Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika :)
    Nálam is elindult a világítás:inlove:.
    Banánt szerencséjükre nem kínáltak., csak 9344 mellé kéne betenni amit kapnék :D
    Viszont szerettem volna kitölteni a kérdőívet a Unity-vel kapcsolatban és nem találom sehol a hírek felületén. Egyszerűen eltűnt mire odáig jutottam volna, hogy nyugodtan válaszolgassak a kérdésekre. Ezt nagyon sajnálom.
    Ki-és beléptem, hátha előkerül, de nincs meg. :cry::oops:

HéricsBáró kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Most , hogy elértem az amarántot , mi a realitás a TOP10 TP hellyel ?

Ha a top első helyen akarok lenni , és 1 millió TP-t kapok egy amaránttal , akkor az első hely céllal 1400 milliárd TP .
    Most van 87 milliárd TP-m , De legyen 100 milliárd TP , és akkor könnyebb számolni .
    Mondjuk , ha az első helyet célzom meg , akkor 1300.000.000.000 TP kell
    Szóval , 1300.000.000.000 TP akkor , elvileg 1.300.000 db szupertágya kell
    Ha 2 millió TP produkálok , akkor elég 650.000 db szupertrágya
    Ha 3 millió TP produkálok , akkor elég 433.000 db szupertágya
    Ha 10 millió TP produkálok 133.000 db szupertágya elég .

Jól számolok , vagy valahol hibádzik pár nulla ? És mennyi idő alatt lehetne egymillió szupertrágyát elnullázni ?

Gondoltam érdeklődök , hogy van e realitásos realáció a képletekben . hogy mi a szitu , hogy mik az esélyek .
    Ja , és nincsen ennyi trágyám .

Rékuci1111, GA-BI-O-Farm és Ribiszke kedveli ezt.
  3. Szama

Szama Fórum veteránja

Nos, ez is megtelt. Remélem, hogy az itt lerakott kitehetőket lassan le tudom cserélni ládákat adó kerek kerékes dekorokra, de ahhoz még sokat kell pörgetni.
    http://prntscr.com/vdcz66

mayamancs, GA-BI-O-Farm, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Jó ez az új dekoros terület, vártuk itt van...aranyos a kis világítótorony...:)
    De mit hova írjak, mit hova jegyezzek:music:hogy ezt minden nap le kell /még egyszer írom/ le kell aratni:sleepy:

5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Én anno a Kúriát felejtettem el hetekig learatni, most meg még a Hajótöröttek partjával van néminemű memória gondom ::))

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ugyan ezzel küzdök én is. Miután az event is akkor kezdődött, meg az új terület, nyilván az véltem fontosabbnak, főleg, hogy nem magyarúl volt írva. Arra gondoltam, majd egy nyugis pillanatba átnézem, de eltünt a ködbe....
    Nézem a technikai hirdetményeknél, meg a hivatalosba, de nincs róla infó.:oops::wuerg:

-gyöngy-581 és Kuzdern kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok!
    A kérdőív megjelenésekor valami technikai probléma lépett fel. Átmenetileg kivették. Vissza fogják tenni valamikor.

A térképről eltűnt a szezon bejárat. Ez is ismert helyzet. Valószínűleg holnap visszateszik.

8. GA-BI-O-Farm

Köszi szépen, erre gondoltam, hogy csak vissza rakják majd valamikor;)
    Jajj, az eventes felhőről kérdezhetnék?
    Az összes ilyen felhősor a tenyésztési bónusz sorokon van.
    A mostani felhő is a tenyésztéshez kapcsolódik, hiszen ahhoz ad bónuszt és sajna az Egyéb bónusz sorokhoz került.
    Nálam sorba van rendezve az összes paszuly ág, de az egyéb soroknál nincs hova társítsam.
    Nem lehetne kérni, hogy berakják a tenyésztős ágra? :):):)

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  9. BackOffice

De igen, lehet kérni. Utánanézek, hogy ezt más kolléga jelentette-e már.
    Ha nem, akkor majd én leadom a hibajegyet róla.

10. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Pont erről akartam én is kérdezni... És ha már itt tartunk, van még két ilyen "kakukktojás" felhősorunk - esetleg egy kalap alatt ezeket is helyre lehetni tenni.

https://board-hu.farmerama.com/threads/retró-jutalmazótárgy-csomagok-új-felhősorral.19208/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/napsugár-felhősorcsomag-vásár-2017-június.15166/

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

Az első felhősorom nincs meg, így nem tudom melyik ágon van, de a napsugár felhősor, az nálam a tenyésztős ágon van.

Köszi szépen, akkor biztos a helyére kerül ez a felhősor is ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.11.20
    Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Nálam 8 felhő van szép sorban egymás után a tenyésztói ágon ami kimondottan a tenyésztéssel kapcsolatos.
    Köztük van a Napsugár felhősor is.
    Amikor az event beadásával eljutottam a felhőig ott kerestem az újat is miután feltettem rá a dekorokat :)
    Meglepődtem azon, hogy nem oda kaptam :)

Az Élénk krókusz viszont jó helyen van ott ahol jelenleg is van szerintem, mivel 100%-os tp bónuszt ad, tehát az egyéb bónusz sorban jobban tudunk rá figyelni, mintha a tenyászágon lenne. Én nem szeretném, ha onnét elkerülne.

Utoljára szerkesztett: 4.11.20
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. BackOffice

Szia!
    Ne haragudj, de ezt nem értem. :(
    Az Élénk krókusz jó helyen van. Az általános TP bónusz az Egyéb bónusz sorokhoz tartozik. Az felülírja, hogy a tenyésztésből is kapunk TP bónuszt.
    A Napsugár pedig a Tenyésztősnél van. Az is jó helyen van. Mit kellene változtatni?

Az oké, hogy a Napsugár felhősor ismertetőjében át kell írni a kategóriát, de a játékban szerintem jó helyen van mindkettő.

14. farmerogirl

És tényleg. :) Akkor viszont a Játékismertetőkben szereplő infó nem egészen pontos, mert én ott kerestem rá. Esetleg, akinek megvan az "Élénk krókusz" felhősor, ránézhetne, hogy az jó helyen van-e. (nNekem sincs meg.

Bocsi, én vagyok a hülye, a játékismertetőkben kerestem rá a hasonló felhőkre, de ezek szerint ott van elírva. Bocsi. :oops:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.11.20
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia!

Mindkét felhő amiről írtál ott van ahol lennie kell.

GA-BI-O-Farm és farmerogirl kedveli ezt.
  16. BackOffice

Végignézem a fórumon a hivatkozásokat és javítom a kategóriákat. Köszi, hogy szóltál.
    A lényeg, hogy a játékban jó helyen vannak. :)

17. farmerogirl

Köszi! :) Még egyszer bocsi, nem akartam keverni, de sikerült. :oops: Az a helyzet, hogy gyakran tájékozódom a fórum infóiból, és általában korrektek, de azért igazán eszembe juthatott volna, hogy legalább azt a felhőt megnézzem a farmon, ami nekem is megvan.

18. BackOffice

Segítettél rendbe hozni valamit, ami tévesen szerepelt. Ezt nem nevezném "keverésnek".

Javítottam a Napsugár felhősort két helyen: az eredeti közleményben és a felhős gyikban is.

19. BackOffice

Sziasztok!

2000 db Smaragdos láda

upload_2020-11-4_20-44-49.png

upload_2020-11-4_20-45-13.png

2000 db Fagyos móka ládája

upload_2020-11-4_20-46-25.png

upload_2020-11-4_20-46-47.png

2000 db Halas láda
    upload_2020-11-4_20-47-19.png

upload_2020-11-4_20-47-37.png upload_2020-11-4_20-47-55.png

800 db Miss Röfi cuccainak ládája

upload_2020-11-4_20-50-40.png

upload_2020-11-4_20-50-56.png

zsu34a, ZSUZSA21, HéricsBáró és 10 más kedveli ezt.
  20. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Jó reggelt.

Majdnem egy havi adag.

zsu34a, ZSUZSA21, Hahacska és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.