Visszajelzés Kockázatos kihívás 3. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Most arattam a tegnap elültetetteket/ 1 föld lóhere, 1 föld tárnics, az erdei tisztáson csak mamutok és sima fák voltak/, 188 felröpi plusz a szomszédoktól 10 db, 198 kockapoharam van jelenleg .
    1/2 óra múlva aratom a következő "adagot" az eventnövényekből, még egy kört elindítok, talán fent tudok maradni , míg
    beérik.:D
    Sikeres "Kockázást" mindenkinek !

2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A növény érésideje tetszik és a kinézete is!
    9 játékom van meg eddig összesen 1.670 játékpontom van!
    Nem nagyon kedvelem még most sem mert érdekesen fordulnak ezek a kockák!:music:
    55-ig elmegyek és nekem elég is!
    Kívánok nektek nagyobb szerencsét és sok-sok felröppenőt!
    További szép estét!

3. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Nekem jelenleg felförőppim 327 db. van, a gazzal is haladok.

Swordfish, meszimarsi, Gio és 3 más kedveli ezt.
  4. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Jó reggelt mindenkinek!
    18 kockázásom van eddig,innen már látom hogy ha legalább ilyen sikeresen kockázom,akkor kb 100 kockázás kell az 54. nyereményig...:) Szerintem megoldható!:p az 29 ezer gaz...ha 1-2 x éjszakára hosszút ültetek,akkor a röpi is meglehet.
    Persze,amig tart a +1 növényes bónusz,addig csak gazt ültetek,utánna jöhet a röpi termelés.:)
    Nem ide tartozik,de ide irom....már kinyitott a 3.hetes foci üzlet (mult héten is igy volt) én már ki is fosztottam...:D

Utoljára szerkesztett: 28.6.18
    maszilva, Swordfish, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  5. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! 18 dobáson vagyok túl és 3.740 pontot szereztem. Este sikerült egy 200 %-os bónuszt kipörgetnem, így éjszaka is keltem egyszer. Pillanatnyilag a felröppenő fog meg, de a végéig még bőven van idő.
    Amíg a 48 órás bónusz tart addig én is az eventnövényt ültetem.
    Mindenkinek kívánok jó dobásokat és sok felröppenőt. :)

-katalinjani-, Swordfish, ulmo12 és 9 más kedveli ezt.
  6. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!

Nagy reményeket nem fűzök ehhez az eventhez, megcsinálom az 55 dobást és meglátom hogyan tovább, ha lesz egyáltalán tovább ;). Sosem volt szerencsém a kockákhoz, most jelenleg 17 dobás után 2700 pontom van. :p;) Többször sikerült már kemény 40 pontot összehoznom, de nagy meglepetésemre egy flös is rám mosolygott - valószínűleg elromlott a gép, vagy meglökte valaki az asztalt és lám csoda történt -, a 20 semmi eddig elkerült, de csak idő kérdése.:p;)xD Nem is értem az ilyen " ügyes kezű" gazdákat, mint én miért nem lehet legalább azzal jutalmazni, hogy az első 20 és 40 találatra is adna a rendszer +100 pontot, mert szerintem arra nem jár jelenleg.
    Kívánok sok-sok felröpit és az én dobásaimnál sokkal eredményesebb kockázást!

7. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt!! Lassan azért alakul minden, az 55 dobást céloztam meg én is, és ha tudok, akkor megyek tovább. Már látom, hogy ahogy lejár a +1 akkor a hosszúra is szükség lészen, mert a felröpiből bizony elég gyatrán állok, de nekem csak módjával szokta adni..
    Mindenkinek sikeres jtékot és sok-sok felröpit!!!!!

-katalinjani-, -W-595-, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  8. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nekem az a felnagyobb bajom hogy mindig 40 pontot kapok.. így eléggé lehetetlen küldetés ez...

9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Achmed!:)
    Merj kockáztatni! Lesz az jobb is!;)

-W-595-, asdfghjkl7373, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  10. kornoczi.moni

kornoczi.moni Járnitanuló

Sziasztok!

Az event gazzal jól állok jelenleg 6.101 db van és fél óra múlva aratás. 1x1-ben vetek (+1 növényes és répás almás csatni bónuszokkal). A felröpim siralmas 156 :(. Eddig csak az ajándékba kapott játékot játszottam el - 180 játékpontot kaptam.

Sok röpit mindenkinek! Azt hiszem arra nagy szükség lesz :inlove:

-katalinjani-, ildiko44, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) játszottál már korábban? Tudod, hogy kell? Ha igen, akkor bocsi, de ha nem akkor segítünk :)

12. achmed1122

Játszottam multkor is megvolt egy csomó növény meg minden és ilyen 3-4 ezer pontot értem el összesen..:(

Swordfish, meszimarsi és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Rékuci1111

Dobás után kiveszed a neked jó kockákat és csak a maradékkal dobsz újat?

Swordfish, meszimarsi, Gio és 3 más kedveli ezt.
  14. achmed1122

mindig probálom a nagyokat kivenni.. aztán ujradobni elsö kör után..

15. Sali~*.*

Nem mindig a nagyokat kell kivenni.;) Ha dobó-felületet /jobb oldal/figyelemmel kíséred, akkor ott már lehet "sejteni" mit kell megtartani avagy visszadobni érdemesebb-e? #3

asdfghjkl7373, Szabi451, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  16. Rékuci1111

Nem tudom mit értesz nagy alatt.
    Írok néhány példát:
    Dobás: 1,1,1,5,6 Ebből vedd ki a 3 db egyest, és dobj újat. Lesz például 3,6, akkor dobj ezekkel egy újat. Ha szerencséd van, akkor jöhet újabb egyes, és lehet Póker vagy Flös, esetleg jön 2 db egyforma, és akkor lesz egy Full-od (3+2 egyforma)

Dobás: 2,2,3,4,5 Ebből vedd ki a 2,3,4,5-öt, ez már egy Kis sor. Újabb dobással jöhet esetleg 1-es vagy 6-os, és akkor már Nagy sorod lesz

Több példát most nem írok, mert nem akarlak bezavarni, de nagyon szívesen segítek, ha szeretnéd :)

-W-595-, asdfghjkl7373, Szabi451 és 10 más kedveli ezt.
  17. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem sem akar sikerülni ez a kockázás
    ha kockáztatok nem jön be, ha hagyom az sem jó
    26 dobásom volt és mindössze 3650 pontot szereztem csak, ha igy folytatja csak a felhőig megyek
    pedig a jobb ajándékok még csak azután vannak
    nem először játszom, de elég béna voltam előtte is
    kellene vennem valós kockákat és gyakorolni, talán több sikerélményem lenne

-W-595-, Swordfish, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Szia!:)
    Én pedig meg merem kockáztatni, hogy leírjam: az eredményed látva jónak ítélem a kockázásod!;)
    A sajátomra is azt mondom /19 játszma 2510 pont/ lesz ez még jobb is!:D
    További sok sikert Neked és Mindenkinek!

-W-595-, Szabi451, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
  19. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Jó ez a +1 növény! :)
    Egy aratásból 7-et tudok keverni.
    Már lejátszottam 31 játékot. ;)
    Az 55.-kel be is fejezem. Nem érdekelnek az ajik. Inkább termelek a gk-be.

Szabi451, Swordfish, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  20. achmed1122

Nekem nagyon nehezen megy:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.