Kerge kert, szédült szántó, város, Paszuly, Bahama, stb., avagy a meglévő dolgok továbbfejlesztése

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok valahol olvastam azt hogy lehetne egy licit házat beépíteni a városba meg lehetne valósítani de nem a csere event kárára hanem itt csak a játékos bedob valamit licitre aki amennyit fizet érte persze fix korláton belül mig a csere eventen lehet cserélni ajándékozni és eladni azokat amit senki se licitált a licitházban ( fa kerités ilyesmi féle )

Tityi-Totyi, franyo121, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
  2. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Lehet, hogy már volt róla szó, de ezt a vonatot jó lenne meghosszabbítani. Tele vagyok 20-30 pontértékű ólakkal, ahhoz, hogy négy ilyentől megszabaduljak, be kéne adnom egy 520 értékű tenyészetet is, mert egyszerűen nem fér föl a vonatra máshogy a szükséges 600 pont. Úgy tudom, az egész vonatozás lényege az volna, hogy a fölöslegtől megszabaduljunk, de ez így nagyon nem működik :(

3. yozefinus1

yozefinus1 Utánpótlás-írogató

Csatlakozom az előttem szólóhoz, ez a farmexpressz, így nem azt adja amit hirdet. Jó lenne kezdeni valamit az "olcsóbb" ólakkal.
    A csere event alatt persze néhányat el lehetne adni, de olyan keveset kap érte az ember, hogy annyiért sajnál bármit is odaadni.

.barbi1., vargamarika és Okkkay kedveli ezt.
  4. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Jaja. Az előbb olyan ólakért-fejlesztésekért, amikről relatíve könnyen lemondok, adott 510 pontot, és maradt három helyem a vonaton. Ahelyett, hogy felpakolhattam volna a nyolc lóistállóból négyet, az lett a vége, hogy rohantam a piros kosárkához, és vettem három pávatelepet hogy indulhasson a vonat. Értem én, hogy költjük a csp-t, meg kevésbé kell tartani attól hogy a szimultán talányos-ólos eventből "rossz" ólat kapok, ezáltal könnyebben szórom oda a farmaranyat, de azért az eredeti funkció nyugodtan megmaradhatna.

Másik: van három fölösleges tojástojóm. Felrakom, 450 pont, és maradt a hiányzó 150 pont kitöltésére 3 helyem. 50 értékű ólakkal simán meg is lehet oldani, ugye? Hát nem :( Vannak drága, 150-nél kezdődő (pl. barkácsolt) dolgok, meg van a váltópénznek sem jó kategória. Vegyek azért barkácsdolgot, hogy tákolhassak belőle még tojástojatót, csak azért, hogy elvonatozhassam? :(

Utoljára szerkesztett: 26.11.16
  5. csőrike7001

csőrike7001 Fórum-zöldfülű

Szerintem nem új terület kellene. Elég lenne ha a 2x2-es föld nem 5 hanem 10 növényt adna. Kevesebb munka, de több haszon. A receptek megszerzésének lehetőségét én inkább Gazdaköri feladatsorba tenném.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A bahás állatok pont/CSP értéke a legjobb általában. 50 pontos ól a lajhár 6000 CSP-ért. 60 pontot ér a teve, ez 8000. 70 pont a tukán 12000-ért. 80 pontot ér a retro+ papagáj, 15000 CSP. 130 pontért pedig ajánlom a sárga makitombolót 30000CSP-s áron.

7. jamesua

jamesua Fórum-zöldfülű

A raktárban lévő fák és ólak rendezésével kapcsolatban lenne egy ötletem.
    Jelenleg 6 fajta rendezés elérhető, amiből többnek is nagy hasznát lehet venni, de én javasolnék egy hetediket.
    Ami az adott fához vagy ólhoz tartozó pajtában lévő megtermelt "termés" mennyisége szerint rendezi a listát. Így amikor ólat vagy fát raknék ki láthatnám hogy melyikből kellene jobban kiraknom, mert kevés van a pajtában.

Okkkay, Luanda85 és cicus49 kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A pajtában van ilyen lehetőség, ott tudsz mennyiségre rendezni.

9. kismokesz

kismokesz Fórum-zöldfülű

hello kellene egy kis segítség a szédült szántó kitartásában.

10. jamesua

jamesua Fórum-zöldfülű

Köszönöm, a raktár listával operálok én is csak gondoltam felvetek egy plusz kényelmi funkciót. Nekem legalábbis elég nagy macera (bocs informatikus vagyok így egy kicsit lusta ;) ) kirakosgatni azokat az ólakat amik terméséből szűkében vagyok. A fákról meg ne is beszéljek, mert azokat már évek óta nincs kedvem teljesen leszedni, hogy újra kirakjam őket a területek szélére :D

Okkkay és -BombadilToma- kedveli ezt.
  11. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Nem lehetne a vetőgépet egy PICIT értelmesebben beállítani?
    Általában nem használom, de a mai belépési bónusz egy "minden farmmunkás" volt, hát gondoltam...
    Az egész Szántóm tele van 1x1 eventnövénnyel aminek kb egy óra volt hátra aratásig. Ezen kívül tíz frissen lerakott komfort talajom, beleültetve frissen az eventnövény. Én meg naivan rányomram a szupertrágyázásra, mert szerettem volna a tíz KOMFORT talajomat amiknek HUSZONNÉGY óra van hátra, megszuperezni. Volt vagy száz csepp szupertrágyám. Mi történt? Ez a magyar közmunkaprogramba sem fölvehető hülye a majdnem beérett 1x1-eimre nyomta el a SZÁZ adag szupertrágyámat. A komfortokra nem is jutott belőle.
    Itt állok az event közepén teljesen lenullázott készlettel, mert a vetőgép a leghamarabb lejáró területre nyomta a nagy nehezen összeszedett adagjaimat. Ez így nagyon nem esett jól.

