Visszajelzés Kincshegyek - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Mar 19, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Valahol valami mást kell beadni, azért nem engedi.

Azt csináltam én, hogy válogatás nélkül, ahogy jött mindent beadtam. Talán majd keresgetni fogom, persze, keresgesse a keresztanyjuk térdekalácsa :D Le-fel ugrálok, mint valami kenguru. Ha mindent beadok, amit enged, egyszer csak kész lesz, ez volt nálam a módi. Nem szeretek velük annyit tökölni.

2. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Legalább már 10 szer átnéztem mind a két mezőt. Mindenhol zöld pipa van. Már nem tudok mit beadni. Csak a 10 db skiccelt térképet kellene beadni, amit nem enged. ID.sz. 12025635

3. bummka38

bummka38 Fórum-zöldfülű

Szia, a sárga kulcs kell hozzá, a bónusz résznél tudod megszerezni

kovacstne and -ágianyu33- like this.
  4. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Akkor ezek szerint még le kell gyártanom 4000 növényt, hogy a kulcsot megszerezze, /a kulcshoz a mennyiség többszörösen meg van.Nagy kiszúrás ez azokkal akiknek már nem biztos, hogy kész lesz az event növény.

dalmata10 and heureca3 like this.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Most nézem a naptárt, végre lesz kis nyugalom. Csak a boszorkányos event jön ez után. Nem is tudom kinek legyek hálás ezért. :D

A szürkülésről annyit, hogy én még sem látok különbséget az eventórán, ha kész az event. A másik farmon most fejeztem be az eventet, s ugyan olyan maradt az eventóra. Direkt figyeltem rá befejezés előtt is, most is. Akkor most hogy is van ez?
    A vásárlós az más, most csak a "munkás" eventekre gondolok.

heureca3 likes this.
  6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Az eventórán az ikonok időarányosan szürkülnek (ahogy csökken a hátralévő idő, úgy lesznek egyre szürkébbek - ami egyébként szerintem roppant zavaró), viszont ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy ki, mikor fejez be egy-egy eventet. Az ikon pedig csak a gazdakörben zajló eventeknél tűnik el a befejezés után.

Én a fix növényigényű eventeknél (szinte) mindig annyi növényt termelek, amennyi szükséges. Ha csak nincs valami egyéb előnye, nem is adok be addig a feladatokba, amíg nincs meg minden szükséges holmi.

Egyébiránt ennél az eventnél valóban eléggé követhetetlen, hogy éppen hol is tartunk vagy melyik kocka következik. Most is csak annyi növényt termeltem és malomterméket csináltam, amennyi szükséges. Szisztematikusan jártam végig a labirintust és már úgy véltem, minden mezőt átkutattam, de még mindig volt 10 malomtermékem. Hát bizony kétszer is át kellett vizslatnom a szinteket, mire észrevettem, hogy a 2. szinten a Divatmóka dekort még nem szereztem meg, amiért ugyebár a bónusz szintről kell visszajönni...

Last edited: Mar 25, 2019
  7. McTeknös

McTeknös Aktív író

Meg tudná mondani valaki, hogy a baha szigeten , szóval mind a háromnál csak nem tudom a nevüket, hogy összesen mennyi kiskocka van ?

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérdezted egy help topicban.

Már van válasz ott.

Ne kérdezz többfelé, elég egy helyen megvárni a reakciót, a választ.

Köszönjük!

-ágianyu33- likes this.
  9. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Sziasztok Játékostársak! Kivételesen ehhez a két eventhez lett volna kedvem belevágni, de sajnos csak péntek kora este tudtam foglalkozni vele mert a lányoméknál voltam besegíteni és nem igen kerültem gép közelbe. Így esélyem sincs befejezni a játékokat jutok amíg jutok. Nem az a baj, hogy a lányomnál volta és unokáztam (3 lány ) jó volt velük. Remélem lesz majd olyan amit szívesen megcsinálok és akadály mentesen. Ráadásul holnap 8-tól du.17-ig áramszünet lesz tehát legalább 2 aratástól megfoszt.

heureca3 and Gio like this.
  10. zebraful

zebraful Fórumelemző

Szia! Én 77 évesen játszom és minden megy mint a karikacsapás!!xDTegnap mind a két eventet gond nélkül befejeztem....Mielőtt elkezdődik az event és vannak pletyik, olvasom. Előre készülök, termelek növényt, állatot amit a következő feladat kérhet. Aztán olvasom a feladat leírását, aztán ha elkezdődik olvasom a különböző javaslatokat, ami tetszik és nekem is használható kiírom, aztán termelek, termelek, aztán kész vagyok. :D Szóval ennyi! A szervezés, a rákészülés,:p az odafigyelés a lényeg, a kor nem számít- szerintem.

11. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Nem kocka, hanem négyzet.
    A kocka onnan ismerszik meg, hogy három irányba van vetülete, azaz háromdimenziós.
    Egyébként igen könnyű kiszámolni.
    Mindent kitakarítasz és egy abakusz segítségével egyenként rakod fel a négyzeteket.
    Leírása az alábbi linken található:
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Abakusz

Használata pedig itt:

Remélem, így megtalálod a kérdésedre a választ önerőből.

12. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Minden megvan különösebb megerőltetés nélkül. :)

Gio, heureca3 and -W-595- like this.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    jó volt,hogy egyforma érésidejük volt az eventes növényeknek,
    aki kész annak gratula,aki még csinálja annak sok röpcsit:inlove::inlove::inlove:

14. MarcusT

MarcusT Utánpótlás-írogató

esélytelen volt hogy megcsinálom, de nekivágtam- persze nem voltam tele bahás növényekkel és állatokkal így aztán sok mindent vettem a 27 milliós csengőpengő vagyonom MIND elúszott, a játékot mégsem tudtam befejezni, azt hiszem itt fogom abbahagyni ezen a ponton a Farmeramat, mert több keserűséget okoz mint örömet

a1a4 and CzZsuzsóka like this.
  15. Blökix

Blökix Fórum hercege

Ok,viszlát.

cass0129 and -ágianyu33- like this.
  16. béka

béka Haladó

Hi. Te varázsló vagy. Nekem a farm 205-ön, a mesterek fullon, a tölgy a tetőn,ja és 5 éve lesz hogy játszom. Ennyi szuper gyorsítót még 1 eventre sem használtam el, mint most. Igaz, meg lesz az eventben minden, de nekem 1000 akár hány száz sz.trágyát és közel 700 k.katát zabált fel. Szóval valami nélkül nem igazán megy, pedig költök is rá, ezek után viszont zárva tartom azt a bizonyos kártyát. Szóval nem vagyok feldobva. Jó játékot mindenkinek.

a1a4 likes this.
  17. lola57.

lola57. Járnitanuló

sziasztok. hogy lehet bejutni a bónusz szintre?

18. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

A rendelkezésre álló földterületek száma (1*1-es, legkisebb terület)
    • Fő farm: 202 darab
    • Szédült szántó: 202 darab
    • Erdei tisztás: 184 darab
    • (Kerge kert: 160 darab)
    • Zuhatagok szigete:156 db
    • Esőerdő: 188 darab
    • Bahama sziget: 188 darab

19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Én a 10-est nem tudom kinyitni,pedig körülötte minden nyitva van.

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A 2. szint 10. mezőjét kell elérned hozzá.
    Szia!
    A 11-esen lévő fekete kulcs kell hozzá.

Gio and -ágianyu33- like this.
Thread Status:
Not open for further replies.