Visszajelzés Kockák frászos estéje csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 25.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Köszi, erre nem is írok inkább semmit csak óvatosan kicsit, nem figyeltem mennyit von le mert tegnap kezdtem a termelést van mindenből. 8)

Mica67 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Minden rendben a beadással. Ráadásul számol is helyettünk a gép. Ha megközelítőleg pontos számmal akarunk számolni, akkor csak a kis nyilakkal kell + - -ba helyezni a számlálót.

aida2330 kedveli ezt.
  3. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Szia!
    Neked lehet, hogy minden rendben van, de majd a következő beadásnál kiderül....

Mica67 kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az eventes terület bónuszai (szerintem elég megtévesztő a "trágyák" megnevezés a leírásban...) pontosan ugyanúgy működnek, mint a játékban lévő összes többi bónusz. A pixelfa érésidejét felére csökkentő bónuszt (amit sikerült a szintén megtévesztő "Pixeltermés-növelő" néven betenni a játékba; gratulálok...) a fa kihelyezése előtt kell aktiválni. 1 órán át hat, vagyis minden 1 órán belül kitett fa érésidejét csökkenteni fogja. Már kitett fára nem hat; ha utólag aktiváltátok, le kell szedni a fát és újra kitenni. Pontosan ugyanezen az elven működik a játékban az összes időre ható bónusz is; a Kalózpapagáj-hajótól az alkimista termékeken át a démoni bokrétáig. Az Árkádsebesség-növelő ugyanez az "ólakra".
    A Pixelbetakarítás-növelő +6 fatermést ad. Értelemszerűen aratás előtt kell aktiválni, és az 1 órás hatóidő azt jelenti, hogy minden olyan pixelfára hatni fog, amit egy órán belül leszedünk. Pontosan ugyanígy működik a játékban az összes termésbónusz; mint pl. a répás-almás csatni vagy a pörgetett termésbónuszok...

5. Negedi

Negedi Járnitanuló

Az ideiglenes event terület előtt van egy óra. Az a tényleges időt mutatja, hogy mennyi ideig lesz nyitva, vagy csak félrevezető? Nálam 29 órát mutat.

6. -BombadilToma-

Szia!
    Jól számol, csak nem tudsz többféle dolgot beadni; egyszerűen nem veszi figyelembe, csak az elsőt.
    Szia!
    Az a szezonos tábla alatt van, és a következő szezon indulásáig hátralévő időt mutatja.

Mica67, vihence, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Reggel már írtam egy hsz- t, de fogalmam sincs, mi történt vele. :D
    Annyi minden van már a farmon, hogy sokszor fogalmam sincs mit csinálok. Ezt az eventet kezdem megkedvelni. :)

PalMa, PZoli64, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  8. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

SOS!
    Elrontottam az árkádkabin rövidítését. 20 perc múlva beérik a gazom, ha villámgyorsan bekeverek tápot, és leszedem az ólakat, majd visszateszem, etetek, akkor (az egy órán belül maradva) hatni fog a rövidítő?

genka53 kedveli ezt.
  9. csanya52

csanya52 Haladó

Sziasztok !Valaki kiszámolta, hogy mennyivel teljesíthető az event?

10. -BombadilToma-

Persze. De elveszíted a felhasznált tápokat.

vihence, genka53 és .hangyóca. kedveli ezt.
  11. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Köszi, abban biztos voltam, hogy újra etetni kell, csak nem tudtam hogy a bónuszom él-e törlés és visszarakás után.
    Te vagy a fény az éjszakában. Még egyszer köszönöm.

vihence, PZoli64, zsoxxya és 2 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

Mint minden bónusz, aktiválás után addig él, amíg a hatóideje tart. A csatni sem vész el a rekeszből, ha letörölsz egy földet, és újraülteted rá a növényt.

Tej-Csárda, vihence, zsoxxya és 2 más kedveli ezt.
  13. Kata7555

Kata7555 Haladó

Sziasztok Segítséget szeretnék kérni nekem a minijáték kezdésénél nem jön elő ahol választani lehet a jutalomból lehet h valamit nem jól értelmeztem, vagy valamit nem jól csinálok Köszönöm ha segítetek

14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Így igaz, tegnap én is így jártam. Aratás után tettem rá, 1 órán át 12-őt mutatott, majd amikor arattattam, már csak 6-ot kaptam. Tehát aratás előtt kell a bónuszokat indítani! Sziasztok, sok sikert!

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A tábla középső részénél tudod kiválasztani a jutalmat.

Sali~*.*.*, vihence, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  16. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Feltételezem nem csak nálam van rendben, hiszen egy programról beszélünk, ami nem szokott tévedni.
    A tapasztalás pedig már megvolt, s továbbra sincs semmiféle probléma a számolásban beadáskor.

aida2330 kedveli ezt.
  17. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Maximálisan egyetértek az írásoddal! Az event nekem nagyon tetszik, de a leírás lehetne alaposabb.

18. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok!

A minijáték szerintem egyszerű..már abból a szempontból hogy eddig gondolkodás nélkül csak húzkodtam a könyveket, és kijött az eredmény. Kezdésként beteszem azt ahova csak egy kell.. a többi meg mindig alakul :D

genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

Én érés után tettem rá, úgyis megkaptam.

20. -BombadilToma-

Szia!
    Termésbónusznál az aratás ideje számít. A lényeg, hogy az aratás pillanatában legyen aktív a bónusz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.