Visszajelzés Kockás-mocsár történetei 2 - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 22.7.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

77 szavazat
    33.2%
  2. 2

9 szavazat
    3.9%
  3. 3

5 szavazat
    2.2%
  4. 4

4 szavazat
    1.7%
  5. 5

8 szavazat
    3.4%
  6. 6

4 szavazat
    1.7%
  7. 7

3 szavazat
    1.3%
  8. 8

19 szavazat
    8.2%
  9. 9

12 szavazat
    5.2%
  10. 10

91 szavazat
    39.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szuper! Köszi a megerősítést! :)

Moonlight2026 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Ha botinátort nem kér már a feladat...nem etetem...a fák is lassan befejezve ..a magok pedig nem jönnek!!!! Ezért nem nagyon szeretem a szerencsefaktort a játékban!!!

3. hanny65

hanny65 Junior szaki

kockánál a4 és 5 próbáld leszedni kirakni

-Szemecske- kedveli ezt.
  4. milanzs

milanzs Fórum biztosa

Haladok... 44/80 :)

SnéDóri kedveli ezt.
  5. Hrózsa

Hrózsa Fórum mestere

Sziasztok!
    A pajtában levő + növényi bónuszt beérés előtt kell aktiválni?

6. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Nem. A beérés után, de az aratás előtt aktiváld!!! Mivel csak 30 perc a hatásidejük. A több bónusz egyidejű aktiválása nem a hatásidőt növeli, hanem az aratott mennyiséget. Én egyszerre aktiváltam az összeset, az adott játékelem aratása előtt, nem apróztam el.

Utoljára szerkesztett: 1.8.26
    ildiko44, SnéDóri, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Menitala

Menitala Fórum nagymestere

Sziasztok!!
    Ezért nem lottózom - szerencsén múlik az ötös!!!
    Itt sincs ötös, de négyes is csak három!
    Semmi remény hogy végig érjek!
    Én csak naponta 2x tudok belépni - nem ez a fő elfoglaltságom!!!
    Üdv.

papppapp és incimami kedveli ezt.
  8. Hrózsa

Hrózsa Fórum mestere

Köszönöm!!!

kigyo51 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Tegnap este jött egy ötlet, hogy ma egy kicsit állatozom (ugye ritkán szoktam ilyet, mert dacolok ezzel a játékelemmel :p ) Kipakoltam a neonjaimat plusz az Ál-botinátorokat és ledőltem. Reggel aktiváltam egy csomó bónuszt annak érdekében, hogy 2-3 körrel sikerüljön befejezni a botinátorokat. Lekattintás után vettem észre, hogy egy körrel sikerült ez végrehajtani...:D Narancs botináorokról 38db jött le..:D Kb. mivel nem néztem meg, sikerült 1 körrel 1000db termelni...:D Így a mai nappal teljesen a végére értem, ma pedig megnyomom a drága jó állatokat.

Összességében, a ma felhasznált bónuszokon kívül (1db 200% teljes bevételi és 1db 100% ólas bevételi bónusz) semmi extrát nem hazsnáltam el. Ma is csak azért a 200% mert úgyis ébresztettem a fákat és a teliholdason így meg tudom nyomni az ólak termelését. Igyekszem a végére érni a teliholdas gazdaköriknek.

Sok sikert mindenkinek!

10. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok.
    Nem érdemes csinálni tovább, ha megvan a 80 feladat? Mert én már 2 napja nem kockázok :) nem is hiányzik :D

11. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Ha már kész vagy nem érdemes. Mert csak olyasmit ad ami az event végén elvész. Feleslegesen meg minek ültetni. Értelmes dolgokat nem ad, csak event növényt, meg az ál fákat és ál ólakat.

12. ninkarra

ninkarra Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az szeretném kérdezni,hogy kész van az event,de nem találom a roystoneapálmáimat.
    Le akartam rakni a bahán,de a sima fák nincsenek meg,csak a fejlesztések,azt magában nem tudom lerakni.
    Láttam,hogy lesz majd belőle feladat,és jó lett volna előre betárazni egy kicsit,az ólakkal már elkezdtem már a teliholdon.
    Köszönöm szépen előreis a segítséget.

Gazda: ninkarra ID: 31185374

13. ninkarra

ninkarra Fórum-zöldfülű

Szia!

Nem engedi,tobbszor probáltam.

14. pöttyzorka

pöttyzorka Aktív író

Vedd ki az alapot és a fejlesztést tedd ki.

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Biztosan megkaptad az alapfákat is, ha a fejlesztések megvannak. Kitehetted valahová. Nézz körül a Bahás területeken, és ne felejts el bekukkantani a Füvészkertekbe is.
    Még egy ötlet: akkor sem látod a menüben az alapfákat, ha a Fejlesztések fül van kiválasztva. Állítsd át mind-re.
    Szia!
    Csak akkor tudsz egy fejlesztést kitenni, ha van hozzá alapfád is. Ekkor viszont egy nemrég bevezetett újítás értelmében nem kell külön kitenned az alapot, majd rá a fejlesztést, hanem ha kiteszed a fejlesztést, a játék automatikusan aláteszi az alapot - de csak akkor, ha van.

16. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Nekem nem müködik a kliens se, a weblapos se! Nem tudom mi lehet a hiba ID4290515

17. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Írj a segítségkérő topikba, mert itt ritkán jár moderátor, aki esetleg tud neked segíteni.
    Mindenesetre csinálj e cookie takarítást, és indítsd újra a gépet.
    Ha ez nem segít, akkor a gép újra indítás előtt indítsd újra a modemet.
    A modem újraindításának módja:
    1. kikapcsolod.
    2. kihúzod a táp kábelét. ( vagyis áramtalanítsd), a kikapcsolás nélküli áramtalanítás a modem meghibásodását okozhatja.
    3. vársz 3 percet.
    4 visszadugod a modem táp kábelét.
    5. bekapcsolod a modemet.
    6. vársz pár percet, amíg teljesen feláll a modem működése.
    Újra indítod a számítógépet. (laptopot)
    Ha ez sem segít, akkor írj a segítségkérő topikba, ahol moderátori segítséget fogsz kapni. ( lehetnek az accoutodban a szerver oldalon beragadt cookie-k, de ennek tisztítását csak moderátor tudja kérni.)

Utoljára szerkesztett: 4.8.26
    nagymami2, inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. Blökix

Blökix Fórum hercege

Akkor az állat és a fa event után megmarad,csak kicsit más néven?
    Akkortól lehet majd termelni a mindennapokhoz?
    Nem kell külön megépíteni vagy megvenni őket?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Nem más néven maradnak meg, vagyis a mostani event kellékek, mint az Ál-botinátortanya és ÁlRoystonepálma nem átneveződik mind. Hanem csak az event teljesítésével kapott Botinátortanya, és a Roystonepálma marad meg végleg a játékban.Lásd event leírás:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei-2-2026-július.28112/

zsani_apja, nyuszi63, _LiNi_86 és 2 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Flös [​IMG] nem jön össze. Minden mást dobtam, szóval tényleg csak ez hiányzik. :D

kigyo51, Swartsch, GreekYogurt és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.