Visszajelzés Kockázatos kihívás 8. - 2022. március (Hátulgombolós kockázatos kihívás) - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 8.3.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mermeze50

mermeze50 Aktív író

Egy kör tenyésztés 5 db kockát adott.

fakír1020 és ildiko44 kedveli ezt.
  2. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Köszönöm a szurkolást. Növények letermelve. Fákra még várni kell majd 3 órát. Addig alszom. xD Remélem, reggel jönnek az aranykockák szépen (8 Panni áll a fák között, ennyi van.) Jó éjt Mindenkinek, aki még olvassa. :)

DevilMókus, Ms.AbyZu, fakír1020 és 14 más kedveli ezt.
  3. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Jó reggelt és sok szerencsét! Ez a játék tejesen szerencsefüggő. Az egyik farmomon 125 játékból 66 nyereményem lett, a másikon 117 játékból 61. Ezért is utálom a minijátékokat. Teljesen elment a kedvem a játéktól, nem látom értelmét, hogy folytassam az eventet. Sok mindent beáldoztam a növénytermelésért, de a dobókockákat nem tudom befolyásolni. Szerencsétlen csillagzat alatt születtem. :eek:

4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt!
    138/18.940 "Piccolo" 2 ernyőgomba, virágos dallamok :)

Marika312, DevilMókus, Rizstej és 19 más kedveli ezt.
  5. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

https://i.imgur.com/O7okwm2.png
    Sziasztok!

Itt közlöm ezt a képet, mivel nem találtam a hibajelentéseket.
    Kicsit viccesnek tartom, hogy a 168 óra töltési idejű felhősor elérhetősége 183 óra, no de hogy ne legyek off:
    Felhő kiváltva.
    Letermeltem a növényt a 64 játékhoz és kockáztam.

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

209 játék, 25060 pont, az lett a vége. Még van 5 db kp- m, azt eljátszom. Hármas flös nem akar megjönni.

DevilMókus, Rizstej, Sárika555 és 12 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez az érési idő nem vicc, hanem komoly. Az oka az, hogy még a frissítés előtt aktíváltad a felhőt, amikor sokkal hosszabb volt az érési ideje. Minden más beállt az új (javított) tulajdonságra, de az érési idő nem, az maradt annyi amennyi eredetileg volt. Hoztam én is képet róla az akkori csevegőbe, ha gondolod keresd meg, nálam akkor sokkal több volt a + érési idő. Gondolom, ha lejár beáll az is az újra (remélem). https://board-hu.farmerama.com/threads/az-út-az-aranyhoz-event-csevegője.22147/page-17#post-1253086 Ezen a linket megnézheted, ha akarod :)
    Két kisfarmon is viszem az eventet, ott nem teljes gőzzel, a célom annyi piccolo kiváltása ameddig eljutok :) Szeretek kockázni és ráérek ültetgetni a növényeket is hozzá. Pannik és extrák nem nagyon vannak, így lassan haladok, de az egyiken ma elértem a felhőt.

DevilMókus, ulmo12, Sárika555 és 9 más kedveli ezt.
  8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !

Már szombaton kész lettem az eventtel, 201 játék 25070 pont.
    Minden variáció meglett, kivéve a flös, amiből csak 1db 4-s sikerült.
    Bónuszaim voltak, mert mellékesen O perceztem az ólakkal a Nublonok miatt.
    Tartalmas napom volt, ültetgettem a növényeket, pókereztem, ólakat kattingattam egész nap.
    Este még beváltottam a 70.000 nublon akkuból 50.000 ezret, így lett 12.000 FP is.
    Szép volt, jó volt, elég volt.
    További jó játékot és sok szerencsét kívánok mindenkinek

Marika312, DevilMókus, Rizstej és 14 más kedveli ezt.
  9. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Jó reggelt mindenkinek! 83 játékon vagyok túl a 81.-nél lett egy 6-os flös a többi még várat magára vagy nem tervez megjelenni, de nem igazán számít. A két piccolót kivettem ez volt az elsődleges cél. Még termelgetek növényt, de semmi extra. Amennyi lesz azt lejátszom, de semmi több. 11740 ponton van esély sincs a jobb oldalra nem is terveztem most csak nyugis termelés van csak játék. Gondolom még összejön összejön annyi érme, hogy kiváltsak 2 tenyészetet, mert kakapóm még nincs a többi nem izgat minden egyéb megvan már. Sok sikert mindenkinek aki még játszik és több szerencsét mint ami nekem jutott.

10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!

