Visszajelzés Kockázatos kihívás 5. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KereszTESS

KereszTESS Fórum-zöldfülű

Igen ezt a taktikát én magam is alkamazom,csak hirtelen nem esett le,hogy milyen piros kosár,what? xD

2. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

79 mini játékot játszottam és 12010 pontot kaptam eddig,remélem sikerül amit beterveztem,jó játékot mindenkinek

DevilMókus, szellorozsa, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  3. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

97 minijátékból 146-os átlaggal az 57. sornál járok. Következő a Dobozhal medence. Tegnap reggel 200%-os terménybónuszt pörgettem és szuper trágyáztam, éjjelre meg a felröppenő hiányt nemesített szegfűvel pótoltam. Cél az Imádkozó sáska!!

Melan, bakosagi54, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  4. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Kipörgettem egy 100%-os bónuszt, örültem mint majom ama bizonyos testrészének.... Előző eventben nem sikerült semmi, még a varázsfáig sem jutottam, na gondoltam majd most, cél a sáska. 44 játéknál tartok, de az utolsó 7-ből 5-nél csak egy pár, azaz 40 pont. Na ilyenkor mondjon valaki valami okosat! Bocsánat nem szólok le senkit, mindig megköszönöm a jó tanácsokat, és lehetőségeimhez mérten meg is fogadom, de most valahogy nagyon elhagyott a szerencse... Jöhetne egy kis sikerélmény, sok már a sorozatos kudarc... Persze nem adom fel, kitartok, aztán meglátjuk... Hajrá mindenkinek, sikeres kockázást...

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Én egy taktikával tudlak segíteni, Toma tollából:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockázatos-kihívás-5-eventcsevegő.19584/page-11#post-1103547

Sok szerencsét! :)

Melan, maszilva, Fuhur és 10 más kedveli ezt.
  6. Gyöngyvirág

Gyöngyvirág Járnitanuló

Sziasztok!
    Én nem szoktam írogatni, de most nem tudom szó nélkül megállni: ilyen rossz kockajátékom még nem volt. Minden dobásnál max. duplát ad, ami ugye 40 pont, elvétve egy drillt (60 pont). Így nehéz haladni..... Csak én vagyok ilyen peches? Más szerencsésebb?

szellorozsa kedveli ezt.
  7. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Szia Mindenki! Én 60 játéknál tartok, most 161 pont az átlagom.;)
    Félek, hogy ez csak rosszabb lesz! Mivel volt ez ennél sokkal jobb is! :D

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    20 játékom van idáig. Esetleg, ha megnyugtat, az utolsó három 40 pont lett. :D A te átlagod egy picit felette van. ;)

Melan, szellorozsa, cili53 és 10 más kedveli ezt.
  9. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Nem vagy egyedül!!:cry:

szellorozsa kedveli ezt.
  10. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Nem tudom mi történt 2 szreres szedésből semijen fel röppenő nem jött most szedtem le a két farmot

szellorozsa kedveli ezt.
  11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Én a pókerhez nem értek :D nálam tényleg a nagyon vak szerencse dukál ha épp van
    52 játékkal, 149 pontos átlagom van.
    Reggel sikerül 100% 24h terménybónuszt kipörgetnem, uh így hamar megleszek az evenntel. Aztán utána már nem kell izgulni jutook amire jutok, vagy lehet valami jó piacos növényt fogk ültetni

Kithetők meg szerintem tök jók, kerge kertbe kicserélgetem leglább az alaácsonyabb pontértékűekre.

Melan, vihence, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  13. -Csöpike-

-Csöpike- Utánpótlás-írogató

Sziasztok szép délutánt estét!

Ez az első ilyen eventem, szerintem megdolgoztam érte, hogy végig vigyem, 214 körből sikerült is xD (lehet átlagot számolni)
    tudok pókerezni, ez a kockajáték is számomra érthető, és a sok jó tanács arról, hogy érdemes csinálni az is nagyon precíz,
    köszönet érte újfent mindenkinek aki erre időt szánt és megosztotta velünk.
    Szerintem nekem itt most nem volt szerencsém, bent maradt 3-om flös, és 1 póker amire ugye nem jött bónusz pont.
    Tehát az első élményem ezzel az eventel kapcsolatba, több meló kellett mint az átlagnak, de végeztem.

