Ki is az a BackOffice?

Kategória: 'Ki kicsoda? - A csapat', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia
  Kár , akkor ez nem nyert :cry: Pedig tartalékolok ám rendesen , ha kellene valami :D

  Sokáig reménykedtem benne , hogy egyszer eljön az idő , hogy CSP szorzós dolgok lesznek , de lassan 11 éves lesz a játék .... :inlove:

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  Ribiszke, bocsika67, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
 2. BackOffice

  BackOffice Team Leader Team Farmerama HU

  Szia!
  Idehoztalak.

  Akik ismernek, tudják, hogy nálunk a családban mindenkinek van havi két hisztikártyája.
  Ez azt jelenti, hogy havonta kétszer "engedélyezett" a hiszti itthon. Ezt anno a gyerekek miatt vezettük be. Működött. A tudat, hogy otthon lehet hisztizni, valóban visszaszorította a túl sok hisztit.

  Aki kiváltja a hisztikártyáját, annak "mindent" szabad. Persze ésszerű határok között. Kiabálhat, csapkodhat, duzzoghat. Csak a családtagokat ne szidja. Nem csitítjuk, nem veszekszünk vele. Egyszerűen csak engedjük, hogy kijöjjön belőle a napi feszültség. Annyi helyen kell viselkedni. Suliban, munkahelyen, boltban, tömegközlekedésen stb. Legyen egy hely, ahol lehet méltatlankodni. És ez inkább az otthona legyen, mint hogy belerúgjon valakiben az utcán, vagy a suliban. Nekem is van havi két hisztikártyám. Hogy lássák a gyerekek, a felnőttek is ki tudnak akadni időnként.
  A hosszú bevezetőt azért írtam, mert én most hisztizek és toporzékolok. xDxD

  Neeeeem akarok több céklát ültetni. xD Mi a csudának kértem kölcsön Máriusz távcsövét? Vessek magamra! -.- Több, mint 3 tucat nagy cserééééép. Neeeem akarom. xDxDxD
   
  Ribiszke, bocsika67, Sauvage és 10 más kedveli ezt.
 3. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórumőrült

  Szia :) jövök hisztizek veled, úgy sokkal vidámabb :D

  Már láttam az alagút végét a gazdaköriknél :cry::cry::cry: miért nem lehetett várni még 2-3 hónapot újabbak bevezetésével? :cry::cry::cry:

  Na, ez most jól esett xDxDxD

  200 ezer cékla ugyanitt féláron eladó xDxDxD
   
  Ribiszke, bocsika67, Sauvage és 6 más kedveli ezt.
 4. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Ki tudja nem lesz-e szerep a céklának az új gazdakörökbe?o_O;):)
  Még be is jöhet.:)
  Én egyébként szeretem egészséges.:inlove: :DBár a lányomnak hiába mondom nem akar nekem hinni. o_O
  Ami egészséges az ördögtől való szerinte.;):D:D
  Bár ha sütire is azt mondom egészséges , ott nem zavarja:music::p:D
   
  Ribiszke, bocsika67, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
 5. -ágianyu33-

  -ágianyu33- Fórum parancsnoka

  Kis hisztigép ::))
  Egye-fene elteszem a puskát, amivel idáig kényszerítettelek a cékla ültetésére :)
  Szabad vagy :)
   
  ursa11, bocsika67, Sauvage és 6 más kedveli ezt.
 6. Mykuszy

  Mykuszy Aktív író

  Sziasztok! A múltkori egy szupitápos eventnél telepakoltam a "boldogság-házat",erre a BP azt mondta:Bedobunk egy boom-ot,fogadjunk,hogy Mykuszy gazda nem bírja ki nyitogatás nélkül! Azt hiszem ők nyertek-.- Úgyhogy most előkeresem a hisztikártyáimatxD
   
  Ribiszke, genka53, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
 7. kovacsniki84

  kovacsniki84 Fórum admirálisa

  Szia.

  Vedd elő bátran, de a jogdíjakat fizesd ki. xD
  Egyébként pedig mindig ez van tenyésztési event előtt.
   
  Ribiszke, genka53, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
 8. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia
  Lehet megártott a meleg , de mi a helyzet ? Megszűnik a paysafecard ? Azon szoktam lenni .
   
  Ribiszke és Sauvage kedveli ezt.
 9. -ágianyu33-

  -ágianyu33- Fórum parancsnoka

  Szia !
  A hisztikártyákat honnan veszed ?
  Nekem egy xxl-es csomag kellene belőle ::))
   
