Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Caccus

    Caccus Fórum biztosa

    Nálam is ma reggel óta szórakozik a unity, már lefuttattam a CCleanert is,
     
  2. Swallow

    Swallow Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szia!

    A jelenlegi rossz időjárás is bezavarhat sajnos. A net önmagában is gyenge lehet.
    Ellenőrizd a neted egy SpeedTest-tel.
     
  3. egresinebobe11947

    egresinebobe11947 Fórum ismerője

    köszönöm a választ
     
    Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  4. soosmargo

    soosmargo Járnitanuló

    Kérem szíves segítségetek, már többször előfordult, de most igen "fáj" amit a piac miatt "szenvedek". Mantaja és krokodiltápot vásároltam, ill. szerettem volna, a kevéske csp- met lekapta, a tápot nem adta. Jártam már így többször más farmjaimnál is, de 10-20 ezer nem számít, de itt a 4 farmon közül a" legszerencsétlenebb"-nél folyton csp hiánnyal küzdök (sem a keréken, sem a ládákból ide csak 1-t 101-t max. 10 ezres nagyságút kapok).Tísztítottam, ki-beléptem, de tápom sehol. Kb.18.40 körül történt. ID 17254780
     
  5. Havasi_Gyopár

    Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szervusz soosmargo!
    A kollégáim megnézték a vásárlásodat.
    Nem tápot vásároltál, hanem 10 darab Mantarája állatot 2021-04-13-án 18:39:31-kor, összesen 739.503 CSP értékben.
    Krokodiltápot nem vásároltál, és krokodil állatot se.
    2021-04-13-án 18:40:01-kor (közvetlenül a mantarája vásárlása után) 2 darab rák állatot vásároltál összesen 109.500 CSP értékben.
    Sajnálom, de nagyon oda kell figyelni arra, hogy mikor mire kattintunk, főleg ilyen értékeknél, mert ezek a félrekattintások visszavonhatatlan kiadásokat eredményeznek.
     
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Aeroflot90

    Aeroflot90 Fórum-zöldfülű

    Szisztok!

    Letoltottem az applikaciot a gepre es ha nem bongeszon keresztul farmozok hanem a kliensen akkor, idokozonkent a gep megfagy es ujraindul. Biztos, hogy az app miatt tortenik ez mert csak az megy, amikor ez tortenik. Masnak is van ilyen problemaja vagy en csinalok valamit rosszul?

    Koszonom Tamas

    (bocsanat az ekezetekert angol billentyuzetem van)
     
  7. lippi02

    lippi02 Törzsjátékos

    Sziasztok!

    Most jártam úgy megint, hogy kézzel learattam a szédült szántón 202 kocka paradicsomot, be is ültettem hosszúkkal, majd akartam a malomban tápot keverni, amit nem hagyott. Kiléptem beléptem, éééés a szédült szántón ott vártak a paradicsomok megint. Tehát 808* kellett kattingatnom egy területen, hogy elérejem a célomat. Tudnátok segteni, miért nem azt írja ki, hogykijelentkeztem, hogy ne dolgozzak feleslegesen? Van erre valami gyógymód? Köszi a segítséget előre is!
    ID: 50278916
     
  8. Havasi_Gyopár

    Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szia!
    Sajnos előfordul, hogy időnként lefagy, F5 -tel frissíts ilyenkor, utána ismét tudod folytatni a játékot.
    Ennek több oka lehet, gyengébb, vagy akadozó net, vagy a processzor teljesítménye nem kielégítő.
     
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Havasi_Gyopár

    Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szia!
    Sajnálom, hogy így jártál.
    Javasolt dolog, ha bármit gyanúsnak találsz, akkor lépj át pár kocka learatása után bármely szomszédos területre, majd vissza, és ha azt látod, hogy megmaradt abban az állapotban ahogy hagytad, akkor folytathatod azt amit elkezdtél.
    Ha meg pl. learattál pár kockát, átlépsz, majd vissza, és learatás nélkül találod azt is amit elvileg már learattál, akkor megszakadt az adatátviteli folyamat a géped és a szerver között. Ilyenkor mindenképp egy frissítést F5-tel el kell végezni.
    De olyannal is találkoztam, hogy frissítés után mutatta, hogy igen, végrehajtotta a feladatot, és "csak" nem jelenítette meg frissítés előtt. Azért kell a frissítés.
     
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Aeroflot90

    Aeroflot90 Fórum-zöldfülű

    Szia!

    Koszonom a valaszod.
    Nem a jatek fagy le hanem PC kek halal es ujraindul az egesz szamitogep, ha a kliensen farmozok. Bongeszoben nincs vele semmi problema. Processzor biztos nem problema, mivel a kaphato legerosebb Intel processzorom van, mivel repulogep szimulatorozasra hasznalom a gepet es ahhoz eros gep kell.
    Szoval a letoltheto applikacio, szerintem hibas.

    Koszonom
    Tamas
     
  11. ChocoBounty

    ChocoBounty S-Moderator Team Farmerama HU

    Szia!
    Kollégám jelenleg nem elérhető.

    Kérlek, tekintsd át a számítógépeden lévő egyéb programokat, illesztőprogramokat, frissítéseket.
    A felsoroltak közül okozhatja valamelyik a problémádat.
    Amennyiben így sem sikerül megoldani a problémádat, szakember felkeresése ajánlott.
     
