Visszajelzés Kockázatos kihívás 5. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.6.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia .Nem számolsz rosszul. Az ideális az lett volna ha akkor indítod a bónuszokat mikor az első komfort érik.o_O
    Sajnos a gyémánt az raccsot ér 1*1-es talajnál ,az aranyrekeszes bónusz viszont a karácsonyitól vesz el helyet azaz az ideális érési idő hosszabb lesz.:music:Ha van 5% felhőd ( gesztenyéd vagy szülinapi az sokat segítene)o_O
    Mindenesetre Nettó 5 hozamért gyorsítasz 1*1-es talajon körönként 202 szupi 44 helyet.Szemben a komfort körönkénti 42-es netto hozammal szemben.:music:Azaz elég drága a magra vetített hozam. :music:
    Ugyanannyi idő alatt igen több termelhető, de a 100% gyémánt gyakorlatilag feleslegesen pörög le 1*1-en.o_O
    Rőviden: Ez a 2 bónusz együtt nehezen hozható ideális állapotba gyorsító felhő nélkül.:oops: Ha az egyiket használjuk szerencsésebb mellé pörgetni az optimalizálás miatt, vagy rekesztől független bónusszal használjuk ha a 200% a cél.:)

Utoljára szerkesztett: 5.6.20
    GA-BI-O-Farm, cili53, hanna8911 és 7 más kedveli ezt.
  2. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok.
    Elkezdtem az eventet, majd meglátjuk hogy sikerül mert a kockázásban nincs nagy szerencsém. De most jutott eszembe hogy szerdán a szegfűt bent felejtettem a nemesítéses házban, és láss csodát meglett a szuper trágya imádat :) :)

maszilva, cili53, Fuhur és 8 más kedveli ezt.
  3. kadam82

kadam82 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

Merre talalom a Telitalalat dekort? Kerestem az osszes farmon, kerge kerten, stb. de sehol nem adta be a kereso... :$

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Köszönöm kielégítő és frappáns válaszod. Nos Gesztenyés felhőm van, az 14 óra múlva aktiválható. Bónuszok élnek még 21 órát. Vagyis az utolsó hét órára (ill. 6 óra, mert talán a gesztis addig hat) tudom használni. Érdemes aktiválnom majd? Persze csak érés után, vetés előtt :)

cili53, DevilMókus, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  5. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Sziasztok!

Kicsi kockák kezembe kerültek - koppanva kipottyantak - körbe-körebe kacsáztak - katonásan kiálltak.
    Kivettem kettőt - kevertem, kívántam, kiborítottam - kaptam különböző kombinációkat: Eddig 50 játék 7.710 pont, egész jó.

Kockázat nélkül nincs nyereség, azt mondják,
    s az élet is gyakran lutri, sokan azt gondolják.
    Igaz, jól jön a szerencse faktor is mindenhez,
    De hiszem, nekem kell többet tenni a sikerhez.

Rázzuk, gurítsuk akkor a kockákat itt lelkesen,
    de számoljunk s taktikázzunk mindig ügyesen.
    Ha mi hiszünk a sikerben, az már fél győzelem,
    s a szerencse mellé így társul a logika, értelem.

Othep, BackOffice, vihence és 11 más kedveli ezt.
  6. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia kadam82!
    A telitalálat dekor nem jár alanyi jogon, Óriás hazárdjátékos, és a Luxus hazárdjátékos kosár tartozéka.
    Lásd eventkiírás: https://board-hu.farmerama.com/threads/kockázatos-kihívás-5-2020-június.19583/
    upload_2020-6-5_16-34-44.png
    upload_2020-6-5_16-35-33.png
    Kiegészítés:
    A játéktér jobb oldali 65. soránál nyereményként is meg lehet szerezni, és megszerzés után automatikusan a menübe kerül, ahonnét kihelyezhető.

7. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Gio, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia timi-1980!
    Igen, 65. haladási pontnál (jobb oldalt) az van.

Gio, Imi*, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia timi-1980!
    Hoppsz! Igazad van, upload_2020-6-5_16-47-52.png a jobb oldal 65. sor nyereményeként is szerezhetünk. Kösz, hogy figyeltél.
    Kiegészítem a fenti hsz-t.

Melan, Gio, -vadocka70- és 10 más kedveli ezt.
  10. -Csöpike-

-Csöpike- Utánpótlás-írogató

Sziasztok szép napot jó eventezést!

