Visszajelzés Kockák frászos estéje csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 25.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Köszönöm szépen a videót. :inlove:Nagy segítség volt. Így már valamivel érthetőbb lett számomra az Event!

2. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Úgy néz ki, hogy a minijáték csak arra szolgál, hogy bónuszokat gyűjtsünk. Gyanítom, hogy ezek nélkül nem tudunk annyi leadandót gyűjteni, amivel készen lehetnénk.
    Első nekifutásra én az árkádsebesség növelőt használnám, mivel ez 24 órás, így a felére csökkenthető az idő, és amúgy is ez adja a legtöbb haladási pontot. Kérdés, hogy mennyivel ad többet. Ezt beleírhatták volna az ismertetőbe.

lovardatanya, maszilva, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  3. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

A Lengyel oldalon ezt találtam:
    " A játék célja, hogy a képregényeket a tábla bal oldaláról az üres polcokra mozgassa, hogy pontosan kitöltsék a kötetek közötti szabad tereket. a felső polcokon. A mozgó képregényeket tartalmazó polcok egy részén könyvmolyok vannak. Eltávolítanak egy felesleges könyvet egy adott rovatból, helyet adva egy másiknak.
    A helytelen elrendezés jele (ki nem töltött helyek, 2 képregény egy helyen) a könyvek piros színe. Ha megfelelően vannak elrendezve, zöldre váltanak, például: "

9Csillag, Atrivikó, lovardatanya és 24 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen kezd a köd feloszlani, halványan már kezdem érteni a feladatokat. :inlove:

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    tudsz haladni a különleges trágyák nélkül is a beadásban, de vélhetően a teljes befejezéshez szükséged lesz rájuk, mert ezzel tudod növelni a betakarítást / csökkenteni az "érési" időt.

PalMa, maszilva, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  6. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Ami a bonyolultságot illeti, abban nincs hiány.:mad: Nem látom, a felhőt hogy lehet megszerezni, bár igen erősen gondolkodom rajta, megéri-e gürizni érte. :(
    Egyelőre azt gondolom, a rendes pályán meg lehet termelni a gazdaköriben százezres nagyságrendben kért, kb zéró jutalmakat adó növényeket és állatokat. A teliholdason meg már több ezer növényem van mindenből, inkább tennék piacképessé, azon dolgoznának, mint ilyen bonyolult és fárasztó vacakokon. Ezek szerint az informatikusoknak ennyire telik. :( Meglátom, hogy haladtok, milyen tapasztalatokat írtok, és megyek utánatok... - ;)

Andzsi1971, asszony48, Arrah és 7 más kedveli ezt.
  7. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!
    Nem értem mit nem lehet ezen érteni amikor tök világosan le van írva.8)
    Most akkor mit kell csinálni? xD

Netudki50, Tej-Csárda, babail és 26 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Megpróbálom összefoglalni.
    Alapvetően értéken kell beadni növényeket, faterméseket és állatokat. Mindez az eventes területen, tehát nem hat semmi (vélhetően a fákra és ólakra sem).
    Az eventnövény a szokásos: felszaporítás, termelés, beadás. Értéke 28.
    A fatermés (pixelgyümölcs) a pixelfa termése. Ebből kapunk 5 db-ot, amit kihelyezhetünk az eventes területre. Egy körrel terem tehát 5x6=30 db. Értéke 67/db. A termés a duplájára növelhető, és a fa érési ideje a felére csökkenthető a megfelelő trágyákkal, amelyeket a minijátékkal szerezhetünk.
    Az "állat" (pixelszív) az árkádkabin ól terménye. Az ólból 3 db-ot kapunk, az eventes területre tehető ki. A tápja (tökfejes játékkazetta) a malomban állítható elő eventnövényből és fatermésből. A kész pixelszív értéke beadáskor 4084. Az ól érési ideje a megfelelő trágyákkal csökkenthető, amelyet szintén a minijátékkal szerezhetünk.
    A minijátékhoz naponta két jegyet kapunk, és aznap el is kell játszani (mivel a termeléshez szükséges trágyákat ad, érdemes is). A játékhoz érdemes megnézni a videót, elég egyszerűnek tűnik, de majd meglátjuk. Mivel a minijáték csak trágyát ad, nem feltétlenül kell vele foglalkozni; de gondolom, anélkül elég nehéz lesz végigvinni.

Újraszámoltam mindent, itt megtaláljátok: https://board-hu.farmerama.com/threads/kockák-frászos-estéje-csevegő.24152/page-8#post-1350865

Szia!
    Lennének kérdéseim...
    Mekkora az eventes terület mérete? (A kép alapján talán a főfarmos 202, de jó lenne biztosan tudni.)
    Tudunk-e a kapottakon kívül további fákat és ólakat készíteni?
    Az eventes területre jellemző, hogy a növényekre nem hat semmi. Ugyanez igaz a fákra és az ólakra is?
    A napi két ingyenes lehetőségen kívül honnan szerezhetünk további jegyet a minijátékhoz?
    Jelentős hátrányt okoz-e a további eventeken, ha a Panda érméket most nem szerezzük meg?

