Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 16.2.26, 06:54.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum nagymestere

Sziasztok!

Először kicsit megijedtem az ismertető olvasásakor mert az event bonyolultabbnak tűnt mint ami aztán kerekedett belőle.
    Természetesen a játékostársak rövid összefoglalója is nagy segítség volt. Köszönet érte.:inlove:

A magok ültetését hagytam a végére.
    Sikerült annyit összekockáznom, hogyha nem lennének elegek a bónuszok (+1 és+2) akkor is tudtam volna még pár kört vetni amihez a csatnin kívül nem lett volna szükség egyéb termésnövelőre.
    Ez egy jó event volt.:)

fregolinyi és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Sok idő van még...
    A Mocsári sárkányka majdnem megvan, csak 263 kell. Kockázással szerezhetsz magot. 38 db magot 2x2es földbe ültetve készen is vagy vele. A hátralévő napokban ennyit csak ki tudsz kockázni.
    A Bogárszemű bokor sem probléma. Bőven van hozzá magod. 1x1-be ültesd, 3 körrel készen is leszel.
    Ezekhez semmilyen extra nem kell, csak a Répás-almás csatni a gyémánt rekeszbe. Ha nincs, és gondot jelent a beszerzése, írj a farmomra, és küldök.

Ami a fát és az ólat illeti: itt marad a jutsz, ameddig jutsz. Arasd a fákat, ahányszor tudod, és arasd az ólakat, ahányszor tudod. Nem baj, ha nem jutsz a végére, minden a hasznára válik a játékodnak, amit csak meg tudsz szerezni.
    A kockázásokkal törekedj az 1-es és 2-es kombinációkra (ha már megvan a szükséges sárkányka mag), és ahány fát és ólat tudsz szerezni, tedd ki. Jók az 5-ös és 6-os kombinációk is, hiszen ezek adnak fatermést és állatot, illetve fára és ólra ható bónuszt is:

[​IMG]Álszúrszop fa bónusza SNagyobb hozam a fáidnál: Álszúrszop+200:30 óra
    [​IMG]Álszúrszop fa bónusza LNagyobb hozam a fáidnál: Álszúrszop+400:30 óra
    [​IMG]Ál-Krokitanya bónusz SNagyobb hozam az óljaidnál: Ál-Kroki+100:30 óra
    [​IMG]Ál-Krokitanya bónusz LNagyobb hozam az óljaidnál: Ál-Kroki+200:30 óra
    A bónuszokat a végén használd el, amikor már a legtöbb fád és ólad van kint - közvetlenül aratás előtt aktiváld az összeset.
    A kockázással szerzett Mocsári dolgok ládákat is bontogasd; azok is segítenek.

Szerintem egyáltalán nem lehetetlen akár a végigvitel sem, de feladni nem érdemes.

3. _Minci_

_Minci_ Utánpótlás-írogató

Nagyon kedves vagy. Köszönöm a támogatást. Nincs semmilyen bónuszom, ahogy írtam. Mindent felhasználtam.

Othep és -BombadilToma- kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Amit leírtam, ahhoz semmilyen bónusz nem kell. De az event is ad bónuszokat (beidéztem Neked az ólakra és fákra hatókat; növényesre már nincs szükséged), azokat tudod még gyűjteni, és fel tudod majd használni.

5. GCSRama

GCSRama Utánpótlás-írogató

Előbb lettem teljesen kész. Sajnos ész nélkül csináltam, sok kacsa kata trágyát és egyebet szórtam el. De örülök, idő előtt sikerült.

vihence kedveli ezt.
  6. sunike0

sunike0 Fórum-zöldfülű

Szeretnék segítséget kérni, sajnos nem találom a nyári kalendáriom ikonját, hogy hol lehet belépni.Előre is köszönöm a segítséget.

7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Az eventórából tudod elérni, ahol a képen113 órát mutat a visszaszámláló.

vm68, kigyo51 és Palimadár_72 kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, nublonok rászálltak a kis autóra. :(
    Baloldalt az óránál megtalálod. :)

kigyo51 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Sziasztok! :) Végeztem az eventtel. Az lenne a kérdésem, hogy az eventnövényeket beváltják a végén (lehet figyelmetlen vagyok, de nem találom az ismertetőben) vagy keverjek be mindent krokikajának, mert annak látok visszaváltási értéket! :) Köszönöm a segítséget! :)

10. sunike0

sunike0 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget
    Idézést javítottam /-Sudden-

Palimadár_72 kedveli ezt.
  11. Palimadár_72

Palimadár_72 Fórum-zöldfülű

Szia!

Bogárszemű bokor mag
    Visszaváltási érték: 8 TP, 5 TTP, 5 CSP / db

Mocsári sárkányka mag
    Visszaváltási érték: 8 TP, 5 TTP, 5 CSP / db

12. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Az eventnövények visszaváltási értékét megtalálod az ismertetőben.
    A magok visszaváltási értéke alatt találod meg.
    upload_2025-7-27_7-0-19.png
    upload_2025-7-27_7-0-27.png

13. csacsi007

csacsi007 Utánpótlás-írogató

Beváltják, de szerintem ma jobb a nublonoknak adni.

kontra.sz kedveli ezt.