Visszajelzés Kincshegyek - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 19.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. a1a4

a1a4 Haladó

Sajnos az utóbbi időben a BP nem engedélyezi a magánéletet, ha eventezni akarsz. Nekem nagyon jól jött ez a két szinte teljesíthetlen event ahhoz, hogy kezdjem megutálni az egész Farmeramat.

dalmata10, TeamLaurel, -Aryka- és 2 más kedveli ezt.
  2. lola57.

lola57. Járnitanuló

Köszönöm a segitséget,

Gio és -BombadilToma- kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Számomra ez volt a Farmeramás életem legunalmasabb néhány napja. Minden területen eventnövény. Az érésidejük egyforma, és még a napi két dekoraratással is játszva összehangolható volt. Így napi három belépéssel mindent el lehetett végezni; se minijáték nem volt, se más, amivel foglalkozni kellett volna.
    Ha ezt előtte írod, amikor még a teliholdas területen is termeltünk, és volt tennivaló bőven (akár egész nap folyamatosan játszhattál, hála a rövid teliholdas növényeknek, és a több egyidejűleg futó eseménynek), akkor megérteném, de most... Az utóbbi időben nem emlékszem kevésbé a farmoz láncoló időszakra, mint éppen a mostani.

SzilvaG, farmerogirl, nyuszi63 és 11 más kedveli ezt.
  4. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok, ne szomorkodjatok azon hogy nem tudtok minden eventet megcsinálni, inkább előtte gondoljátok át hogy mire van időtök, mire elég a pajta készlet, CSP, szupertrágya stb.
    Most nem csináltam egyik eventet sem.
    38 millió CSP-m volt, trágya és egyéb event hozzávalók eladása után már 113 millióm van.
    Így ez egy sikeres és vidám piacolós event volt nekem;)

Zsoka7510, Gio, a1a4 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Meg van a felhő,de nem jutottam a végére.Rengeteg volt a növény, még durván 3000 kellett volna, más minden meg volt.A másik teljesen kész!Ez van, de megyek is kertészkedni a való világba!!!xDVan két örvös galamb pár, a fenyőfán dolgoznak 1000-rel, imádom őket!Micike az ablakban ül és néha megijed ha repülnek!!xDxD

Gio, rencsike982, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Igazad van, de az utóbbi időben event event hátán és nem marad idő a pajta töltögetésére. Na és a mindenféle termék gyártása, csatni stb. is üríti a pajtát.

Az én cicám is Micike, ő a fekete rigókat lesi. Nekem sikerült befejezni mindkét eventet, de már játék helyett rabszolga munkához hasonlít a farmos játék. Igaz úgymond nem kell mindent megcsinálni, de vannak olyan dolgok, amit máshonnan nem szerezhetsz be, gondolok itt a tenyésztések során megszerzett ólakra.

Kérlek szépen, figyelj az egymást követő hozzászólásaidra! Dupla posztot nem lehet írni ...
    Ezt össze lehet vonni, össze kell vonni az első önálló írásoddal, így a két poszt egyben olvasható.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.3.19
    a1a4 kedveli ezt.
  7. a1a4

a1a4 Haladó

Abban teljesen igazad van, hogy rettentő unalmas volt az egész. Ezen kívül rengeteget követelt. Ráadásul most is tartom, hogy nem lehetett mellette magánéleted, mert napi 3 aratásnál otthon kellett lenni, vagy legalább computer közelében. Én ezt nem tudom kivitelezni, minden esetben. 10 azaz tíz db event növényem hiányzik az event befejezéséhez, és ez már nem is lesz meg. Szerettem a farmerámát, de jelenleg sokkal több bosszúságot okoz, mint örömet. Szerencsére számos értelmes időtöltésem is van, és nem adom fel ezeket az eventek miatt. Természetesen egyik eventet sem sikerült befejeznem, de nagyon sajnálom, hogy nagyon sok pajta terméket beadtam ebbe az agyament eventbe. Sokszor bosszankodtam, hogy azt sem tudtam melyik négyzetbe tudom beadni a kért termékeket. Végig kellett kattogtatni az egész szintet. Ez már nem játék, és egyre rosszabb. Remélem hamarosan elérem azt az érzelmi szintet, hogy abba hagyom az egészet. Kezdetek óta játszom, és túl vagyok a 200. szinten. Ennyi a véleményem.

Teljesen igazad van. Én is most határoztam el, hogy hozzád hasonlóan fogom JÁTSZANI a továbbiakban a farmerámát.

A tripla posztokat kerüld! Használd a szerkesztés gombot, annak segítségével a mondanivalódat kiegészítheted!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.3.19
  8. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

MEGVAN A 10 db malomtermekem ,megsem engedi kivaltani az utolso kitehetot a felhore.pedig minden kockan vegigmentem

a divatmokan lakat van,annak ellenere,hogy megvan a malomtermek,de nem enedi hogy leadjam.

9. a1a4

a1a4 Haladó

Nem mentél végig, én is pontosan így jártam. 4000 event növényt kér a kék kulcsért, kapsz egy XXL-es szerszám készletet érte, és csak utána tudod beadni a 11 térképet. Én 10 event növény hiánya miatt nem fejeztem be.

Gio, dalmata10 és Leho69 kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Olvasgatva a hszeket nincs valami nagy vidámság. De ez már kezd trendi lenni.
    Kb egy éve kezdtem el a vészharangokat kongatni, amit egyértelműen negatív hozzáállásomnak titulált a nagyközönség. A trendek már akkor jól látszódtak. Egyre unalmasabb eventek és egyre többet kérő eventek kezdtek el sűrűsödni. Beérett a fejlesztők munkája. Alig akad happy farmozó. Ha ez volt a cél, akkor kiváló a kivitelezés.
    Nincs itt semmi baj azokkal, akik nem az eventekért játszanak. Ebbe az eventbe bele sem kezdtem, mert értelmetlennek láttam mindenféle szempontból, és az ilyen földtúrós eventek, vagy mocsárátkútatós eventek eddig semmi jót nem tartogattak. Ez sem lóg ki a sorból, visszaolvasva néhány oldalt. Még mindig az a véleményem, hogy jó event csak egyszerű lehet. Minden nagyszerű dolog egyszerű. És ezt a nézetem jópár hsz alátámasztja.
    Nem állítom, hogy nem lehet jó és agyafúrt eventet készíteni. Lehet. Csak annak az ismertetője is bele kellene férjen 1 A4es oldalba, minden infóval együtt, és nem lehet agyongyúrni a farmot mellette még kismillió párhuzamos dologgal. Annyira fel van pörgetve minden, hogy nem csak a malom csapágya van veszélyben.

11. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

Vegul csak sikerult,mert az a kiteheto nem a felhore kellett.szerencsem volt.de azert koszonom.

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Eventezők, Játékosok!

A "Kincshegyek" eventben Frida becserkészte Szilviáék kincsgyűjtő tárolóhelyeit az eventezők közreműködésével.

Köszönjük az ötleteket, a segítő posztokat, a tanácsokat az event teljesítéséhez!

Találkozunk a következő események csevegőiben!

A topic bezárt!

Gio, mebajah, ljanika6 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.