Utoljára szerkesztett: 26.10.23
  9. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Igen, kezd nálam is letisztulni az event menete.
    Dolphin modit végigolvasva már nem is olyan bonyolult. Ültetjük a gazt, aratjuk az ólakat, fákat, az ólhoz keverjük a tápot, a napi 2 jegyet lejátsszuk, kiválasztjuk melyik bónuszt szeretnénk és adogatunk befelé.

lovardatanya, Sali~*.*, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    benne van az ismertetőben, beadási érték néven.

Virtuális tök beadási értéke: 28
    Pixelgyümölcs beadási értéke: 67
    Pixelszív beadási értéke: 4084

Innen hoztam az adatokat

11. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Köszönöm szépen a videókat, most már kezdem érteni. Még nem teljesen világos minden, de majd játék közben szerintem mindenre fény derül.
    Bízom benne. Először a kis farmon fogom kipróbálni.

Sali~*.*, genka53, bactriaanus és 7 más kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia Toma!
    Újabb fát és ólat nem lehet szerezni, ezzel kell gazdálkodnunk.
    A napi két ingyenes lehetőségen túl vásárolni tudunk további jegyeket, ez benne van az event ismertetőben.
    A többi kérdésedet elviszem, türelmedet köszönöm!

PalMa, lovardatanya, maszilva és 16 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

Szia!
    Egy ól 2x2-es területet foglal, és 24 óra alatt egyszer aratható. A helyébe tett 4 db 1x1-en a növényt 4-5-ször arathatod, vagyis az ól helyén kb. 32-40 növény termeszthető. Ennek értéke 896-1120. A tápba kell 50 növény és 6 fatermés, aminek az értéke 50x28+6x67=1802. Összesen 2698-2922 pont. Ehelyett termelsz egy állatot, aminek az értéke 4084 pont. Megéri.
    Szia!
    Köszönöm. A jegynél a Napi kockakosár vásárlására gondolsz? Én más lehetőséget nem láttam. Vagyis napi 2, kosárral 3 belépőjegyünk lehet, és ennyi?

Mici-farmer, PalMa, lovardatanya és 26 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Toma!
    A német fórumon megtaláltam a kérdésedre a választ:

150 db 1x1-es mező van.

PalMa, Kincső52, lovardatanya és 20 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

Köszi, akkor gyorsan újra számolok...
    Javítottam a számokat.

Utoljára szerkesztett: 25.10.23
    PalMa, lovardatanya, Luca_511 és 15 más kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Érdekes a levezetésed és máris felmerül bennem egy kérdés. Kell egyáltalán az ólakkal foglalkozni, ha növényekkel és fatermésekkel is el lehet érni az össz. beadási értéket ?
    224500 értékben kell beszállítani, és ahogy számoltad 20 aratással kalkulálva, ha nem keverek tápot, akkor ez 7400 növény x 28 = 207200. A kezdésnél kapott 3 ólat learatom, az + 12 000 érték és hagyom parlagon, a fákat aratom és kész is a beadás.

Húha ! Borult a terv a 150 db. 1x1 -es terület okán. Újratervezés.

17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Átfutottam gyorsan én is ezt az ákom-bákomot. :D
    A felhőhöz és a kitehetőkhöz elég 183.500 pont.
    A 10 db panda érméért be kell adni még + 7000-t, tehát 190.500 pont kell. (Az érméket majd a következő felvonásban tudjuk elkölteni.) Én is azon turpizok, hogy lehetne a leggyorsabban megszerezni a pontokat.:) Megvárom Toma számolását.

18. Dolphin

Szia,
    hoztam a többi kérdésedre is a választ:
    - 150 db 1x1-es mezőnk lesz az eventterületen
    - igaz az ólakra, fákra is, nem hatnak rá a felhő / rekesz adta bónuszok
    - nem okoz más hátrányt, mint, hogy ennyivel kevesebb Panda érméd lesz, amikről annyi infónk van, hogy hasznosak lesznek
    Remélem nem hagytam ki egy kérdést sem.

Mici-farmer, PalMa, maszilva és 21 más kedveli ezt.
  19. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Szeretnék fel tenni egy kérdést! Melyik is az a event terület? Mert az a romhalom helye igen kicsi szokott lenni!

juliannakoczkas kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

Nagyon köszönöm. Azért ez az érmés dolog egy kicsit piszkálja a csőröm. Lényegében szerezzük meg, mert hasznos lesz, de nem tudjuk, mennyire, és mekkora hátrányt fog jelenteni a hiánya... És azt sem, mikor folytatják ezt a mechanikát. Pár hónap múlva szembesülni majd azzal, hogy jó lett volna az az érme, kicsit érdekes koncepció...

Lillapilla73, -kidmama-, PalMa és 30 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.