Kerge kert, szédült szántó, város, Paszuly, Bahama, stb., avagy a meglévő dolgok továbbfejlesztése

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Egészséget Mindenkinek! Sokan vannak akik megveszik a turbómalmot de igazából nem tudják kihasználni a teljesítményét, mert event-event hátán és mindig kell valamit benne kavirnyákolni az eseményhez. Arra gondoltam már jó ideje, hogy az Öreg Tölgy mögött van egy vízimalom és ahogy van a jótékonysági terület ezt a malmot is befoghatnák a fejlesztők, kimondottan csak event alkalmával, hogy a hozzávalókat abba lehessen keverni és nem a farmosban. Megköszönném ha átgondolnák ezt az ötletet.

Kincső52, GYuGYu1003, Samborg és 7 más kedveli ezt.
  2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok,
    nem volt elég időm, ezért most "szórakozom" az event végével, a vendégek minősítgetésével.
    Most sincs időm, fáradt is vagyok, így nagyon idegesítő, hogy minden órában megjelenik egy köztes perc, meg a napraforgó és lassít. Katt, akkor megáll a kerek órán az idő. Vár, újabb katt... Ha legközelebb lesz ilyen, akkor tegyetek bele - mint ahogy minden másba is szoktatok - egy "azonnal kiváltom a 6 órát" jellegű gombot. Köszi előre is.

Farmer*54 kedveli ezt.
  3. Lacika83

Lacika83 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem túl régen kezdtem a játékot, kb. 2 hónapja. Eddig minden nagyon tetszett, haladtam szépen, most vagyok 70-es szinten.
    Tegnap vettem Vadaskertet a tölgyfán, 500 csillagba került, elég nagy csalódás volt. Ennyi csillagért csak 3 plusz területet kaptam, nem értettem sehogy, kerestem a "többi vadaskertemet", mert csak 1 jár ennyiért. Utólag megint elolvasva a leírást megértettem: a többit 299 farmaranyért vehetem meg?!
    Aránytalanul drága ez a fejlesztés, mert a Bahamát, Szédült szántót megvásárolva kb. ennyi, vagy kevesebb befektetéssel 30-40 darab 4*4-es területet kaptam.
    Nem értem, és meg is bántam ezt a fejlesztést! Nagy tanulópénzt fizettem, mert nekem volna még mit vennem a tölgyfán!

Ha már írok, még egy ötlet, az ólakhoz. Mikor éppen nem tudom még megetetni az állatokat, mert hiányzik valami, sokszor ott marad az állat etetés nélkül, mert az éppen termelő és az üresjáraton lévő ól képe 99%-ban megegyezik. Jó lenne valami hasonló, mint az elkészült ólaknál a figyelmeztetés, mondjuk egy üres/szürke tápos jel.

Amúgy összességében nagyon tetszik a játék, köszönöm a fejlesztőknek a sok jó dolgot, amit elkészítettek!

Lacika83

-ágianyu33- és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  4. kiky1368

kiky1368 Fórum-zöldfülű

Sajnos az utóbbi időben nem sikerül befejezni az eventeket,a paszulyon a felhősort nem tudom megszerezni.Felgyűltek a dekorációs tárgyak.Kellene valamilyen hely,mert nem tudom őket sehol sem hasznosítani.

5. k.micky

k.micky Aktív író

A paszulynál a jobb oldalon lévő,fel-le lapozó gombok mellett lehetne két olyan is,amivel azonnal az elejére,vagy a végére lehetne ugrani!

Kincső52 és Samborg kedveli ezt.
  6. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok egyetértek, engem is zavar, hogy állandóan végig kell lapoznom és nincs eleje-vége gomb. Jucus

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ugyan nem egy kattintás, de az elejére ugrás egyszerűen megoldható. Ki kell nyitni a bal oldali menüt, kiválasztani azt a kategóriát, ami nálatok a legkevesebb felhősort tartalmazza (pl. a legalsó egyéb bónusz sorok nevűt). Itt csak 2-3 felhősor van, rááll az utolsóra, és amikor visszaállunk a kedvencekre vagy az összesre, ott is a 2. vagy 3. oldalra tesz. Innen már csak 1-2 lépés a teteje. Valóban nem lenne rossz egy gomb, ami egyből az elejére visz, de ha már nincs, áthidaló megoldásnak jó, amit leírtam.

Swordfish és genka53 kedveli ezt.
  8. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Köszi próbáltam, de így nem látom át, szóval nekem nem jött be. Jucus

9. lejlafarmja

lejlafarmja Utánpótlás-írogató

Lehetne új állat a bahamán:a delfin,amit egy 15 feladatból álló feladatsor végén lehetne megszerezni. Ha van cápa,delfin miért nincs?

10. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    Mivel sok az állat, és fa is.... sztem sokan örülnének ha, mint pl a földeken répás almás csatni +2, töklekvár +1 növényt ad... lenne az állatoknak és a fa terméseknek is ilyen plusz bónusz bölcs tölgynél csillagért, vagy baha szentélyben aranybanánért kiváltani a jogot vagy receptet és keverni.

A telihold event eseményeknél az az egy terület kevés és az idő is néha h az ember haladni tudjon, ezért még 1 terület nagyon hasznos lehet.

Paszuly: non régen írtam már azt hiszem ide erről, h sok felhőm nincs meg, sok fekete, és sok hiányos...viszont néha szokott jönni olyan event ahol ezeket meg lehet vásárolni farmaranyért, vagy pénzért... jó lenne h ha nem is mindig , de néha játékban lévő pénzért is meg lehetne ezeket venni, sokat segítene sztem sokunknak...

zergekutya és -rex18- kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nyitott kapukat döngetsz. Ilyenek már léteznek. Igaz, hogy még csak a bahán, de már vannak és még jönnek. Olyan, mint a csatni vagy a tökleki, csak éppen nem felhősorok, ahogy a csatni és a tökleki sem az. Ami a fákra hat úgy hívják, hogy ananászos süti. Ami az állatokra hat, abból már kettő is van: jázminos bubble tea és ezüstláng füstölő.

Ha a teliholdhoz lesz még egy terület, akkor lesz még egy pár feladatsor amelyhez még 3 terület is kevés lesz. (Egyetlen teliholdas befejezetlen gazdakörim sincs. És nem nekem sikerült a leghamarabb befejeznem.) Használd a kacsakatákat és az ezüst láng füstölőt, démoni bokrétát... Mikor mit.

A farmarany a játékban lévő pénz. Azért már sokmindent meg lehet venni. Ha cspért szeretnél ütős felhősorokat egyedül maradsz a játékban, mert azok akik pénzt költöttek, vagy kegyetlenül eventeztek egy-egy jobb felhőért azonnal elmennek billiárdozni és soha többet nem fognak farmozni. De üsse kő 2 milliárd cspért hozhatják a csatnis felhőt.

Utoljára szerkesztett: 31.7.17
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Van olyan felhősor, ami répás-almás csatnit adományoz. :)

Farmfirka felhősor

• Lezárási idő: 48:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • 25.000 TP
      • 10.000 BTP
      • 1 darab Répás-almás csatni
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Panda Colada, Képregényrajongók, Kihajtós képregény)

Kincső52 és Leho69 kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia mamarygen!

Tudom, hogy van, de remélem cspért nem lesz retróban, mert az ártana a játéknak. Sőt olyan is van ami állatot ad, a teljesség igénye nélkül, a hal és a macska már felhősoron is aratható. De ugye színes állatok is vannak, melyek egy része a bölcs tölgyön volt kiváltható, másik része eventjutalomként jött. Széles a repertoár.:)

Farmer*54 és Cyra65 kedveli ezt.
  14. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Sziasztok!
    Lehetne tolmácsolni a fejlesztő csapat felé, hogy az erdei tisztáson is legyen ott a malom, ill. a trágyatartály?
    köszönettel: guly69

Kincső52 és Samborg kedveli ezt.
  15. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Az égigérő paszulynál is lehetne érésidő szerinti rendezés. Ha a paszulyon beérik egy ág a térképre lépésnél jó lenne ha láthatóvá válna egy betakarítható táblát látni.

gulya69 és Angyalszárny kedveli ezt.
  16. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Sziasztok!
    Keresek: Édes meglepetés felhősorra kitehető MUFFIN MEGLEPETÉST, valamint Szeress ne szeress felhősorra kitehetőket. Kérlek Benneteket, ha van akkor írjatok: Lenczy névre. Köszönöm!

17. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Szia! :)
    Ez egy ötletes topik,
    Ezekben a témakörökben próbálkozz cserés dolgokkal :)
    Ajándék cserebere
    Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje

18. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Köszönöm, de a dekor nem él, nincs benne a csere-berében, ezért gondoltam, hátha valakinek van feleslegesen, bár nem tudom, hogy lehetne átküldeni, persze nem ingyen, nekem is sok mindenem van,pl. cukrászok....

19. aqvacska1979

aqvacska1979 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Olvasgattam a bejegyzéseket, de olyat nem találtam (lehet átlapoztam), hogy a mostani party pörgetésekkel a 3. mitikus állatot lehet megszerezni, ehhez valamilyen felhősor jó lenne.
    Gazda: aqvacska1979ID: 35364730

20. tvica

tvica Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Régi bagoly és egyéb tojásokat nem lehetne újból nyerni? Űrcsigusz, Korallhal.....

Köszi,tvica

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.