Visszajelzés Kockák frászos estéje csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 25.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Mielőtt aratnál, aktiválod akár a +6-ost, akár az érésidőre hatót.

Swartsch, Éva0315, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Elindultam én is a könyvtárba rendet rakni. :) Kivettem 4 ólas rövidítőt, holnap kiveszem a fákra.
    Még nem adtam be semmit, de olvastam, hogy érdemes pontosan beadni. Megvárom amíg pár darab összejön mindenből és egyszerre többet fogok beadni, nehogy ezen menjen el a felhő. Most a növényre várok, hogy tudjak tápot keverni.

Swartsch, Éva0315, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  3. Katicabogár48

Katicabogár48 Junior szaki

Én már frászt kapok !! Hiába nézem a videót , még egy könyvet sem sikerült kirakni . Azt sem tudom , hogy a könyveknél , két kék szín van , egyáltalán ,mert az egyiket világosabbnak látom . Minden variációt kipróbáltam , de semmi . Igaz már 78 éves vagyok . Párszor még próbálkozom , de szerintem ezt is feladom . Mostanában sajnos elég sok eventet nem tudtam befejezni . Sikeres könyvrakosgatást mindenkinek !!

Éva0315 és -Szemecske- kedveli ezt.
  4. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Hahóóó!
    Nem tudja véletlenül valaki prémes gazda, hogy az automata arató leszedi e a pixelfákat?

Éva0315, genka53, Nagyii58 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. kukori80

Szia. Először mindig a fehér könyvet rakd ki vagy az első, vagy a második oszlopba. Utána látod, hogy hol hiányzik könyv és oda melyik variáció illik bele és azt rakd a fehér könyv alá. Próbálgatni kell a fehér könyvet, vagy az első, vagy a másodikba jó lesz. Ahol fekete a könyvek között, ott hiányzik egy, a bal oldalról be kell rakni egy odavalót.

6. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Szia!
    Nem szedi le. Aratóval szedtem le.

Swartsch, Éva0315, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  7. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Köszönöm szépen :)

Éva0315 és Nagyii58 kedveli ezt.
  8. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

A véleményem az, hogy ennél barátságtalanabb eventtel még nem találkoztam. Nem is töltöm vele az időt és nem rongálom az idegrendszeremet. Sok sikert kívánok a nálam türelmesebb játékosoknak!

Arrah, Éva0315, Norella404 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mindig tanul az ember...:music: egyre jobban tetszik ez az event...:inlove:

kigyo51, Éva0315 és apumbiapa kedveli ezt.
  10. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Sziasztok!

A beadások során a többletérték elveszik!!!
    Ennek fényében körültekintően adjátok be a megtermelt javakat.

vihence, Swartsch, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  11. breky73

breky73 Járnitanuló

oké,ez érthető,de mi az,hogy egy órás az ólaknál a Árkádsebesség-növelő?Én az előbb aktiváltam egyet,de nem változott semmi????mikor kell rátenni az ólra?

Éva0315 kedveli ezt.
  12. zsofioo75

zsofioo75 Utánpótlás-írogató

Ó nem is olyan vészes ez a könyv pakolás. Simán kiszedtem a 4 db ól éréscsökkentőt. Nekem tetszik az event.
    Valami új.

kigyo51, Éva0315 és farmerSS kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A játékban minden olyan bónuszt, ami az érésidőre hat, ültetés/tápozás előtt kell aktiválni. Ebben semmi újdonságot nem jelent az event, minden a megszokott módon működik.

PZoli64, Éva0315, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  14. anett0720

anett0720 Utánpótlás-írogató

köszi!!!

Éva0315 és farmerSS kedveli ezt.
  15. times84

times84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Lejátszottam a 2 ingyenes játékot--de hova teszi amit nyertem?? :-D Sehol nem találom :-(
    Köszi előre is a választ :-D

Éva0315 kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia. Katt. a beadási ablak + jelére és ott mutatja, hogy mennyid van. a növényekből, stb....
    A nyereményt a bal oldalon levő sávon látod a 3 sárga nyílnál.

PZoli64, Swartsch, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Az eventes terület bal oldalán a 3 db felfelé mutató nyíl alatt megtalálod a gyorsítókat és termésnövelőket.

Swartsch, Éva0315, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  18. times84

times84 Törzsjátékos

Köszi :) Naná pont az elsőből nincs és ott a vásárlás gomb fénylik...így nem jöttem rá hol tárolja :)

Éva0315 és kukori80 kedveli ezt.
  19. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Utána tettem a fákra és az ólakra is a bónuszt.
    Ha kitörlöm a fákat és az ólakat, visszakapom a bónuszt?

Éva0315 kedveli ezt.
  20. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Én pontosan 5000 értékben adtam be és ugyanez a kép fogad, mintha túlléptem volna.

A másik: nem tudom kinél mi a helyzet, de én külön-külön tudok beadni bármit a haladási sorba, hiába lett pont 5000, csak a szívet írta jóvá 4084 értékben, majd a fatermést csak (itt is beadtam a növényt) és végül a növényt. Nem vonta le a be nem adott dolgokat, de így nagyon zavaró részemre.

PZoli64, -Holdfeny-., Swartsch és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.