Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Hasonlóan játszottam le az eventet én is. A kockázásban is hasonlóan gondolkodunk.
    A nyeremény ólak nálam is szupertápot kapnak, mert fatermésem sajnos még nincs a táphoz.
    Ugye tudod, hogy kérni fogja egy gköri feladat a nyereményül kapott ólakból és fákból a faterméseket és állatokat az event végén? Részleteket itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Újdonságok-a-játékban-2025-július.26547/#post-1457059

lovardatanya, vihence, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  2. juhúú

juhúú Utánpótlás-írogató

Szia!
    apja üzeni, hogy nagyon jól áll. :)
    Ez már nem pletyka. :p Olganénitől vártam a kokit, már behúztam a nyakam. :D :p

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Itt nincsen Olganéni, csak csend, rend és fegyelem :D
    Osztály/fórum vigyázz!:D:pxD

4. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Köszönöm a megerősítésed, hogy nem csinálom rosszul. Én azért a növényeket is termelem, mert sajnálom a szupitápot. Nagy kockában csak simán katával..Így van elegendő növény a táphoz a bónuszok gyűlnek a végén majd ha kell bevetem a kapitányt. Egyelőre csak a fa bónusz van pinkivel, az teljesen jó a többi fára is. A gazdakör nem igazán mozgat meg csak azt csinálom ami értelmes dolgot ad. Számomra nem érdekes, hogy kapjak olyan dolgokat amiből van már rengeteg és nincs rá szükségem. Leginkább a melóskuponokat veszem ki. További szép napot és jó élvezetes játékot kívánok.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nálam másfél óra és kész a gazdakörihez is a kroki és a fatermés, táp is keveredik bőven.;)
    Nem sok minden kell 202 kroki és 135 fatermés, plusz a táphoz 404 fatermés.;)
    Igaz ez a pókeres nem tetszik úgy mint a régi, mert nem agyalni akarok percekig, hanem játszani, de azért
    elvagyok vele. Gazok kellenek még, de majd csak holnap bontom le az esőerdőt.:)

6. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Üdv. farmerek!
    Csütörtökön, amikor olvastam az event ismertetőjét, bizony besokaltam. Nagyon bonyolultnak tűnt az egész. Nem is kezdtem el a játékot, még a panaszládába is beírtam, hogy bizony ez minden, csak nem játék, mivel értelmetlen az egész, kibogozni nincs kedvem. Két nap múlva nem bírtam megállni, hogy ne kezdjem el. Mondtam magamnak, nem létezik, hogy ez kifogjon rajtam! Belekezdtem, igaz, akadozva, mert sokszor kellett visszamennem a fórumba, hogy hová is, meg mit is? Nem azt mondom, hogy most már minden világos, de haladok az eventtel. Azt mondjuk, nem értem, hogy miért nem elegek a számok a kockákon, de, ha mintás, legyen mintás, nem kell nekem mindent érteni. Ez már nem oszt, nem szoroz. Most az a véleményem, hogy kissé túlragozták az event leírását, bizonyára ez kevert meg engem is. Aki még nem fogott hozzá, nyugodtan kezdje el, ne olvasgassa, hogyan, s mint, hanem álljon neki mint én és csinálja. Menet közben minden kialakul! Hajrá farmerek!
    Supernagyi50

Othep kedveli ezt.