Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Szuper kis eventet csinált nekünk a BP. Nem is tudom, hogy mikor volt utoljára, hogy magáért az eventért játszottam és nem az ajándékokért, vagy mert event van és csinálni "kell". Nos ez most olyan!
    Tetszik a + 1 dobás lehetősége, illetve az is, hogy 6 kockával is játszhatok. Viszont a Tomával egyet értek abban, hogy zavaró, hogy megfordították a kidobható játékokat (sikerült is emiatt néhányszor a rosszabb lehetőséget választanom az elején), és az is zavaró, hogy a kidobott kockákon nem látható a szám. A hiba nálam is rendszeresen jelentkezik mindkét területen, amikor a játékba belépek, (azaz nem megfelelő a felröpi száma és a lejátszott játék), ilyenkor frissíteni kell a játékot.
    Az event teljesíthető bőven egy hét alatt is, így van mozgástér, ha valaki elutazik, vagy nyaral közben.
    Én az ólakat, fákat tárolóba tettem, a krokit szupertáppal etetem és lassan meg is van a szükséges állatom. A fákat kacsakatázom és az is jól halad. A növényeket is ültetem 2x2 földbe folyamatosan, és KK-val 10-et aratok egy földből, vagy ha van bónuszom, akkor többet. Így is fele idő alatt meglesz a szükséges növény!
    Összességében van egy jó minijáték és kell egy keveset taktikázni is. Ez szerintem jó irány!
    Mindenkinek jó játékot kívánok!

Sylja, -ágianyu33-, lovardatanya és 6 más kedveli ezt.
  2. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Megnéztem a videót,és olvastam Bombadi Toma összefoglalóját,és lehet,hogy most esett le nálam a tantusz!(Későn érő tipus vagyok)!!!!:cry::oops::sleepy:ha jó a feltételezésem akkor a lejátszot kockázás útán,vagyis az ajándék átvétele előtt az is ki kell jelőlni,hogy mit szeretnék kérni!Segitsetek ha nem jól értettem,az első felhőm meg van,csak a krokikkal kínlódok!Ma már felrepi gyűjtés van,mert lejátszottam 20,at!További szerencsés játékot,és szép hétvégét kívánok mindenkinek!szöszi50

Fätum és lovardatanya kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Végeztem az eventtel. Értékeltem, tőlem 10-est kapott. Azért nem jobbat, mert nem volt rá lehetőségem, hogy ennél jobbat adjak.

Minden percét élveztem, nem volt terhes. A grafikája nagyon tetszett, az infó ablakok könnyen kezelhetőek voltak és nagyon sok segítséget kaptam tőlük. A minijáték is tetszett. Eleinte hiányoltam, hogy csak 20-at játhattam le, de aztán rájöttem, hogy nincs szükségem többre.

Köszönöm a felhasználható bónuszok nyerési lehetőségét, no meg azt is, hogy nem foglaltak rekeszt a megnyert bónuszok és a saját bónuszaim összekapcsolását. Most is felmerült bennem az az igény, hogy ennyi bónusz mellé kevés a két aranyrekesz, jó lenne ha lenne még egy.

Remélem találkozunk még ilyen eventes mechanikával többször is a játékban.

További jó játékot és szép hétvégét kívánok mindenkinek. :)

Anulu73, kutyaszálló, -Kicsi21- és 6 más kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jól értelmezed.
    Valóban fontos kiválasztani a számunkra kedvezőbb jutalmat, ha több választási lehetőségünk is van, mielőtt a Kérem gombra kattintunk.
    A játék citromsárga körvonallal kijelöli azokat a kombinációkat, amelyekért jutalmat kaphatunk, a többi kombináció pedig elhalványul. A vigaszdíj folyamatosan kijelölhető, a mini-játék elindítását követően, dobás nélkül is.

A jutalom begyűjtéséhez, kattintsunk a kombinációra a kombinációs listában. Ekkor a játék jelzi, mit választottunk ki:

Kiválasztást követően, a "Kérem" gombra kell kattintani:

Ekkor bezárul a mini-játék ablaka és felugró ablakban megjelenik a jutalom/jutalmak:

5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Először az álszúrszop fát és az álkrokit kaptuk, és amit a kockázás alatt sikerült begyűjteni.
    A haladási sorban, ha teljesíted a feladatokat, megkapod a sima kroki ólat és a sima szúrszop fát.
    A sima szúrszop fa termése kell majd a sima kroki tápjához is.
    Addig csak az álkrokihoz tudsz tápot keverni.

sutimami57, GreekYogurt, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Köszönöm szépen!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia!Köszönöm szépen a válaszodat,akkor a többit így csínálom,igazatok van többször elkell olvasni egy információt,és ide jönni mert több szem többet lát!Remélem,hogy azért most már meg lesz a másik felhőm is!

sutimami57 és Othep kedveli ezt.
  8. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event letudva (de azért kockázni minden nap fogok! ;))!
    Üdv. gazdatársak! xD

Sylja, sutimami57, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  9. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Sziasztok!

