Visszajelzés Kockás-mocsár történetei 2 - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 22.7.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

77 szavazat
    33.2%
  2. 2

9 szavazat
    3.9%
  3. 3

5 szavazat
    2.2%
  4. 4

4 szavazat
    1.7%
  5. 5

8 szavazat
    3.4%
  6. 6

4 szavazat
    1.7%
  7. 7

3 szavazat
    1.3%
  8. 8

19 szavazat
    8.2%
  9. 9

12 szavazat
    5.2%
  10. 10

91 szavazat
    39.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CoralineJones74

CoralineJones74 Rutinos

_Ilona49_, -Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hajrá.... A dekorok jók;)

CoralineJones74 kedveli ezt.
  3. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

A családdal tegnap kezdtük a jövő hét szombatig tartó nyaralásunkat, ezért nyomtam meg, de legközelebb biztosan kivárok vele.

SnéDóri, _Ilona49_, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Akkor viszont minden gyorsítást megért! Jó pihenést nektek! :)

5. borderland57

borderland57 Fórum nagymestere

Sziasztok!

Szerintetek érdemes tovább kockázni, ha befejeztem? Én úgy látom nem ad semmi pluszt, az ál akármikre meg nincs szükségem.

feki13 kedveli ezt.
  6. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Köszönjük :) (koccintós szmájli)

SnéDóri, feki13 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Túl nagy hasznuk már nincs, esetleg a letermelt ál cuccokat be lehet adogatni oda ahol a gazdaköri állatot vagy fát kér...

Én pl az Ál. botinátorokat tuti beteszem a hátborzongató manufaktúra feladatába, ha csak 1566 db készítűnk a feladatokba pont, akkor is 2,6 millió pajtaérték megy be a gazdakörbe "ingyen".

8. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Mocsári sárkányka pipa! :)

Csak a mocsári bónusz 18db és víz segítségével. Még 4 óra és a másik növény is így végzi.

kigyo51, SnéDóri és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. d.viktor0122

d.viktor0122 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én már befejeztem a játékot, letermeltem mindent. A botinátor tanyát hol találom? Csak álbotinátorom van.

10. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok, eddig nyaraltam, most kicsit belenéztem, mi ez az event, de csak átfutni volt időm félig-meddig. Érdemes még belevágnom? Van valami összefoglaló, hogy mit is kell csinálni? Gyorsítani tudok, eszközeim vannak, inkább az időm véges.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. -hanny2-

-hanny2- Járnitanuló

Szia rémesem az állatok között ird be a keresöbe

12. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!

Ha gondolod olvasd el farmerSS gazdatárs #79. számú hozzászólását, abban van egy link a tavalyi event csevegőjében Toma gazdatárs remek útmutatós összefoglalójához. Ez alapján tudsz dönteni, de ha vannak eszközeid akkor gyorsan is tudsz végezni. :)

CoraQueen és kigyo51 kedveli ezt.
  13. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Bogárszmű 3578 db, Mocsári 5811 db van. Be lehet adni valahova ? Ennyi nem kell a táp keveréséhez.

feki13 kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Van 1 hét, írtad vannak extráid, megleszel vele.;)
    Kaptunk 4x Álroystoneapálma/ fa, bár a fák, mindhárom baha területre rakható, szerintem a zuhatagon van a legjobb helyen.
    1x Ál-botinátortanya/ ól tedd a teliholdas területre
    Felröpi- kockafőzet, csak a baha ültetvényen ültethető, inkább növényekből jön.
    A kockázáshoz kell napi 200, szerintem gyárts le 4-5 napit, ez a legfontosabb. Naponta 20-at tudsz kockázni, az első 1-2 napon letermeltem 1000 felettit.
    Utána már szabad volt a 2 arany rekesz.
    a vigaszdíj- mocsári dolgok ládája, a napi kockázás után érdemes kinyitni, mert vannak benne fejlesztések is.
    Így utólag azt mondom érdemes összevárni pár napi ólat,fejlesztését, mondjuk én szupertáppal etettem, mert ahogy naponta kaptam raktam ki. A fákkal, fejlesztéseivel ugyan ez a helyzet.
    Az arany rekeszekbe 100% ólbeviteli, 100% fabeviteli volt,használtam KK turbót és KK-át is. Az ólakhoz használtam még pluszba
    néhány gyepek urát. Most nem volt kedvem nullázni az ólakkal. De míg éltek a bónuszok meg is lett.
    Utána már csak az összegyűjtött magokkal kellett foglalkozni, felszabadultak az arany rekeszek a növények szuper trágyázásához.
    Magokból összegyűjtöttem 500-500, de kevesebb is elég lett volna. Az összegyűjtött magokat pedig a zuhatagon tudod majd ültetni.
    Növénymagok - Bogárszemű bokor, Mocsári sárkányka, mindkettőből 7200 kell
    Fából 7446, Állatból 1566

Azért majd nézz be az ismertetőbe és a fórumra is. Sok sikert a befejezéshez:)

Utoljára szerkesztett: 30.7.26
    -Szemecske-, inanna11, CoraQueen és 8 más kedveli ezt.
  15. d.viktor0122

d.viktor0122 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Megtaláltam!

16. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Ha van olyan gazdakörid ahova növényt kell beadni pajtaértékre oda be tudod adni, amúgy csak visszaváltják.

Már délután sikeresen letermeltem ezt is, csak közben elmaradt a feltöltés. Az eljárás ugyanaz, bogárszemű bónusz 35db és víz. Egy kör és kész is lett! :D

-hanny2-, Swartsch, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  17. Jocó04

Jocó04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,roystonea magot hogy tudom beszerezni sehogy sem jövök rá.Köszi.

18. Sylja

Sylja Fórum félistene

Sziasztok!
    A Gazdakörben nem találtam olyan feladatot, amelyikbe a növényeket be lehet adni. @feki13 Te melyikbe tudtad beadni?

A fákat és az állatokat a raktárházakhoz (vadaskert, manufaktúra, füvészkert, múzeum) kapcsolódó küldetésekben tudtam felhasználni: a bahásokhoz az álroystonea magokat, a rémisztőkhöz az álbotinátorokat.

Ha a játékban megszerezted a roystoneafát, tedd ki a Bahán; annak a termése a roystonea mag.

Lisson, GA-BI-O-Farm, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Baha raktárházaknál ahol növényt és fatermést kér egyaránt ode nem engedi betenni? Az összes ilyenem be van már adva, viszont ha a botinátort engedi, úgy gondolom ezt is. Viszont ezt ténylegesen nem tudom megerősíteni mert én sem látom. Ha esetleg valaki csinálta olyan kis farmon ahol van még szabad bahás raktárház feladata ami növényt vagy fát kér esetleg ránézhetne.

20. Moonlight2026

Moonlight2026 Járnitanuló

De, engedte. Televágtam egy csomó bahás házat.
    De az álbotival hadilábon állok. Fogalmam nincs, hogy adok be előtte 400ezerért növényt/ fát. A teliholdon máról holnapra élek. ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.