni meg csak paár 10 db- ot lehet. :)

HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Én szeretek pörgetni és nem használok mindenféle "sámáni praktikát" legfeljebb ott és akkor üt meg a guta amikor látom az XXL-es fenyőket vagy sárga terményeseket amikor megáll a kerék. Az esc-et használom a normál pörgetéseknél, de kb 20-as tételekben kilistázom (megnézem) amit kapok.

14. zsani_apja

Jóval türelmesebb vagy, mint én, az már biztos. Én örülnék, ha Valdinál is lenne ilyen praktika. Azt sem bánnám, ha az meg ördögi lenne. :D

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Pedig a fotózás az biztosabb;) Ezt Te szoktad írni:music:
    Már működik az esc gomb is;) - bár nem tudom ebben az esetben mennyi nézhető vissza:music: sorry nem számolom meg;)
    Valdinál is szuper lenne:music: de a cirkuszi előadást érdekes lenne gyorsítani, pont az előadást hagynánk kixDxDxD

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  16. zsani_apja

ESC gombbal pörgettem most, csak Sámán neve előbb jött az ujjamra, azért írtam azt. :D
    Gyerekek már felnőttek, nem járunk cirkuszba.

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Pedig a cirkusz jó;) A Kislányom kapott a kitűnő bizonyítványért ajándék cirkusz jegyet;) Az kötelező program a családnak... :music:

zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Hamarosan ötszázan lesznek. Remek leszxDxDxDxDxDxDxDxD

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nálam ezek vezetik a listát xD:wuerg:
    Pedig a múltkori is 2* 2 terültet 176 vonatot indítottam ;)

-vadocka70-, ursa11, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Nálam a csúcstartó a narancs szamár.... szerény 293 darabbal:music: Vonatért kiáltanak a sárga terményeseim is;)

ursa11, zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.