Visszajelzés Kockázatos kihívás 5. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...Nekem is 132-es átlagom van..látom azért van aki jobban szerepel :) Eddig 74 játék és 9820 pont...de csinálom tovább..alig várom mindig hogy kockázzak:) A sáska még messze van nagyon:sleepy:.
    További jó játékot aki csinálja...aki elkészült gratulálok neki :)

Melan, bocsinet, mya100 és 10 más kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Gratulálok a befejezéshez, én majd csak kedden leszek kész.
    100-nál még 134,8 volt az átlagom, de 151 játék után már lement 129,3-ra, és szép lassan csökken, de nagyságrendi becsléshez jó volt Toma tervezése a 130-as átlaggal számolva :)

szellorozsa, Marika312, Melan és 13 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Jó reggelt. 108 játéknál tartok, 15780 ponto_O Az átlag 146 volt sokkal magasabb de most sokk játék elment sajnos.:oops:
    Hát ha a játékszámot nem növelem nem lesz meg a teteje .:music:Ez elég biztosnak tűnik:D
    A 2 nap alatt még 6300 növény jön még normál módon.Az 37 játék olyan 83-84 szintre lesz elég csökkenővel tervezve.:music:
    Hát nem tudom hogy hagyjam-e annyiba :music:vagy vagy győz a játékszellem a realitásokon és rádobok némi extrát.;):p

Melan, Puszpang, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  4. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

75 játék után 151-es átlagom van még mindig :D
    Megpróbálom elérni még a jobb oldaloi sor kitehetői közül 1 et , 13.500 pontnál van.

szellorozsa, Melan, Puszpang és 8 más kedveli ezt.
  5. foresttom

foresttom Járnitanuló

Van 1 ötletem ki-be lépés csak full vagy poker !!! ;):):p

szellorozsa, genka53, erzsike511 és 3 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Jön a jó idő, nehezen mennek nálam az eventek...
    46/6870 a mostani tel. számom.xD
    Legyen szép Vasárnapja minden gazdának.:D

szellorozsa, Melan, Ribiszke és 13 más kedveli ezt.
  7. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Hát nálam ez a taktika nem működne, az utsó három sorozatot kis sor, egy pár, egy pár játékokkal kezdtem....
    172/22690 a haladásom, a piros viziló medencét még nagyon szeretném :)

szellorozsa, cili53, Melan és 9 más kedveli ezt.
  8. foresttom

foresttom Járnitanuló

Próbáld ki több farmomon műkszik ma reggel 5Xnégyes full megállás nélkűl 8)

9. Puszpang

Puszpang Rutinos

Sziasztok!
    A tegnapi 200%-os bónusznak köszönhetően kész lettem (előtte volt egy 100% is)...A végére már egészen belejöttem,194 lejátszott játék volt;)xD Gratulálok a végzetteknek,és kitartást a még kockázóknak;)

szellorozsa, cili53, Melan és 7 más kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Lassan nem tudom tartani ezt a tempót. o_OEljutottam ahhoz a ponthoz, hogy döntenem kell. Elengedem az eventet vagy még több bónusz áldozok rá? Mennyi az a party pörgetés miért elvárhatja valaki, hogy jöjjön bevételi?
    Az előző eventnél 300-ból jött 2db 100%-os.(ennél akkor azért láttunk sokkal jobb eredményeket, de mondhatjuk elégedett voltam így is)
    Ennyi pörgetést pár hónapon belül se tudok egymás után elhasználni. Valamennyit ennél is pörgettem. Nem jött semmi.
    Ezért felhasználtam egy 100%-os növénybevitelit és egy s-es teljes bevételi.Többet semmikép nem terveztem.
    96/54 a jenlegi állásom. 17 játékra van növény,de a röpi elfogyott.
    A bónusszal még egyszer aratok komfortról. Ez még+16 játékhoz elég.
    Az átlagom eddig 139 pont. Nem is volt több,talán egy darabig 150. Ha jól emlékszek csak egy flös nem jött még,
    Ehhez viszonyítva, ezen a mennyiségen felül minimum még 50 játékra kellene növényt termelnem és ott van még a röpi hiány.
    Sima termeléssel úgy látom semmiképp nem leszek kész a jobb oldallal. Valamennyi szupertrágya van még tartalékban, de azt is csak lassan tudom pótolni.
    Még tudok nyitni ládákat sima pörgetésekért. Az se garancia, hogy ne csalódás legyen a vége. Volt már, hogy 300-400-ból nem jött +1es.Ezzel azért még próbálkozok. Elég nyögvenyelős, vagy csak szimplán alul teljesítek. Nem tartozik a kedvenceim közé ez a mini játék, mert sok múlik a szerencsén.
    Ezért jó szerencsét!:);)

-Fülemüle-70, Melan, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  11. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Reggel sikerült a sáska ,azért folytatm tovább szép hétvégét mindenkinek

12. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Elkezdtem az eventet. Az elején nem törtem magam, de sikerült kipörgetnem egy 100% 24órás bónuszt, így tegnap óta csatni+bónusz, komfortban+kk, szupitrágya+fehér árt+karácsonyival termelek. Jelenleg 109 játéknál tartok, és van 14770 pontom, ez olyan 135,5-ös átlag. Sokszor csak pár jön össze, de ez van. Meglátom, hogy a bónusz lejárta után hogyan is állok, és aszerint csinálom tovább. Egy biztos, a felröpit lejjebb vették eventgaz esetében, mert szégyenletesen adja már 1 napja. Ha szükséges lesz, akkor lesz némi nullázás krókusszal. Annyira nem töröm maga a végéig, ha sikerül, akkor sikerül, ha nem, akkor nem. Különösen sok extrát nem vagyok hajlandó erre beáldozni, mert nyereményekben számomra meg sem közelíti a keresős eventet.
    Azért remélem, hogy nem az lesz a trendi, hogy folyamatosan extrákat kelljen használni azért, hogy teljesen végig lehessen vinni egy-egy eventet.
    Aki már végzett, annak gratula, aki még csinálja, annak sok sikert, felröpit, és érje el a kitűzött célját!

Utoljára szerkesztett: 7.6.20
  13. kata3378

kata3378 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a hasznos tanácsaitokat.Sokat segítettetek.Javult a helyzetem:):)

14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! nekem most, és vagy 3 eventnél a pörgetések nem adnak bónuszt:sleepy:
    Nem zöld cseppezek, drága erre az eventre...a bal oldal a cél.;)

-Fülemüle-70, Melan, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  15. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sajnos nekem nagyon rosszul ad! Szeretem egyébként is ezt a játékot,de keveset tudok összehozni. A bal oldl már régen kész van,de a jobb oldal siralmas! Ezt az eventet sem fogom tudni befejezni. Rengeteg szupitrágyát elhasználtam, de mivel a pont gyújtés nem megy felejtős lesz ez az event is.

szellorozsa és DevilMókus kedveli ezt.
  16. Szama

Szama Fórum veteránja

Ennél az eventnél nekem is nagyon nehezen adta be ezt a bónuszt, és a keréken is sokkal ritkábban jelent meg ( sima pörgetésnél egyáltalán nem is volt bónusz, max csak TP), mint a keresős eventnél. Mivel tartom magam ahhoz, hogy mindig hagyok meg 500 party pörit, így olyan 70-80 pörgetésből adta meg ezt az egyet is. Éppen ezért nem is küzdök annyira ennél az eventnél. Viszont annyi pozitívumot elmondhatok, hogy a minijáték jelentősen javult, ugyanis a legutóbbinál az egy pár, és a semmin kívül nagyon nem sikerült mást dobni. Asszem, hogy olyan 10 db kombinációt sikerült dobni az összesből, a sima alap event befejezéséig. Szóval ott mindenképpen felejtős is volt, hogy megcsináljam teljesen az eventet. Most, hogy normálisabban adja a dobásokat, így úgy vagyok vele, hogy ha már van bónusz, akkor csinálom rendesen. Bónusz nélkül nem csinálnám szupitrágyát beáldozva.
    Meglátjuk, hogy meddig jutok hétfő estig. Ha maradna ez az átlag, akkor kb 185 játékkal meglenne végig az event. Most termelem a gazt, és kivárok.

-Fülemüle-70, Melan, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Egy kis segítség a sikeresebb játékhoz.
    Taktika Tomától: https://board-hu.farmerama.com/threads/kockázatos-kihívás-5-eventcsevegő.19584/page-11#post-1103547

18. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia . Hosszas mérlegelés után a 2 kitehetőért megyek és vége.:music: Az még 2000 pont.o_OAz még kell mert reggel 780000 tp-et adott az első.:D
    Gondolkodtam hogy 10 komfort körrel 440 szupit és kk-át még rádobok, de nem lenne elég és többet meg nem ér meg.:music:
    Régen volt már nem fullos eventem, de hát mindig jön valami új.o_O
    Azt hiszem most kicsit dekorozok majd a szezon zsetonok miatt is. ;)
    És a következő eventet már nem biztos hogy elkezdem, jelenleg igen nagy esélyt látok rá hogy nem.:oops::)

-Fülemüle-70, Melan, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  19. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Ha komforton csinalom, akkor mennyi szupertragya kell? A saskaig? most a 54 db/9010 nél járok
    köszönöm

szellorozsa kedveli ezt.
  20. zebraful

zebraful Fórumelemző

Már látom az alagút végén a fényt. 14 órakor aratok, jelenleg 172 játékon vagyok túl, és 24240 az állás. Jelenleg 141 -es átlaggal haladok. Ha jól pörögnek a kockák, akár be is fejezem.:D Ha nem, :wuerg: akkor kell még egy kör. Aztán belecsapok a lecsoba,.. akarom mondani a gazdakörikbe, mert itt az az érzésem, hogy mindegyik olyan mint a fekvő 8-as. Végtelen mennyiségek kellenek!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.