Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mit szeretnél, mit nézzünk meg?
    Ha a nemesítésért kapod nyereményre vagy kíváncsi, azt meg tudjuk nézni.
    Amit leírtál, az sajnos, egy régóta fennálló, a Központnak is jelzett hibajelenség.
    Ilyenkor általában az F5 szokott segíteni, legalábbis egy darabig.

Boldog Húsvétot. :)

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. bencerancs01

bencerancs01 Járnitanuló

köszönöm, nem tudtam, hogy egy létező hiba,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.4.25, 16:32
  3. donkartacs07

donkartacs07 Fórum biztosa

Tisztelt modik! Most akkor mi van? Volna 4 lehetőségem, de nem kapok játékteret.
    Talán kész lenne az egész? Viszont első sorozatot ír. Kiléptem beléptem frissítettem mégis ennyi. Köszönöm a segítséget!
    Gazda: donkartacs07 ID: 9741269
    [​IMG] [​IMG]

Kuzdern kedveli ezt.
  4. bogyófej

bogyófej Járnitanuló

Sziasztok!Ma reggel leszedtem a napi ajándékot,ami 7 pörgetés volt de nem kaptam meg. Sőt most a táblán a holnapit sem mutatja,egyszerűen nem megy tovább.ID 23798125 1314napnál tartok,nem szeretném 0-ról kezdeni.Ránéznétek légyszi.Köszönöm.

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Már minden kombinációt kiraktál egyszer. Újat már nem tudsz kirakni. Olyat rakhatsz ki, amit már egyszer kiraktál. Válassz aszerint, hogy melyik jutalom a legszimpatikusabb a számodra. PL. ha a luxus bájital vonz, rakd ki a piros-sárga-kék sort.
    Csillagos érmét a 60. játék után nem kapunk (pontosabban akkor, ha már minden lehetséges kombinációt kiraktunk), de a haladási sor jutalmai 120 játékig futnak.

Kuzdern, Luminary, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ma reggel, vagyis 2025-04-22 07:31:00 órakor vetted át Rackótól a 8 db normál pörgetés jegyeket. Akkor nulla volt a készleted. A 8 db jegyet folyamatában elpörgetted, 2025-04-22 07:52:41 órág. Jelenleg ismét 0 db normál jeggyel rendelkezel.
    A napi belépésed töretlen, jelenleg 1316 napnál jársz, a maival együtt.

További jó játékot!

Dolphin, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  7. bogyófej

bogyófej Járnitanuló

Köszönöm a választ,mostmár rendben van minden.

8. DÖNCYPAPA

DÖNCYPAPA Járnitanuló

Szép napot mindenkinek!Lenne egy kérésem..3 farmaranyfám volt,most kettőt látok.A helye üresen van,és nem mutat semmit..Megnéznétek nekem hova lett? nem találom sehol..DÖNCYPAPA ID:8880318 Köszönöm...

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A kérdésed továbbítottam az ellenőrzésre jogosultak felé, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm a türelmed, megtörtént az ellenőrzés.
    Két farmaranyfád van a főfarmon, csak az egyik elbújt az Elkaptad(+) dekor mögött.
    Az Elkaptad(+) dekoráció már csak "dísz", a bónuszt adó tulajdonságát elveszítette, így nyugodtan törölheted, mögötte van a FA fa.
    upload_2025-4-22_17-56-38.jpeg
    A kép a te farmodon készült.
    Kérlek jelezz vissza, hogy ezt a Farmarany fát kerested-e a három közül.
    További jó játékot.

Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  11. DÖNCYPAPA

DÖNCYPAPA Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm,a segítségeddel megtaláltam...További szép napot..

-Sudden- és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. katem65

katem65 Fórum-zöldfülű

katem65 ID: 28614589
    Nálam a tudományos állomás "lefagyott" a kész feladat nem tűnik el a további beadásokért nem ad semmit.

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Panaszládából áthoztalak ide, mert az nem alkalmas hely segítségkérésre.
    Nem fagyott le a Játék Nálad, csak az történt, hogy mind a 60 lehetséges kombinációt kiraktad már. Jelenleg 61-nél jár a számlálód, ezt Te is tudod ellenőrizni a kis ajándékdobozra kattintva a bal felső sarokban:
    upload_2025-4-23_8-5-14.png
    Mostantól kezdve a sor végi ajándékért tudsz még kombinációkat létrehozni, illetve a kirakott kombinációkért járó jutalmakért - Csillagos érméket nem fogsz már kapni, ahogy az az Ismertetőben is szerepel.
    A Te döntésed, hogy melyik kombinációkat teszed még ki, 120-ig kapsz jutalmat a kombinációs lista alapján:
    upload_2025-4-23_8-3-23.png
    További jó játékot!

kigyo51, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.