Visszajelzés Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségben

Kategória: 'Spam sarok', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt

Megérkezett az új kerékmódi.... :inlove:
    Ha nem lennének benne kacatdekorok... még jó is lenne...:music:
    Változás, ez jóóóó:inlove: Az új ládák is tetszenek;)

cirmi54 kedveli ezt.
  2. cirmi54

cirmi54 Rutinos

... azért furi, hogy a szuper-szuper jutalmak között nem szerepelnek terménybónuszok! :( Én az eventek során mindig használtam! ...azért mindent összevetve örülök, végre nem kell a székhez kötődni a semmitmondó jutalmakért!
    Üdv. cirmi54 xD

Kuzdern kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Viszont akkor jól gondolom, hogy az alap és a PP-s kerék nyereményeiben nem lesz változás? Maradnak a hozzávalók és a sárga ólak? Nem lehetne azt is mondjuk fél évente resetelni mint mondjuk a farmáruda kínálatát?

4. -Holdfeny-.

Sajnos azt hiszem jól gondolod:oops:

feki13 kedveli ezt.
  5. nuncsaku76

nuncsaku76 Járnitanuló

Jó lesz ez, várjuk ki a végét!:inlove:

Kuzdern kedveli ezt.
  6. 301969

301969 Járnitanuló

Sziasztok! Én 2 kérdést szeretnék feltenni a kerék változással kapcsolatban illetékesnek és/vagy hozzáértőnek:

1. Ez a 2 mondat szerepel a leírásban: Fontos információ
    A kerekkerék akciók idején party módban minden alkalommal dekor van a kerék főnyeremény pontján.
    Ezen akciók ideje alatt nem szerepel a keréken sem a 200%-os TP, sem a 200%-os termésbónusz.
    Kérdésem: Mit jelent a kerekkerék akció? És mikor van?

2. Jól gondolom-e (nekem a leírásból így értendő, de hátha félreértettem valamit) hogy ha van egy adott nyereménylista és nincs rajta semmi nekem tetsző, akkor csak és kizárólag FA-ért tudok rajta változtatni vagy kivárom az X órát? Mert meglátásom szerint eddig minden egyes - vagy mióta bevezetésre került - csoportos pörgetés után automatikusan változott.

A válaszokat előre is köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 26.2.26
  7. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Őszintén remélem, hogy az xxl sárgabarackfa ezentúl mindhárom pörgetésben fixen benne lesz...........engem csak ez éltet.........:p

levi5, genka53, -Holdfeny-. és még 1 ember kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Nekem van 1 kérdésem. Ha jól olvastam akkor a Parti Pörgetés limitje 200 db. Nekem van most 532 darabom. Holnap jön a változás, remélem nem veszítek el 332 db. Party Pörgetést?? Mert nem lesz őszinte a mosolyom...

Lenczy kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Az xxl dió már meg sem dogogtatja a szíved:eek:o_O
    Bocsiiii nem lehetett kihagyni:D:inlove:

Ms.AbyZu és genka53 kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nekem változatlanul nem tetszik, hogy a szabad pörgetés limitje 99 db, és nem értem meg, mi abban az előnyös a BP-nek, hogy ennél nem hajlandó törölni a felső határt?! Így ha pörgetést tartalmazó ládát bontok, több PP-ért, csak apró mennyiségekben lehet azt megtenni veszteség nélkül, mivel X mennyiségű PP bontásakor 2*X szabad pörit kapok, ezáltal a 99 db túl hamar összejön. És akkor csupán azért kell a sima pörit nyomatni, hogy több party pörit szerezhessek. Besenyő Pista bácsi....
    Tudom, hogy ez egy játék, de azért a felesleges időpazarlás viszont idegőrlő.

11. -Holdfeny-.

A trányadomb mérete is ilyen... kicsit figyelmetlen az ember és elönti a farmot a car... :D:oops:
    De azért valluk be annyira nem értékes a sima pörgetés, hogy ne mehessen kárba.... ;) láda nyílik... oszt jól van...:p

feki13, genka53 és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  12. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Én a minap értékeltem felül, 100 sima pörgetésből majdnem mindig kaptam 1-1 +1 növényest. Viszont nekem véges a sima pörim is. Nektek egyben kinyitva el se tudom képzelni mennyi lehet. Nagyon is hasznos tudna lenni nektek amikor indul az event és a felhőkkel gyorsítotok. (Lehet ezt a részt a BP is tudja :( )

13. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

Nem. Nem kell dióóóóó. Sááárgabarack kell.

(na jó, nem gondoltam, hogy a kutyaugatás az égig hallatszik...ötösével toltam a partykat, naná hogy minden körben volt egy fa.....más kérés bezzeg.......:pxD)
    Viszont...a korábbihoz képest is erősen csökkent a partynál a terménybónusz jelenléte...:sleepy: (persze most látom, hogy akció van...nem esett a fejére a BP.....mikor máskor legyen akció ugye....:p)

Utoljára szerkesztett: 26.2.26
    Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Sziasztok!
    Ez jól kezdődött :)

ui.: 47 pörgetésből meglett az új dekor és adott 3 Steam jegyet is közben. Azért ezt nem nevezném ritka számban előfordulónak, bár lehet az elején kedvesebb a kerék, hogy fogyjon az a PP :)

maszilva, Kuzdern, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Gratula, nekem sikerült felszerelés láda XIV, de napraforgózott, úgyhogy lövésem nincs mit kaptam belőle.
    Na de hogyan tudom megnézni, ha 20 PP indítok és esc.-el megállítom. Már elpöriztem 2*20-at de nem látom a nyereményeket sehol.

Kuzdern, -gyöngy-581 és PaySkin kedveli ezt.
  16. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!
    Köszönöm :)

Nekem jött a felugró ablak, amiben mutatta, miket adott a kerék és ott szerepelt benne a dekor ikonja. Én 17-15-15 pörgetést indítottam és a 3. ablakban megjelent a sárga figura.

[​IMG]Felszereléses láda XIV100x Kacsa Kata szupertrágyája
    100x Szupertáp
    100x Luxus bájital

Kuzdern, -Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Gabi !
    Én úgy csinálom, hogy az indítás után újra rányomok, megjelenik halványan 2 dupla nyíl, és akkor kiírja a nyereményt.

Kuzdern, PaySkin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. -rex18-

-rex18- Törzsjátékos

sziasztok nem tom hogy ki hogy van vele nekem eddig ígéretesnek tűnik az új kerék csak valahogy a régi dizájn valahogy nekem jobban be jött

maszilva kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Tetszik ez a láda:inlove: Ez volt az első nyereményem... a második pörgetéshez még 1 jegy kell majd;)

PaySkin kedveli ezt.
  20. Axelrosie

Axelrosie Utánpótlás-írogató

A terménybónuszokat kivették,mert 400 partypörgetésből semmit nem adott?!

kloszági, cicimsincs és -Holdfeny-. kedveli ezt.