100 lejátszott játék után a 128-as átlag az igen gyengus ugye...:p
    Kicsit több gazt keli termelnem megint úgy látom, mint másoknak. ;)
    A fortuna nem állt mellém...xD

Gio, kukori80, -ágianyu33- és 7 más kedveli ezt.
  11. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem aprozod el, belehuztal rendesen:)

Annyira nem hiszem, hogy gyengus, Toma is 130-s atlaggal szamolt, amikor kimeritjuk a bonusz +100 pontokat, gyengulni fog, ahogy latod a tankos Kakaska 100-s atlaggal szamolt maganak novenyeket:music:

Gio, -ágianyu33-, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Szia Melan. :D:D:D A tankos kakas jól emlékezett a 100-s átlagra, mert valahonnan rémlett. :) Igaz hogy most még 132-s az össz átlagom, de ma 10-10 játék 100-s átlag lett. Csak azért nem romlott nagyon, mert a kezdő átlag magas volt. Valószínű, hogy kb. 130-s lesz , de a végén nem mindegy hogy 130 pont vagy 100, mert kell még egy pörgetés, meg még egy.... mert kevés. Te hogy állsz?

Gio, -ágianyu33-, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

60 jatek lejatszva, 5 bekeverve, felropi hianyom van:D

100-s atlaggal szamolva nem viszem vegig, annyit nem er meg, plane nem egy ilyen targykeresos event utan. A saska talan meglesz, a tobbi meg majd alakul, az atlagom mar most is csokken boven, en meg annyira erosen sem kezdtem mint masok.

Viszont volt egy jo kis dobas, a 6-s flos bejott egy dobasraxDxD ott neztem nagyokat, hogy ez most mi

Na most meg lejatszottam a maradek 5 jatekot is, igy 65 jatek, kereken 10000 pont a jobb oldalt, szep kerek szamokxD

Beus85, Gio, -ágianyu33- és 10 más kedveli ezt.
  14. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Haladok-haladok :) 72 játék után 10670 pont, ami 148-as átlag (még). Nekem is jött elsőre flöss, én is csak pislogtam :) De az ilyen olyan jól esik :) Most váltogatom a földet, megint 1x1-be raktam, és talán még egy kör megy így, utána komfort, azt még este learatom, de mindjárt számolok. Éjszakára megint 1x1 megy, utána komfort már végig. Mert utána már nem pazarolom a sok szupit 1x1-re.

Kiszámoltam kb. 1-kor kellene arassak, háát nem tudom, még kigondolom :)

Gio, Kuzdern, Melan és 4 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

Szia .A gesztenyést mindenképp használd.:)Az ültetés előtt aktiváld az a lényeg.:)
    Speciel én is így tervezem hogy 1 db 100% gyémántot cserélek.:music:
    2 db 5% felhő bekészítve, egymás után aktiválóm őket így 12 óráig élnek.:)
    Ezáltal több ültetés megy komforton ,mert az érés idő a 4 óránál rövidebb lesz 3,10 lesz.o_O
    Csak még bizonytalan mikor biztos 1,5 nap aratási idő.:music:
    Jelenleg 200-as átlag , de még elég az elején jároko_O:)

Utoljára szerkesztett: 6.6.20
    Gio, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Amíg megvannak az első dobások a + 100 ponttal, addig jó. Onnantól kezd csökkenni, amikor azok elfogynak. Már nem tudok 100-110 átlagnál többet csinálni, pedig a 10 dobásban mindig van 3 -4 nagyobb dobás (póker-nagy sor....). Gratulálok. Nekem nem volt elsőre flös, de 4 flös sikerült.

Gio, -ágianyu33-, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Hú ez nagyon fontos hír.o_OEzzel lényegesen olcsóbb lehet a termelés.:music:
    Akkor gyorsan a 65 színt a cél.o_O
    Elég mesze van még:oops::sleepy:

csio70, Gio, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Nálam már kint van.:)

csio70, Gio, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
  19. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Nekem még 580 pont kell hozzá, de 10 óránként 1 kocka nem lendít túl nagyot a játékon...

Gio, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

Szerintem sem, csak egy kis segítséget ad.
    Az állásom 151/20000, megy le az átlag most már csak 132,45
    A 100% kipörgetett bónuszom lejárt, így már csak vizezem, trágyázom 1x1 es földön.

Gio, Melan, DevilMókus és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.