  genka53, Sauvage, BackOffice és 2 más kedveli ezt.
 10. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Sziasztok. Az eventel kapcsolatban hosszas tűnödés után ide jöttem.( A csevegőbe félre értenék szerintem)
  Komolyan nehezményezem a nincs ól röpit o_O
  13 db 2 szintű raktárral ( 104 ól )5 nap alatt napi 2* aratás az pont 1000 röpi buktao_O+52 kiskocka ami helyet foglal.
  Azaz mínusz 1000 szupi minimum mert itt nincs más alternatíva röpi szerzésre ennyi idő alatt.( hiába kezdenék röpivel az időbe nem férne bele a növény+ felszaporítás utána)o_OErgo teljes tarolás újjáépítés majd.:sleepy:
  Megértem hogy a 3 felhő megszerzéséhez extrák kellenek, de 13 raktár megvétele is az szerintem,3300 Fao_Omin,valamint a felépítése is.
  Összességében az event túl sokat kér ahhoz képest amit ad, azért csinálom csak mert szeretek játszani,de kicsit logikusabb event követelmények szerencsésebbek lenének.:music:Ez kicsit túl erősre és alapanyag igényesre sikeredet .:)
  Én nem versenyzem senkivel tőlem mindenki úgy szerzi a röpit ahogy akarja. :)Megértem hogy az ól röpi kivétele az esély egyenlőségre szolgálhat, de ez az fp bolthoz hasonlóan leginkább annak negatív aki nem is használta ki.o_O
  Ergo én csak a saját terveim szerint szeretnék csak haladni, de ez a korlátozások időnként logikátlanul hátráltatnak.:music:
   
  Utoljára szerkesztett: 31.7.20
  -Fülemüle-70, bocsika67, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
 11. -ágianyu33-

  -ágianyu33- Fórum parancsnoka

  Szia Jancsika !
  Azért én megnézném azt a pózt amivel ezen a ,, slejfnin,, vagy ::)), amikor azon szoktál lenni :)
   
  Ribiszke, -Fülemüle-70, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
 12. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Amit most leírok válasz is a felvetésedre és nem is és inkább csak a saját farmomon megélt ezzel az eventtel kapcsolatos tapasztalat.
  Amikor elolvastam az ismertetőt láttam, hogy ezt nullázás nélkül nem lehet végig csinálni. KB fél órát nuláztam komforton 44 2x2-n.
  Elvittem felröpiket kb (már nem emlékszem a pontos számra) 1600-1800 körüli számra. Pörgettem növény- vagy terménybónuszt nem kaptam, ezért a gyémánt rekeszbe egy 200 %-os terménybónuszt tettem be hosszabbítottam Pinkie-vel.
  Reggel még pannival arattam (60 darab), azóta már látom, hogy a pannikra nincs szükségem, így a továbbiakban raktárban pihennek.
  Jelenleg a 86/86-nál járok úszómellényem pedig: 1873 darab van.
  Mindig így eventezek, eventeztem régen is, soha sem volt másképpen a raktárházak és az ólnulla előtt is, sőt még a pengős bolt sem létezett eleinte amikor az eventjeim már így futottak végig.
  Az event tényleg kemény ebben igazad van. Viszont nem érzem magam korlátozva semmivel sem, simán haladok ahogy még csak nem is terveztem el, mert eredetileg a két iránytű után meg akartam állni, de nem tettem, hanem folytattam..
  Egyszerűen másképpen játszom, mint Te, nem jobban, nem rosszabbul csak másképpen.

  PS: rekeszt módosítottam, eltévesztettem a minősítését :)

  Szia!

  Nálunk (megyei jogú város, megyeszékhely) az összes Immedio boltot bezárták, az okát nem tudom. A múlt héten OMV kúton még vettem kártyát, jelenleg nem tudom, hogy ott lehet-e kapni még.
   
  Utoljára szerkesztett: 31.7.20
 13. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Szia Gyöngy. Nem is arról van szó hogy nem így csinálnám kb 30 kör 0 ment , nagyjából hasonlóan állok:26000 növény letermelve 124 szint.o_O
  Nyilván te jóval magasabb szintű erősebb pajtájú gazda vagy , nem rosszból, de a te szinteden majdnem mindegy mit kér az event : No problem. :):DPersze ebben rutin van felépített önellátó farm . o_OAz lenne a szép ha te szinteden 1 event megfogna.:D
  Nekem se megoldhatatlan csak mondjuk nem feltétlen szórtam volna el még 1000 szupit ( 1000 mindenképp kellet volna) ha az óllak hoznak röpit.:):music:Nekem ráér befejezni hétfőn is mert semmi sürgös dolgom nincs el röpizgetnék.
  Igen másképp játszunk, én a lehető legenergia-takarékos módon közelitek meg mindent,o_O és zavar hogy itt ennek a lehetőségét kivették a kezemből.o_O:oops:( nincs idő szépen raccsal termelni , nemesített növényekkel röpizni stb)
  Az a próbléma leginkább hogy az úgymond esély egyenlőségért hozott szabályok ( fp bolt ez az event )az olyanoknak árt a leginkább akik nem 0 perceztek, persze annak is aki összegyűjtötte a virágfestést neonokat biztos nem azért hogy aztán ne tudja használni.:)
   
 14. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórumőrült


  Szia :) szerintem teljesen felesleges az event elején elszórni a szupertrágyát, amikor látszik, hogy a felröpikkel nem lesz gond, főleg, ha még Pannik is vannak. Tudom, hogy sokan már megszokásból játszanak és végig se gondolják, de néha nem árt változtatni, mert a játék is változik :)
  A raktárházak egyik pozitív hozadéka volt, hogy egy területről nagyobb mennyiségű felröpit lehetett begyűjteni kezdésre, vagy éjszakai aratásokra. Akinek kevés Pannija van, és a szupertrágyával is takarékosan bánik, annak szerintem is korlátozták a lehetőségeit. Aki beáldozott nem kevés FA-t a raktárházakra, annak lehet, hogy a felröpi is szempont volt, és most jogosan érez csalódottságot.

