Visszajelzés Kockázatos kihívás - 2023. szeptember - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 19.9.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

5 fatárolóval+ egész terület fa 38 kocka, vicc .... nem hiába hazárdjáték.

Továbbra is nyűg ez az event, de kell a felhő, kupon. Aztán semmi több. Kénytelen vagyok elviselni.

2. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A 132 tenyésztásból 8 db szerencse kockát kaptam. Gyenge nagyon.

3. Goran

Goran Fórum bárója

68 pohár és 60 szerencsekocka majdnem egy egész területről, kézzel aratva, hiba után, nekem annyira nem vészes

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én 10-et, de még azt is kevésnek tartom a ráfordításhoz mérten. Maradni fognak a titokfák, talán azok jobban fogják adni..

PZoli64, bactriaanus, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  5. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Bocsi véletlenül elirtam de javitottam is. És azt hol találom?

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD
    Legalább a humorérzékük jó;)

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Ha a zöld részre kattintottál volna, odavitt volna, de az aláírásomból is elérhető :) Kérlek, lépj ki/be, és reméljük Nálad is helyreáll a rendszer.

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

45% felröpinövelő felhő és dekor, 11 panni+1 a tölgyön, 60 db pettyesfűz, 40 kecskefűz, 58 nyírfa, a többi 20 órás fa adott 65 poharat, 70 szerencsekockát. Többet is adhatott volna de a felhőig elég ennyi szerencsekocka.

bactriaanus kedveli ezt.
  10. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Köszönöm. helyreállt a rend, és megkaptam a hiányzó szabad játékot is. Bocs, hogy annyit zavargattalak.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. hajni24747

hajni24747 Aktív író

Sziasztok!
    15.50-kor arattam 3 raktárházat pettyes fűzzel és a többi amaránt, 37 pannival egyetlen egy felröppenőt nem adott egyikből sem! Lassan tényleg vicc ez a játék. Persze a bónuszok ketyegnek a semmiért!

12. rozo52

rozo52 Törekvő

Sziasztok!
    a második kör tenyésztés szintén 9 kocka, a harmadik 11 db------nagyon szűkös!
    ügy gondolom, hogy inkább ültetek pár körrel többet

13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Épp akartam írni, hogy nem nagyon adja a tenyésztés se az aranykockát, de látom már hoztál eredményt.
    Nálam 12 arany kocka és 99 pohár lett 132 tenyésztésből.
    Nem is tenyésztek többet, legyártom a gazokat, aztán kiteszek holnap délután 1 új kör fát.
    Úgy is holnap reggel aktív lesz a Szuper nyári óvoda felhősor, így kicsit hamarabb beérnek a fák.

14. Goran

Goran Fórum bárója

Másik helyen több föld, még több 12 órás fa, ott már 77 pohár és 39 kocka, arányában stimmel

bactriaanus és cicimsincs kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Másik farmon tároló nélkül, 202 fa, 37 kocka. :D Nincs ebben valami huuuuuuuu-uu-uuncutság? (Vuk után szabadon )

GA-BI-O-Farm és cicimsincs kedveli ezt.
  16. Zolecs

Zolecs Fórummogul

A teljes terület fa (őszi, pettyes, nyír) adott 22db poharat :D oké hogy nem terveztem végigvinni a jobb oldalt, de azért a felhőig jó lenne eljutni szupertrágya nélkül.

bactriaanus és Evita-55 kedveli ezt.
  17. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Szia !
    Most akkor ide jó helyre írtam ?

18. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Biztosan van benne valami huncutság. 20 órás fákat raktam ki 17 kocka 17 pohár.

libuskafarm kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Pettyesfűzek és nyírfák voltak kinn, 52 pohár és 48 szerencsekocka lett.
    Nem akartam ma növényt szaporítani, de a csúszás miatt lejártak a hangárok.
    Elkezdtem a növényt ültetni, majd reggel visszapakolom a fákat, aktiválom a Fáraós felhőt meg a hangárokat és teszek rájuk zoknit, így nagyon hamar meglesznek.

20. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Hali!
    Tettem 1 próbát, nekem úgy tűnik csak szerencséd van.....
    Főfarmon nem voltam, csak a térképen, meg a többi területen, de a főn learatta a fákat... ( Természetesen Pannik nélkül. :()

25 pohár, 26 szerencsekocka. :) Fantasztikus....
    Kapnak a fák még 1 esélyt Pannikkal. Vagy lehet többet, mert tenyészteni 10 kockáért nem fogok 1 tápos nélkül. :)
    Aktiváltam a farönköket, megszórtam a fákat Kacsa Kata turbótrágyával, kikapcsoltam az automatát. 5-6 óra múlva ismét beérnek a 23-20 órás fák.
    Meglátjuk... :D

PZoli64, bactriaanus, genka53 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.