Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Szeretném megtudni, amennyiben ma szupertáppal több lehetőséget szedtem össze a napi 20 kockázáson túl, azt holnap igénybe tudom venni? Természetesen az oldal ezt nem írja ki részemre, de azért a korrektség megkövetelné, hogy tudhassam.

2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Én is megvagyok a krokikkal és a fákkal.
    Leírom mit használtam :
    Gyémánt rekeszbe egy 200%-os bevételi, kipörgettem két 100%-os bónuszt, egy Teliholdas bevételi, egy ólbevételi bónusz és aktiváltam két gyepek urát.
    Most már holnaptól rámegyek a magok gyűjtésére.
    Bocsi, még egy fabevételi bónusz is volt.
    Nekem három farönk hangárom van, így a fák 1 óra alatt értek be, zoknival persze.

GA-BI-O-Farm, feki13, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  3. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Na a tegnapi homályosban félvakon tapogatózva indulás után, most egész jók a kilátások. :p
    Megindultam mindennel, de arra jutottam, hogy most így szép komótosan haladgatok, és majd valamikor a vége felé (nem az utolsó nap, annyira semmit sem hagyok a végére) szakítok időt az összes létező bónuszt aktiválni, valami nagy durranást jól kipörgetni, és letolni a maradékot egyszerre.
    Ehhez egy kérdés (ha ismertetőben van, vagy valahol már volt róla szó, ezer bocs, ha átugrottam) ha a bónuszokat - az ál ilyen-olyan bónuszokat - egyszerre indítok többet, akkor az idő fog növekedni, vagy a hatása adódik össze? Tehát pl. 2 db +4-es álszúrszopfa növelő 60 perc lesz +4 db-bal, vagy 30 perc +8 db-bal?
    Köszönöm a segítséget.

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  4. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Nagyon tetszik az event! Köszönöm a részletes, alapos ismertetőt, s utána azokat a hozzászólásokat, amik kiemelték a lényeget valamint azokat is, melyek taktikai tanácsokkal szolgáltak! :)
    Azóta szeretem a kockázós eventeket, mióta a korábbi csevegőkben olvasottak alapján már eredményesebb döntéseket hozok. Pl, ha 2,3,4 vagy 3,4,5 kockák kijönnek első körben, akkor hiába van mellette egy pár, azt a hármat tartom meg, mert akkor lehet sor is belőle. Régebben mindig a párt hagytam meg, aztán nem jött mellé semmi.;)
    Nagyon örülök a plusz pörgetési lehetőségnek is, több esetben is póker lett a drill-ből a használata után. A 3-as és a 4-es drill, póker, full, flös sok-sok magocskát ad!:inlove:
    Örülök, hogy nem kell beadogatni amit megtermeltem, csak jön a felugró ablak az ajándékkal xD
    Haladok, ameddig haladok, most nem is érdekel, tetszik a játék, tetszik a grafika (bár a kis képernyőmhöz bizony elkel a nagyító, ha látni is akarom);)
    Sikeres játékot mindenkinek!

barbi021951, GA-BI-O-Farm, Dolphin és 4 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Kitettem a csemetéket, 60 db röpi jött, hogy miből mi, azt nem tudom, mert volt kint paár kocka sisak is. :)

6. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szia!
    Állatok nullázásával, amihez kellett 5 darab virágfestés (+) dekor.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és Swartsch kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a felröppenők megmaradnak természetesen a pajtádban, lehet előre gyűjtögetni a következő napokhoz. De gondolom Szupertrágyával szerezted a felröppenőket, mert a sem a fákat, sem a növényeket nem lehet szupertáppal ellátni, s csak Növények és Fák adják a felröppenőt a Baha ültetvényen.

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    benne van az ismertetőben, a hatásuk adódik össze, nem az idő növekszik, mert rekesz feletti bónuszok.
    Ebben a bekezdésben találod, a vége felé:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457044

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Mariska720719!
    Elnézést a névelírásért!

szellorozsa és Kuzdern kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok! :)

Tegnap este elugrottunk egy éjszakai pecára ma délig toltuk. Zseniális volt:inlove:
    Közben a hosszút el is felejtettem aratni ma...:D Viszont még így is van 204 röpim holnapra előre készítve.
    Én azt a döntést hoztam, hogy ezt az első két napot a fák és ólak beszerzésére fogom használni. Ezek meg is történtek, 35db álszurop fa amihez lett 3-3 xl és xxl fejlesztésem, emellett összeszedte 12db ál kroki ólat is amihez 1db sárga fejlesztése lett. Nagjából meg is vagyok azzal amit szerettem volna (sárga kroki még jól jönne).
    Kockázásnál ezeket vettem figyelembe, 2-es számsor adta a fákat 1-es pedig az ólakat. Képes voltam a sorokat elhajítani ezekért, ami nem volt mindig kifizetődő mert jött a vigaszdíj. Viszont így a fák már mmost 1800 termésnél járnak, holnap újra van jégvarázs dekor tehát szépen haladok majd vele a hétvégén.
    Ólaknál sokat gondolkoztam a szupertápom, de arra jutottam megpróbálok most a magokra rámenni hasonlóan mint a fákra és ólakra és majd a letermelt növényből keverem a tápom. Előtérbe helyezem a 3-as és 4-es számokat. Jelenleg van 155db bogászemű és 239db mocsári sárkányka magom. Ezt feltornázom nagyjából 400-500 környékére a napokban (persze a rendszer függő mit ad, de mint említettem ahogy lehet ezeket választom, még akkor is ha pl az első dobásnál csak 1 db jött le). Ezután pedig elkezdem kergetni az 5-ös és 6-os számokat mellettük pedig a sorokat. Ezek adják a hozam növelőket és ha már a matek kijön nekiugrom a termesztésnek, megpróbálom minél kevesebb saját bónusszal a termelést megoldani, célom rekeszes nélkül teljesíteni (ólas bevételi sok van az talán mehet) csak jack és nagyon max gyepek ura használatával.
    Ezen felül ha az első dobásra ha valami nagyon kirívó kijön természetesen lecsapom, hogy az extra bónuszt be tudjam hajtani.

Még csak 1,5 nap telt el, azért sem rohanok mert, ha végzek az eventtel itt nem látom értelmét tovább kockázni, mivel csak visszaváltós ajándékokat ad.

Párom farmján pedig teszteljük az ős káoszt :D Istenért se tudom megtanítani neki, hogy nem kell 4-5db ólat rakni az egyetlen felreppenős területre mikor ott a többixD Így neki a napi 20 játék össze se jön, de szerintem ott sem lesz gond a végére.

Sok sikert mmindenkinek!