Szerencsés vagy:) Nálam sajnos sokszor "semmi" az eredmény.... 102 játékkal 13670 pontot sikerült összedobnom. Van pár arany kockám még, azokhoz termelek növényt és ráhagyom. Nem szeretem a szerencsefüggő játékokat, de ez van.

fakír1020, erzsike511, Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Gratulálok Ágikám!:inlove: Ez nagyon szép teljesítmény!;):)
    A "nagy":inlove: farmot végigvittem, minden variáció legalább egyszer sikerült.:) 25 500 pont/203 játék. (szükségem volt 80 érmére, és játéklehetőségem is volt még). Nekem nem jöttek a bónuszok:sleepy:, így az ól nullperc elmaradt, amaránttal futottam 1-2 kört a nublonok kedvéért.
    A 2. számú farmon még játszom, de már ott is megvan a felhő és a 2 Piccoló.
    Szeretem ezt a játékot, még akkor is, ha szerencsefüggő:)
    Kívánom Ti is érjétek el a kitűzött céljaitokat;):p Az Életben is:inlove:

Marika312, DevilMókus, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  12. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok!
    25130 pont 195 játékkal.

DevilMókus, maszilva, PZoli64 és 17 más kedveli ezt.
  13. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

GRATULÁLOK !

Kuzdern, jutka190226 és boldika88 kedveli ezt.
  14. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Végre vége:pTudom van még idő de azért csak bevetettem 200 party pörgetést.2x 100% terménybónusz 1x 200% terménybónusz.
    1x +1 Növény hozam.
    Nagyon nagyon szép a rózsaszín skorpiólak.Örülök neki.Ott ékeskedik a rózsaszín Flabellum gyáram mellett:inlove:

DevilMókus, maszilva, Szomszika és 14 más kedveli ezt.
  15. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Draga Agikam !
    Gratulalok, ugyes voltal :) Eleg zsufolt volt a napod de megerte :):inlove:
    En ma turboztam fel magam es vegig vittem a jatekot , nagyon orulok a rozsaolnak es a tobbi ajandeknak is :) 233 jatek 26420 pont .
    Sok sikert mindenkinek !

Marika312, DevilMókus, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  16. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Na végre a 100. játékra bejött az első flös!

fakír1020, Rizstej, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  17. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Sziasztok! 123-as átlaggal "kivégezve" a jobb oldali sáv is! Pajtatöltögetés következik! xD
    Üdv. Mindenkinek! :)

ulmo12, zsani_apja, -ágianyu33- és 7 más kedveli ezt.
  18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

"Semmi" az nagyon kevés, valamit nem jól választasz. Ha az 1 párt is "semmi"nek nevezed, akkor már inkább igazad van. De ha taktikázol, ebben is megjön a nagyobb érték. Sokszor 2 párra "hívok", és kb. felében bejön a full. Viszont úgy indulok neki, hogy 2 párt úgysem értékel, tehát vagy megmarad az 1 pár 40-e, vagy kapok 150-et. Sorra nem szoktam várni, nagyon kicsi rá az esély - és a kis sor nem is ad értékelhető "nagyon jó"... Ha elsőre beadja, akkor persze próbálkozom, akkor a "legfeljebb csak 81 lesz" szlogennel. kb. felében-harmadában itt is bejön a nagy sor. Valahogy nálam még időszak-függő is: éjjel jobban adja, mint nappal, és ma jobban adta (nappal), mint eddig bármikor.
    Így nálam megvan a jobb oldal is, talán 198 játékból, aztán még ami volt, lekevertem, + 5 játék. Most van 25430 pontom, a 25e utánit már az érmékért csináltam, ott nem figyeltem a pontértékekre. Amit akartam, kiszedtem. Még nem raktam ki. A 2 piccolo pogó show és végtelen kincskeresés.
    Ja, update: 5 pavilon xxl és gesztenye 6 kockát adott pannik nélkül. Talán ez is jobb, mint tegnap-tegnapelőtt.

Utoljára szerkesztett: 14.3.22
    ulmo12, Hahacska, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Köszönöm szépen drága Zsuzsám, én is gratulálok neked ::))
    Valóban, zsúfolt volt a napom, de nagyon eredményes, szokásomtól eltérően most nem bakiztam semmit, nagyon elégedett voltam
    magammal :::)))

missuzy_53, ulmo12, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  20. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Igen, ha 2 egyforma számozású kockát dobunk az egy pár. Ezért jár 40 játékpont.
    20 játékpontot azért kaptál mert nem tartottad meg a kidobott 2 egyforma kockát, folytattad a minijátékot.
    Következő dobásra pedig "semmi" kombinációt nem sikerült kidobnod, a minijáték meg közben véget ért.

A minijátékról részletese leírást az eventismertetőben találsz.

DevilMókus, ulmo12, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.