Ki is az a BackOffice?

Kategória: 'Ki kicsoda? - A csapat', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. PalMa

  PalMa Törekvő

  Sajnos én egyáltalán nem értek a programozáshoz, de az én elképzelésem szerint két lehetőség van: 1.vagy úgy írják a programot, hogy ha egy bizonyos területre kihelyezünk egy titkost, akkor százalékos arányban meghatározzák, mi fejlődjön ki belőle az adott területen... 2. vagy pedig úgy van megírva a program, hogy abban a pillanatban amikor kinyitod, azaz learatod a titkost, akkor szintén a beállított százalék arányában válik azzá a dologgá véletlenszerűen. Nem tudom mennyire érthető amit írok? Nekem ez a különbség a két kifejezés között (mármint a "kihelyezés pillanata" és a "nyitás pillanata" között).

  A lényeg, hogy nekem ehhez az egészhez lövésem sincs. xD Viszont amit nem értek, azt tudni szeretném, és itt annyi sok nálamnál okosabb ember van, ezért gondoltam megkérdezem. :)


  Közben, látom Wolf[Black] válaszolt is a dilemmámra. :D Köszi! :)
   
  Utoljára szerkesztett: 10.2.20
 2. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórumőrült

  Sziasztok :)

  Szerintem is teljesen mindegy, hogy a kihelyezés pillanatában, beéréskor, vagy az aratás pillanatában (esetleg félidőben xD) dől el véletlenszerűen, hogy mi fejlődik ki a titokólból, nincs semmi jelentősége (szerintem).
  Tesztelni úgy lehetne, ha például egy tesztfarmra most kihelyezett legalább 100 db titokólat majd csak egy év múlva szüretelne egy modi. Amennyiben legalább egy olyan ól "előkerül", ami a kihelyezést követően került a játékba, akkor az aratás pillanatában dől el (bár a félidőt sem zárhatjuk ki xD). Minden más esetben bármi is lehet :wuerg:

  Ha már az esélyekről beszélünk, akkor szerintem bedobhatnának egy eventes felhőt, amelyik x %-kal növeli az esélyét a titokólból/fából új ól/fa kifejlődésének (még akkor is, ha például egy 5%-os esélyt egy 100%-os bónusszal is csak 10%-ra lehetne növelni) :music:
   
  Fenyvesi1010, Ribiszke, genka53 és 5 más kedveli ezt.
 3. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia Réka:)
  Jót nevettem és teljesen igazad van, tök mindegy így is és úgy is csak akkor látjuk meg, ha kinyitjuk:)
  Az esélynövelő felhő jó ötlet feltéve, ha megígérik, hogy ezzel egy időben az előfordulási rátát nem csökkentik egyenes arányban annyival, mint amivel az előfordulást növeli a felhő :D :D:music:
   
 4. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Magam alá írok, de más a téma:

  1000 db 2016-os holmik ládájának nyitását hoztam:

  [​IMG]

  Cápából nem kényeztetett el túlzottan :D
   
 5. Wolf[Black]

  Wolf[Black] Fórumfelvigyázó

  Lehet amikor kitesszük akkor már meg van adva melyik ólat kapjuk, aztán félúton meggondolja magát, és vonatozik egyet, végén meg már a királynő dobja a farmra nekünk. :DxD
   
  Ribiszke, Sali~*.*, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
 6. farmerogirl

  farmerogirl Fórum parancsnoka

  Hogyne, nyilván igazad van, és ehhez te jobban is értesz. Tulajdonképpen mindegy is, mert a kihelyezés és a nyitás között - normál esetben - nincs lényeges időbeni eltérés. Réka "módszerével" talán a végére lehetne járni, de korántsem biztos, hogy megér ennyi fáradtságot. (Továbbá a megszerzett infóval se érnénk semmit.) Az biztos, hogy a nem a vásárláskor (vagy a megszerzéskor) dől el, tehát néha érdemes lehet egy ideig "érlelni" a menüben a cuccokat. (Persze ennek is megvannak a hátrányai.)
   
 7. DevilMókus

  DevilMókus Fórumőrült

  Sziasztok! Szerintem a sok random osztás valahol találkozik.:music:1 példa: Elkevertem 2 db 2 színtű és 4 db 3 színtű állatot :oops:és épp akkor kaptam 1 aranybárányt a gazdagság ládikóból.:music::p Nem biztos persze az összefüggés , de elégé adja magát.:music:
  Valahogy igy lehet a titkosaknál is.:music:Nagyon sokáig kiúgró eredmény nélkül vettem titkosakat :oops:majd volt olyan osztás ahol szinte minden bejött a 30-30- ból:)
  Kicsit továbbgondolva a nemesítéseknél is hasonló elven játszom most tovább gondolva "Báró "úr rekordját.o_OAzaz pár kevésbé fontos után ami sikertelen néhány fontos hiányzót teszek az üvegházba.:music:Volt néhány ami bejött.;)
   
  Utoljára szerkesztett: 12.2.20
  Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
 8. zsani_apja

  zsani_apja Fórum ezredese

  .., ha már random, beszéljünk a LOTTO sorsolásról! :D ;)
  van ám farm lotto, csak még nem ért ide :p
   
 9. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Sziasztok
  A főfarmon jubililiom ültetve , a Tölgyesen meg sínád :eek: Asszem lemaradtam mint a borravaló:D Olvasni tudtam csak . :oops:

  A szezonban nem lesz meg a Ferkó dekor , és asszem a 600% helyett lejjebb megy a helyzet is .
  A cápa kimaradt , de a tenyésztős eventeket nem szeretem , habár olvastam , mintha dupla érték lett volna csak akkor .
  Szia
  Nem merem elkiabálni , de ma estefele életre kelt a gép :inlove: Remélem reggelre is így marad :cry:
  Szia
  El nem ereszteném ezt a tojást :DA legvadabb tippem is az 1500% volt . :inlove:

