Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az aratáskor beszámolja a növényeket, nyugodtan keverj tápot, az nem befolyásolja a már elért eredményedet. Persze, a pajta készleted csökken, amikor tápot keversz, de ez független a haladási sávba történő beszámítástól.
    További sok sikert!

2. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Szia! Kérdezném, mivel már elkészültél, hogyha a feladatoknál csak fák és mocsárik hiányoznak, akkor már nem kell krokit etetni? Ha teljesítem a felhőhöz szükséges mocsárit, akkor akár be is fejezhetem? Válaszod előre is köszönöm!

3. Dolphin

Szia,
    amelyik feladatsorral készen vagy, vagy elérted azt a szintet, amit terveztél, akkor nem szükséges tovább termelni abból. Amennyiben még termelsz pluszban, azt az event végén visszaváltják az ismertetőben található értéken.
    Sok sikert a haladáshoz!

GA-BI-O-Farm, muksika és Lenczy kedveli ezt.
  4. ilcsike150

ilcsike150 Fórum-zöldfülű

Ez az event túlságosan bonyolult, én kihagyom.

5. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Nagyon köszönöm!

6. Dolphin

Szia,
    a Te döntésed, hogy csinálsz-e egy eventet, vagy sem, de vedd figyelembe, hogy az új teliholdas ólat (Kroki-tanya) és az új bahás fát (Szúrszop fa), csak ebben az eventben tudod megszerezni (kis eséllyel csere napon esetleg tudsz belőlük szerezni).
    BombadilToma készített egy összefoglalót, ha még nem olvastad, javaslom megtenni, hátha még átgondolod, és belefogsz.
    <<Csevegő - 38-as hozzászólás>>
    Én is írtam a Csevegőben pár gondolatot, ezt is átolvashatod:
    <<Csevegő - 220-as hozzászólás>>
    Van még több mint egy hét, még el tudsz érni a végére.
    Ha pedig konkrét kérdésed lenne, írj.
    Sok sikert, ha mégis belefogsz.

GA-BI-O-Farm, muksika és anci091551 kedveli ezt.
  7. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Szia!
    Az termések visszaváltási értéke érdekelne, mert a fákat és az ólakat megtaláltam,de a többit nem!

8. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Event letudva, 2 felhő bezsebelve, 80 játék kész ! Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan végzek vele. Sokat jelentett a bónusz, ami növelte a növény és az állat db-ot. Kockázni továbbra is fogok, már csak a játék kedvéért is. További sok szerencsét annak aki még küzd.

9. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

45 db felröpi sisakbabból - vicc kategória továbbra is. Közel van ez az event a legaljához evör!

10. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

A krokitanya mire , mikor lesz jó? Van kettő, de tápot sem lehet keverni. Köszönöm előre is a felvilágosítást.

11. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok Hogy tudom megcsinálni.azt a rengeteg krokodilt? SOS.

12. _Minci_

_Minci_ Fórum-zöldfülű

Szia!

Milyen termés?
    Ezek a visszaváltási értékek szerepelnek az eventismertetőben.

Mocsári dolgok láda
    Átváltás: 200 TP / db

Mindegyik event bónusz átváltásra kerül az event végén. Átváltás: 200 TP / db.

Ál-Kroki

Átváltás: 50 CSP / db

Álszúrszop

Átváltás: 50 CSP / db

Mocsári sárkányka mag

Visszaváltási érték: 8 TP, 5 TTP, 5 CSP / db

Bogárszemű bokor mag

Visszaváltási érték: 8 TP, 5 TTP, 5 CSP / db

Kockafőzet

Átváltás (/db)
    29x TTP
    20x CSP

Bogárszemű bokor

7x TTP
    5x CSP

Mocsári sárkányka

7x TTP
    5x CSP

13. EB1972t

EB1972t Utánpótlás-írogató

Szupertáppal. Szinte mindenki azzal eteti, így 0 tápot kell malmozni. Én 3 farmon is, egyiken 300 alatt volt a szupitáp. Maradt a végére 116. Mindent felhasználtam a rekeszekbe meg a teliholdason a rekeszek fölöttre is jutott, eleinte a kockázással az ólakra, fákra hajtottam. A sima álkroki 4-5 krokit adott, a sárga 11-et (aratásonként/ól!), ebből 3 volt, a sima ólakból 20 Ahogy haladunk egyre több ól, fa. Az event is ad vissza menet közben szupertápot, stb. stb.

Utoljára szerkesztett: 22.7.25, 20:12
  14. EB1972t

EB1972t Utánpótlás-írogató

Szinted? Nekem ezen a farmon ahol nincs panni, sisakbab 80 és 105 között adott eddig.

15. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Feltehetőleg elkerülte a figyelmed ez a hír. :)
    Újdonságok a játékban - 2025. július érkezésével új gazdaköri küldetés, 2025. július 30. 22:00 órától lesz elérhető a játékban!

Kockás-mocsár történetei

Az 5. és 6. szint időkorlátos feladat.
    Az 5. szint teljesítéséhez 90 perc, a 6. szinthez pedig 110 perc áll rendelkezésre-

Kroki
    Szükséges szint: 40. farmos
    Kategória: Teliholdas
    Pajtaérték: 1.730
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs
    Táp hozzávalója: 2x Szúrszop, 4x Horrorgaz, 2x Hollópáfrány
    Táp keverési ideje: 10:00 perc

KépNévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]KrokitanyaTermény: 1x Kroki
    Érési idő: 05:30 óra
    Tapasztalatpont: 150 TP
    Trágya mennyisége: 2x
    -Újdonságok a játékban - 2025. júliusMegszerezhető a "Kockás-mocsár történetei" event feladatainak teljesítésével.
    [​IMG]Krokitanya 1. szint: sárgaTermény: 1x Kroki
    Érési idő: 05:00 óra
    Tapasztalatpont: 160 TP
    -Újdonságok a játékban - 2025. júliusMegszerezhető a "Kockás-mocsár történetei" event feladatainak teljesítésével.
    [​IMG]Krokitanya 2. szint: narancsTermény: 2x Kroki
    Érési idő: 07:15 óra
    Tapasztalatpont: 480 TP

zsani_apja kedveli ezt.
  16. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Az Ál-Kroki ólnak és az Álszúrszopfának a visszaváltási értéke ennyi? A letermelt krokinak, a fatermésnek és a többlet bokroknak érdekel az értéke!

17. Forradalom

Forradalom Aktív író

Emberek!
    Ha van még köztetek egy is, kiben nem hunyt ki az irgalom lángja,
    Ha akad köztetek egy is, kit még az Isten teremtett.
    Ha van még valaki, aki tudja, mi a szeretet: könyörgöm, áruljátok el, mire való az Ál-kroki?