  Igen, mindenki másképpen játszik egy kicsit, de a többséget szerintem rosszul érintette az a változás, hogy kivették az ólakat a felröpizésből.
   
  Ribiszke, ursa11, genka53 és 7 más kedveli ezt.
 15. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Én is, csak én mással takarékoskodom, mint Te, miután nekem más fontos a játékban, mint Neked :D:D:D Nekem egy eventre fordított idő mindig is veszteség volt:music::D:D
  Szia Réka!
  Nincs kedvem változtatni azon ami nálam bevált. :), de soha sem írtam, hogy ez követendő példa legyen, sőt pont felhívtam rá a figyelmet, hogy nem az... Nem is írom le szívesen, csak ha rákényszerítenek kérdéssel. Itt most kivételt tettem, mert így éreztem :)
  Az ólak kivételének én sem örülök, -sajnálom, ha nem jött le abból amit írtam-, de nem is dőlök miatta a kardomba, hogy nincsen felröpi lehetőség rá.
  A többi felvetésedre talán válasz az utolsó pár mondat ami megelőzte a Te írásodat.
   
  Utoljára szerkesztett: 31.7.20
 16. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Köszi Réka ,ezt akartam mondani csak keveset aludtam és csapongó lett.:oops: Pontosan ez a lényeg. o_O
  A raktárak kiesése nem csak a termelésről szól hanem a röpiről is.o_ONekem attól nem lett jobb hogy más nem 0 percezhet o_O,viszont ez is meg az fp bolt is jelentősen rontotta a játék lehetőségeket.:music:
  Persze értem más szempontok ,de a játék cél a kombinálás lehetősége csökkent most , ami szerintem senkinek se szolgálja az érdekét.:music:
   
  Ribiszke, ursa11, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
 17. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórumőrült

  Te tudod :) viszont vannak elég sokan, akik 6-10 éve farmoznak, megszokásból játszanak, nem követik az új dolgokat, nem kísérleteznek, és amikor jön egy nehezebb event, akkor megy a sírás, hogy itt már csak kosárvásárlásokkal teljesíthetők az eventek, és alátámasztásra csak annyit tudnak felhozni, hogy ők már régi játékosok, meg 220-as vagy akár 230-as szint fölött vannak...

  Ezért "piszkálok" mindenkit, hogy legyen nyitott a változásokra, legyenek "őrült" ötletei amiket ki is próbál. Ez abban is segít, hogy színesítse a játékát, és ne unja meg a farmozást :)
   
  Ribiszke, ursa11, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
 18. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Áruld el mikor láttál Te engem sírni:eek:? Ezek a szlogenek soha sem hangzottak el a én véleményemként: hogy sírjak a kosárvásárlási kényszerérzés, meg a pénzért teljesíthető event... csak pénzzel lehet játszani stb. zengzetes mondatok. Ezek miatt olvasom csak nagyon hézagosan a csevegőt, eleget látom a Kívánságkosárban is és nem igazán erősségem az ismétlésnek ez a szintje.
  Úgy gondolom, hogy Te nekem címeztél egy választ, tehát nekem írtad :):music: Válaszoltam rá a magam módján és őszintén..

  220-ra, 230-ra lazán és könnyen felvihető már egy farm tényleges játéktudás nélkül is, főleg, ha még pénzt is tud mellé tenni valaki a szintlépő csomagokkal... Ezt megtette a Forró életelixír és a pocok...
  Játéktudás nélkül viszont baj van a továbbiakban.
  Köszönöm a bíztatást, de nincs szükségem őrült ötletekre sem színekrexD:cry:xD
  Majd, ha szükségét érzem, megkeresem a festőpalettámat, van pár szín raja amit még kipróbálhatnék és használhatnék, de most konkrét célom van a szivárványszínű kukorica "személyében" .8):D

  No meg a játékosaim szeretete is erős kötelék ami ideköt a játékhoz:inlove: ez pedig a játékom legnagyobb célja is egyben, hidd el nekem elég színes önmagában is :)
   
 19. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórumőrült

  Áruld el, hogy mikor láttál engem azt írni, hogy Te szoktál sírni? o_O

  Nem azt írtam, hogy "vagytok elég sokan", hanem, hogy "vannak elég sokan", vagyis te nem tartozol közéjük.
  Félreértettél :D és szerintem van neked bőven őrült ötleted ;)

  Leírtam, hogy miért nem tartom jó ötletnek, ha valaki csak "megszokásból" játszik. Esetedben ez szupertrágya pazarlást jelent, másoknál meg a fent leírt problémákhoz vezethet, véleményem szerint :)
   
  Ribiszke, genka53, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
 20. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Ok szerintem ezt túltárgyaltuk, valóban félreértettem amit írtál :D
   
  Sauvage, HéricsBáró és DevilMókus kedveli ezt.