Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    persze, értékelheted az eventet alacsony pontszámúra, de arról nem az event tehet, hogyha 2x2-es földekből próbálsz 200 felröppenőt összeszedni, napi 1-2 aratással és nem sikerül.
    Még van több mint egy hét az eventből, ha folytatni szeretnéd, próbáld ki 1x1-es földekbe a vetést, a felröppenők számából az a gyanúnk, hogy nem ilyen földbe veted a növényeket a Baha ültetvényen.
    De tényleg szívesen benézek Hozzád, ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, ahogy a másik válaszomban felajánlottam.
    További jó játékot!

GA-BI-O-Farm, -ágianyu33- és SnéDóri kedveli ezt.
  2. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Máshogy látom, amit írtál, de ne menjünk ebbe bele. Inkább hagyom az eventet szerintem :) Ne felejtsük el, hogy ez egy játék és nekem ennyire nem fontos. Mindenesetre az event szerintem egy szégyen. De hát ugye nyilván én tehetek róla :) Na jó, inkább csinálok valami hasznosat. Minden jót!

3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen.Megtaláltam.

smoldering kedveli ezt.