Gratulálok azoknak akik már végeztek, és sok sikert a küzdőknek még. ;)

Melan, vihence, szellorozsa és 13 más kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Csütörtök óta tartam a 160-as átlagot :D de ma már elkezdek én is kockázni xD
    Vasárnap estig a jobb oldalon szeretnék eljutni a 85-ös szintig, és akkor lesz esélyem befejezni :)
    Nyitogatok ládákat, amik szabad pörgetést adnak (és persze el is pörgetem), hogy egy kicsit gyorsabban haladjak. Még az is lehet, hogy a szezonos érmékből is "beáldozok" 8-at vasárnap este, ha szükséges (ha azon a 3 játékon fog múlni) 8)

Ezt a minijátékot duplán szeretem: rövid ideig tart egy játék (ez óriási előny) és még szórakoztat is (főleg amikor összejön legalább egy póker) :)

Jó szerencsét! (ahogy a soproni egyetemen szokás mondani) :)

Melan, bocsinet, mya100 és 20 más kedveli ezt.
  15. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. 137 játék 18740 pont, ez még 136-os átlag, nem panaszkodom. Egyedül az 1-es flöss nem jött még be, a többi már többször is. Voltak azért nekem is egymás után 40 pontjaim. Az jól lehúzza az átlagot :( Most már nem használok bónuszt, simán megyek a végéig. Ha maradna a 130-as átlag, akkor már csak 5000 gaz és 390 felrőpi kell (valamennyi a pajtában, azért ennyit írtam).
    Sáska megvan (csak 1 volt eddig, de most megkapta ikerkéjét :) ) Telitalálat! kirakva. Szezonos utolsó részét már vagy 5-ször ismételtem :)

Melan, maszilva, szellorozsa és 17 más kedveli ezt.
  16. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Nálam is valahogy így működik.

szellorozsa kedveli ezt.
  17. briguka

briguka Fórum mestere

Melan, Fuhur, vihence és 4 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    36/5410 az állásom, csatni+víz a recept...nem áldozok a feladatra...lazán haladokxD
    a röpi feltűnően jól jön...nincs panasz:D

Melan, bocsinet, Fuhur és 12 más kedveli ezt.
  19. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!:)

Kész lettem, 182 minijátékkal 137,4 lett az átlagom.:) Két flöst nem tudtam kipörgetni.
    A másik farmomon 188 játék 133,5-ös átlag:)
    Sikeres kockázást! :)

https://ibb.co/Wc3SvD0

.https://ibb.co/Z2mHccm

Utoljára szerkesztett: 6.6.20
    Melan, -ágianyu33-, Fuhur és 10 más kedveli ezt.
  20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Rékuci!
    Valóban egy kis szerencse is mindig jól jön, a taktikus kocka választások mellé.
    Én is már a csökkenő találati fázisba kerültem a vége felé, és 196 lejátszott játszmával sikerült a végére érnem. :D
    Utána még ellőttem egy játékot, de semmit nem adtak már érte cserébe. :D
    Fő farm kész, a másik kettő meg meglesz ezután. ;)
    Az összes polcra való bónuszt meghagytam, inkább pörgettem egy kicsit a bónuszért. Lehet, hogy jönnek még "szűkebb esztendők", s akkor szükség esetén csak előkapom azokat. ;)
    Tetszett a Jó szerencsét! köszöntésed, szép, régi iskolai emlékeket és hagyományokat juttatott az eszembe.
    (Ezt a köszöntést egyébként 1894-ben jegyezték be hivatalosan az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület és a Magyar Királyi Bányászati Akadémia Közlönyébe, Selmecbánya - Sopron - Miskolc - Dunaújváros - haladási útvonalon hangzott el rendszeresen a bányászok, kohászok és az erdészek köszönéseként.)
    Én is kívánok mindenkinek Jó szerencsét! a játékban is meg a VV-ban is.:inlove:

Melan, maszilva, -ágianyu33- és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.