Visszajelzés Kockák frászos estéje csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 25.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én is látom. De amikor beadtam egy fatermést, akkor is csak 67/20000-et látok a haladási sorban. Reggel meglátjuk - akkorra be tudom adni a 20000 pontot - hogy beszámítja-e az előző beadás többletét. Egyelőre nem úgy tűnik. Ha számolja ugyan a többletet a nagyítós grafika zöld csíkján, de a beadáskor nem tudom felhasználni, akkor pont olyan, mintha benyelné.

PZoli64, Swartsch, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  2. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Szia!
    Nem kaptam meg, újra meg kellett csinálni, addig nem adta be a következő játékot.

kigyo51, Swartsch, bactriaanus és 2 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Na, most aztán igen tele lett a hócipőm! Hogy még ezt is el tudták "szabni"! (Hogy finom és nőies legyek.)
    Beadtam még két Pixelszívet, és látom, hogy nem göngyölíti a beadást, és csak az újonnan beadott 2-nek az értékét írja ki: 8.168 pontot, holott már ezzel összesen 4 db-ot beadtam, ami 16.336 pont! Viszont, amikor megint rámentem a lupéra, akkor láttam, hogy azért a zöld csíkot tovább vonszolta egy picit.
    Mindemellett nem vagyok teljesen nyugodt, hogy most ténylegesen mindent jóváírt-e, amit beadtam, mert ha az előző 2 db, összesen 8.168 pontnyi Pixelszív beadás eredményezett egy 5000 pontos matricát, akkor ott fennmaradt 3.168 pont, amit számszakilag hozzá kellett volna adnia a frissen beadott 2 Pixelszív 8.168 pontos értékéhez.
    Most ezt látni: [​IMG]

Ez így nagyon nem stimmel!
    Legközelebbi beadáskor kiszámolom pontosan 25.000-ig, 20.000-ig és csak annyit adok be. Kíváncsi vagyok, akkor mennyit mutat.
    Beadási értékhatár utólag módosítva, mert a jelenlegi szakaszhatár 20 ezer, ami göngyölítve 25 ezer.

Utoljára szerkesztett: 26.10.23
    vihence, PZoli64, Swartsch és 13 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

óóóóóó azért ennyire én nem számolom ki soha...
    Vajon ezek az ólak is a menübe kerülnek törlés esetén? ha így van akkor a táp a veszteség....

Swartsch, -BombadilToma- és bactriaanus kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

köszönöm szépen,akkor ez ugyanolyan mint a sima ólakra ható gyorsító csak itt van rá egy órám:p

6. -Holdfeny-.

Szerintem részenként számolja a beadandót:( Szóval csak óvatosan!

Swartsch, .barbi1., genka53 és 2 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

-Holdfeny-. és bactriaanus kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt írtam én is, hogy nem göngyölíti, hanem részenként, szakaszonként számol,
    pedig az egyszerűbb lenne.

Sali~*.*, Swartsch és Nagyii58 kedveli ezt.
  9. lovardatanya

lovardatanya Fórum mestere

Én ugyanígy állok, pedig azt se tudom mit csinálok?!:oops::p

Swartsch, genka53 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Sziasztok!
    Ha valakinek segítség, hozom magyarul.

DGabriella, -Erbrow-, Berektanya és 31 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Kb Én is itt tartok:music:
    De haladunk az a lényeg;)
    Jellemzően az ilyen jellegű beadásnál így van...:wuerg: De reméljük senkinek nem az elveszített apróságok miatt lesz problémája a beadási mennyiséggel a végén!

12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Érdekesen alakult az egyik kisfarmon a minijáték. Kizöldült a bal és jobb oldali könyvtár, már csak a középsőt kellett volna a 2 kombinációval kirakni és sehogy sem sikerült. Visszabontottam az egészet, újrakezdtem, és sokadik percre, de sikerült.
    Ezek szerint ha valamelyik könyvtár kizöldül, az nem garancia arra, hogy ahhoz már nem kell hozzányúlni ?

PZoli64, genka53 és Nagyii58 kedveli ezt.
  13. anett0720

anett0720 Utánpótlás-írogató

hát én etetés után adtam be a csökkentőt éés nem történt semmi,tehát elbuktam 1 csökkentőt, gondolom! :(

kigyo51 kedveli ezt.
  14. pisti243

pisti243 Törekvő

Sziasztok, az ólnál már értem, hogy etetés előtt de a fáknál ez, hogy működik? Köszönöm a segítséget! :) :)

15. -Holdfeny-.

Ezt tapasztaltam én is:music:

16. -BombadilToma-

Szia!
    Ugyanúgy. A fáknál az aratás és az ültetés ugyanaz, tehát aratás előtt kell aktiválni mind a termésbónuszt, mind a rövidítőt. Viszont ha utána tetted, egyszerűen töröld le, és tedd ki újra. Az ólakkal ellentétben, ahol buknád a tápot, itt nem ér veszteség.

hóóvirág, aida2330, Hahacska és 9 más kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Etetés előtt kell

Aratás előtt

Swartsch és Nagyii58 kedveli ezt.
  18. anett0720

anett0720 Utánpótlás-írogató

sziasztok! A fáknál érés előtt 1 órával kell beadni az érésnövelő trágyát, mivel a hatóideje 1 óra?köszi a választ :)

19. pisti243

pisti243 Törekvő

Köszönöm a válaszod de már arattam és etettem de nem játszottam le a 2db jegyet. Most akkor mit érdemes kérnem amit tudok majd használni?

20. -BombadilToma-

Az ólakkal már nem tudsz mit kezdeni. Ha most törlöd, akkor elveszíted a 3 tápot. Ha tudod holnap aratni, amikorra beérik, nem is ér veszteség emiatt. Ha ma késő este tudod a fákat aratni, akkor sem kell tenned semmit; de itt nyugodtan megteheted, hogy letörlöd, lejátszod a játékot, és gyorsítóval teszed vissza. Ha nem tudsz ma már 5 óra múlva aratni, akkor viszont hagyd.
    Minden nap az egyik játékért az ólas bónuszt, a másikért valamelyik fásat érdemes megszerezni - de ez nagyban függ az időbeosztásodtól. Gondold át, Neked kell dönteni.

pisti243, Swartsch, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.