  Gondold csak el :
  • 150 Mau
  • A jó öreg trutyi felhő
  • Szintszorzós kosarak
  • Party pörgetés
  • Dupla TP-s növény nap
  • Rekeszek tele
  • A szezon dekor 600% vagy amit szerzek .
  • Mega TP nap .
  • Ez az ölelős maci dekor .
  A napraforgó komforton kenterbe fog vágni mindent :inlove:Na jó nem , de pár kört egyszer megcsinálok valamikor . :p
   
  -gyöngy-581, Ribiszke, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
 10. JUCUS

  JUCUS Fórum hercege

  Szia Zsu! Azt gondoltam, küldök egy baglyot. De nem lenne tisztességes, mert nyilvánosan bántottalak. Itt olvashatta aki akarta, amit a fejlesztőknek írtunk, írtam. Nem mosakodás, de valamiféle magyarázat arra, hogy miért is voltak, vannak kirohanásaim. Még mindig gödörben vagyok sokszor, de próbálom kordában tartani ilyenkor legalább az ujjaimat-ha már a gondolataimat nem sikerül.......Nehéz. Sokkal nehezebb, mint azt bárki is gondolná. Szeretném, ha megpróbálnád megérteni, szeretném, ha elfelejtenéd, és szeretném, ha a sok éves jó kapcsolat újra jó kapcsolat lenne. Őszinte szeretettel, barátsággal: Jucus
   
  Fatther és BackOffice kedveli ezt.
 11. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia Jancsika :)
  Megvetted már? Mert, ha most véletlenül nem olvasom el amit írtál kiesett volna az agyamból az egész, pedig ma rá akartam szánni magamat a vásárlásra :) Na nem baj, majd megveszem holnap :D

  Napraforgó? Én maradok inkább a krizantémnál, (esetleg krókusz, vagy szegfű) nekem sárgában az jobban tetszik.
  Ha viszont szupertrágya nélküli verziónál maradok, akkor jöhet a páfrány :)
   
  DevilMókus és HéricsBáró kedveli ezt.
 12. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia
  Még nem vettem meg . Holnap , vagy holnapután szeretném megvenni . :inlove:
   
  -gyöngy-581, DevilMókus és zsani_apja kedveli ezt.
 13. zsani_apja

  zsani_apja Fórum ezredese

  Nekem megvan már. Most azt a kódot várom, ami 101 FA- t ad :D ;)

  [​IMG]
   
  Fatther, rozo52, Rékuci1111 és 4 más kedveli ezt.
 14. DevilMókus

  DevilMókus Fórumőrült

  Sziasztok én megvettem. szeretem volna ma használni(Vadrózsával 0 perceztem ,de 101 Fa az azonnal lehívás.:oops:Ennyit most nem ért majd 1 hét múlva okosabbak leszünk. Én gyakran virágozom, megpróbálom úgy aratni hogy a virágos felhővel fusson.:music:
  0 perchez azért még kell legalább 1 ilyen , hogy versenyképes legyen.:music:
   
  HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
 15. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Apja, kérlek szépen juttasd el azt a kódot hozzám is, ha megtaláltad :D Ígérem azonnal felhasználom én is gyorsításra, de előtte még meg is veszem a rántottának valót :D
  Attól függ, hogy mire akarod használni a virágot. Tp-növelésre és pajtára az amaránt tényleg jobb, viszont a piacra termelni virágot ezzel már jobban megéri.. Ellentétben az amaránttal aminek még kell legalább fél év, hogy vevőt találjak rá. Ára van a virágoknak, miért ne tegyem akkor pár Tp-vel többért?
  Ha nekiállok növényekkel nullázni nem egy fajtával csinálom. Adott időben nullázok: amaránttal, krizantémmal, szegfűvel és néha hagymával, karfiollal is, ha fogytán van valami belőlük. A krókusz kimaradt pedig azt is használom :D
   
  Utoljára szerkesztett: 15.2.20
  Fatther, zsani_apja és HéricsBáró kedveli ezt.
 16. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia
  Én többet is tudok ajánlani . :D

  [​IMG]
   
 17. DevilMókus

  DevilMókus Fórumőrült

  Jó rendben de az hajdinára is hat.:music:Azaz a krizantém nem lesz még nyerő tőle.Olvastad Nikit és Sagitariust? Szépen hozták az 1 millió és körüli tp/ kockát Hajdinával és Amaránttal.:)
   
  HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
 18. Mykuszy

  Mykuszy Junior szaki

  Az irigység nem erény,de én akkor is irigy vagyok,mikor ilyeneket írtok:( 1000láda ebből,1000abból! Én tízet nem tudok összegyűjteni:)
   
  Fenyvesi1010 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 19. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Olvastam őket . Meglepő és rettentő adatok . :inlove:
   
  Ribiszke és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 20. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Nekem sem két nap alatt gyűlik össze ennyi hidd el :D
  Úgy gondolom, hogy a dombság nem méri a magasságát a hegységhez állandóan.. Nincs értelme. Mások a célok, mások a kiindulási alapok, mások az eszközök amivel a saját céljainkat el akarjuk érni.. Mondhatnám úgyis, hogy: Kinek a pap, kinek a papné tetszik jobban.
  A játékod akkor lesz jó és élvezetes, ha nem mások erősségét nézed, hanem a sajátodat keresed meg és ha megtaláltad tovább tudsz erősödni benne és általa.
   
  Lillapilla73, GYuGYu1003, -W-595- és 8 más kedveli ezt.