Eljutottam eddig a fáig, ami már a bahára kitehető nem eventes fa fejlesztése, hát én már frissítettem, mindent csináltam, majd nekiálltam egyesével átnézni, hogy hova a fenébe lett, így találtam rá.
    Csak azért írom le, hogy ti ne járjatok így, mert nem az "sz" betűnél kell keresni:

Othep, sutimami57 és farmerSS kedveli ezt.
  10. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Ha van 5 db virágfestésed,és egyszerre learatod őket akkor tudsz 0 percezni., mivel 1 db virágfestés 20%-al csökkenti a tenyésztés idejét.
    Én megoldottam szupertáppal. Nekem igy megérősebb volt.A rekeszbe állatos bónuszt tettem, a felhők aratásakor 4-el többet kaptam.. 100-as bónuszt is felhasználtam. Igy 7 állatot tudtam 1 táppal aratni. Gyorsan lepörgettem, hogy ne legyen gond rá.. Kb 150 szupertápom bánta..
    a 61-es feladatnál járok.. Remélhetőleg holnapután készen leszek.. Minden magot nagy kockába ültetek.. szupertrágyával másfél óra alatt van kész.. A rekeszeimben ,növényes, és fás bónuszok vannak most.. Legalább azok is fogynak.. Nem egy megterhelő event, a 0-ázáshoz használt szupertrágyák, most az eventnövényekre mennek.. Rengeteg idő marad, de jobban szeretem, ha kész vagyok és utána nyugiba teszem magam a következő eventig..Tudom, hogy okosabban is lehet csinálni, nekem így jött be..
    Sok sikert mindenkinek..

Utoljára szerkesztett: 19.7.25, 17:22
    Marika312 és sutimami57 kedveli ezt.
  11. Othep

-ágianyu33- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. SzKira2002

SzKira2002 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

Ha készítek tápot a krokinak, akkor az levonódik az eventnél, és annyival többet kell termelnem?

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Zsofigi, Kuzdern és sutimami57 kedveli ezt.
  14. banzsu61

banzsu61 Járnitanuló

Sziasztok!
    A mocsári sárkány növényt és a bogárszemű bokort holtudok beszerezni, hogy ültetni tudjam?
    Köszönöm a választ.

15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Beeee álltam én is a végzettek klubjába. Persze, már nem vagyok birka. Nagyon köszönöm a sok segítő tanácsot magyarázatot, Toma, és Kukori , valamint minden kedves Gazdatárs támogatását, magyarázatát, mert nélkületek még mindig csak bégetnék ki a fejemből. Hálás köszönet, hogy mindig fordulhatok hozzátok, ha el butulok. :) :)

Váratlanul szabad lett a mai napom, és gondoltam, hogy akkor némi pihenés képpen meg csinálom az eventet. Voltak benne nehézségeim, hála a szerencse faktornak, soha nem az jött, ami kellett volna. A kerék sem adott semmit. Így aztán addig pakoltam a rekeszetek, ameddig tudtam. Sajnos, nagyon kevés a hely, jó lenne már bővíteni, amit régebben már ígértek is. Nem ez a mostani csapat. A hibákról már többen írtak, nem ismétlem meg. Annyit azért hozzá tennék, hogy az event vége után adhattak volna lehetőséget arra, hogy a további kockázást némi kis ajándékért érdemes legyen folytatni. Így semmi értelme.

Nem lett a kedvencem az a fajta játék, de legalább a végére értem, és be zsebeltem, amit kaptunk.
    GRATULÁLOK a végzetteknek, aki még küszködik az eventtel, kitartást, és jó dobásokat kívánok! További szép estét!

kukori80, bündihugi, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Magokat csak a minijátékból tudsz szerezni.
    Törekedj arra, hogy egy magból minél több növényt tudj learatni.
    A két hét alatt mindkét növényből 6000 db-ra lesz szükséged, ha a feladatsorokat teljesen végig szeretnéd vinni.
    Fontos: Csak a magokat tudod elültetni, a learatott eventnövényt nem lehet visszaültetni.

Eventismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457044

17. aboga

aboga Aktív író

Nagyon szépen köszönöm.

Zsuzsikan, sutimami57, Othep és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Látod megvan a siker, és még mennyi idő van xD

19. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Lezárt a lakat 4 órára!
    Miért, hogyan lehet feloldani előbb.
    Köszönöm! Üdv.

20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Neked is köszönöm, hogy bíztattál, irányítva a helyes útra. :) :) Nagyon jó látni, hogy örültök a sikeremnek. :) :) Igaz, még soha nem hagytam abba eventet, mert ha el kezdem, mindig be is fejezem, de ilyen birka fejjel még nem igen vágtam bele, mint most.
    Egyszer még régebben volt egy sütis event, amit nem akartam el kezdeni, mert valahogy nem tetszett . Be jöttem ide, és azt kértem a kis csapattól, hogy mondjátok el, miért kellene bele vágnom. Olyan cuki érveket kaptam, amiket el mentettem, és többször is jókat nevettem rajtuk. Sajnos, a régi gépemen voltak, ami azóta ki múlt, de nagyon kellemes farmos emlék maradt.
    Kellemes estét, szép holnapot kívánok Neked!:) :)

-ágianyu33-, kukori80 és Kuzdern kedveli ezt.