Visszajelzés Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségben

Discussion in 'Spam sarok' started by Csocsoovb, Sep 11, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt

Megérkezett az új kerékmódi.... :inlove:
    Ha nem lennének benne kacatdekorok... még jó is lenne...:music:
    Változás, ez jóóóó:inlove: Az új ládák is tetszenek;)

cirmi54 likes this.
  2. cirmi54

cirmi54 Rutinos

... azért furi, hogy a szuper-szuper jutalmak között nem szerepelnek terménybónuszok! :( Én az eventek során mindig használtam! ...azért mindent összevetve örülök, végre nem kell a székhez kötődni a semmitmondó jutalmakért!
    Üdv. cirmi54 xD

Kuzdern likes this.
  3. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Viszont akkor jól gondolom, hogy az alap és a PP-s kerék nyereményeiben nem lesz változás? Maradnak a hozzávalók és a sárga ólak? Nem lehetne azt is mondjuk fél évente resetelni mint mondjuk a farmáruda kínálatát?

4. -Holdfeny-.

Sajnos azt hiszem jól gondolod:oops:

feki13 likes this.
  5. nuncsaku76

nuncsaku76 Járnitanuló

Jó lesz ez, várjuk ki a végét!:inlove:

Kuzdern likes this.
  6. 301969

301969 Junior szaki

Sziasztok! Én 2 kérdést szeretnék feltenni a kerék változással kapcsolatban illetékesnek és/vagy hozzáértőnek:

1. Ez a 2 mondat szerepel a leírásban: Fontos információ
    A kerekkerék akciók idején party módban minden alkalommal dekor van a kerék főnyeremény pontján.
    Ezen akciók ideje alatt nem szerepel a keréken sem a 200%-os TP, sem a 200%-os termésbónusz.
    Kérdésem: Mit jelent a kerekkerék akció? És mikor van?

2. Jól gondolom-e (nekem a leírásból így értendő, de hátha félreértettem valamit) hogy ha van egy adott nyereménylista és nincs rajta semmi nekem tetsző, akkor csak és kizárólag FA-ért tudok rajta változtatni vagy kivárom az X órát? Mert meglátásom szerint eddig minden egyes - vagy mióta bevezetésre került - csoportos pörgetés után automatikusan változott.

A válaszokat előre is köszönöm!

Last edited: Feb 26, 2026
  7. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Őszintén remélem, hogy az xxl sárgabarackfa ezentúl mindhárom pörgetésben fixen benne lesz...........engem csak ez éltet.........:p

8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Nekem van 1 kérdésem. Ha jól olvastam akkor a Parti Pörgetés limitje 200 db. Nekem van most 532 darabom. Holnap jön a változás, remélem nem veszítek el 332 db. Party Pörgetést?? Mert nem lesz őszinte a mosolyom...

Lenczy likes this.
  9. -Holdfeny-.

Az xxl dió már meg sem dogogtatja a szíved:eek:o_O
    Bocsiiii nem lehetett kihagyni:D:inlove:

Ms.AbyZu and genka53 like this.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nekem változatlanul nem tetszik, hogy a szabad pörgetés limitje 99 db, és nem értem meg, mi abban az előnyös a BP-nek, hogy ennél nem hajlandó törölni a felső határt?! Így ha pörgetést tartalmazó ládát bontok, több PP-ért, csak apró mennyiségekben lehet azt megtenni veszteség nélkül, mivel X mennyiségű PP bontásakor 2*X szabad pörit kapok, ezáltal a 99 db túl hamar összejön. És akkor csupán azért kell a sima pörit nyomatni, hogy több party pörit szerezhessek. Besenyő Pista bácsi....
    Tudom, hogy ez egy játék, de azért a felesleges időpazarlás viszont idegőrlő.

11. -Holdfeny-.

A trányadomb mérete is ilyen... kicsit figyelmetlen az ember és elönti a farmot a car... :D:oops:
    De azért valluk be annyira nem értékes a sima pörgetés, hogy ne mehessen kárba.... ;) láda nyílik... oszt jól van...:p

feki13, genka53 and Ms.AbyZu like this.
  12. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Én a minap értékeltem felül, 100 sima pörgetésből majdnem mindig kaptam 1-1 +1 növényest. Viszont nekem véges a sima pörim is. Nektek egyben kinyitva el se tudom képzelni mennyi lehet. Nagyon is hasznos tudna lenni nektek amikor indul az event és a felhőkkel gyorsítotok. (Lehet ezt a részt a BP is tudja :( )

13. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Nem. Nem kell dióóóóó. Sááárgabarack kell.

(na jó, nem gondoltam, hogy a kutyaugatás az égig hallatszik...ötösével toltam a partykat, naná hogy minden körben volt egy fa.....más kérés bezzeg.......:pxD)
    Viszont...a korábbihoz képest is erősen csökkent a partynál a terménybónusz jelenléte...:sleepy: (persze most látom, hogy akció van...nem esett a fejére a BP.....mikor máskor legyen akció ugye....:p)

Last edited: Feb 26, 2026
    Sali~*.* and -Holdfeny-. like this.
  14. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Sziasztok!
    Ez jól kezdődött :)

ui.: 47 pörgetésből meglett az új dekor és adott 3 Steam jegyet is közben. Azért ezt nem nevezném ritka számban előfordulónak, bár lehet az elején kedvesebb a kerék, hogy fogyjon az a PP :)

15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Gratula, nekem sikerült felszerelés láda XIV, de napraforgózott, úgyhogy lövésem nincs mit kaptam belőle.
    Na de hogyan tudom megnézni, ha 20 PP indítok és esc.-el megállítom. Már elpöriztem 2*20-at de nem látom a nyereményeket sehol.

Kuzdern, -gyöngy-581 and PaySkin like this.
  16. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!
    Köszönöm :)

Nekem jött a felugró ablak, amiben mutatta, miket adott a kerék és ott szerepelt benne a dekor ikonja. Én 17-15-15 pörgetést indítottam és a 3. ablakban megjelent a sárga figura.

[​IMG]Felszereléses láda XIV100x Kacsa Kata szupertrágyája
    100x Szupertáp
    100x Luxus bájital

Kuzdern, -Holdfeny-. and GA-BI-O-Farm like this.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Gabi !
    Én úgy csinálom, hogy az indítás után újra rányomok, megjelenik halványan 2 dupla nyíl, és akkor kiírja a nyereményt.

Kuzdern, PaySkin and GA-BI-O-Farm like this.
  18. -rex18-

-rex18- Törzsjátékos

sziasztok nem tom hogy ki hogy van vele nekem eddig ígéretesnek tűnik az új kerék csak valahogy a régi dizájn valahogy nekem jobban be jött

maszilva likes this.
  19. -Holdfeny-.

Tetszik ez a láda:inlove: Ez volt az első nyereményem... a második pörgetéshez még 1 jegy kell majd;)

PaySkin likes this.
  20. Axelrosie

Axelrosie Utánpótlás-írogató

A terménybónuszokat kivették,mert 400 partypörgetésből semmit nem adott?!

kloszági, cicimsincs and -Holdfeny-. like this.