Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amit learattál fatermést, az a Pajtádba kerül. Csak számolja a rendszer a feladatokba, de ténylegesen nem vonja le. Ellenőrizd, hogy jó tápot akartál-e gyártani.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, Farm névvel és Farm ID-val gyere Segítségkérő topikba.
    Megértésedet köszönöm!

tigro99 kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    nincs információnk jelenleg, hogy a jövőben esetleg más módon megszerezhető lesz-e. Esetleg csere napon tudod olyan Gazdáktól megszerezni (amennyiben cserélhető lesz), akik több farmon is végigviszik az eventet, de nem tudni, hogy lesz-e olyan, aki el is cseréli majd.
    Ha szeretnéd megszerezni az ólat, akkor érdemes biztosra menni, és belefogni az eventbe.
    Sok sikert!

-gyöngy-581 és barbi021951 kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Én biztosan rosszul csinálok valamit, mert csak 22 és 10 magom van, 4 fám és 3 sima ólam.o_O Neki sem akartam fogni az eventnek, mostanában nem nagyon érek rá és nagyon bonyolultnak is találtam a leírás szerint... Eldobáltam a kockákat, de csak ennyi jött össze. Tudtam én, hogy ami szerencsefaktoros, az nekem sosem jön össze. Minden esetre gyűjtöm a felröpiket, naponta a 20 minijátékot lejátszom aztán meglátom hogy boldogulok. Ha nem sikerül végig vinnem, akkor így jártam.

PZoli64, Kuzdern és barbi021951 kedveli ezt.
  4. tigro99

tigro99 Fórum-zöldfülű

Köszönöm! Én vagyok a hülye kroki tápot akartam keverni, nem ál-krokit. Így már ok.

5. Dolphin

Szia,
    nézd át újra a táblát, hogy melyik kombinációval mit szerezhetsz. Próbálj olyan kombinációkat létrehozni, amelyekből azt kapsz, ami számodra fontos.
    Ebben a bekezdésben, középtájon éred el a kombinációkért járó jutalmakat, a mini-játék ablakában pedig a jobb alsó sarokban az ajándékdobozra kattintva tudod megnyitni.

Példa (a képet az ismertetőből hoztam): ha sikerül 3 db 1-es kockát összegyűjtened, akkor kapsz egy Ál-Krokitanyát, a 3 db 2-es kockával fát tudsz szerezni, a 3 db 3-as kockával pedig vetőmagot.
    upload_2025-7-17_21-27-49.png
    Sok sikert!

-gyöngy-581 és Tavirózsa kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szerencsefaktor..... a másik farmon majdnem mindenből dupla annyit kaptam. Itt kész a mai növény, ott még reggel is ültetek a maiból, pedig ződeztem mostanáig.
    Ennyit a nagy eventújításukról, meg erről az egész maszlagról. Ott már minden full megvolt legalább egyszer. Flös is volt 20!!!! ból.
    Csak csendesen kérdezem, ez az új, játékosbarát event?
    És ennek örüljek, ez teccen? Na abba is hagyom, mert felmegy a vérnyomásom.....

PaySkin kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Alig 8 órája megy az játék, ahogy írtuk, nem 1 órás vagy napos az event, 312 óra van még hátra ;)
    Próbálj annyi röpit naponta összeszedni, hogy a 20 játékot le tud játszani...sok sikert :)

-ágianyu33- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Szia!

Nem kicsit, van egy kis farmon, ott a kapott 1 dobásból lett 2 krokiól, vagyis ott most ugyanúgy 3 db van, mint a saját farmomon 20 dobásból! Pedig figyeltem azokra a kombinációkra, amik fát, vagy ólat adnak, mégis...

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    az, hogy a dobásokból melyik kockákat választod, az a Te döntésed. A Kombinációk más más jutalmat adnak.
    Szerintem egy event sem ér annyit, hogy idegeskedj és felmenjen a vérnyomásod.
    Ez egy két hetes event, első nap lehet, h nem úgy jöttek a kockák, ahogy Te azt szeretted volna, de ettől még semmi nincs veszve. Minden kombináció ad jutalmat, amit fel tudsz használni az eventben.
    Holnap majd lehet másképp jönnek a Kockák, s Te is lehet jobban figyelsz azon Kockák gyűjtésére, ami számodra hasznosabb nyereményt ad. Ha ólakat akarsz szerezni, akkor az 1-eseket érdemes gyűjteni, ha a fákra pályázol, akkor inkább a 2-esekre kell koncentrálni. És így tovább, nézd át újra a Kombinációkat (bekezdés közepén találod) és a megszerezhető jutalmakat, s ez alapján kicsit taktikázz, amikor a dobásból felrakod a tárolóba a kockákat.
    Nem kell másokkal versenyezni, érd el a két hét alatt nyugiban a Te céljaidat.
    Sok sikert!

PZoli64 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. Hol lehet beszerezni a Szúrszop fát?
    Sok mindent elolvastam és a keresés is használtam.

11. Dolphin

nemethnelzsuzs02 kedveli ezt.
  12. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm, kedves vagy! Igaz is, mit keresne ott? De most már lett valamennyi, amiket elültettem!

13. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Kedves BombadiToma!
    Megegyszer koszonm az event leirasodat, osszefoglalodat! Teljes sotetseg volt nalam az eventtel kapcsolatba, de igy, az elso nap utan a te instrukcioidat kovetve ez a nagyon bonyolultnak tuno event teljesen egyszeru lett nekem. Mar tetszik is, pedig eloszor utaltam. Csak az a szepseghibaja ennek az eventnek, hogy naponta csak 20 kockadobasi lehetoseget ad.
    Koszonom a videot Ableotory Team Leadernek, az is nagyon hasznos volt!
    Remelem masok is kedvet kaptak ahhoz, hogy csinaljak az eventet akik el se akartak kezdeni. mert jo ez az event! Legalabb itt kicsit nezni is kell mit csinalunk, nem pedig csak termeljuk az event hozzavaloit es beadogatjuk. Azokba nincs semmi kihivas! Unalmasak!

-Böcsi-, -gyöngy-581 és Dolphin kedveli ezt.
  14. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok végre szerencsém lett...pókerem lett a magvakból...48-48 db-ot kaptam :)
    De már vannak fák...krokik...
    Az ixorából 194 felröpi lett délután 10 pankával...
    Nem bánom hogy bele vágtam az eventbe...kicsit időigényes meg figyelni kell...de majd eljutok valameddig..kockázni meg szeretek :)

---------------ezt fentébb még tegnap délután írtam csak elfelejtettem elküldeni...azóta már sokra haladtam...tetszik a játék :)