(EDIT nem a Szántón történt, hanem a fő farmon.)

Utoljára szerkesztett: 2.12.16
  12. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

És nem, NEM fogok valódi pénzt fizetni a Bigpoint-nak azért hogy pótoljam azt ami az ő programozási hülyeségük miatt veszett el. Értem én, hogy nem jótékonyságból üzemeltetik ezt a játékot, de ez akkor sem oké.

13. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Szeretném kérni a játék fejlesztőitől hogy vágjanak már egy cumit a tanyaházhoz ha ott egy nemesítés befejeződik!
    Rendszeresen megfeledkezem róla, mert nincs jelzés hogy te gyagya néz be oda!
    Köszönöm

Matold, pöttyzorka, honel és 4 más kedveli ezt.
  14. Yago81

Yago81 Utánpótlás-írogató

Én már régóta azt várom, mint bármi más játékban a világon, itt is belátják a fejlesztők, hogy a kerekkeréken nyerni újabb pörgetést nem nyeremény, csak időrablás. Tiszta felesleges rátenni, de ha már ott van, akkor 1. legyen két pörgetés a nyeremény, vagy: 2. legyen party pörgetés. Szerintem ez lenne a természetes.

csillaglili55, zergekutya, honel és 6 más kedveli ezt.
  15. sárafalva

sárafalva Fórum-zöldfülű

Kedves Fejlesztő csapat!
    Az előbbiekben olvastam és egyet is értek azokkal akik javasolták, hogy több MEGMŰVELHETŐ terület legyen! Én személy szerint arra gondoltam, hogy a KINCSES SZIGETEN is lehetne esetleg két föld és ott is lehetne ültetni vagy hasonló! például mikor még nem teljesítettem a kincses sziget feladatot, de láttam, hogy van kincses sziget 2. én azt hittem több kisebb-nagyobb sziget is lesz, melyeket különböző dolgokra lehet használni pl. a mostani a dekorációk lerakására a többi meg ültetésre!
    Nem tudom, de nekem tetszene!
    Köszönöm az eddigi munkátokat :)

csillaglili55, edina242, monyika1 és 6 más kedveli ezt.
  16. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok a paszulyon levő felhő soroknak szerintem többet kéne adniuk vagy nem pl akinek van talán 20 30 felhő sorja vagy több azok meg fontolyák hogy talán szükségük sincs anyra csak amit gondolnak szerintem részben többet kéne adjanak a felhő sorok mint egyik hogy 4250 tp ad

17. kicsimelcsi0909

kicsimelcsi0909 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Lehet más is írt erről, lehet hogy nem. Jó lenne ha a teliholdas éj event tovább tartana 24óránál, vagy gyakrabban lenne. Mondjuk hetente egyszer. Lehetetlen (na jó nem az) kitermelni a rémnövényeket a gazdaköri feladatokhoz. Áldozok pénzt a játékra, mert veszem a fákat meg ólakat, mert máshogy tuti nem kapok, szupertrágyát már nem szeretnék venni. És igen, nyereményként lehet kapni a feladatok teljesítésekor, de az kell az eventnövényhez. Remélem "imám" meghallgatásra talál :)

18. -huntom-

-huntom- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A paszullyal kapcsolatban lenne egy javaslatom.
    A kedvencek közé rakott felhősorok aratásakor többször előfordult, hogy véletlenül kivettem a kedvencek közül, mert a kis zöld jelre kattintottam és utána elég macerás ugyanoda visszatenni, mert nálam a felhősorok aratási idő szerint vannak sorba rakva, de ha visszajelölöm a kedvencek közé nem ugyanoda helyezi vissza a játék.
    A javaslatom az lenne, hogy kérdezzen rá a játék, hogy biztosan el akarom e távolítani a felhősort a kedvencek közül. Ez nagyon sokat segítene azoknak, akik nem fizetnek elő felhősori aratógépre!
    Köszönöm!

Ui: a növénynemesítést sem ártana frissíteni az új növényekkel!

imike911 kedveli ezt.
  19. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok! Lenne egy javaslatom. A Bahán is lehetne szupertrágyát keverni, hiszen az ott lévő állatoknak a főfarmon is termelt növényekből is keverjük a tápot.

Bocsi, de az első írásomnál eltévesztettem. Nem szuper trágyát akartam írni, hanem szuper tápot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.12.16
    csillaglili55 kedveli ezt.
  20. imike911

imike911 Fórum hercege

Ehhez kapcsolódva.
    A traktornál (alatt,mellett) lehetne egy kapcsoló, amivel ki-be kapcsolhatnánk a paszuly rendezhetőségét. Kikapcsolt állapotban a (kedvencek közé) ki-be jelölés nem működne, továbbá a sorba rakhatóság jelei is eltűnnének (le-föl nyilak a kis számnál). Ezekkel a mellé ütéseket egyszerűen ki lehetne küszöbölni.
    Ad abszurdum lehetne egy zárási idő szerinti automata sorba rendezés (legalább működő felhőaratónál).
    Legutóbbi változtatásnál az idő szerint sorba rakott kedvencek felhőimet a rendszer önkényesen össze-vissza dobálta (minden farmomon), azóta is úgy vannak.
    Persze tudom, hogy ezek a szempontok csak a kézzel aratóknál témák, de azért őket sem kellene büntetni ilyen (már mint a jelenlegi) működéssel.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.