  12. soosmargo

    soosmargo Járnitanuló

    Köszönöm válaszodat, valójában nem állatot szerettem volna, nagyon oda kell figyelni amióta ez a piac változása történt , miért kellett a jól beváltat egy bonyolultra váltani ? Már bármi termékemet, árumat nem is merem eladni, vele kapcsolatban is vannak rossz tapasz-talatom. Üdv. és köszönet a továbbiakban is a jó, okos tanácsokkal ellátni az arra rászoruló "zöldfülű" régi, de még mindig meg-megbotló famosokat ! Több hiba, sok türelmet igényel, lassú a paszuly learatása kézzel, meg-megáll, másodperceket várni kell, frissítésnél a főfarmra ugrik.
     
    Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  13. Lenczy

    Lenczy Fórum veteránja

    Kedves Adminok! Új hitelkártyát küldött a Kh. bank, szerettem volna a Prémium előfizetésemet megújítani, de nem fogadja el.Eddig Visa volt, most se nem Visa se nem Mastercard. Lehet, hogy ezentúl nincs módom semmit venni?
     
  14. Havasi_Gyopár

    Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szia Lenczy!
    Aktiváltad a kártyát?
    Akár egy automatánál is megteheted, és utána tudsz vele vásárolni.
     
    Lenczy kedveli ezt.
  15. Lenczy

    Lenczy Fórum veteránja

    Szia, igen, már vásároltam vele boltban. A Bigpoint nem fogadja el. A kitöltéskor választani kell: Visa vagy Mastercard. Ez a kártya nem dombornyomású, de Visa is csak egy sima kártya volt. Kitöltés után küldi a vásárlási kód számát, majd kéri az online vásárláshoz szükséges jelszót. Nem értem, mivel az is aktiválva van,miért írjam be. Ám beírom, de a válasz: nem ok.Lehet, hogy így nem fogok játszani, restellem a szomszédaimat cserben hagyni, hiszen a prémium nélkül csak 7 gazdának tudok ajándékot küldeni, s évek szoros barátsága elvész.
     
  16. biborka63

    biborka63 Fórumfelvigyázó

    Sziasztok !! A segítségeteket szeretném kérni !! Vettem egy közepes pecás kosarat , a kapott csalikat próbáltam elhasználni , de még az egeret rá sem tudtam tenni a körre , mert azonnal adta a halat . Most ezután csak így lehet horgászni , csak a kicsi halakat adta !! Eddig Én dönthettem el , hogy mikor engedem el a botot .
     
  17. Havasi_Gyopár

    Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szia!
    A Farmerama banki oldalánál törölted az eddigi kártya adataidat?
    Azt úgy tudod megcsinálni, (ha még nem történt meg), hogy bemész a bankba, mintha vásárolnál valamit, és az ablak jobb felső részénél látsz egy feliratot: Állapot és felmondás, arra katt, és tőle balra lent a törlési lehetőséget. Arra is katt.
    A törlés után végezz egy ki-belépést - ez nagyon fontos!- hogy a rendszer érzékelje a változást.
    Ezután kell elindítanod egy új vásárlási folyamatot, amikor is az új kártya adatokat kell bevinned a gépre.
    A bankodnál beállítottatok az új kártya internetes vásárlási lehetőségét az általad használatos telefonod számához kapcsolódóan?
    Egyébként a rendszer felajánlja a "Hitelkártyával" való fizetési lehetőséget is.
    Oda írd be a kártyád adatait.
    A bankok idén év elejétől megváltoztatták az internetes vásárlási előírásaikat. Lehet, hogy ezeket kérni fogja, mivel új kártyát vezetsz be fizetőeszközként. (Később már nem valószínű, amikor már több alaklommal vásárolsz a BP-nél, mert akkor már beminősíti megbízható ügyfélnek.)
    1. Az internetes kereskedőknél, a kártyaadatok megadását követően egy változó és egy állandó kóddal lehet a tranzakciót hitelesíteni.
    2. Változó kód: a banknál rögzített ügyfél mobiltelefonszámára SMS-ben küldött Internetes Biztonsági kód.
    3. Állandó kód: telefonos banki szolgáltatáshoz [...Telefonbank] kapcsolódó PIN-kód.
    Tekintettel arra, hogy sikeres hitelesítéshez mindkét kód egymást követő megadása szükséges, a Telefonbank PIN-kód ismerete nélkül nem tudunk tranzakciót kezdeményezni azon kereskedőknél, amelyek az oldalukon a tranzakció hitelesítését megkövetelik.
    Tehát ha ezek a kódok nincsenek beállítva, akkor a banknál kell ez ügyben intézkedned, vagy ha van netbankod, akkor ott is be tudod állítani.
    De az is lehet, hogy nem fogják kérni, de ezt neked kell végig-vinned.
     
    -ágianyu33- és Lenczy kedveli ezt.
  18. Lenczy

    Lenczy Fórum veteránja

    Köszön az alapos választ. Felmondás megtörtént, azután próbálkoztam sikertelenül. Folytatom, ha nem megy akkor.....
     
  19. Lenczy

    Lenczy Fórum veteránja

    Szia! Csak dombornyomott kártyát fogad el, szerencsére a család kisegített!:)
     
    Havasi_Gyopár és zsani_apja kedveli ezt.
  20. Havasi_Gyopár

    Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

    Szia!
    Örülök, hogy sikerült megoldani.
    További sikeres játékot!
     
    Lenczy kedveli ezt.