Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

A krokieleség mihez kell ? Nem álkroki csak sima kroki

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Egy-két megjegyzéssel kiegészíteném "tanult kollégáim" válaszait...
    A hergelés - az általam ismert magyar nyelvben - mások szándékos bosszantását jelenti. Vagyis Te ezzel a kiíró szándékát minősíted. Szerintem ez nem jellemző, a legrosszabb esetben is csak némi hencegést lehet látni bizonyos játékosoknál. Ha zavar, hagyd figyelmen kívül. Legnagyobbrészt öröm, büszkeség, és ezek megosztása a közösségben a kiíró szándéka.
    Ami pedig a simliskedést illeti. Képzeld el, hogy Te simliskedsz (igen tudom, nem tennél ilyet, csak képzeld el). Te kiírnád a fórumra a simliskedéssel elért eredményedet?
    Amúgy én sem vagyok még kész. Hová siessek? De nagyjából értem, hogyan csinálta, aki készen lett, és én is utána tudnám csinálni - ha akarnám. Ha valaki gyorsan készen van, amögött három dolog húzódhat meg: vásárlás, játéktudás és hosszú játékosléttel felhalmozott extrák. Az első magánügy. A másodikból lehet tanulni, ha kérdezel. A harmadik adottság, a "korral jár".
    Szia!
    Az álkroki (ál-krokitanya) és álszúrszop fa eventes dolgok, az event végén visszaváltják. Eventnyereményként hozzájuthatunk viszont ezek végleges, játékban maradó változataihoz, a krokihoz (krokitanyához) és a szúrszop fához. A krokieleség a játékban maradó krokitanya tápja, és (részben) a játékban maradó szúrszop fatermésből készül.

tyutyika2005, Luca_511, slaca és 14 más kedveli ezt.
  3. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Én erre az eventre is 10-est adtam,általában minden eventet értékelek a szavazatommal.Azt nem értem,akik állandóan 1-esre értékelnek bármilyen eventet,(most is több az 1-es)Ők mit vesznek figyelembe szavazáskor?

Egy remekül összerakott event,ezúton is gratulálok a megalkotójának.Próbáltam célirányosan kockázni.A bahamán gyűjtöttem a röpit,Majával és zöldségekkel.Az esőerdőn 2x2-esbe ment a 2 féle növény,katázva,hogy legyen az álkrokiknak táp.A zuhatagok szigetén az álszúrszop fák.A teliholdason az álkroki ólak.Nagyon jók voltak az eventes cuccokra a bónuszok és ami a legjobb nem kellett beadni semmit.Tegnap a növényeket már 1x1-be lenyomtam és végeztem.Mindenkinek sok sikert aki még csinálja.

Utoljára szerkesztett: 21.7.25, 08:20
  4. feki13

feki13 Fórum ezredese

Szia Toma!

Nézegette de ne találtam, lehet csak elkerülte a figyelmem. Ha legyártom a tápot az is visszaváltásra kerül?
    Ólra és fejlesztéseire, fákra és fejlesztéseire láttam, de a táp nincs külön kiemelve, vagy igen?:oops:

5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Ott van az, csak nem külön soron:)
    KépNévKeveréshez szükséges hozzávalókKeverési időKeverhetőAzonnali keverési lehetőségVisszaváltási érték (/db)
    [​IMG]Ál-Krokieleség8x Álszúrszop,
    2x Bogárszemű bokor,
    2x Mocsári sárkányka
    15 másodpercFarmos,
    Bahás malomban
    1 farmarany / db áron3x TP,
    3x TTP,
    4x CSP

kutyaszálló, Fätum, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum ezredese

Szia Gabi!

A vaksi szememeto_O Köszönöm szépen, mindenhol néztem csak a táblázatban nem:oops::D

7. k.barna79

k.barna79 Fórum-zöldfülű

Üdv! Az event növényeket ugye nem kell "beadni", hanem "bemennek" maguktól, ugye? Köszönöm!

rencsike982, kutyaszálló, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, a rendszer számol minden egyes learatott, megnyert vagy ládából bontott növényt, fatermést és állatot.

9. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

sziaszta Krokitanya bent marad a játékba ? ha igen a Teliholdas területen ? ok mi különbség vam az Ál Kroki és a Krokitanya között

Fätum, inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A Krokitanya játékban marad a teliholdas területeken. 2 db-ot kaptunk+ 2 fejlesztést.
    Ugyan úgy játékban marad majd az Szúrszop fa, a Bahás területen, abból is 2 db van+2 fejlesztés, a termése kell a
    Krokitáphoz.

cili53, kutyaszálló, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  11. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Jaj de jót nevettem. Köszönöm szépen. Nagyon aranyos megfogalmazás.
    "event növényeket ugye nem kell "beadni", hanem "bemennek maguktól"
    Már csak ezért is érdemes volt belépni.

Utoljára szerkesztett: 21.7.25, 10:50
    retek.katalin, cili53, rencsike982 és 5 más kedveli ezt.
  12. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Én is befejeztem így reggelre, ment a 10 pont.
    Alapból nem gondoltam, hogy rossz lesz de a gyakorlatban még élvezetesebb volt. :D

Annyira belemélyedtem, hogy a bónuszokat elfelejtettem elnyomni.. De ennyi baj legyen. :D

.julia0905., cili53, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Én még nem végeztem, nekem még messze még a messze,
    Szombaton kezdtem el csinálni, mert a valóvilág belezavart, és azóta is kissé bonyolultak a napjaim most. Ha úgy nézem a fele már megvan, és a két felhősort is sekerült bezsebelni. A második felhősor rávalói kellenek még, de meglesz. Nem sietek, mert minek is? Egyébként se tudok most aktívan játszani. Ez az event pedig pont megfelel a mostani életritmusomnak. Tetszik, és örülök, hogy nem kell azon pörögni, hogy júúúúj, aratni kellett volna. Sajnos naponta 2-3 aratásra van csak időm, de így is megleszek, egyáltalán nem aggódom. 10 pontra értékeltem ezt az eseményt. Rég volt már ilyen, hogy valamire 10 pontot adtam.

Szia, gratulálok Neked is, és mindenkinek aki már kész van. Én se értem, miért kell olyan eseményeket is lehúzni, amik egyébként jók és élvezetesek. Bár lenne több olyan esemény ami hasonlóen ehhez a mostanihoz élvezetes és a nyeremények is jók. És remélem, "jó szokásukhoz híven" nem fognak belepiszkálni, ha ez egy visszatérő event mechanika lesz, mert ez így jó ahogy van.

tyutyika2005, cili53, Luca_511 és 4 más kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Érdekes ,gondolkodtató,taktikázós event volt számomra, a végén már annyi bónuszom volt,hogy nem is volt szükség mindegyikre:D
    Felhő beizzítva8)
    Aki kész annak gratula aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

tyutyika2005, szöszi50, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  15. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szevasztok!
    Kész az event. Pedig nem is siettem vele. Mint látható a fotókból a matematika nem az erősségem, ezért kissé túlteljesítettem, főleg felröppenők terén.Nem költöttem rá egyetlen forintot sem, azaz semmit sem vásároltam.

Ennyi magom maradt.
    Érdekes számomra, hogy a trágya mennyisége megegyezik a születési évemmel.

Farm: 243 | Bahama: 800 | Gyopár: 25.
    Alkimista: 5 | Pékműhely: 5 | Lekvárfőző: 5 | Virágkötő: 5 | Természetgyógyászat: 5.
    Piac: 37

Utoljára szerkesztett: 21.7.25, 10:51
  16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Csak nézek ki a fejemből, hogy végeztetek. Nálam még fele sincs meg :D pedig azért foglalkozom vele.
    Jobb, ha már nem is jövök olvasni

17. karesz

karesz Fórumprofi

Holnap csak 4-es drilleket kell dobnom, hogy a mocsári sárkányka is meglegyen, szerencse faktor!

kutyaszálló, szöszi50 és .julia0905. kedveli ezt.
  18. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

80/80 :) Event kész, nehezebbnek gondoltam, amikor olvastam az ismertetőt, azután kiderült, még sem olyan bonyolult.

kutyaszálló és Anika_9_ kedveli ezt.
  19. kispalika69

kispalika69 Járnitanuló

Hogy tudok Maja maszkot küldeni valakinek?

20. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

sziasztok.

Légyszi valaki segítsen, mert lemaradtam.
    Vannak ezek a magok amiből eventnövény lesz... viszont nem tudom ültetni, mert nincs mit. :D

Dobálozok én...de nem magokat ad.
    Ennek esetleg más módja h növeljem az event növényeim mennyiségét..vagy a magok mennyiségét??
    Mert nyilván ezek is kellenek a feladatok teljesitéséhez..de most megakadtam picit.

Köszönöm előre is a segítséget.